שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30-35 דקות

סוג: חלבי/ פרווה

2 תבניות אינגליש קייק

מצרכים:

4 ביצים

1 כוס (200 ג’) שמן

1 כוס (200 ג’) סוכר

1.5 כוסות (210 ג’) קמח תופח

1 כוס (90 ג’) קוקוס

1 כוס (240 מ”ל) מיץ תפוזים/ מים/ חלב

1 כף גדושה (15 ג’) אבקת קקאו

1/2 כוס (100 ג’) שוקולד צ’יפס (מעורבבים עם כפית שטוחה קמח)

2 ביסקוויטים מתוקים מפוררים

2 כפות (20 מ”ל) מים

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל-180 מעלות.

-מערבבים את הביצים עם השמן והסוכר. מוזגים את הנוזלים (מים, תפוזים או חלב) ומערבבים. בסוף מוסיפים את הקמח והקוקוס ומערבבים (ערבוב קצר ומהיר) עד לקבלת בלילה חלקה.

-מעבירים לקערה חצי כמות מהבלילה ומוסיפים אבקת קקאו ו2 כפות מים. מערבבים (ערבוב קצר ומהיר) עד לקבלת תערובת כהה חלקה.

-יוצקים לתבנית את הבלילה הכהה. עליה מפזרים שוקולד צ’יפס ופירורי ביסקוויטים ומעל יוצקים את הבלילה הבהירה (אין צורך שהבלילה הבהירה תכסה כיסוי מלא- ראו בתמונה).

-אופים 30-35 דקות ומוצאים מהתנור.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

-לאחר 10 דקות של צינון בחוץ עוטפים בניילון נצמד.

*הערה: לא מומלץ להכין את העוגה בתבנית אחת מחשש שלא תאפה במלואה.

 

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגיות שיבולת שועל ושוקולד
עוגיות שקדים טחונים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
לאה (09:32 21.04.2021)

אם רוצים לאפות בתבנית אחת אפשר אולי לאפות על חום נמוך יותר?
או שאת לא ממליצה לנסות..

מתכונים ב-10 דקות (09:52 21.04.2021)

היי לאה,
אפשר לאפות על 170 מעלות כ35-45 דקות🙂

לאה (09:55 21.04.2021)

ונראה לך שיצא לי טוב כשאני אשפוך את הבלילה הלבנה
או שאולי מהבחינה הזו כן עדיף אינגליש קייק?

מתכונים ב-10 דקות (13:17 21.04.2021)

לא אמורה להיות בעיה🙂

תמר (23:41 7.03.2021)

תודה רבה על אתר מעולה! רציתי לשאול מה עדיף לשים מיץ תפוזים או מים? כלומר איזה טעם כל אחד נותן? האם המיץ תפוזים מורגש?

מתכונים ב-10 דקות (09:53 8.03.2021)

היי תמר,
הטעם ה”תפוזי” של המיץ תפוזים לא מורגש במיוחד אבל מוסיף המון:)

עליזה (20:21 29.01.2021)

היי, תודה על האתר המדהים!!
הכנתי את העוגה והיא יצאה טעימה מאוד!
שאלה: למה צריך לערבב קמח עם השוקולד צ’יפס?

עליזה (20:32 29.01.2021)

דבר נוסף: הוספתי את הקמח ואת הקוקוס ורק אחרי שהוספתי את שניהם ערבבתי-עשיתי נכון?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:02 30.01.2021)

היי עליזה,
כדאי לקמח את השוקולד צ’יפס כדי שלא ישקע לגמרי במהלך האפיה.
לגבי הקמח והקוקוס זה בסדר.

כבי (22:42 9.12.2020)

היי אפרת!
תודה על האתר המושלם!!!!!!
משתמשת בו המון!
עכשיו העוגה בתנור נראית ממש טוב!
תודה ולילה טוב!

מתכונים ב-10 דקות (00:32 10.12.2020)

תודה רבה יקרה שמחה לקרוא שאת נהנת 🌸

יפעת (23:32 12.11.2020)

היי, העוגה יצאה מאד טעימה🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:33 12.11.2020)

תודה יפעת 🙂

שרה (17:50 14.08.2020)

אחת העוגות הטעימות, מכינה אותה כבר מס’ פעמים ברציפות,
תודה על המתכונים המושלמים והקלים,
כל העוגות שלי רק מהאתר שלך,
בדיוק עכשיו הוצאתי את העוגה עם הקינמון והאגוזים
העלה תמונה במתכון שלו

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:03 15.08.2020)

תודה שרה ❤️

אריקה (19:49 6.05.2020)

עוגה קלה וטעימה מאוד. כל מתכון שלך מוצלח וגורף מחמאות, תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:20 7.05.2020)

נראה מעולה 😍
תודה אריקה

רונית (14:33 23.04.2020)

הי רציתי לשאול מה אפשר לשים במקום
הביסקוויטים אם אין לי
וגם כל המתכונים שלך מעולים תודה רבה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:22 23.04.2020)

היי רונית,
אפשר לוותר על הביסקוויטים.

שירה (00:55 18.04.2020)

שלום ותודה על כל המתקונים המצוינים. אני רוצה לכין בתנית אינגליש קייק אחת סטנדרטית (לא חד פעמית). מה יהיו הכמויות? תודה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:25 18.04.2020)

ממליצה להכין את הכמות שבמתכון. אם נשארת בלילה עודפת אפשר למלא 1-2 תבניות מאפינס בודדות.

שני (16:39 12.02.2020)

בגללך עכשיו בעלי רוצה כל הזמן שאכין לו את העוגה ועוד מטיל עליי להכין לו ולחברים בעבודה 😂 כבר פעם שלישית! עוגה מעולה!!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:45 12.02.2020)

אני מתנצלת 😃 ❤️

דניאלה רבי (00:26 7.11.2019)

אני רוצה להכין את העוגה. התוכי לרשום לי מה כמויות מדויקות לתבנית הזאת. והנה אפשר להמר את הקוקוס

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:21 7.11.2019)

היי דניאלה,
כנראה שהתכוונת לצרף תמונה של התבנית אבל היא לא צורפה.
אפשר לוותר על הקוקוס.

דיקלה (09:43 8.10.2019)

עוגה מעולה!!!!!! אין על המתכונים הקלים, ברורים וטעימים שלך❤️

אפרת - מתכונים ב10 דקות (01:00 10.10.2019)

תודה דיקלה.
גמר חתימה טובה 🌺

שרה (16:11 28.08.2019)

היי ישלי שאלה.אין לי קמח תופח, האם אני יכולה להשתמש בקמח רגיל ולהוסיף אבקת אפייה? או סודה לשתייה? מה המינון למתכון הנוכחי אם כן. תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:50 28.08.2019)

כן, אפשר לשים כוס וחצי קמח רגיל מעורבב עם כפית וחצי אבקת אפיה.

מירית (15:41 5.07.2019)

היי
הכנתי את העוגה לכבוד שבת, הכפלתי פי אחת וחצי, וכבר פס שלם נגמר!
עוגה מעולה מעולה, ומה שהכי כיף – בכמה דקות הכנה!
אין עליך! כל מתכון שניסיתי מהאתר שלך יצא מוצלח!
תודה רבה על המתכון המוצלח ושבת שלום 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:45 5.07.2019)

שמחה שהעוגה יצאה טעימה 🙂
תודה לך ושבת שלום!

דורית (15:25 3.07.2019)

אני ממש אוהבת את העוגה הזו רכה וטעימה ממש הנאה בפה ב10 דקות עבודה
שאלה הרעיון של הניילון נצמד על העוגה יכול לשמש לכל המתכונים של העוגות שאני מכינה דרכך?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:06 3.07.2019)

כן, לכל העוגות הבחושות.

דורית (16:07 29.04.2019)

הי אפרת
אני ממש נהנת מכל מתכון שלך באמת
הפעם רציתי להכין את העוגה הזו ואני בדר”כ משתמשת בקמח רגיל השאלה כמה אבקת אפיה לשים?
תודה רבה ואני ממש אוהבת את האתר שלך מעריכה כל רגע והשקעה שלך בו במיוחד שזה מתכונים מצוינים לעצלנים חחח
ושלא כוללים תמצית ההוא ותמצית הזה… 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:41 29.04.2019)

היי דורית,
קודם כל אני שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
אפשר לשים כוס וחצי קמח רגיל + כפית וחצי אבקת אפיה.

הילה (22:03 26.03.2019)

היי
האם אפשר לצפות את העוגה הזאת בציפוי שוקולד? אם כן, איך להכין אותו?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:24 27.03.2019)

כן אפשר.
אחד הציפויים שבעמוד הזה- ציפוי שוקולד לעוגה.

ירדן (01:00 29.09.2018)

שלום
אם יש לי בבית רק ביצים בגודל M צריכה לשים את אותה כמות ביצים שציינת או לשנות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:55 29.09.2018)

אותה כמות (אם אני לא מציינת את גודל הביצים אז כל גודל מתאים 🙂 )

רינת (20:01 20.09.2018)

היי, תודה על המתכונים המעולים!
נוצר לי מעל העוגה מעין סדק לאורך כל העוגה (היא בתנור) , מה זה אומר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:04 20.09.2018)

זו תופעה טבעית, בעיקר בתנורים חזקים יחסית. זה לא משהו שמשפיע על הטעם 🙂

גל גומא אביטל (17:58 21.04.2018)

היי, האם אפשר להמיר את השמן במרגרינה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:26 21.04.2018)

אפשר להמיר ב200 גרם מרגרינה מומסת אבל אני חייבת לציין שזה טעים מאוד עם שמן (ויותר בריא 🙂 )

לאה ל. (13:18 14.03.2018)

עוגה נהדרת!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:05 14.03.2018)

תודה לאה, שמחה שאהבת 🙂

מיכל רובין (11:57 9.02.2018)

הי אפרת,למה עוטפים בניילון נצמד? ובהזדמנות זו מודה לך על שלל מתכונים נפלאים שנכנסו לפנתיאון הביתי. בתוכם הדג המרוקאי האדיר והחמין המתבשל ממש עתה. מיכל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:26 9.02.2018)

היי מיכל,
קודם כל אני שמחה שאת נהנית מהמתכונים 🙂
כשעוטפים בניילון נצמד נוצרים אדים פנימיים שמרככים את העוגה וכך היא נעשית עסיסית יותר.
בכל מקרה, לא חובה לעטוף, זאת רק המלצה.

רוית (20:57 29.12.2017)

עוד עוגה נפלאה לאוסף! קריספית בחוץ, פריכה בפנים וטעימהה בטירוף. תודה ושבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:13 30.12.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂

ליאת (09:02 10.10.2017)

האם ניתן לאפות את העוגה בתבנית מלבנית בגודל בינוני? מה הכמויות המומלצות למצרכים בתבנית בגודל זה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:57 10.10.2017)

היי ליאת,
הכמות במתכון מתאימה לתבנית מלבנית בגודל 20X30. זמן האפיה עשוי להתארך ל 40-45 דקות. יש לבדוק עם קיסם בכמה מקומות במרכז העוגה ולוודא שהקסים יוצא יבש.
יום מקסים 🙂

ליאת (16:52 11.10.2017)

32×26 זה גם בסדר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:09 11.10.2017)

זאת תבנית גדולה מידי וגם אם תכפילי את הכמויות פחות מומלץ כי לפעמים העוגה לא נאפית כמו שצריך במרכז.
אני ממליצה להכין בתבנית בינונית קטנה יותר בגודל 20X30 או בתבנית עגולה בקוטר 24 או ב-2 תבניות אינגליש קייק.
חג שמח 🙂

זיוה (22:18 5.10.2017)

עוגה נהדרת יצאה מעולה נהננו ממנה עד הפירור האחרון .👍🏻

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:06 5.10.2017)

תודה זיוה, שמחה שנהניתם 🙂

נתי (15:02 8.09.2017)

עוגה טעימה בטירוף!!! חוסלה עד הפירור האחרון
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:57 8.09.2017)

תודה נתי, שמחה לשמוע 🙂

חנה (16:12 25.08.2017)

היי אפרת,
יש אפשרות להכין חלק מהתערובת שיש שוקולד וחלק קינמון? בא לי לגוון.. אם כן מה לשים בתערובת של הקינמון (כלומר בחלק הכהה)?
תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:04 25.08.2017)

היי חנה,
אני ממליצה להכין שוקולד ועוגה לבנה או קינמון ועוגה לבנה. לא בטוחה אם השילוב של שוקולד וקינמון יהיה כזה מוצלח.
אם את רוצה לחלק לשתי עוגות כאשר אחת שוקולד-לבן והשניה קינמון-לבן אז יש לחלק את הבלילה ל-4 חלקים שווים:
לרבע בלילה להוסיף כפית קינמון ולוותר על השוקולד צ’יפס.
לרבע בלילה להוסיף כפית גדושה אבקת קקאו ולהוסיף כרבע כוס שוקולד צ’יפס.
שבת שלום 🙂

נתי (13:02 11.08.2017)

אני צריכה בדחיפות כמויות לתבנית 260ומספר ביצים במידה מדיום ולארג’)
אני מכינה כמה עוגות מהאתר הזה וזאת אחת מהן..זה די דחוף לי לשעה הקרובה אם יש באפשרותך לענות
תודה רבה

נתי (13:02 11.08.2017)

תבנית 26*

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:52 11.08.2017)

היי נתי,
כמויות לתבנית עגולה 26:
5 ביצים L או M (לא משנה, עדיפות ל-L)
כוס וחצי שמן
כוס וחצי סוכר
2+1/4 כוסות קמח תופח
כוס וחצי קוקוס
כוס וחצי מיץ תפוזים/מים/חלב
כף וחצי גדושות אבקת קקאו
3/4 כוס שוקולד צ’יפס (מעורבבים עם כפית שטוחה קמח)
3 ביסקוויטים מתוקים מפוררים
3 כפות מים

שירה (20:21 25.05.2017)

הי רציתי לשאול אחרי הצינון חיב בנילון נצמד אוו אפשר עם ניר כסף זה משנה מבחינת לשמור על הטריות?

מתכונים ב-10 דקות (21:43 25.05.2017)

אפשר גם לעטוף בנייר כסף.

אביגיל (14:29 16.05.2017)

אוקיי
ואם אני לא אוהבת קוקוס טועמים את הקוקוס מאד בעוגה?

מתכונים ב-10 דקות (14:58 16.05.2017)

יחסית כן כי כמות הקוקוס בעוגה גדולה.

רויטל (14:04 16.05.2017)

אפרת המקסימה מה שלומך?

אם אשים כף קדושה של נס קפה במקום קקאו זה משנה את הטעם משמעותית?
או אם אשים שוקולית.
אני פשוו אוהב טעם של קפה או שוקולית מתוקה..

מתכונים ב-10 דקות (15:01 16.05.2017)

היי רויטל,
אפשר לשלב ולשים כף רגילה אבקת קקאו + כפית שטוחה אבקת נס קפה.
או שאפשר לשים 2 כפות אבקת שוקולית במקום כף גדושה קקאו.
המשך יום מקסים 🙂

אביגיל (13:57 16.05.2017)

היי אפרת

אני באמצע הכנה ואין לי קוקוס.
זה קריטי?

🙁

מתכונים ב-10 דקות (14:06 16.05.2017)

הקוקוס מוסיף לטעם אבל אם אין לך תכיני בלי.
יכול להיות שהכמות תספיק לתבנית אינגליש קייק חד פעמית + 5-6 תבניות מאפינס בודדות.

שרה (12:26 3.03.2017)

יצא מעולה!! הכנתי לשבת גם את הפלפלים הממולאים והאזני המן. הכל יצא טעים מאד!

מתכונים ב-10 דקות (13:36 3.03.2017)

שמחה לשמוע!
שבת שלום 🙂

שרה (22:36 4.02.2017)

מיוחד!!!!!! תבנית שלמה נטרפה בשבת, את השיני הקפאתי- איך זה יתקבל??????
ועוד שאלה- השוקולד ציפס נוחת לתחתית- יש דרך למנוע את זה?????

מתכונים ב-10 דקות (23:20 4.02.2017)

היי שרה,
אין בעיה להקפיא את העוגה רק חשוב לעטוף אותה היטב בניילון נצמד. להפשיר מחוץ למקרר יחד עם הניילון הנצמד.
מומלץ לקמח את השוקולד צ’יפס לפני שמוסיפים אותו לבלילה ואז זה מונע או לפחות מפחית את התופעה של שקיעתו לתחתית.
שבוע טוב 🙂

שרה (10:28 5.02.2017)

קימחתי דווקא כמו שרשמת במתכון. לומשנה העיקר יצא ממש טוב

Sari (19:53 4.01.2017)

האתר הכי שווה! כל מתכון מנצח!!
את אלופה! תודה לך!
אפשר להשים מיץ תפוחים דיאט ספרינג במקום התפוזים?(פשוט זה מה שיש לי בבית.. כרגע) או תות בננה מתאים?

מתכונים ב-10 דקות (21:02 4.01.2017)

תודה 🙂
ממליצה לשים שני שליש כוס מיץ תפוחים ספרינג ושליש כוס מים.

אנואר (10:30 15.11.2016)

שלום אפרת
אפשר לקבל מתכון לתבנית אינגלש קייק לא חד פעמית? תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:53 15.11.2016)

היי אנואר,
יש לך אפשרות למדוד לי אורך, רוחב ועומק של התבנית? כי יש כמה סוגים.

אנואר (11:15 15.11.2016)

אורך 31 סמ
רוחב 12.5
עומק 27 (מדדתי תחתית התבנית, נחשב לעומק?)

מתכונים ב-10 דקות (11:25 15.11.2016)

העומק הכוונה לגובה (זה בעצם הגובה של העוגה). מודדים מהתחתית עד לחלק העליון של התבנית.

אנואר (11:28 15.11.2016)

כ 8 סמ גובה

מתכונים ב-10 דקות (11:43 15.11.2016)

מעולה. אז הכמות במתכון אמורה להספיק לתבנית אחת.

אנואר (15:03 15.11.2016)

יצאה מעולה תודה רבה לך

מתכונים ב-10 דקות (15:12 15.11.2016)

תודה לך שחזרת לעדכן!

