זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
סוג: פרווה
רכיבים
חבילת פסטה (500 גרם)
3 כפות שמן זית
5 שיני שום קצוצות
240 גרם רסק עגבניות
כוס וחצי מים רותחים
תיבול: כפית פפריקה מתוקה, כפית תבלין אורגנו מיובש, כפית מלאה מלח, כפית שטוחה סוכר, פלפל שחור לפי הטעם.
אופן ההכנה
-מכינים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה. מסננים, מזליפים מעט שמן זית ומערבבים.
-מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומטגנים את השום הקצוץ על אש בינונית-נמוכה במשך 1-2 דקות (שימו לב לא לשרוף אותו!).
-מוסיפים רסק עגבניות, כוס וחצי מים ומתבלים בפפריקה, אורגנו, מלח, סוכר ופלפל שחור. מערבבים על אש בינונית-גבוהה במשך כ-4 דקות.
-מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת ומערבבים עם הרוטב. זהו – זה מוכן!
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לילדים
בחיים לא חשבתי שפסטה יכולה להיות כל כך טעימה ניסיתי המון מתכונים ולא הגעתי לטעם הטוב כמו זה.
כמה שפחות מרכיבים יותר טעים. הפשוט זה הטעים. תודה רבה לך!
נראה מעולה!
תודה רחלי🙂
אפרת האלופה!!!!!!!!!
תקשיבי את קוסמת המתכונים שלך יוצאים לי תמיד מושלמים
הפסטה הזאת ליגה כ”כ רכה טעימה וחלומית
בזכותך אני מכינה לבעלי אוכל טעים אין כמוך😍😍😍😍😍
עשיתי כבר עשרות מתכונים שלך הכול כתוב בצורה ברורה ופשוטה
ויוצא חלום של אוכל
תודה ענקית
איזה כיף לשמוע!
תודה אילה❤️
סוף סוף מצאתי את המתכון שאני כ”כ אוהבת וכמובן גם הילדים:)
איזה כיף לשמוע❤️
הכנתי פסטה מכוסמין מלא
השתמשתי ב480 גרם רסק עגבניות טבעי כי 240 גרם לא עשו לי צבע אדום..
וויתרתי על הסוכר
יצאה פסטה חלומיתתת פעם ראשונה שיוצאת לי פסטה כזאת טעימה ועוד בריאה:)
אלופה💜
תודה שחזרת לשתף!
יצא ממש טעים וקלי קלות, תודה
❤️
הכנתי עכשיו את הפסטה
יצא ממש טעים
תודה רבה על עוד מתכון מוצלח
שמחה שיצא טעים❤️
האם אפשר לשים ‘עגבניות קצוצות במיץ עגבניות’ במקום רסק?
תודה ובשורות אטובות בקרוב
היי
אפשר לשים עגבניות בשימורים אך הרוטב יצא קצת פחות סמיך(:
היי אפרת
עגבניות מרוסקות
אפשרי במקום הרסק עגבניות
ואם כן מהי הכמות בכפות ?
תודה מראש
ושבוע שקט ונעים .
היי
עם עגבניות בלבד ללא רסק הרוטב יצא יותר דליל. אם את רוצה בכל זאת- שימי 3-4 עגבניות.
היי
אפשר במקום שמן זית שמן קנולה?
היי
אפשר(:
בוקר טוב אפרת:)
אפשר להכין בלי טיגון ?
אני מאוד אוהב פסטה עם רוטב אפשר בלי טיגון?
אפשר לשים את כל המצרכים ולבשל, הטעם יהיה קצת שונה.
לדעתי כדאי להוסיף עגבניה מגורדת. זה הופך את הרוטב ליותר סמיך
כמה שום כתוש?
לפי הטעם- להתחיל בחצי כפית ולהוסיף כמה שרוצים.
התכוונתי מה הכמות במקום שיני שום
הבנתי שזו כוונתך, השבתי לך- להתחיל עם כחצי כפית ולהוסיף לפי הטעם(:
אני הוספתי מרק עוף גם ויותר פפריקה יצא טעים
איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף(:
אפרת יקרה,
גיליתי את האתר שלך בשבוע שעבר ומאז אני מבקרת בו כל יום, כל מתכון פשוט קולע והילדים מאושרים=]
אין לי אורגנו-תבלין פיצה יהיה תחליף טוב?
תודה לתשובתך
ברוכה הבאה לאתר! שמחה מאד שאתם נהנים מהמתכונים🌷
אפשר לוותר על אורגנו, תבלין פיצה ייתן טעם דומיננטי שלא כולם אוהבים.
יאמי!! הילדים התלהבו. לכן מכינה היום שוב!
איזה כיף שאהבתם את המתכון(:
תודה שחזרת לשתף❤
תודה על מתכון פשוט טעים והכי חשוב קל! הקטנה שלי אהבה וזה הכי חשוב 🙂
איזה כיף שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף🌺
אפשר לבשל הכל בסיר אחד ? כלומר להכין את הרוטב ואז להכניס את הפסטה שתתבשל ביחד ?
היי,
מצרפת לך מתכון לפסטה בסיר אחד.
כן אני שנים מבשלת כך , רוטב ולאחר מכן ממלאה את הסיר במים הכמות שאני צריכה לפסטה/ ספגטי רותח מוסיפה את הפסטה/ ספגטי, שוב רותח מנמיכה, בכדי שהפסטה/ספגטי לא ידבקו, בסיום הבישול מוסיפה כוס מים קרים ומכבה זה יוצא עם המון רוטב שהילדים מאד אוהבים וכמובן אחד אחד.
בהזדמנות זו חייבת לפרגן לאפרת על מתכונים מעולים חדשים וישנים בטעם של פעם כאחד, אני מאד אוהבת לבשל, ועם המתכונים של אפרת עוד יותררררר.
תודה על השיתוף🌷
אפרת היקרה – מאז שנולדו ילדיי ניסיתי לשחזר את הרוטב המוכר והאהוב, והינה הוא מתפרסם פה אצלך. רק טיפ קטן של טכניקה: שמעתי פעם הסבר על כך שאם מוסיפים שמן לספגטי לפני הטבעתו ברוטב, הספגטי יהיה חלקלק ולא תתאפשר היצמדות טובה של הרוטב לספגטי (הגיוני בסך הכול…). לכן כדאי להוסיף את השמ”ז דווקא לרוטב, שיהיה שומני יותר, ואז ייתפס היטב בספגטי ה”נקי”.
תודה על כל המתכונים הפשוטים והטעימים!
היי,
איזה כיף שאהבת את המתכון!
את צודקת לגבי השמן, פשוט כך זה במתכון המקורי מפעם😊
תודה על השיתוף(: