שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי / פרווה

רכיבים

מתכון לתינוקות מגיל 6 חודשים

בננה בינונית בשלה
1 ביצה
רבע כפית קינמון
פרוסת לחם שאוהבים

אופציונלי
– למי שצריך יותר מתיקות (פחות מומלץ לתינוקות) אפשר להוסיף כפית מייפל.
– ניתן להוסיף כפית תמצית וניל.

 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

– מועכים היטב את הבננה, מוסיפים ביצה וקינמון ומערבבים.
– טובלים היטב פרוסת לחם בבלילה עד שהיא מתרככת.
– מעבירים למחבת נון-סטיק על אש בינונית עד שמזהיב. הופכים צד וממשיכים לטגן עד שמזהיב.

טיפים והערות

אלרגנים:
ביצים – 1/2 כוס משקה חלב צמחי + כף קורנפלור מעורבבים היטב

המתכון באדיבות אופיר בורגר | תזונאית קלינית B.Sc, MAN | תזונת תינוקות וילדים.

ראו גם
עוגת מייפלעוגת מייפל
מרק גזר ובטטה מרק גזר ובטטה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה