שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30-35 דקות

סוג: פרווה

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

1 ביצה גדולה

שליש כוס (66 ג’) סוכר

שליש כוס (66 ג’) שמן

אגס קטן קלוף ומגורד בפומפיה גסה

תפוח עץ בינוני קלוף ומגורד בפומפיה גסה

4 כפות (40 מ”ל) מים

כוס (140 ג’) קמח תופח (או כוס קמח רגיל מעורבב עם כפית אבקת אפיה)

חצי כפית (2.5 ג’) אבקת קינמון

רבע כוס (25 ג’) אגוזי מלך קצוצים/טחונים

*2 כפות אגוזי מלך טחונים לפיזור מעל (לא חובה)




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים בקערה (בעזרת מטרפה או כף) את הביצה עם הסוכר. מוסיפים שמן, אגס, תפוח ומים ומערבבים. מוסיפים קמח תופח וקינמון ומערבבים. בסוף מוסיפים את האגוזים ומערבבים ערבוב קל.

-יוצקים את התערובת לתבנית המשומנת, מפזרים מעל אגוזים טחונים ואופים בתנור במשך 30-35 דקות, עד שקיסם יוצא נקי.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

-מוציאים מהתנור ומניחים לעוגה להתקרר לגמרי (לאחר קירור העוגה מתייצבת).

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
סלט גמבה, תירס ופטריותסלט גמבה, תירס ופטריות
קציצות הודו ברוטב צהוב קציצות הודו ברוטב צהוב
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
בלה (17:05 18.03.2024)

וואוו וואו וואו!!!!
אני מבשלת במעון, וכבר פעם שלישית שאני מכינה את העוגה הזו, וכל הילדים טורפים את העוגה, אני מכפילה ומשלשת כמויות! עוגה עדינה, טובה ולא מאוד מתוקה. ילדים מאוד אוהבים אותה 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:54 18.03.2024)

איזה כיף לשמוע🙂
תודה בלה

avatar
צביה (23:01 13.12.2023)

היי אפרת, משתמשת כמויות במתכונים שלך!! את אלופה!!😍
לגבי המתכון הזה, יש אפשרות להחליף את הסוכר במתכון לדבש או סילאן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:34 14.12.2023)

כן. עדיף דבש🙂

avatar
צביה (16:56 14.12.2023)

תודה!!
הכנתי עם דבש וללא גלוטן,
יצא מעולה!!
רק שאלה- הקיסמים שהכנסתי לעוגה במהלך האפיה יצאו לא יבשים לחלוטין,
והעוגה נאפתה המוןןןןןן זמן
העוגה לא אמורה להיות יבשה בסיום האפיה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:33 14.12.2023)

שמחה שיצא טעים:)
כן, הקיסם אמור לצאת יבש בסוף האפיה.
העוגה היתה אפויה לגמרי באמצע?

avatar
מתושלח (16:45 24.09.2023)

מתכון נהדר.
פעם שנייה שאני מכין אותו למשפחה.
תודה רבה וצום קל.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:39 25.09.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
רעות (08:00 18.08.2023)

האם אפשר לוותר על הקינמון ועל האגוזים באופן כללי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:02 18.08.2023)

אפשר(:

avatar
שני (09:27 16.06.2022)

הי, איך ניתן להחליף את הביצים עבור טבעונים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:41 16.06.2022)

היי,
לא ניסיתי בעצמי, אך אפשר לנסות להמיר את הביצה ב-2.5 כפות פשתן טחון + 3 כפות מים – יש לערבב ולהשרות למשך כ-10 דקות לפני השימוש.

avatar
לאה (09:38 13.04.2022)

האם אפשר לעשות עם קמח תפו”א בלבד? בלי אבקת אפיה?
האם זה מוצלח גם בתפוחים צהובים טריים?
האם אפשר להקפיא?
אודה למענה, תודה!! לאה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:45 13.04.2022)

היי,
עם קמח תפו”א וללא אבקת אפייה העוגה לא תצא טוב.
אפשר להשתמש בתפוח צהוב.
אפשר להקפיא.
בהצלחה!

avatar
ערגה (16:48 9.01.2022)

האם יתכן שיש טעות? 1 כף זה 15 מיליליטר מים ולכן 4 כפות זה 60 ולא 40 כמו שכתוב.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:34 9.01.2022)

