זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 20 דקות
מס’ מנות: 3-4 מנות
סוג: בשרי
פסטה
חצי חבילת פסטה קצרה – 250 גרם (פנה, צינורות, קרניים, צדפות וכו’)
350 גרם רוטב לפסטה/ עגבניות מרוסקות דק
2 כפות מלאות רסק עגבניות
שן שום כתושה
4 כוסות מים רותחים
כפית גדושה מלח, קמצוץ פלפל שחור
פרגיות
4 יחידות סטייק פרגית (כ-500 גרם)
3 כפות רוטב טריאקי
רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
-מערבבים בסיר מכשיר הסמארט ליד: רוטב לפסטה, רסק עגבניות, שום כתוש, מים רותחים, מלח ופלפל שחור. מוסיפים את הפסטה ומערבבים.
-סוגרים את המכשיר ומפעילים על מצב בישול בשילוב אדים (מזיזים את הסליידר) ובוחרים בתוכנית ארוחה שלמה. מכוונים ל-170 מעלות במשך 10 דקות.
-בינתיים, מתבלים את הפרגיות ברוטב טריאקי, מלח ופלפל שחור.
-לאחר 10 דקות, פותחים בזהירות את הסיר ומערבבים את הפסטה. מניחים בתוך הסיר את הרשת דו הכיוונית ומעליה שמים את הפרגיות אחת ליד השניה.
-סוגרים את הסיר ומכוונים ל-10 דקות נוספות.
View this post on Instagram
- עופות שלמים בנינג’ה |
- פרגיות ושוקיים בנינג’ה |
- המבורגר בנינג’ה |
- פוקצה בטאבון נינג’ה |
- ארוחת בשרים בנינג’ה |
- כנפיים בנינג’ה גריל
היי, האם המתכון נעשה בנינגה סמארט ליד 553 או בסמארט ליד 735? אני מנסה להבין אם יש אופציה של ארוחה שלמה בסמארט ליד 553… תודה רבה לך
יש לי 735.
לא בטוחה אם ב 553 יש תוכנית ארוחה שלמה.
האם אפשר לעשות את המתכון הזה גם בנינג’ה גריל?
היי רבקה,
זה פחות מתאים להכנה בנינג’ה גריל.
אפרת המקסימה!
יש לי תבלין סומאק בבית ולא ממש מצאתי אצלך שימוש בו, תוכלי לעדכן אותי באילו מתכונים ניתן להוסיף? וכן אגוז מוסקט כנ”ל
תודה רבה
היי
ניתן להוסיף סומאק כמעט לכל תבשיל (עוף, בשר, קציצות, ירקות אפויים…) וכן לסלטים מבושלים. אגוז מוסקט גם מתאים כמעט לכל תבשיל(:
ומה ואיך יעשה מי שהמכשיר הזה לא מצוי במטבחו, והעלה רק סוטאז’, למשל?
מטגנים את הפרגיות בנפרד ומבשלים את הפסטה בנפרד כמו פסטה רגילה, לאחר מכן מאחדים בין שניהם.