אסתר (13:29 9.11.2016)

היי אפרת אפשר לוותר על השוקולד ציפס ?

מתכונים ב-10 דקות (14:09 9.11.2016)

כן אסתר, אפשר לוותר.

אילנה (13:22 12.08.2018)

מה במקום קוקוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:39 12.08.2018)

תכיני בלי קוקוס.

מוניקה (11:27 8.10.2016)

אפרת – פשוט עונג קוקוסי צרוף!
עוגה מעולה שחוסלה ב 10 דקות והיוותה מתחרה צמודה לעוגה של אמא שלי 🙂
קלה לביצוע ומה שאני באמ אוהבת שיוצא לי תמיד כמו בתמונה שלך 🙂
תענוג לבשל את המתכונים שלך!

מתכונים ב-10 דקות (11:34 8.10.2016)

איזה כיף לשמוע!!
תודה יקירה 🙂

דסי (06:58 11.09.2016)

אוי אוי. איזה תענוג. איזה שיבוח.
כבר שלחתי ת׳מתכון לכל המשפחה.
מ ע ד ן

מתכונים ב-10 דקות (08:42 11.09.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה דסי ושבוע נפלא 🙂

אודליה (19:55 8.09.2016)

היי אפרת! קודם כל רציתי לעדכן אותך שהכנתי את עוגת הגבינה האפויה בשבוע שעבר לכבוד שבת וראש חודש ויצא מושלם!! חברה שלי אמרה שזה יותר טעים מקונדיטור! כמובן שאמרתי שהכל בזכות האתר המדהים שלך 🙂 עכשיו אני רוצה להכין את העוגה הזאת הערב לכבוד שבת, נראה ממש טעים! האם אני צריכה לשים אותה במקרר עד מחר? בעקרון היא צריכה להיות במקרר (אחרי שכבר אכלנו ממנה)? תודה רבה וערב מקסים!

מתכונים ב-10 דקות (00:55 9.09.2016)

היי אודליה,
שמחה שעוגת הגבינה יצאה טעימה 🙂
את יכולה לשמור אותה בחוץ עד מחר, במקום קריר ומוצל (עטופה בניילון נצמד כמובן).
שבת שלום!

אודליה (20:58 14.09.2016)

היי רציתי לעדכן אותך שהכנתי את העוגה ביום שישי האחרון ויצאה ממש ממש טעימה! תבנית אחת כבר חוסלה בשבת והשנייה שמתי במקפיא. רציתי לשאול, אם אני רוצה להפשיר אותה היום כדי שמחר נוכל לאכול קצת ממנה, עדיף להפשיר אותה במקרר או בחוץ? בנוסף, אחרי שהיא הופשרה, כמה זמן היא תחזיק מעמד במקרר/בחוץ (לא במקפיא)? את חושבת שהיא תחזיק מעמד עד שבת? תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (21:15 14.09.2016)

היי אודליה,
שמחה שיצא טעים 🙂
את יכולה להפשיר אותה בחוץ מבלי להסיר ממנה את הניילון הנצמד.
אחרי שהיא הופשרה היא תחזיק מעמד כמו עוגה טריה רגילה, בסביבות 3 ימים (בהתחשב בזה שאנחנו עוד בקיץ. בחורף זה מחזיק מעמד יותר). עד יום שבת, זה בדיוק גבולי.

אודליה (22:21 14.09.2016)

אוקיי, אז נראה לי שאוציא אותה מהמקפיא מחר, כך שארוויח עוד יום עם תקווה שיחזיק מעמד עד שבת. תודה רבה על התגובה המהירה 🙂

הלה (21:24 18.07.2016)

היי
רציתי לדעת אם אפשר לוותר על הביסקוויטים?

מתכונים ב-10 דקות (21:38 18.07.2016)

כן הלה, אפשר.

עדי (14:34 27.05.2016)

שלום, למה אחרי חצי שעה העוגה עדיין לא מוכנה בפנים, הכנתי חצי כמות? תודה על תשובתך

מתכונים ב-10 דקות (17:28 27.05.2016)

היי עדי, זמן האפיה משתנה בין תנור לתנור ויכול להתארך לעיתים.
שבת שלום 🙂

שרון (12:28 27.03.2016)

תודה רבה אפרת על עוגה מדהימה!הכנתי בשישי בצהריים לביקור של אחי עם אשתו והתינוק המקסים שלהם והיא חוסלה כבר אתמול. העוגה כל כך רכה, עסיסית וטעימה. שיהיה שבוע טוב לכולנו!

מתכונים ב-10 דקות (12:31 27.03.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה שרון ושבוע מעולה 🙂

שרון (18:11 21.03.2016)

לא כדאי לעטוף את העוגה 2 דק’ אחרי שיוצאת מהתנור כדי שתהיה עסיסית יותר?

מתכונים ב-10 דקות (18:24 21.03.2016)

כן, זה מומלץ בכל העוגות הבחושות.

שרון (08:13 21.03.2016)

שכחתי לשאול-עם קמח רגיל לשים 3/4 כפית אבקת אפייה?רוצה שהעוגה תצא גבוהה.

שרון (08:12 21.03.2016)

תודה רבה אפרת וכן אני מכינה בתבנית אלומיניום חד פעמית. הביסקוויט צריך להיות קטן או גדול?

מתכונים ב-10 דקות (08:28 21.03.2016)

כן, את יכולה לשים אפילו כפית אבקת אפיה. רק חשוב לערבב היטב עם הקמח לפני שמוסיפים לתערובת.
התבנית בסדר גמור. עדיף ביסקוויט גדול אם יש לך אבל לא קריטי.

שרון (19:40 20.03.2016)

הי אפרת רוצה להכין תבנית אינגליש קייק אחת אבל שהעוגה תצא גבוהה – מה כמות כל אחד מהמרכיבים?מתכוונת לקצוץ שוקולד מריר ואיזה גודל וטעם ביסקוויט לשים?

מתכונים ב-10 דקות (20:12 20.03.2016)

היי שרון,
את מכינה בתבנית אינגליש קייק חד פעמית? אני שואלת כי תבניות שהן לא חד פעמיות קצת יותר גדולות מבחינת נפח.
אלה הכמויות:
2 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ
3/4 כוס קמח תופח
חצי כוס קוקוס
חצי כף אבקת קקאו
50 גרם שוקולד מריר קצוץ
ביסקוויט מפורר (לא משנה הטעם. אפשר פתי בר רגיל או שוקולד)
כף מים
*אם את רוצה עוגה גבוהה הקציפי את הביצים עם הסוכר במשך 2-3 דקות ואז הוסיפי את השמן, המיץ, הקמח התופח והקוקוס. וההמשך כרגיל 🙂

אושרית (10:31 28.02.2016)

הכנתי את העוגה ביום שישי ולא נשאר פרור.
עוגה קלה להכנה וטעימה להפליא (לא רציתי לתת לאחותי את המתכון כדי שרק אני אקבל את המחמאות…).

תודה.

מתכונים ב-10 דקות (10:42 28.02.2016)

תודה אושרית, שמחה שהעוגה יצאה טעימה (וצודקת 🙂 )
שבוע נפלא!

מיכל (12:59 13.10.2015)

היי
אני רוצה לעשות את העוגה, רציתי לדעת האם אפשר לעשות כמאפינס אבל לפי כמות של אינגליש קייק אחת
אם כן איך מחלקים את החומרים וכמה זמן אפייה?

מתכונים ב-10 דקות (13:06 13.10.2015)

היי,
אפשר. כמות לתבנית אינגליש קייק אחת (כ-10 מאפינס):
2 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
3/4 כוס קמח תופח
חצי כוס קוקוס
חצי כוס מיץ תפוזים
כפית מלאה אבקת קקאו
רבע כוס שוקולד צ’יפס
ביסקוויט מפורר
כף מים
זמן אפיה למאפינס בסביבות 20-25 דקות.

דבי (11:36 9.10.2015)

עשיתי (כמות כפולה 4 אינגלישקיק)ויצא מאד טעים אפילו דומה לתמונה. עשיתי ללא קוקוס אולי אם הייתי עושה עם, היה יוצא יותר אוורירי?
תודה ושבת שלום!

מתכונים ב-10 דקות (11:41 9.10.2015)

היי דבי,
זה יצא פחות אוורירי בגלל שהכפלת כמויות. לעיתים כשמכפילים כמויות משהו במרקם העוגה משתנה והעוגה יוצאת מעט יותר דחוסה ופחות אוורירית לכן לפעמים עדיף להכין בפעמיים.
שבת שלום 🙂

מימי (00:35 4.08.2015)

וואו! יצא מושלם!! אני מכורה לאתר הזה! תודה רבה על מתכונים מדהימים שתמיד מצליחים!

מתכונים ב-10 דקות (09:13 4.08.2015)

איזה כיף לשמוע!
תודה מימי ויום נפלא 🙂

הדר (14:08 18.05.2015)

היי,
הכנתי את העוגה, יצאה טוב,
הבעיה הייתה שהיא יצאה ממש ספוגית, ככה זה אמור להיות?
יש לציין שאת הקמח לא שמתי בהדרגה אלא את הכל ביחד וזה יצר גושים
לכן ערבבתי עוד ועוד עד שהגושים התמעטו(עדיין נשאר).
אשמח לתשובתך
תודה

מתכונים ב-10 דקות (15:36 18.05.2015)

היי הדר,
מה הכוונה לספוגית? העוגה אמורה לצאת רכה ועסיסית.
ערבוב יתר לעיתים פוגע במקרם העוגה וגורם לה להיות דחוסה וכבדה יותר.
פעם הבאה כדאי לנפות את הקמח לפני השימוש, זה ישפר את מרקם העוגה ויגרום לה להיות אוורירית יותר.

הדר (17:56 18.05.2015)

דחוסה וכבדה- בדיוק ככה היא יצאה.
אין בעיה אנפה את הקמח לפני, לשפוך בהדרגה את הקמח? זה הרי מה שיצר את הגושים לא?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (18:00 18.05.2015)

אם תנפי את הקמח יווצרו פחות גושים וכן, תוסיפי את הקמח בהדרגה.

הדר (18:22 18.05.2015)

תודה רבה 🙂

איילת שמש (21:51 7.05.2015)

שלום וברכה, ב”ה הכנתי את העוגה לכבוד שבת קודש הקרובה ויצא מ ה מ ם 🙂 ממש הפתיע אותי כמה טעים וכמה פשוט תודה רבה! שבת שלום 🙂

איילת שמש (21:52 7.05.2015)

אגב, הכנתי עם קמח מלא ויצא מצויין 🙂

מתכונים ב-10 דקות (22:05 7.05.2015)

מעולה! כיף לשמוע 🙂
תודה איילת על העדכון ושבת שלום!

שפרה (13:34 13.03.2015)

על איזה תבנית מדובר?

מתכונים ב-10 דקות (13:36 13.03.2015)

הי שפרה,
2 תבניות אינגליש קייק.
לא מומלץ לאפות בתבנית אחת גדולה מאחר שלעיתים העוגה לא נאפת כמו שצריך במרכז.
שבת שלום 🙂

מור (12:53 2.02.2015)

היי,
מה מטרת הכיסוי בניילון נצמד?

מתכונים ב-10 דקות (13:14 2.02.2015)

היי,
לא חובה לכסות, זה רק טיפ כדי להפוך את העוגה לעסיסית יותר. כשמכסים בניילון נצמד האדים שמצטברים בפנים מרטיבים מעט את העוגה והיא הופכת לרכה ועסיסית יותר.

טלי (14:50 8.01.2015)

היי… רציתי לשאול אם ניתן לשים חצי כוס חלב וחצי כוס מיץ תפוזים? תודה!

מתכונים ב-10 דקות (15:13 8.01.2015)

הי טלי,
נראה לי שעדיף חצי כוס תפוזים וחצי כוס מים 🙂

הדס (16:52 4.11.2014)

היי! האם אפשרי לאפות את העוגה בטוסטר אובן? (מבחינת עוצמת האפייה)

מתכונים ב-10 דקות (16:57 4.11.2014)

היי הדס,
פחות מומלץ. אם יש לך אפשרות לאפות בתנור אז זה עדיף.

ספיר (21:06 1.11.2014)

את מלכה!אין על המתכונים שלך כולם ב”ה יוצאים 10

מתכונים ב-10 דקות (21:13 1.11.2014)

תודה ספיר!
שיהיה לך שבוע נפלא 🙂

ירדן (11:01 23.10.2014)

וואו. פשוט וואו.
הכנתי בשביל חברים והם פשוט טרפו את זה! תוך 5 דקות נעלמה העוגה!!!!!
אין ספק שהעוגה הייתה כוכבת הערב.
אתר מדהים. מתאהבת בו כל פעם מחדש :):)

מתכונים ב-10 דקות (11:03 23.10.2014)

איזה כיף לשמוע !
תודה ירדן ושיהיה לך יום נפלא 🙂

אפרת (17:54 18.10.2014)

בדרך כלל עוגות לא מצליחות לי. אני מנסה כל מתכון אפשרי של כל קונדיטור בעל שם מפוצץ…יש הרבה כאלה היום. ומשום מה, רק המתכונים באתר הזה מצליחים לי 🙂
העוגה יצאה טעימה, לא דחוסה, לחה לאורך זמן (כמה ימים) ופעלתי בדיוק לפי הוראות ההכנה (כמו בכל מתכון אחר שניסיתי בחיי).

קיצר, תודה רבה!! עכשיו אני באמת אוהבת אפייה…

מתכונים ב-10 דקות (18:19 18.10.2014)

בשמחה רבה אפרת!
כיף גדול לשמוע 🙂

נירה (13:38 15.10.2014)

הי, האם אפשר להשתמש בחמאה במקום השמן שאזל?..
תודה וחג שמח!

מתכונים ב-10 דקות (14:00 15.10.2014)

היי נירה,
כן, כל כוס שמן = 200 גרם חמאה מומסת.
חג שמח 🙂

נוי (00:29 3.10.2014)

היי 🙂
מתכון נראה מעולה!
רציתי לשאול האם צריך לערבב עם מיקסר את המצרכים?
תודה וצום קל 🙂

נוי (00:40 3.10.2014)

היי שוב אני 🙂
סליחה שאני משגעת ..רק עוד שאלה באיזה גודל כוס להשתמש למרשם הזה? כוס חד פעמית או כוס מדידה 240 מ”ל?
תודה לך !

מתכונים ב-10 דקות (11:05 3.10.2014)

הי נוי,
לא חובה לערבב במיקסר. אפשר גם לערבב ידנית בעזרת כף או מטרפה.
מומלץ להשתמש במתכון בכוס מדידה 240 מ”ל.
גמר חתימה טובה 🙂

סמדר (20:51 19.09.2014)

מעולה!!! לא האמנתי שעוגה כל כך פשוטה להכנה תצא כל כך טובה. הכנתי לכבוד ארוחת ערב עם חמותי (הביקורתית..) והיא אמרה שזאת אחת העוגות הטובות שאכלה. תודה תודה תודה!!

מתכונים ב-10 דקות (00:03 20.09.2014)

בשמחה רבה סמדר, איזה כיף לשמוע!
תודה לך על השיתוף 😉

שי (11:41 27.07.2014)

הי,
שידרגתי את המתכון לבריאותי יותר: את הקמח החלפתי בקמח כוסמין + כפית וחצי אבקת אפיה ואת הסוכר בשליש כוס אגבה.
יצא מעולה – אף אחד לא הרגיש בהבדל 🙂

מתכונים ב-10 דקות (11:44 27.07.2014)

הי שי,
מצוין! אם אפשר לשדרג מתכון לבריאותי יותר, אני תמיד בעד 😉
תודה על השיתוף ושבוע נפלא!

שרי (17:29 21.07.2014)

האם אפשר לשים מיץ מנגו במקום מיץ תפוזים?

מתכונים ב-10 דקות (17:56 21.07.2014)

הי שרי,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר רק מומלץ לדלל את המיץ במים (1/3-1/2 כוס מים והשאר מיץ מנגו) כדי שהטעם לא יהיה מודגש מידי.

קרן (09:14 19.07.2014)

קל, פשוטה, מהירה ומדהימה!!!!!!!!!!!!!!

מתכונים ב-10 דקות (09:32 19.07.2014)

תודה קרן 🙂

ויקוש (04:24 28.06.2014)

מה שטעים נכון.
כלום עבודה ותוצאה נפלאה.הכנתי מאתר זה כמה סוגי עוגות בחושות והתוצאות מדהימות. יש לי כבר כלל, אופה כמה ביחד ומקפיאה. פשוט מכפילה כמויות. תודה על כל המתכונים

מתכונים ב-10 דקות (08:19 28.06.2014)

אני ממש שמחה לשמוע, תודה ויקוש!

נטע (19:30 27.06.2014)

היי הכנתי והעוגה יצאה מעולה! ממש רכה וטעימה שמתי חלב קוקוס ושוקולד ציפס לבן

מתכונים ב-10 דקות (19:38 27.06.2014)

איזה כיף לשמוע, תודה על העדכון ושבת שלום!

נטע (19:12 27.06.2014)

היי מצאתי שוקולד ציפס אבל לבן זה גם בסדר? ומתאים אולי להשים חלב קוקוס במקום חלב מים ומיץ תפוזים?

מתכונים ב-10 דקות (19:29 27.06.2014)

מניסיון לא מומלץ שוקולד ציפס לבן אלא רק מריר כי יש בו קקאו. אם אין לך תכיני בלי.
חלב קוקוס במקרה הזה פחות מומלץ מאחר ויש במתכון כמות גדולה של קוקוס וזה יכול לצאת עמוס וכבד מידי. אם יש לך מיץ תפוזים זה הכי עדיף (בקבוק לשתיה קלה או אפילו תרכיז מעורבב עם מים), אם לא אז חלב או מים.

נטע (18:01 27.06.2014)

היי אפשר לוותר בכלל על השוקולד? ואם אני מוותרת מה התוצאה?