היי ערגה,
אני משתמשת בכף רגילה שהיא 10 מ”ל, לכן 4 כפות= 40 מ”ל.
בהצלחה(:

avatar
ערגה (20:47 9.01.2022)

תודה.

avatar
מיכל (18:18 9.03.2021)

המון תודה

avatar
חסויה (12:21 26.08.2020)

היי, האם הכמות במתכון מספיקה לאינגלש קייק אחת? והאם ניתן להכין גלייז של סוכר מעורבב במיים רותחים כדי לייצר מראה מבריק ומתקתק מלמעלה? אם כן באיזה יחסים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:14 26.08.2020)

כן, תבנית אינגליש קייק חד”פ אחת.
אפשר להבריש את החלק העליון (לאחר האפיה) ולהמיס כף סוכר עם כ-4 כפות מים רותחים.

avatar
חיה (19:30 11.05.2020)

הכנתי את עוגת תפוחים אגס יצא שגעון

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:43 11.05.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה חיה

avatar
חוה (17:44 2.05.2020)

היי אפרת אני משתמשת כבר המון זמן במתכונים שלך, הכנתי היום את העוגה הזאת והיא יצאה טעימה מאוד! תודה רבה על מתכונים נהדרים ❤️

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:45 2.05.2020)

שמחה לשמוע, תודה חוה 💕

avatar
מיטל (16:15 29.09.2019)

היי אפרת,
אני מתה על המתכונים שלך והעוגה יצאה לי ממש טעימה!
אשמח אם תוכלי לכתוב גם את הדברים למתחילים כמו כמה זמן להקציף וכו’

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:42 1.10.2019)

שמחה לשמוע 🙂
בסדר אשתדל לציין.
שנה טובה

avatar
חן (10:56 7.08.2019)

תודה על התשובה(:
רציתי לשאול לגבי המרה של ביצים(שאלה כללית)- אם כתוב לי במתכון שאני צריכה 3 ביצים L ויש לי רק ביצי M בבית. כמה ביצי M אני צריכה לשים בשביל שיהיה תואם לכמות של 3 ביצי L?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:48 7.08.2019)

במקרה כזה אם שמים 3 ביצים m העוגה יכולה לצאת קצת פחות יציבה ופחות עם נפח. אם שמים 4 ביצים m מקבלים עוגה יותר יציבה ויותר גבוהה.

avatar
חן (20:42 6.08.2019)

היי אפרת היקרה, תודה על המתכונים המדהימים והטעימים.. העוגת שוקולד ציפס וקוקוס נגנבנו עליה:)
רציתי לשאול האם צריך לסחוט את האגס והתפוח מהנוזלים שלהם לפני שמכניסים לתערובת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:44 7.08.2019)

שמחה שהעוגה יצאה טעימה 🙂
לא, אין צורך לסחוט מנוזלים.

avatar
חנה (09:00 7.05.2019)

היי!
למי שיש סכרת (או חשש לסכרת)
במה אפשר להחליף את הסוכר?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:33 7.05.2019)

אפשר להמיר את הסוכר באבקת “כמו סוכר” של סוכרזית.
יום מקסים 🌷

avatar
מלכי (18:16 31.01.2019)

אפרת היקרה.
אני מחפשת מתכון שיעלה לאבא שלי זכרונות ילדות.
לפי מה שהוא מתאר, קוביות תפוחים מבושל בנפרד ואז מעורב ברצח, שמן, זוכר וכו’.
ומעל מפזרים שטרויזלש ואגוזי מלך.
את תוכלי לעזור לי לשנות את המתכון בהתאם?
תודה וסליחה על הבקשה ההזויה שלי, סומכת עליך!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:33 31.01.2019)

היי מלכי,
זה משהו שדומה לקראמבל תפוחים? שאגב אפשר להכין אותו בתבנית של עוגה.
או שזה במרקם ממש של עוגה עם סוג של קראמבל מעל?

avatar
אתי (17:51 25.01.2019)

לטבעונים/. במה ניתן להחליף הביצה במתכון ? האם 3 כפות זרעי פשתן טחונים מעורבבים במיים יעשו את העבודה ?
בתודה
אתי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 26.01.2019)

היי אתי,
לא ניסיתי אבל אפשר לנסות עם זרעי פשתן.

avatar
שיר (21:56 12.01.2019)

האם אפשר לשים קמח כוסמין מלא ? זה ייצא דחוס ?
האם יש עדיפות בין 80% ל100% מלא ?
תודה מראש (:

