שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 10 יחידות

רכיבים

10 דפי פילו (מופשרים שעתיים בחוץ או 12 שעות במקרר)

למילוי:

1 בצל בינוני קצוץ

500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות

תיבול: 2 כפות סילאן, 2 כפות צ’ילי מתוק, חצי כפית מלח, חצי כפית פפריקה מתוקה, מעט פלפל שחור

*שמן למריחה

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-לפני ההכנה מומלץ לקרוא : איך עובדים עם בצק פילו.

-מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את קוביות חזה העוף ומטגנים כדקה. הופכים צד ומטגנים כדקה נוספת. מתבלים בסילאן, צ’ילי מתוק, מלח, פפריקה ופלפל שחור. מערבבים כדקה, עד שחזה העוף מתבשל. מסירים מהאש ומניחים לתערובת להתקרר.

מחממים תנור מראש ל- 190 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-מניחים דף פילו על משטח עבודה ומשמנים אותו. חותכים ל-4 חלקים שווים. מניחים אותם אחד מעל השני בצורה אלכסונית (מומלץ להסתכל בתמונות ההכנה בתחתית המתכון). מניחים במרכז 2 כפות מתערובת המילוי. מרימים את הקצוות וסוגרים לשקיק תוך כדי שמועכים את הקצוות כך שיצמדו זו לזו (חשוב להדק היטב). חוזרים על הפעולה עם יתר דפי הפילו.

-מניחים את השקיקים על נייר אפיה משומן ומברישים כל שקיק בשמן.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-20 דקות, עד להזהבה יפה.

טיפים והערות
ראו גם
אורז עם עדשים וערמוניםאורז עם עדשים וערמונים
ריבועי שוקולד קפואים ריבועי שוקולד קפואים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
הודיה (23:19 9.06.2024)

היי
תודה על מתכונים נהדרים!
אשמח לדעת אם ניתן לאפות את הבורקסים בנינג’ה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:46 10.06.2024)

נראה לי שכן:)

avatar
הודיה (09:49 10.06.2024)

ידוע לך על איזה מצב והאם הזמן משתנה?
בנוסף, אשמח לדעת כמה ימים במקרר הבורקסים נשמרים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:16 10.06.2024)

לא ניסיתי אבל בדקתי וההמלצה היא תוכנית אייר פריי על חום 200 מעלות למשך 5-7 דקות.
נשמר כ-4 ימים במקרר.

avatar
הודיה (11:47 10.06.2024)

תודה רבה לך שבדקת
מעריכה מאוד!
את כל האוכל לחג אני מכינה המתכונים שלך.
תמיד יוצא מושלם ❤️❤️

avatar
סיגי (20:46 27.01.2024)

אפרת הי, הכנתי ויצא ממש טעים. אמנם התעצלתי והכנתי רולדות ארוכות, אך המילוי הוא החשוב 😍 בפעם הבאה, אכין בצורות שהצעת כי נראה יותר יפה. תודה רבה על המתכון !

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:52 27.01.2024)

הכי חשוב שיצא טעים💜
תודה סיגי

avatar
נועה (15:27 21.12.2023)

היי אפרת
יש מצב לכסות את התבנית? כי אני צריכה את התנור גם לחלבי

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:40 21.12.2023)

העניין הוא שאם מכסים זה יכול לפגוע במרקם של הבצק. הוא יהיה רך ולח במקום קריספי.

avatar
אופיר (21:57 2.11.2023)

היי אפרת. בדרכ מכינה את הפילו או כמו במתכון הזה או עם גזר וקישוא. יש לך רעיון אחר למילוי,? אשמח מאוד

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:23 3.11.2023)

היי אופיר,
מחפשת מילוי בשרי או צמחוני?

avatar
אופיר (11:33 3.11.2023)

בשרי

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:52 3.11.2023)

אפשר להכין את המילויים במתכונים האלה:
בורקס בשר
בצק עוף במילוי חזה עוף ותפוחים
מאפה כבד עוף ופטריות
*אם התערובת יוצאת נוזלית כדאי לסנן אותה לפי.

avatar
ניצן .ה. (22:20 19.10.2023)

מושלם!!!! 😍
פעם שנייה שאני מכינה, הפעם הכפלתי.
מנת פתיחה נהדרת לאירוח.
תודה!!

בצק פילו ממולא חזה עוף
avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:38 20.10.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון, נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
שני (13:13 17.10.2023)

יש לי בעיה חמורה – דחוף!
קניתי חבילה של 14
אני רוצה להשתמש רק ב4
איך אני יכולה להפריד אותם ולהקפיא את כל השאר?
זה מגולגל סביב עצמו, כשאני מנסה לפרק זה נשבר לי.

אשמח לעזרה

avatar
שני (15:54 17.10.2023)

לא כזה הלך לצערי,
הבצק היה מפורק לחלוטין והייתי צריכה לתמרן איתו
בפנים יצא טעים מאוד אבל המראה לא משהו..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:00 17.10.2023)

יצא לך כך בגלל השימוש בדפים מפורקים… בפעם הבאה תפשירי לגמרי ותפרידי את הדפים בעדינות🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:57 17.10.2023)

היי
האם ניסית להפריד את הדפים כשהם עדיין לא הופשרו לגמרי?
זה עלול לגרום להם להישבר.

avatar
חנה (04:28 12.10.2023)

היי אפרת
אני רק רציתי לומר שאין על השקיקים האלו
הכנתי 80 כאלה לשבע ברכות של בת דודה כמנה ראשונה
וזה יצא מושלם, כולם אהבו
ופשוט אין על המתכונים שלך!
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:49 12.10.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
rina (13:31 1.10.2023)

היי
האם יש נוזלים שמופרשים בזמן האפיה?
אם כן מה ניתן לעשות כדי למנוע את זה?
תודה רבה וחג שמח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:54 1.10.2023)

היי
לא אמורים לצאת נוזלים כמעט בגלל שמשתמשים בחזה עוף ללא רוטב.
חג שמח!

avatar
rina (01:21 2.10.2023)

תודה!
יצא טעים ויפה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:35 2.10.2023)

שמחה לשמוע😊

avatar
ג'וליה (09:56 14.08.2023)

אפרת האם אפשר להכין ולהקפיא לפני האפיה? ואז כשרוצים אז מוציאים ואופים…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:56 14.08.2023)

היי
פחות מומלץ לעשות כך כי מרקם הבצק משתנה.

avatar
שירה (21:22 24.05.2023)

היי אפרת
איך לכסות במגבת לחה אחרי שאני עושה את השקיקים?
זה לא יהרוס את הצורה?

נ.ב.
האתר שלך מושלם! אני ובעלי כל היום מכינים מתכונים שלך!
אם מחפשים משהו לאכול – ישר בודקים באתר של אפרת 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:03 24.05.2023)

היי
תכסי ממש בעדינות ורצוי עם מגבת דקה ולא עבה.
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים🌺

avatar
שירה (11:13 25.05.2023)

יצא מושלם ומדהים!
סיימתי להכין לפני שקיבלתי תשובה… אז פשוט השארתי אותם ככה עד שאפיתי
ויצא מצוין!
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:09 25.05.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
אפי (10:38 24.05.2023)

אפשר להכין עם עוף טחון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:00 24.05.2023)

אפשר רק שהמילוי יהיה יותר טחון כמו מחית.

avatar
יפעת (20:34 11.05.2023)

היי אני מחפשת מתכון שנראה כך, רק חלבי, מה את ממליצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:12 11.05.2023)

את יכולה למלא בצק פילו בגבינות כמו במתכון הזה.

avatar
רימה (16:45 19.04.2023)

שלום אפרת. זו הפעם הראשונה שאני קונה בצק פילו – מעדנות – שתי אריזות עטופות של 250 ג’ כ”א. יש לך מושג כמה עלים יש בכל אריזה של 250 ג’? להפשיר הכל או רק אחת?
עוד משהו קטן: פלפל שחור טחון או גרוס? מה חריף יותר? מתי משתמשים במה או שזה עניין של טעם אישי?
מודה לך מאוד.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:24 19.04.2023)

היי,
לא ידוע לי כמה דפים יש בחבילה, אבל את יכולה לפתוח חבילה אחת ולספור כמה דפים יש בה. לפי זה תדעי אם צריך להפשיר עוד חבילה.
הפלפל השחור יכול להיות טחון ויכול להיות גרוס דק- מה שאתם אוהבים.

avatar
בתאל (11:48 22.03.2023)

יש לך המלצות על ירקות שאפשר להוסיף לבלילה ואופן ההכנה של כל המילוי עם הירקות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:39 22.03.2023)

אפשר להוסיף פטריות, פלפל, גזר וכדומה.
את הירקות יש לטגן בנפרד עם מעט שמן עד לריכוך ואז לערבב עם חזה העוף.