מתכונים ב-10 דקות (18:22 27.06.2014)

הי נטע,
השוקולד מוסיף טעם שוקולדי ומעשיר את תחתית העוגה אבל אפשר להכין גם בלי וזה ייצא טעים.
את יכולה לשים במקום השוקולד צ’יפס חצי חבילת שוקולד מריר קצוץ (אם יש לך).

רות (17:31 27.06.2014)

העוגה לא טובה- היא נגמרת מהר!
לאור התגובות כאן הכנתי הרגע כמות כפולה. יצא לי 3 תבניות קטנות. 2 כבר מוכנות והשלישית בתנור. הבעיה שהראשונה כבר נגמרה!!!
עוגה מעולה! רכה וטעימה!
סבתא שלי צועקת לי מהחדר השני:”רות תודה רבה על העוגה היה טעים”
כשבמקביל בעלי אומר לי:”וואי דפקתי חצי מהעוגה שלך עכשיו”
אחחח… אם הם היו יודעים שהכנתי אותה רק ב10 דקות 😉

מתכונים ב-10 דקות (17:52 27.06.2014)

הי רות, איזה כיף לשמוע!!
תודה על השיתוף.
תמשיכו להנות מהעוגה ושבת שלום 🙂

לילך וטוהר (15:44 17.06.2014)

אפינו יחד, טוהר ואמא כחלק מזמן איכות משותף.
העוגה יצאה מעולה! מתכון פשוט וטעים. תודה!

מתכונים ב-10 דקות (15:50 17.06.2014)

מצוין, איזה כיף לשמוע 😉
תודה על השיתוף!

אורלי (18:22 14.06.2014)

עוגה ממש אבל ממש לא איכותית!! אכזבה.
מבחינת מראה יצאה טוב אבל לא טעימה,משאירה טעם של כלום בפה.
טעות.

מתכונים ב-10 דקות (19:07 14.06.2014)

הי אורלי,
זאת אחת העוגות המוצלחות באתר זה, יעידו על כך התגובות.
בהנחה והכנת את המתכון בהתאם להנחיות ועדיין התאכזבת, צר לי, כנראה שבסופו של דבר זה עניין של טעם אישי.

רותי (15:51 9.05.2014)

הי, אחר כך ניסיתי לראות אם אפויה והיא ממש לא היתה אפויה אז הכנסתי אותה לעוד 15 דקות עד שנאפתה לגמרי.
מה שאני יכולה לומר זה שהיא התחסלה במהירות והשבוע הכנתי שוב את העוגה אך כמאפינס אישיים. יצא מעולה!!!
מומלץ בחום. יוצא כ17 תבניות מאפינס.
תודה רבה רבה על שיתוף המתכון נהנים מאוד!

מתכונים ב-10 דקות (16:51 9.05.2014)

תודה רותי שחזרת לעדכן, אני שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום!

רותי (16:44 2.05.2014)

דבר ראשון תודה על המתכון!
הכנתי את העוגה בתבניות סיליקון קטנות אך לא אינגליש קייק כי לא היה לי. הוצאתי לאחר 35 דקות העוגה נראתה מוכנה אך לא גבהה הרבה. יכול להיות שזה בגלל התבנית..
אחרי 10 דקות נוצר על העוגה מעין רטיבות. יכול להיות שהוצאתי לפני הזמן?
האם יש מה לעשות?

מתכונים ב-10 דקות (17:22 2.05.2014)

הי רותי, 35 דקות נראה לי זמן אפיה סביר.
מה הכוונה רטיבות ובאיזה חלק של העוגה (עליון, תחתון)? ניסית לטעום אותה?

יארא (17:21 19.04.2014)

אפשר להחליף את הקקאו במשהו אחר כי אין לי

מתכונים ב-10 דקות (19:02 19.04.2014)

היי, אפשר להחליף באבקת שוקולית או בשוקולד מריר מומס (10 קוביות).

אני (16:00 6.04.2014)

שלום, האם אפשר בתנית אינגליש קייק מקרטון ולא מאלומיניום כפי שמוצג בתמונה?

מתכונים ב-10 דקות (16:04 6.04.2014)

היי, אם התבנית מיועדת לאפיה אז כן.

לימור (10:13 16.03.2014)

אשמח לדעת האם אפשר לותר על הקוקוס ?

מתכונים ב-10 דקות (10:35 16.03.2014)

הי לימור, אפשר לוותר (למרות שהקוקוס מוסיף הרבה טעם).
שבוע נפלא 🙂

אמילי (14:44 14.03.2014)

שלום לך,
רציתי לדעת מה אני אוכל להשים במקום הביסקוויטים?

מתכונים ב-10 דקות (18:19 14.03.2014)

הי אמילי, אם אין לך את יכולה לוותר עליהם. שבת שלום 🙂

אלינור (17:24 13.03.2014)

עוגה מעולה!!!

מתכונים ב-10 דקות (17:25 13.03.2014)

תודה אלינור 🙂

איילת (12:17 3.03.2014)

תודה רבה על המתכון, העוגה זוכה תמיד למחמאות ונחטפת ע”י מבוגרים וילדים כאחד.

מתכונים ב-10 דקות (12:20 3.03.2014)

תודה איילת, כיף גדול לשמוע 🙂

מיכל (13:22 28.02.2014)

היי אני רוצה להכין כעת את העוגה
ואיןלי קמח תופח, כמה אבקת אפיה שמים.ואפשר להוסיף עוד קמח,
אפשר להפחית מכמות השמן , כי יש במתכון כוס קוקוס ,

מתכונים ב-10 דקות (13:32 28.02.2014)

היי מיכל, על כוס וחצי קמח שמים כפית וחצי אבקת אפיה.
לא הייתי ממליצה להוסיף עוד קמח אבל אפשר בהחלט להפחית מכמות השמן ולשים עד 2/3 כוס. שבת שלום 🙂

אלומה (10:44 28.02.2014)

במרכזה…באמת זה היה מוזר.
העוגה נאפתה כ50 ד’,עד שהקיסם יצא נקי.
החלקים שנאפו יצאו ממש ממש טעימים!
לא חושבת שזה קשור לקוקוס…אני אופה הרבה עם קוקוס.
ננסה שוב בתבנית אחרת..
תודה רבה!
שבת שלום 🙂

מתכונים ב-10 דקות (10:47 28.02.2014)

שכחתי לשאול את השאלה החשובה ביותר- באיזה תבנית הכנת?

אלומה (11:40 28.02.2014)

תבנית מרובעת בינונית (אני לא אוהבת עוגות גבוהות,לכן אני פחות משתמשת בתבניות ‘אינגליש קייק’.

מתכונים ב-10 דקות (11:48 28.02.2014)

אז זאת כנראה הסיבה! אני אוסיף הערה במתכון.
אגב אם מכינים את העוגה הזאת בשתי תבניות אינגליש קייק היא לא יוצאת כל כך גבוהה כי היא מבוססת רק על כוס וחצי קמח וכף אבקת קקאו (הקוקוס לא נותן נפח) אז אולי בפעם הבאה תנסי להכין באינגליש קייק..
שבת שלום והעיקר שבסוף יצאנו עם מסקנות 😉

אלומה (11:50 28.02.2014)

אנסה להכין באינגליש קייק ואחזור לדווח 🙂
תודה!

אלומה (10:11 28.02.2014)

עשיתי את מבחן הקיסם,והוא יצא יבש (לכן התפלאתי שהיא בסופו של דבר לא הייתה אפויה במרכזה).
התחלתי לאכול ונדהמתי מהטעם:) …אך ככל “שהתקדמתי” נפגשתי בבצק. ממש בצק!
גם החלק הבהיר של העוגה וגם השוקולד.

מתכונים ב-10 דקות (10:35 28.02.2014)

זה באמת מוזר.. וכמה זמן העוגה נאפתה בתנור? ואיזה חלק בעוגה לא היה אפוי? אמצע העוגה או כולה?
יכול להיות שזה בגלל הקוקוס? הקוקוס נותן לעוגה תחושת רטיבות ושמנוניות.

אלומה (09:27 28.02.2014)

היי,
לפני כשבועיים הכנתי את העוגה וחצי ממנה לא נאפה כמו שצריך (החלק שנאפה יצא מצוין!!!!).
חשבתי שהסיבה לכך שהעוגה לא נאפתה הייתה “באשמתי” (שמתי שוקולד מריר הרבה יותר ממה שצריך והחלק של “השוקולד” בעוגה היה כשליש ולא כחצי כפי שכתוב).
אתמול הכנתי אותה שוב,בדיוק לפי המתכון (!) ושוב פעם חלק ממנה לא נאפה (התנור שלי מעולה…) גם חברתי הכינה אתמול את העוגה ,וגם לה חלק מהעוגה לא נאפה.
מה יכולה להיות הסיבה? אשמח להארה כלשהי?
הטעם של העוגה ממש מדהים אך מבאס שחצי ממנה לא נאפה כמו שצריך.
תודה רבה על הכל!

מתכונים ב-10 דקות (09:38 28.02.2014)

הי אלומה, החלק של השוקולד לא נאפה? אם את בודקת עם קיסם אז מאחר והשוקולד המריר נמס בזמן האפיה ונשאר מעט נוזלי גם לאחר האפיה, הקיסם לעולם לא ייצא יבש.
השאלה אם כשאת טועמת את העוגה את מרגישה שהיא לא אפויה? כי לפעמים השוקולד המריר יכול להטעות בגלל שהוא נוזלי ולא מוצק.

מתכונים ב-10 דקות (21:22 27.02.2014)

הי אור, לא חובה. מספיק לערבב אותם היטב בעזרת מטרפה/כף.

אור (21:06 27.02.2014)

אשמח לדעת אם חובה להקציף את הביצים או לא…

הדס (16:50 21.02.2014)

תודה על המתכון עוגה ממש קלה וטעימה הכנתי עם הבת שלי בת 3 ביחד והיא ממש נהנתה. עכשיו אני מכינה את העוגה כל שבת. שוב תודה רבה רבה, המתכון מעולה וממש קל להכנה!!!

מתכונים ב-10 דקות (17:08 21.02.2014)

תודה הדס, איזה כיף לשמוע 🙂
שבת שלום!

ורד (13:55 14.02.2014)

שלום מה שלומך נראה טעים מאוד אני רוצה להכין שאלה כמה קמח רשום ? זה כוס וחצי או חצי כוס?

מתכונים ב-10 דקות (14:11 14.02.2014)

היי ורד, זה כוס וחצי קמח. שבת שלום 🙂

אלומה (20:56 13.02.2014)

כל פעם מחדש אני ‘מבסוטה’ מהעוגות מהאתר שלכם.
עוגה ממש ממש טעימה!
תודה רבה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (21:19 13.02.2014)

תודה אלומה! כל פעם מחדש זה כיף לשמוע 🙂

מזל (12:42 29.01.2014)

היי, רציתי לשאול לגבי השוקולד ציפס אם אפשר לקצוץ שוקולד מריר במקום.
אם כן כמה קוביות, אשמח לקבל תשובה בהקדם.

מתכונים ב-10 דקות (12:48 29.01.2014)

היי מזל, אפשר לקצוץ 100 גרם שוקולד מריר (חבילה).

שרית (13:19 23.01.2014)

חולה על העוגה הזאת!!
כלום זמן הכנה ויוצאת טעימה ברמות קשות!!
כל שבת אני מכינה את זה לבעלי ולקטנטנים וכבר בחמישי הכל מתחסל!!

מתכונים ב-10 דקות (13:31 23.01.2014)

שמחה לשמוע ותודה על העדכון 🙂

אסתר (14:30 8.08.2015)

היי. יש לי חשק להכין בדיוק את העוגה הזו. לפי התגובות הבנתי שכדאי:)
!!!! הלכתי למטבחלהתחיל להכין וגיליתי שאחן ביצים בכלל
התבאסתי נורא ולכן רציתי לדעת אם יש פתרוןכתחליף בלי לצאת מהבית לקנות משהו.אשמח לתשובהבהקדם:)

מתכונים ב-10 דקות (15:27 8.08.2015)

היי אסתר,
ראיתי רק עכשיו..
ספציפית לעוגה הזאת קשה לי להמליץ על תחליף לביצים כי לא ניסיתי. מה שכן, את יכולה להכין עוגת שוקולד ללא ביצים שהיא רכה ומעולה.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.