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:01 13.01.2019)

זה ייצא פחות אוורירי עם קמח כוסמין. בכל מקרה עדיף 80%.

avatar
מילה (21:00 9.12.2018)

ערב טוב, האם ניתן להשתמש בתבנית למאפינס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:35 9.12.2018)

כן, אפשר להכין בתבנית מאפינס. זמן האפיה עשוי להתקצר ל 17-20 דקות.

avatar
שרון (20:09 19.09.2018)

אפרת המקסימה!אפשר לשים 2 אגסים קטנים ו-2 תפוחים קטנים?רוצה שטען הפירות יורגש יותר.מספיק לשים 2 ביצים m או 3?רוצה שהעוגה תצא רכה ועסיסית.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:14 19.09.2018)

היי שרון,
נראה לי עדיף לשים 2 אגסים בינוניים ותפוח או 2 תפוחים ואגס בינוני.
שימי 2 ביצים M. זה מספיק כדי שהעוגה תצא רכה ועסיסית.

avatar
אלישבע (21:38 15.09.2018)

האם ניתן להקפיא עוגה זו? אני אכין אותה רק עם תפוחים כי אין לי אגסים.
אגב אפשר להכין אותה עם שזיפים, ואז אפשר להקפיא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:52 15.09.2018)

אפשר להכין את העוגה רק עם תפוחים ולהקפיא.
לגבי שזיפים, אני ממליצה על המתכון הזה – עוגת שזיפים. אפשר להקפיא.
שבוע טוב 🙂

avatar
רות (15:28 17.08.2018)

האם אפשר בלי אגוזים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:25 17.08.2018)

כן אפשר.

avatar
רחלי (12:05 24.06.2018)

אם אעשה במיקסר ידני יצא גם טוב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:44 24.06.2018)

כן.

avatar
ליאור (01:15 1.02.2018)

היי אפרת,

תודה על המתכונים הנהדרים 🙂
אני משתמשת במתכוני העוגות, העוגיות והקינוחים במסגרת פעילות אפייה שאנחנו מקיימים במקום העבודה שלי- מועדון לאנשים עם צרכים מיוחדים.
המתכונים קלים, פשוטים ויוצאים כל-כך מוצלחים ותמיד מקבלים תשבוחות מהמשפחות!

ועכשיו לשאלה- אפשר להוסיף שוקולד צ’יפס? וכמה כדאי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:05 1.02.2018)

היי ליאור,
שמחה לשמוע, פעילות מבורכת 🙂
אפשר להוסיף כרבע כוס שוקולד צ’יפס (50 גרם) לבלילה עצמה ועוד 1-2 כפות לפיזור מעל הבלילה. כדאי לקמח לפני את השוקולד צ’יפס כדי שלא ישקעו לתחתית במהלך האפיה.
יום מקסים

avatar
אלישבע קרונמן (20:26 25.01.2018)

האם צריך לשמן תבניות אינגליש קייק פרחוניות מקרטון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:43 25.01.2018)

כן.

avatar
רונית (14:40 7.01.2018)

היי, רציתי לשאול עם איזה תפוחים מומלץ להכין אדומים או תפוחים ירוקים?? אשמח לתשובה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:41 7.01.2018)

במקרה הזה לא משנה. זה יוצא טעים כך או כך 🙂

avatar
כרמית (14:37 19.12.2017)

הי אפרת,

הכנתי את העוגה אתמול מקמח כוסמין 70% ויצא מעולה. כבר הספיקה כמעט להיגמר.
רציתי לשאול אם אני מכפילה כמויות, אפשרי לשים בתבנית גדולה יותר במקום בתבנית אינגליש קייק?
והאם אפשר במקום סוכר להחליף חלק מהכמות במתכון במייפל טבעי? ואם כן אז בכמה?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:44 19.12.2017)

היי כרמית,
שמחה שהעוגה יצא מוצלחת.
אפשר להכפיל את כל הכמויות ולהכין בתבנית עגולה בקוטר 24 או תבנית מלבנית בגודל 20X30. קחי בחשבון שזמן האפיה עשוי להתארך.
לגבי המרת הסוכר למייפל, אני חושבת שאפשר להמיר מחצית מכמות הסוכר, זאת אומרת שאם את מכפילה כמויות אז שימי שליש כוס סוכר + שליש כוס מייפל.

