שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 35-40 דקות

סוג: פרווה

תבנית מלבנית בגודל 31X22 או 2 תבניות אנגליש קייק

מצרכים:

4 ביצים

כוס (200 ג’) סוכר

כוס (200 ג’) שמן

3/4 כוס (180 מ”ל) מיץ תפוזים

כוס (140 ג’) קמח תופח

כוס (140 ג’) אבקת שוקולית

כוס (90 ג’) קוקוס

אופן הכנה:

-מערבבים את כל המצרכים (קודם ביצים, אח”כ סוכר ושמן, מיץ תפוזים ובסוף את השאר).

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 35-40 דקות.

הפעל טיימר (35 דק’)
+
טיימר פועל

לחצו להכנת ציפוי שוקולד לעוגה.

 

עוגת שוקולית, עוגת שוקולית פרווה, עוגת שוקולד עם שוקולית, עוגת שוקולד שוקולית, עוגת שוקולית בחושה

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת מייפל
מתכון לעוגת שיש

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
נירה אברהמי (09:47 3.09.2021)

שלום לך,ראשית רוצה לציין שאני מאוד נהנת מהאתר שלך.
שאלה: יש לי מתכון של הבצק של עוגה שחורה: והייתי רוצה לשאול לאיזה תבנית היא מתאימה אלומניום ועגולה:
4 ביצים
1 כוס סוכר
1כוס שמן
1 כוס שוקולית
1 כוס קמח אוסם
חצי חבילה שמנת מתוקה.
תודה רבה .

מתכונים ב-10 דקות (10:38 3.09.2021)

היי נירה,
לכמות כזו תבנית בקוטר 22 או תבנית מלבנית 22*31 אמורה להתאים.

נירה אברהמי (16:12 3.09.2021)

אפשר לדעתך גם בתבנית עגולה 24 ?

מתכונים ב-10 דקות (16:42 3.09.2021)

גם אפשר, יצא קצת יותר נמוך.

רחל (22:13 2.09.2021)

עוגה טעימה מאוד ורכה תודה על המתכון המוצלח הילדים אוהבים רק אותה!!

מתכונים ב-10 דקות (22:32 2.09.2021)

איזה כיף שאהבתם את המתכון! תודה על השיתוף רחל🌺

שירוס (21:54 5.07.2021)

בסד
היי אפרת,
רוצה לברר איתך לגבי העברת שוקו האם זה שוקו רגיל או שזה אבקת שוקו מיוחדת לאפייה? אשמח למענה המהיר .תודה

מתכונים ב-10 דקות (23:04 5.07.2021)

היי,
מדובר באבקת שוקו רגילה לחלוטין😊

עינת (13:03 13.05.2021)

היי אפרת
את הסוכריות הקטנות שמים לאחר האפייה או לפני האפייה?
בתודה על המענה.

מתכונים ב-10 דקות (14:08 13.05.2021)

היי,
לאחר ששמים את הציפוי מפזרים מעליו את הסוכריות😊

מרינה (21:07 15.04.2021)

שלום אפרת,

האם ניתן להכין את העוגה ללא קוקוס? או שהקוקוס מוסיף טעם? האם מרגישים את הקוקוס שאוכלים את העוגה?

תודה,
מרינה

מתכונים ב-10 דקות (21:43 15.04.2021)

היי מרינה,
הקוקוס מוסיף לעוגה ודי מורגש, אבל אפשר לוותר עליו ולהכין בלי…😊

עדי (15:42 18.03.2021)

היי אפרת!
יש אפשרות להכין את העוגה עם קמח תפוחי אדמה?
(צריכה את העוגה כשרה לפסח)
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (18:19 18.03.2021)

היי עדי,
לא בטוחה אם החלפת כל כמות הקמח בקמח תפוחי אדמה תצא טוב.
הייתי מחליפה חצי מהכמות בקמח תפוחי אדמה, וחצי בקמח מצה דק או קמח ללא גלוטן.😊

עדי (12:35 19.03.2021)

תודה רבה!

רעות (21:14 7.03.2021)

רציתי לשאול אם יש אפשרות להכין את העוגה בלי הקוקוס
אשמח שתחזירי לי תשובה,
תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (21:59 7.03.2021)

היי רעות,
אפשר להכין בלי…

Moran (08:25 1.03.2021)

היי, אני צריכה עוגת יומולדת ל20 ילדים ממליצה על העוגה הזאת או שוקולד אחרת? וכמויות נראה לך שיספיק ל20?

מתכונים ב-10 דקות (09:53 1.03.2021)

היי מורן,
העוגה אמורה להספיק ל20 ילדים. והיא מומלצת בתור עוגת יום הולדת🙂

רחל (23:52 18.02.2021)

אין על העוגה הזאת איןןןןן עוגה רכה אוורירית משהו לא רגילל הכנתי אותה ליום הולדת של הבת שלי וכולם שאלו אותי איך הכנתי את העוגה בקיצור עשיתי לך פירסומת לפני כ ו ל ם תודה על עוד מתכון פצצה כרגיל…

מתכונים ב-10 דקות (01:58 19.02.2021)

תודה רחל:) כיף לשמוע…

ליטל (10:42 28.12.2020)

היי, שאלה, אני צריכה להכין עוגה שתספיק ל 30-35 איש. יספיק או שצריך להכפיל כמויות?

מתכונים ב-10 דקות (11:37 28.12.2020)

היי ליטל,
המתכון הוא לתבנית מלבנית בגודל 31X22 או 2 תבניות אנגליש קייק,
הייתי מכפילה במידה והעוגה היא העיקר באירוח.