avatar
חני (20:58 26.02.2023)

נשמע מעולה
ניתן לאפות להקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:24 26.02.2023)

שמחה שאהבת את המתכון(:
לא מומלץ להקפיא בצק פילו, כי בהקפאה המרקם הפריך שלו משתנה.

avatar
חיה (21:43 10.12.2022)

האם אני יכולה להכין את הבצק עם המילוי ולהקפיא את זה
ואז בחמישי לאפות את זה?
וואו המתכון ממש טעיםםם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:59 10.12.2022)

שמחה שאהבת את המתכון(:
לא מומלץ להפשיר בצק פילו ולהקפיא שנית, לכן לא כדאי לעשות כך.

avatar
יערה (12:17 24.11.2022)

היי,
יש לי בצק פילו שמצאתי על המדף (לא במקפיא) בסופר, וכתוב לשמור במקום קריר ויבש עד הפתיחה. זה אותו בצק? בכל המתכונים של הבצק פילו כתוב שצריך להפשיר…
תודה על כל המתכונים המצוינים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:59 24.11.2022)

היי,
הבצק שמצאת הוא סוג של פילו שלא צריך הקפאה.
אפשר להשתמש בו בכל מתכון שצריך בו פילו, הוא חוסך זמן😊.

avatar
דסי (20:03 26.10.2022)

ערב טוב אפרת,
תודה על מתכונים מושלמים ובעיקר פשוטים וקלים להכנה.
הפשרתי חזה עוף ואני לא יכולה להחזיר למקפיא, אני רוצה להכין את התערובת היום לשבת, זה אפשרי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:05 26.10.2022)

היי,
זה אפשרי, תשמרי במקרר בקופסה אטומה.
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים(:

avatar
עמליה (13:59 2.10.2022)

אפשר להקפיא לפני אפיה?
ואח”כ להפשיר להבריש בשמן לאפות טרי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:22 2.10.2022)

היי,
לא מומלץ לעשות כך.

avatar
ז'נט (23:53 23.09.2022)

אם איזה רוטב מומלץ להגיש את המנה? האם יש לך מתכון לרוטב שמתאים? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:15 24.09.2022)

היי,
אפשר להגיש עם רטבים קנויים כמו רוטב צ’ימיצ’ורי, סלסה או סויה. אפשר גם עם ממרח עגבניות מיובשות או רוטב פטריות.

avatar
אדל (06:29 28.07.2022)

אני מכינה את זה כבר המון פעמים זה פשוט ואוווו התמכרנו!!!!אלופה איזה מתכון נהדרררר!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:35 28.07.2022)

איזה כיף שאהבתם את המתכון! תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
הראל תם (09:36 16.07.2022)

אני הוספתי תפוח עץ חתוך דק דק .
לאחר בישול העוף השתמשתי בציר שנשאר , קירמלתי את התפוח ולאחר מכן הוספתי אותו למלית .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:46 16.07.2022)

נשמע מעולה! תודה על השיתוף😊

avatar
אסנת (10:44 14.07.2022)

איך אני עושה את הפילו בצורת קערה?
והאם אפשר לאפות את הדפים בנפרד ורק אח”כ לשים את המילוי?
אם כן לכמה זמן צריך להיות בתנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:20 14.07.2022)

היי,
ממליצה לך להסתכל בתמונות ההכנה שמתחת למתכון. ריש להרים את דפי הפילו מסביב למילוי ולסגור כמו שקית קטנה.
אין אפשרות לאפות בנפרד את הדפים ולאחר מכן למלא.
בהצלחה!

avatar
חיה (20:27 7.07.2022)

יהיה טעים אחרי י בהקפאה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:38 7.07.2022)

היי,
בצק פילו נשמר פחות טוב בהקפאה.
אם אין אפשרות אחרת אפשר להקפיא ובסיום ההפשרה לאפות כמה דקות בתנור כדי להחזיר את הפריכות.

avatar
חיה (21:43 7.07.2022)

תודה על הענות המהירה !
אני רק על האתר שלך !!!

avatar
רותי (19:47 12.07.2022)

אפרת
ברשותי בצק פילו קפוא מתחילת התפרצות הקורונה. האם המלצת האפייה עדיין שרירה לגביו או שכדאי לזרוק ? ואם כן כיצד מומלץ לאפות (פעם ראשונה שאני משתמשת בבצק זה) מאוד חוששת
המון תודות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:21 12.07.2022)