avatar
אדוה (16:01 6.10.2017)

עוגה טובה, עדינה בטעמים
נותנת תחושה של בית
איזה כיף לגשת לאתר שלך, לבחור,להכין ופשוט להנות

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:11 6.10.2017)

תודה יקירה 🙂

avatar
יעל (17:55 17.09.2017)

שאלה- שתי העוגות יצאו נמוכות קצת. השתמשתי בתנית אינגליש קייק מאלומיניום. התכוונת לאלו מהקרטון?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:22 17.09.2017)

היי יעל,
הכמות במתכון מתאימה לאינגליש קייק אחת.
הכפלת כמויות והכנת ב-2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות?

avatar
יעל (10:43 16.09.2017)

היי אפרת!
האתר נהדר! הייתי צריכה להביא משהו להרמת כוסית בעבודה והעוגה נתנה לי פיתרון מהיר וקליל. כמובן שהכנתי כבר שתיים- שתהיה אחת גם לבית… שנה טובה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:26 16.09.2017)

מעולה 🙂
שנה טובה יקירה!

avatar
הדר (10:29 8.09.2017)

ושאלה נוספת, הכפלתי את הכמויות כדי לעשות בשתי אינגליש קייק.
יש לי ביצים L. האם לשים 2?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:14 8.09.2017)

הייתי שמה אפילו 3 ביצים.
ואם הכפלת כמויות יש לשים 2 כפיות אבקת אפיה על 2 כוסות קמח כוסמין.

avatar
הדר (10:27 8.09.2017)

שלום אפרת,
האתר מקסים, כתוב בצורה ברורה, מתכונים שתמיד יוצאים נהדר והיחס שלך לכל שאלה הוא פשוט מעורר הערכה.
תמשיכי ותבורכי!
ועכשיו השאלה 🙂 אני באמצע הכנת עוגת האגס והתפוחים. אני רוצה להכין עם קמח כוסמין. האם צריך להוסיף לו אבקת אפיה? פעם ראשונה שאני עובדת איתו.

תודה ושבת שלום!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:13 8.09.2017)

היי הדר,
קודם כל תודה 🙂
יש להוסיף כפית מלאה אבקת אפיה. חשוב לערבב היטב את הקמח בנפרד עם אבקת האפיה ורק לאחר מכן להוסיף לתערובת.
שבת שלום!

avatar
מריאנה (11:15 2.08.2017)

בוקר טוב,
האם אפשר להחליף את השמן בחמאה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:30 2.08.2017)

כן, אפשר לשים 75 גרם חמאה מומסת.

avatar
דנה (16:08 28.07.2017)

. היי(:
זה בסדר גם עם קמח מלא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:17 28.07.2017)

לדעתי זה ייצא קצת דחוס. אם בכל זאת את רוצה אז כדאי לשלב חצי כמות קמח רגיל.

avatar
נדיה (14:01 20.07.2017)

היי אפרת,
תודה על המתכונים שלך, כל מה שהכנתי עד היום יצא טעים מאוד????
האם אפשר להכין בלי אגוזים?

avatar
נדיה (14:03 20.07.2017)

סליחה, סימני השאלה בטעות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:41 20.07.2017)

כן נדיה, אפשר לוותר על האגוזים.
יום מקסים 🙂

avatar
נדיה (11:35 21.07.2017)

תודה על התשובה המהירה! הכנתי ויצא מאוד טעים(:

avatar
hanichohen (20:10 19.07.2017)

היי, אני מכינה ברגעים אלה את העוגה. הכפלתי מראש את הכמות והשתמשתי בשלוש ביצים כי התבנית שלי גדולה. אחרי שהכנסתי לתנור קיבלתי את ההרגשה שאין כל כך נוזלים. האם העוגה צריכה לתפוח??
אני מקווה שתמצא בסדר כי היא מיועדת לאורחים…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:14 19.07.2017)

היי,
העוגה צריכה לתפוח. שמת 8 כפות מים ו2 כוסות קמח?
איזה גודל תבנית השתמשת?

avatar
hanichohen (22:09 19.07.2017)

כן, שמתי בדיוק את הכמויות האלה בתבנית 26.
יצאה מהתנור והאמת שנראית מעולה!- תפחה!!
עכשיו נשאר לחכות לטעימות…
תודה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:05 20.07.2017)

