שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

חבילת פסטה (500 גרם)

3 כפות שמן זית

5 שיני שום קצוצות

240 גרם רסק עגבניות

כוס וחצי מים רותחים

תיבול: כפית פפריקה מתוקה, כפית תבלין אורגנו מיובש, כפית מלאה מלח, כפית שטוחה סוכר, פלפל שחור לפי הטעם.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מכינים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה. מסננים, מזליפים מעט שמן זית ומערבבים.

-מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומטגנים את השום הקצוץ על אש בינונית-נמוכה במשך 1-2 דקות (שימו לב לא לשרוף אותו!).

-מוסיפים רסק עגבניות, כוס וחצי מים ומתבלים בפפריקה, אורגנו, מלח, סוכר ופלפל שחור. מערבבים על אש בינונית-גבוהה במשך כ-4 דקות.

-מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת ומערבבים עם הרוטב. זהו – זה מוכן!

ראו גם
חזה עוף ברוטב חמאת בוטניםחזה עוף ברוטב חמאת בוטנים
עוגת ביסקוויטים של פעם עוגת ביסקוויטים של פעם
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
רחלי (16:25 7.05.2024)

בחיים לא חשבתי שפסטה יכולה להיות כל כך טעימה ניסיתי המון מתכונים ולא הגעתי לטעם הטוב כמו זה.
כמה שפחות מרכיבים יותר טעים. הפשוט זה הטעים. תודה רבה לך!

פסטה אדומה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:33 7.05.2024)

נראה מעולה!
תודה רחלי🙂

avatar
אילה (12:42 27.03.2024)

אפרת האלופה!!!!!!!!!
תקשיבי את קוסמת המתכונים שלך יוצאים לי תמיד מושלמים
הפסטה הזאת ליגה כ”כ רכה טעימה וחלומית
בזכותך אני מכינה לבעלי אוכל טעים אין כמוך😍😍😍😍😍
עשיתי כבר עשרות מתכונים שלך הכול כתוב בצורה ברורה ופשוטה
ויוצא חלום של אוכל
תודה ענקית

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:50 27.03.2024)

איזה כיף לשמוע!
תודה אילה❤️

avatar
דבורה (11:35 28.01.2024)

סוף סוף מצאתי את המתכון שאני כ”כ אוהבת וכמובן גם הילדים:)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:38 28.01.2024)

איזה כיף לשמוע❤️

avatar
רות (13:31 5.01.2024)

הכנתי פסטה מכוסמין מלא
השתמשתי ב480 גרם רסק עגבניות טבעי כי 240 גרם לא עשו לי צבע אדום..
וויתרתי על הסוכר
יצאה פסטה חלומיתתת פעם ראשונה שיוצאת לי פסטה כזאת טעימה ועוד בריאה:)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:45 5.01.2024)

אלופה💜
תודה שחזרת לשתף!

avatar
סיגל (16:40 30.05.2024)

יצא ממש טעים וקלי קלות, תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:25 30.05.2024)

❤️

avatar
מיכל (14:27 13.12.2023)

הכנתי עכשיו את הפסטה
יצא ממש טעים
תודה רבה על עוד מתכון מוצלח

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:13 13.12.2023)

שמחה שיצא טעים❤️

avatar
ברכי (17:04 16.10.2023)

האם אפשר לשים ‘עגבניות קצוצות במיץ עגבניות’ במקום רסק?
תודה ובשורות אטובות בקרוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:24 16.10.2023)

היי
אפשר לשים עגבניות בשימורים אך הרוטב יצא קצת פחות סמיך(:

avatar
עינת (14:32 15.10.2023)

היי אפרת
עגבניות מרוסקות
אפשרי במקום הרסק עגבניות
ואם כן מהי הכמות בכפות ?
תודה מראש
ושבוע שקט ונעים .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:51 16.10.2023)

היי
עם עגבניות בלבד ללא רסק הרוטב יצא יותר דליל. אם את רוצה בכל זאת- שימי 3-4 עגבניות.

avatar
רבקה (12:45 23.07.2023)

היי
אפשר במקום שמן זית שמן קנולה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:58 23.07.2023)

היי
אפשר(:

avatar
‪haim (09:53 30.05.2023)

בוקר טוב אפרת:)
אפשר להכין בלי טיגון ?
אני מאוד אוהב פסטה עם רוטב אפשר בלי טיגון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:44 30.05.2023)

אפשר לשים את כל המצרכים ולבשל, הטעם יהיה קצת שונה.

avatar
חגית (12:27 1.03.2023)

לדעתי כדאי להוסיף עגבניה מגורדת. זה הופך את הרוטב ליותר סמיך

avatar
אלי (13:09 27.02.2023)

כמה שום כתוש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:40 27.02.2023)

לפי הטעם- להתחיל בחצי כפית ולהוסיף כמה שרוצים.

avatar
אלי (15:00 27.02.2023)

התכוונתי מה הכמות במקום שיני שום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:13 27.02.2023)

הבנתי שזו כוונתך, השבתי לך- להתחיל עם כחצי כפית ולהוסיף לפי הטעם(:

avatar
לאה (17:41 25.01.2023)

אני הוספתי מרק עוף גם ויותר פפריקה יצא טעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:31 25.01.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף(:

avatar
בת חן (10:13 14.11.2022)

אפרת יקרה,
גיליתי את האתר שלך בשבוע שעבר ומאז אני מבקרת בו כל יום, כל מתכון פשוט קולע והילדים מאושרים=]
אין לי אורגנו-תבלין פיצה יהיה תחליף טוב?
תודה לתשובתך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:11 14.11.2022)

ברוכה הבאה לאתר! שמחה מאד שאתם נהנים מהמתכונים🌷
אפשר לוותר על אורגנו, תבלין פיצה ייתן טעם דומיננטי שלא כולם אוהבים.

avatar
אמא (14:10 30.10.2022)

יאמי!! הילדים התלהבו. לכן מכינה היום שוב!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:03 30.10.2022)

איזה כיף שאהבתם את המתכון(:
תודה שחזרת לשתף❤

avatar
ק.אגם (10:09 26.10.2022)

תודה על מתכון פשוט טעים והכי חשוב קל! הקטנה שלי אהבה וזה הכי חשוב 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:57 26.10.2022)

איזה כיף שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
יעל (03:22 25.08.2022)

אפשר לבשל הכל בסיר אחד ? כלומר להכין את הרוטב ואז להכניס את הפסטה שתתבשל ביחד ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:37 25.08.2022)

היי,
מצרפת לך מתכון לפסטה בסיר אחד.

avatar
בעילום שם (12:47 7.09.2022)

כן אני שנים מבשלת כך , רוטב ולאחר מכן ממלאה את הסיר במים הכמות שאני צריכה לפסטה/ ספגטי רותח מוסיפה את הפסטה/ ספגטי, שוב רותח מנמיכה, בכדי שהפסטה/ספגטי לא ידבקו, בסיום הבישול מוסיפה כוס מים קרים ומכבה זה יוצא עם המון רוטב שהילדים מאד אוהבים וכמובן אחד אחד.
בהזדמנות זו חייבת לפרגן לאפרת על מתכונים מעולים חדשים וישנים בטעם של פעם כאחד, אני מאד אוהבת לבשל, ועם המתכונים של אפרת עוד יותררררר.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:18 7.09.2022)

תודה על השיתוף🌷

avatar
גליתה (07:14 16.08.2022)

אפרת היקרה – מאז שנולדו ילדיי ניסיתי לשחזר את הרוטב המוכר והאהוב, והינה הוא מתפרסם פה אצלך. רק טיפ קטן של טכניקה: שמעתי פעם הסבר על כך שאם מוסיפים שמן לספגטי לפני הטבעתו ברוטב, הספגטי יהיה חלקלק ולא תתאפשר היצמדות טובה של הרוטב לספגטי (הגיוני בסך הכול…). לכן כדאי להוסיף את השמ”ז דווקא לרוטב, שיהיה שומני יותר, ואז ייתפס היטב בספגטי ה”נקי”.
תודה על כל המתכונים הפשוטים והטעימים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:57 16.08.2022)

היי,
איזה כיף שאהבת את המתכון!
את צודקת לגבי השמן, פשוט כך זה במתכון המקורי מפעם😊
תודה על השיתוף(:

לקריאת כל התגובות