היי,
אני חוששת שזה זמן רב מדי. תראי מה תוקף הבצק ואם הוא עבר כדאי לזרוק.

avatar
רותי (00:25 13.07.2022)

המון תודות, היות ורכשתי את הבצק מגוף עצמאי המספק בד״כ לבתי מלון ושביצע משלוחים הביתה, הבצק היה ללא תאריך תפוגה אז אימצתי את הצעתך והשלכתי אותו לפח, מצאתי מתכון חלופי כמובן באתרך.
אלפי תודות, תבורכי
רותי מבריטניה הרחוקה

avatar
לני (06:23 24.06.2022)

היי אפרת, יש לך באתר מילוי של חזה עוף עם קישואים וגזר בבצק עלים האם המילוי הזה מתאים למתכון הנ”ל? ואשמח לחוות דעתך אם ארצה לשלב את זה עם אנטי פסטי בתנור לדעתך זה מתאים? או עדיף תוספת אחרת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:06 24.06.2022)

היי,
המילוי מתאים, רק חשוב לוודא שאין נוזלים במילוי לפני השימוש בו.
מתאים מאד לשילוב עם אנטיפסטי(:

avatar
אירית (10:04 24.02.2022)

האם אפשר להשתמש בבשר טחון במקום החזה עוף החתוך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:54 24.02.2022)

היי,
אפשר.

avatar
גל (13:43 10.02.2022)

היי אפרת,
האם אפשר עם המילוי של *בורקס בשר* להכין “שקיק” מבצק פילו כמו בתמונה של המתכון הזה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:32 10.02.2022)

היי,
אפשר(:

avatar
גל (19:38 12.02.2022)

תודה רבה! יצא וואו😁

בצק פילו ממולא חזה עוף
avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:12 12.02.2022)

נראה מעולה! שמחה שיצא מוצלח…

avatar
אורית (12:26 10.01.2022)

אפשר להכין מבצק עלים? מה משתנה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:35 10.01.2022)

היי,
מצרפת לך מתכון לבצק עלים ממולא בחזה עוף שתוכלי להכין.

avatar
חיה (20:49 13.12.2021)

עם איזה רוטב מומלץ או תוספת כדאי להוסיף לצד השקיק ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:20 13.12.2021)

היי חיה,
אפשר להגיש עם רוטב פטריות, רוטב סלסה, ממרח עגבניות מיובשות או רוטב צ’ימיצ’ורי.

avatar
ענת (14:34 24.11.2021)

שלום, המנה מושלמת!! נשארו לי כמה שלא נאכלו (פילו ממולא בחזה עוף שכבר היה בתנור). מה הדרך המומלצת לשמור ועדיין שיהיה קראנצ’י? תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:26 24.11.2021)

היי ענת,
שמחה מאד שאהבת את המתכון!
אפשר לשמור במקרר מכוסה היטב ולפני ההגשה לחמם בתנור כמה דקות.

avatar
טלי (01:22 12.11.2021)

לילה טוב
אני לא יודעת מה הסוד שלך כל המתכונים מהאתר שלך יוצאים מעולה תודה רבה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:01 12.11.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה על הפרגון❤

avatar
מירי (11:49 9.11.2021)

הי, תודה על המתכונים השימושיים. האם אפשר להשתמש בעלי סיגר במקום פילו? (זה מה שיש לי…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:07 9.11.2021)

היי מירי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
אפשר להשתמש בעלי סיגר(:

avatar
דבורי (15:12 26.09.2021)

הי אפרת, אשמח לעזרתך… הכנתי את המתכון הנ”ל לחג והפשרתי חבילת בצק פילו במקרר לילה שלם. נשארה לי אז חצי חבילה והקפאתי אותה שוב. עכשיו אני רוצה להכין שוב את המתכון , הפשרתי את החבילה שוב . זה בסדר? אפשרי להשתמש בחבילה שהופשרה והוקפאה שוב ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:10 26.09.2021)

היי דבורי,
בגדול זה לא הכי מומלץ אבל ברוב המקרים זה בסדר גם אם הבצק הופשר לפני כן.

avatar
דבורי (00:43 27.09.2021)

תודה על המענה המהיר , ועל המתכון המעולה שכל המשפחה התלהבה ממנו!
חג שמח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:10 27.09.2021)

שמחה מאד שאהבתם את המתכון❤

avatar
דבורי (09:58 29.09.2021)

