שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

פטריות אפויות בציפוי פירורי לחם פריך וקראנצ'י

פטריות אפויות

מצרכים:

סלסלת פטריות שמפיניון טריות שלמות (לאחר שטיפה וייבוש)

קמח

ביצה גדולה טרופה

פירורי לחם מעורבבים עם מלח, פלפל ושומשום (לא חובה לשים שומשום)

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל-190 מעלות.

-טובלים את הפטריות ב-3 קערות שונות: קמח, ביצה ופירורי לחם. מניחים בתבנית משומנת. מרססים מעל הפטריות מעט שמן קנולה ואופים 20-25 דקות עד להזהבה.

*מומלץ להגיש עם רוטב צ'ילי מתוק.

הערה: במקום לאפות, ניתן לטגן בשמן עמוק במשך 1-2 דקות.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מרק קובה
חטיף גרנולה

תגובות

לפני שאתם שואלים מומלץ לחפש בתגובות תשובות לשאלותיכם ☝️

הוספת תגובה
Avatar
רות (20:54 16.05.2020)

הכנתי אתמול. הבאתי בתבנית והכנסתי לתנור אצל המארחים. הילדים והמבוגרים אכלו ונהנו. טיפ: את הקמח מכניסה לשקית ניילון עם הפיטריות ומנערת וכן את פרורי הלחם הטבולים בביצה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:25 16.05.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה רות

Avatar
מוריה (16:17 7.04.2020)

אפשר להשתמש בקמח מצה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:08 7.04.2020)

אפשר אבל פחות טעים.
חג שמח 🌺

Avatar
שפית (11:37 20.07.2018)

אפשר להכין לשבת?(האם זה לא יהיה טוב במקרר ואז על הפלטה…)
תודה ושבת שלום!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:01 20.07.2018)

היי,
לדעתי זה פחות מתאים. זה מתכון שמתאים להגשה מיידית. לשבת עדיף להכין פטריות שהן ללא ציפוי.
שבת שלום 🌷

Avatar
לירון (17:32 14.03.2018)

האם אפשר להכין ולהגיש אחרי שעתיים שלוש לאחר חימום קל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:08 14.03.2018)

אפשר אבל מומלץ לא לכסות כדי שהפריכות של הציפוי לא תפגע.

Avatar
אלה (12:09 16.10.2017)

נראה מעולה! במה היית ממליצה להתחליף את הביצה לטבעונים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:53 16.10.2017)

היי אלה,
אני חושבת שאפשר לוותר על הקמח, לשמן את הפטריות בשמן רגיל ולגלגל בפירורי הלחם. מה שיידבק-יידבק 🙂

Avatar
מרי (23:52 21.04.2016)

אם אני יחליף את הפטריות בחצילים זה יהיה טעים??
או פחות??

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:38 22.04.2016)

היי מרי,
אם את רוצה להכין מחצילים ממליצה להכין את המתכון הזה – חצילים אפויים.
חג שמח 🙂

Avatar
שגיא (23:21 30.01.2016)

אפשר להכין בלי תרסיס שמן?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:54 30.01.2016)

היי שגיא,
במקום לרסס שמן אפשר להבריש את הפטריות בשמן רגיל.
שבוע טוב 🙂

Avatar
מלכי (13:29 24.01.2016)

אפשר להכין את זה עם פטריות משימורים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:35 24.01.2016)

כן מלכי, אפשר להכין עם פטריות משימורים שלמות ולא חתוכות.

Avatar
דור (11:23 21.08.2015)

הי,
מה המינון בערך של פירורי הלחם/מלח/פלפל?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:33 21.08.2015)

תתחיל בשליש כוס פירורי לחם עם רבע כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור. אם אתה שם גם שומשום אז שים כף מלאה. אח"כ תוסיף עוד פירורי לחם אם יהיה צורך.

Avatar
ליאת (21:07 5.12.2014)

יצא טעים..ממליצה לטבול בטריאקי…אני מתה על האתר הזה…כל שישי אני מוציאה מפה מתכונים..תודה רבה 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:38 5.12.2014)

תודה ליאת! איזה כיף לשמוע 🙂

Avatar
עדי (14:16 3.10.2014)

האם קודם קמח אחר כך ביצה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:19 3.10.2014)

כן. קמח, ביצה ובסוף פירורי לחם.
גמר חתימה טובה 🙂

Avatar
שרון (13:08 15.05.2014)

הפטריות האפויות יצאו מעולה!
קל להכנה וטעים מאוד 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:16 15.05.2014)

תודה!

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.