מעולה 🙂

avatar
שושנה (19:50 15.07.2017)

האם אפשר להכפיל את הכמויות ולאפות ב2 תבניות אינגליש קייק
תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:52 15.07.2017)

כן, אפשר.
שבוע טוב 🙂

avatar
hanichohen (01:13 14.07.2017)

היי,
האם לשים את התפוח והאגס המדורגים עם הנוזלים שלהם, או לסחוט את מה שגרדתי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:34 14.07.2017)

אין צורך לסחוט מנוזלים.
שבת שלום 🙂

avatar
hanichohen (13:32 14.07.2017)

תודה רבה!
חייבת לפרגן ולהגיד שמאז שהכרתי את האתר שלך שיפרתי והתחלתי לגוון את המטבח שלי בהרבה מאכלים. ההסברים הפשוטים והטובים גרמו לי להעיז ולנסות כל שבוע משהו חדש!!
שבת שלום 🙂

avatar
שירה (19:44 10.07.2017)

ערב טוב,
האם יש אפשרות לא לשים אגס
אלא רק תפוח,
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:31 10.07.2017)

כן שירה, אפשר. ממליצה לשים תפוח וחצי או 2 תפוחים קטנים.

avatar
שירה (11:12 11.07.2017)

תודה רבה

avatar
ללי (11:39 23.06.2017)

נפלאה במתכונייך הברורים והקלים.
מקסימה בהתייחסותך לשואלים.
אתר המצדיק את קיומו.
תבורכי
ללי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:08 23.06.2017)

תודה רבה ללי 🙂
שבת שלום

avatar
קרינה (23:01 8.06.2017)

שאלה דחופה אם יש לי ביצים לארג’ גם לשים שתיים?
המון תודות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:45 9.06.2017)

ראיתי עכשיו.. אפשר לשים ביצה אחת.

avatar
קרינה (02:28 5.06.2017)

יש לי עוד שאלה בטוח אכין את העוגה גם לשבת הקרבה ויש לי תבנית אינגליש קייק לא חד פעמית והיא קצת יותר רחבה מהתבנית החד פעמית אולי אפשר קצת להכפיל כמויות בחצי ואיך כדי שתצא לי עוגה קצת יותר גבוהה?:)
ודוב תודה על המתכונים המשמחים והטעימים יישר כוח.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:09 5.06.2017)

היי קרינה,
שמה שהעוגה יצאה טעימה.
לתבנית אינגליש קייק רחבה כדאי להכפיל את כל הכמויות ב1.5 (2 ביצים קטנות, חצי כוס סוכר, חצי כוס שמן, אגס וחצי, תפוח וחצי, 6 כפות מים, כוס וחצי קמח תופח, 3/4 כפית אבקת קינמון, שליש כוס אגוזים קצוצים).
יום מקסים 🙂

avatar
קרינה (21:37 8.06.2017)

תודה רבה.
מכינה עכשיו:)

avatar
קרינה (02:12 5.06.2017)

היי אפרת,
מתכון מומלך עוגה טעימה לשבת לא היה לי אגס והכנתי רק עם תפוח אחד ואגוזים וללא קינמון ויצא טעים תודה רבה על המתכונים להבא אכחן עם אגס ותפוח וקינמוןבטוחה שיהיה כזה טעים.

avatar
קרינה (14:53 2.06.2017)

היי אפרת,
העוגה יצאה הרגע מהתנור וניראת טוב הכנתי בלי קינמון ואגס כי לא היה לי…ורוצה לעשות ציפוי אולי להמיס מים וסוכר ולישפוך מעל קצת לרטיבות,או לערבב מים עם סירופ מייפל ואיזו כמות מומלצת?
המון תודות:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:14 2.06.2017)

היי קרינה,
את יכולה לזלף קצת סירופ מייפל מעל העוגה. כמות של 1-2 כפות.

avatar
רונה (06:59 29.05.2017)

היי, בוקר טוב
איזה תפוח עץ צריך? ירוק או אדום?
או שזה בכלל לא משנה?
תודה ויום טוב.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:16 29.05.2017)

לא משנה.
יום מקסים וחג שמח 🙂

avatar
עדי (10:16 17.05.2017)

האם יש אפשרות להחליף תפוח ואגס לבננות? אם כן אז כמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:20 17.05.2017)

היי עדי,
אני כבר ממליצה להכין את מתכון עוגת הבננות או עוגת בננות וקוקוס.

