זמן הכנה: 10 דקות
סוג: חלבי / פרווה
רכיבים
מתכון לתינוקות מגיל 6 חודשים
בננה בינונית בשלה
1 ביצה
רבע כפית קינמון
פרוסת לחם שאוהבים
אופציונלי –
– למי שצריך יותר מתיקות (פחות מומלץ לתינוקות) אפשר להוסיף כפית מייפל.
– ניתן להוסיף כפית תמצית וניל.
אופן ההכנה
– מועכים היטב את הבננה, מוסיפים ביצה וקינמון ומערבבים.
– טובלים היטב פרוסת לחם בבלילה עד שהיא מתרככת.
– מעבירים למחבת נון-סטיק על אש בינונית עד שמזהיב. הופכים צד וממשיכים לטגן עד שמזהיב.
טיפים והערות
אלרגנים:
ביצים – 1/2 כוס משקה חלב צמחי + כף קורנפלור מעורבבים היטב
המתכון באדיבות אופיר בורגר | תזונאית קלינית B.Sc, MAN | תזונת תינוקות וילדים.
ראו גם
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה