שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20-25 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

סלסלת פטריות שמפיניון טריות שלמות (לאחר שטיפה וייבוש)

קמח

ביצה גדולה טרופה

פירורי לחם מעורבבים עם מלח, פלפל ושומשום (לא חובה לשים שומשום)

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל-190 מעלות.

-טובלים את הפטריות ב-3 קערות שונות: קמח, ביצה ופירורי לחם. מניחים בתבנית משומנת. מרססים מעל הפטריות מעט שמן קנולה ואופים 20-25 דקות עד להזהבה.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

*מומלץ להגיש עם רוטב צ’ילי מתוק.

הערה: במקום לאפות, ניתן לטגן בשמן עמוק במשך 1-2 דקות.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
מרק קובה סלקמרק קובה סלק
חטיף גרנולה חטיף גרנולה
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
רחל יהודית (20:05 13.07.2023)

פשוט מוווושלם!
לפני בערך שנתיים היינו באירוע והיה שם את המנה הזו.
כולם התלהבו וניסו לנחש את המתכון..
כשראיתי את המתכון פה ישר הכנתי ויצא ממש ממש טעים!!
טיגנתי בשמן עמוק והגשתי יחד עם אצבעות שום.
תודה ע-נ-ק-י-ת:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:14 14.07.2023)

שמחה מאד שנהניתם מהמתכון!
תודה על הפרגון❤️

avatar
מיקה (20:49 11.06.2020)

אפשרי קמח מצה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:59 11.06.2020)

אפשר אבל פחות טעים.

avatar
רות (20:54 16.05.2020)

הכנתי אתמול. הבאתי בתבנית והכנסתי לתנור אצל המארחים. הילדים והמבוגרים אכלו ונהנו. טיפ: את הקמח מכניסה לשקית ניילון עם הפיטריות ומנערת וכן את פרורי הלחם הטבולים בביצה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:25 16.05.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה רות

avatar
מוריה (16:17 7.04.2020)

אפשר להשתמש בקמח מצה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:08 7.04.2020)

אפשר אבל פחות טעים.
חג שמח 🌺

avatar
שפית (11:37 20.07.2018)

אפשר להכין לשבת?(האם זה לא יהיה טוב במקרר ואז על הפלטה…)
תודה ושבת שלום!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:01 20.07.2018)

היי,
לדעתי זה פחות מתאים. זה מתכון שמתאים להגשה מיידית. לשבת עדיף להכין פטריות שהן ללא ציפוי.
שבת שלום 🌷

avatar
לירון (17:32 14.03.2018)

האם אפשר להכין ולהגיש אחרי שעתיים שלוש לאחר חימום קל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:08 14.03.2018)

אפשר אבל מומלץ לא לכסות כדי שהפריכות של הציפוי לא תפגע.

avatar
אלה (12:09 16.10.2017)

נראה מעולה! במה היית ממליצה להתחליף את הביצה לטבעונים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:53 16.10.2017)

היי אלה,
אני חושבת שאפשר לוותר על הקמח, לשמן את הפטריות בשמן רגיל ולגלגל בפירורי הלחם. מה שיידבק-יידבק 🙂

avatar
מרי (23:52 21.04.2016)

אם אני יחליף את הפטריות בחצילים זה יהיה טעים??
או פחות??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:38 22.04.2016)

היי מרי,
אם את רוצה להכין מחצילים ממליצה להכין את המתכון הזה – חצילים אפויים.
חג שמח 🙂

avatar
שגיא (23:21 30.01.2016)

אפשר להכין בלי תרסיס שמן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:54 30.01.2016)

היי שגיא,
במקום לרסס שמן אפשר להבריש את הפטריות בשמן רגיל.
שבוע טוב 🙂

avatar
מלכי (13:29 24.01.2016)

אפשר להכין את זה עם פטריות משימורים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:35 24.01.2016)

כן מלכי, אפשר להכין עם פטריות משימורים שלמות ולא חתוכות.

avatar
דור (11:23 21.08.2015)

הי,
מה המינון בערך של פירורי הלחם/מלח/פלפל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:33 21.08.2015)

תתחיל בשליש כוס פירורי לחם עם רבע כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור. אם אתה שם גם שומשום אז שים כף מלאה. אח”כ תוסיף עוד פירורי לחם אם יהיה צורך.

avatar
ליאת (21:07 5.12.2014)

יצא טעים..ממליצה לטבול בטריאקי…אני מתה על האתר הזה…כל שישי אני מוציאה מפה מתכונים..תודה רבה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:38 5.12.2014)

תודה ליאת! איזה כיף לשמוע 🙂

avatar
עדי (14:16 3.10.2014)

האם קודם קמח אחר כך ביצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:19 3.10.2014)

כן. קמח, ביצה ובסוף פירורי לחם.
גמר חתימה טובה 🙂

avatar
שרון (13:08 15.05.2014)

הפטריות האפויות יצאו מעולה!
קל להכנה וטעים מאוד 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:16 15.05.2014)

תודה!

לקריאת כל התגובות