avatar
אלינור (09:49 10.05.2017)

היי..
האם אפשר להמיר לקמח כוסמין ואם כן- מהי הכמות?
תודה…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:02 10.05.2017)

כן אלינור, אפשר. אותה כמות.
יום מקסים 🙂

avatar
טליה (17:54 1.12.2020)

הי. אתר מדהים קודם כל. יש לי קמח כוסמין מלא, האם ניתן להמיר בקמח הכוסמין המלא את הקמח הרגיל, או שרק מחצית כמות והשאר קמח רגיל, לא ממש הבנתי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:11 1.12.2020)

זה ייצא פחות אוורירי עם קמח כוסמין. בכל מקרה עדיף 80%,
במידה ותרצי תוכלי לשלב, זה לבחירתך 🙂

avatar
אייזיק פטר אבי (08:08 7.05.2017)

10

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:37 7.05.2017)

שמחה שאהבת 🙂
תודה ושבוע נפלא

avatar
קרינה (06:58 30.06.2017)

היי אפרת ,
איזו כמויות צריך לתבנית 24 אשמח לדעת?
ויש לי ביצים לארג’….
תודה רבה.רןצה להכין לשבת:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:22 30.06.2017)

היי קרינה,
לתבנית 24 יש להכפיל את כל הכמויות ב-2.
לדעתי כדאי לשים 3 ביצים כדי שהעוגה תהיה יציבה.
שבת שלום 🙂

avatar
אביגיל (16:59 5.05.2017)

אם להיות כנה אז הכנתי את העוגה הנ”ל (ללא סטיה מהמתכון למעט תוספת של קינמון ושל אגוזים) ללא ציפיות מיוחדות כאילו “שיהיה”
וברגעים אלו ממש טעמתי מתוך סקרנות ואני רוצה להגיד לך שהיא טעימה בטירוף, אחת העוגות הבחושות הטעימות ביותר שאני מכירה. (ואני אופה המון ) ץ.

תודה תודה רבה על עוגה זו ועל אתר מדהים!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:06 5.05.2017)

אני מאוד שמחה לשמוע 🙂
תודה אביגיל ושבת שלום!

avatar
אביבית (13:40 5.05.2017)

היי מה שלומך?מקווה שטוב.
אפשר לשים במקום אגוזים,שקדים טחונים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:51 5.05.2017)

היי אביבית,
אפשר לשים שקדים טחונים.
שבת שלום 🙂

avatar
נורית (13:27 5.05.2017)

תודה יצא מעולה,
אני לא קילפתי את הפירות, ריסקתי בסלייסר, ואף הוספתי צימוקים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:51 5.05.2017)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
שבת שלום

avatar
זהבה לוי (13:21 5.05.2017)

חייב להוסיף אגוזים לעוגה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:49 5.05.2017)

לא חייב.

avatar
אני (21:25 4.05.2017)

כמה ביצים לשים אם יש לי ביצה M ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:37 4.05.2017)

כדאי לשים 2 ביצים.

avatar
לימור דביר (18:29 4.05.2017)

היי
מתכונים כייפיים וקלים.
אפשר להמיר ללא גלוטן ?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:26 4.05.2017)

היי לימור,
לדעתי את יכולה להשתמש בכוס קמח תמי או “כרגיל” + כפית מלאה אבקת אפיה.
אפשרות נוספת היא לשלב שני שליש כוס קמח קונדיטור + שליש כוס קמח אורז + כפית מלאה אבקת אפיה.
בכל מקרה אני חושבת שכדאי להשתמש ב-2 ביצים, לא משנה הגודל שלהן.

avatar
לימור (19:55 4.05.2017)

תשובה מהירה, כל הכבוד..
אתר מדהים
את מעשירה אותי במתכונים ללא גלוטן
תודה ושבת שלום

avatar
אבישג (17:24 4.05.2017)

יש מצב שאת תשלחי לי את המתכונים בשלמותם למייל? כי אני לא יכולה להיכנס לאתר מהמחשב שלי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:03 4.05.2017)

היי אבישג,
שלחתי לך תשובה למייל.

avatar
נועה (11:06 4.05.2017)

חייב את הקינמון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:16 4.05.2017)

לא חייב

avatar
נועה (14:29 4.05.2017)

תודה רבה! נראית עוגה ממש טובה 🙂

לקריאת כל התגובות