יש לך מתכון לפילו במילוי דג סלמון?
או אולי רעיון לזה? תודה רבה
אני נהנית מאד מהאתר…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:46 29.09.2021)

את יכולה להכין מילוי סלמון לפי המתכון הזה לקוביות סלמון במחבת, ובמקום לחתוך לקוביות לפורר לנתחים קטנים.

avatar
דבורי (13:48 29.09.2021)

תודה רבה 😊

avatar
כרמית (12:03 17.09.2021)

האם יש לך המלצה על תיבול לחזה עוף בפילו, שאינו מתוק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:22 17.09.2021)

היי כרמית,
את יכולה להכין אחד הבאים:
– כף רוטב סויה, כף סילאן, חצי כפית מלח, חצי כפית פפריקה מתוקה, מעט פלפל שחור.
– כף שמן זית, רבע כפית כורכום, חצי כפית כמון, כפית שטוחה פפריקה מתוקה, כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור, שליש כפית תבלין גריל עוף (לא חובה), חצי כפית פטרוזיליה/כוסברה מיובשת.

avatar
merav (14:49 1.09.2021)

אין עליך זה מתכון שבדיוק חיפשתי וכמובן שאצלך מיד מצאתי
איזה רוטב מתאים לשפוך קצת מעל בזמן ההגשה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:30 1.09.2021)

הכי קלאסי וטעים- רוטב פטריות(:

avatar
תמר (17:46 22.08.2021)

אפשר לוותר על הצ’ילי? או לשים משהו אחר במקום?
תודה רבה על התמתכונים המוצלחים!!!❤

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:07 22.08.2021)

היי תמר,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
אפשר לוותר על הצ’ילי ואפשר לשים כף רוטב סויה במקום.

avatar
יפית (09:00 23.07.2021)

לאחר ההכנה איך אפשר להניח על הפלטה באופן שלא יקבל אדים ויתרכך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:40 23.07.2021)

חימום על פלטה פחות מומלץ בדיוק בגלל סיבה זו- המאפה עלול להתייבש בתחתית ולהתרכך מבפנים. אם אין אפשרות אחרת- אפשר לעטוף את המאפה בנייר כסף ולחמם על הפלטה.

avatar
חיה (20:38 13.12.2021)

אני שמתי בתבנית חפ וכמובן מכוסה בנייר כסף
ויצא מוצלחחח וטעיםם

avatar
נועה (10:42 15.12.2023)

עטפת בנייר כסף את המאפה או התבנית?

avatar
נועה (11:47 15.12.2023)

לעטוף את המאפה עצמו או את התבנית בנייר כסף?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:20 15.12.2023)

את התבנית אבל צריך לקחת בחשבון שזה עלול לרכך את מהמרקם החיצוני.

avatar
אתי (09:51 19.07.2021)

רוטב טריאקי מתאים להוסיף גם למילוי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:14 19.07.2021)

היי אתי,
אפשר להוסיף למילוי🙂

avatar
אתי (21:19 19.07.2021)

הכנתי ויצה מהממם וטעים בטירוףףףףף תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:21 19.07.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה אתי❤

avatar
מלי רוזן (10:03 4.07.2021)

אפרת היקרה,
הכנתי לשבת יצא מדהיםםםםם!!
תודה רבה על מתכונים מוצלחים כל כך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:36 4.07.2021)

שמחה שיצא מוצלח! תודה על השיתוף🙂

avatar
פולה (09:35 3.07.2021)

מאוווד טעים! קל להכין! מומלץ בחום!

בצק פילו ממולא חזה עוף
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:25 3.07.2021)

נראה מעולה! תודה על השיתוף פולה😊

avatar
נעה (13:08 1.07.2021)

זה ניראה מוששששש
אפשר אולי להחליף את החזה עוף בפירה תפו”א? כדי שהמתכון יהיה פרווה…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:16 1.07.2021)

היי נעה,
בוודאי(: אפשר למלא גם בירקות מוקפצים או פטריות, רק חשוב שהמילוי יהיה כמעט ללא נוזלים.
בהצלחה😊

avatar
אפי😙 (01:24 1.07.2021)

וואי נראה מעולה !!!!
אבל ניראלי עדיף לשים בתנור על280 מעלות עשר דק כדי שהבצק יתקרספס ולא יהיה יותר מידי אפוי כי הרי התערובת כבר מבושלת.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:07 1.07.2021)

היי,
לא מומלץ לאפות על חום כזה משום שהעלים עלולים להישרף😊

לקריאת כל התגובות