עדי (20:55 3.12.2020)

אפרת שלום
תודה רבה על מתכונים קלים וטעימים.
רציתי לשאול אילו כמויות יתאימו לתבנית עגולה מאלומניום בקוטר 22-23?
האם לחלק את הכמויות שבמתכון לחצי?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (02:09 4.12.2020)

היי עדי,
אין צורך לחלק, המתכון מתאים לתבנית עגולה בקוטר 22
ניסו גם כאן בתגובות ומסרו שיצא מעולה 🙂

מורן (03:17 1.11.2020)

היי אפרת
האם ניתן לחתוך באמצע ולשים קצפת ז”א עוגת שכבות?
אפשר לאפות בתבנית ח”פ גודל 20 ?נראה לי

Moran (08:52 1.11.2020)

בנוסף אם אני שמה מעל ציפוי קרם איזה ציפוי שוקולד אפשר? שלא יהיה נוזלי מידי או שלא כדאי?

מתכונים ב-10 דקות (11:44 1.11.2020)

מצורף קישור- ציפוי שוקולד לעוגה

מתכונים ב-10 דקות (11:44 1.11.2020)

היי מורן, ניתן לחתוך באמצע ולשים קצפת אין בעיה, אך הייתי מחכה שהעוגה תתקרר לגמרי על מנת שלא תתפרק

——-
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/

חן (22:28 6.10.2020)

לילה טוב אפרת,אני לא איך יהיה הטעם של העוגה אבל ,העוגה מעל שעה בתנור והיא לא אפויה.זה הגיוני?שתי תבניות אנגליש קייק.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:00 7.10.2020)

חיממת את התנור מספיק זמן מראש?
אפית על 180 מעלות חום עליון ותחתון?
השתמשת בכוס בנפח 240 מ”ל?

חן (16:54 7.10.2020)

כן,עשיתי לפי ההוראות.
העוגה יצאה ממש ממש מתוקה .השתמשתי בכוס של 240 מ”ל.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:55 7.10.2020)

אז מוזר שכל כך הרבה זמן היא היתה בתנור. זה יכול לקרות רק אם התנור לא היה מחומם מספיק לפני או שהתנור חלש או אפיה בטמפ’ נמוכה.

מירי (16:55 4.09.2020)

אפיתי עם שינוי קל במתכון. במקום כוס שוקולית, 3/4 שוקולית ו – 1/4 קקאו. תודה על המתכון. ועוד משהו קטן: ציפיתי בציפוי לעצלנים: שוקולד השחר….

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:51 5.09.2020)

מעולה 🙂
תודה מירי

ימית (18:38 25.08.2020)

אפרת יקרה
צריכה את תשובתך בדחיפות מקווה שתצליחי לענות לי בקרוב! יש לי רק תבנית של 18*22 צריכה כמויות של עוגת שוקולית לתבנית הזו בבקשה.
בנוסף, אני מתכננת לחתוך את העוגה ולהגיש אותה כקוביות מעוטרות בסוכריות שונות. העוגה הזו מתאימה נכון? לא רוצה שתתפורר לי. הבת שלי רוצה רק עוגת שוקולית. תודה!!!!

ימית (18:56 25.08.2020)

נראה לי שהייתי בגודל.. את יכולה להבין מהתמונה שצירפתי? נראה לי שזה 25*32??
זו התבנית הבינונית הרגילה…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:18 26.08.2020)

היי ימית,
לפי התמונה זאת תבנית בגודל 32X25.
אלה הכמויות:
כוס וחצי קמח תופח
כוס ושליש קוקוס
כוס וחצי שוקולית
כוס ורבע שמן
5 ביצים (רצוי גדולות)
כוס ושליש סוכר
כוס ורבע מיץ תפוזים
יש לשמן את התבנית לפני. זמן האפיה עשוי להתארך ל 40-45 דקות.
אין בעיה לחתוך את העוגיות לקוביות.

ימית (14:32 2.09.2020)

תודה רבה! הכנתי לפי הכמויות האלה ויצא פצצה ממש טעים!!! אין עליך האתר נפלא!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:14 2.09.2020)

מהמם!! 😍
תודה שחזרת לשתף.

עינת (08:48 10.07.2020)

היי

אפשרי לשלב גם פה רסק תפוחים או במקום השמן או שזה יהרוס?

תודה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:34 10.07.2020)

אני מניחה שאפשר במקום חצי מכמות השמן.

יפעת (22:03 5.07.2020)

היי, אפשר בבקשה כמויות לתבנית 28?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:22 6.07.2020)

2 כוסות קמח תופח
כוס וחצי קוקוס
2 כוסות שוקולית
כוס וחצי שמן
6 ביצים קטנות או 5 ביצים גדולות
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי מיץ תפוזים

טובית (17:24 18.06.2020)

הי אפרת,
1) איזה גודל ביצים צריך? אם יש לי ביצים גודל m כמה צריך?

2)איזה מיץ תפוזים כדאי? של השתיה קלה (ספרינג, פריגת…) או של מיץ תפוזים סחוט ( פרימור, פריניב…)

תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:27 18.06.2020)

4 ביצים M זה מספיק.
לגבי המיץ, עדיף של שתיה קלה אבל אם יש לך מיץ סחוט זה גם בסדר.

ענתי (13:00 19.05.2020)

היי אפרת -אם אני אקציף את הביצים עם הסוכר 10 דקות .העוגה תצא יותר אורירית?תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:42 19.05.2020)

כן, זה אמור לעזור אבל מספיק להקציף 2-3 דקות. הקצפת יתר יכולה לגרום לעוגה לצנוח אחרי האפיה.

שלום (10:25 8.05.2020)

האם אפשר להשתמש בקמח חיטה מלא במקום קמח תופח ועם אבקת אפיה ?
באופן כללי לגבי עוגות בחושות .

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:20 8.05.2020)

היי שלום,
המרקם יוצא כבד ודחוס בשימוש עם קמח מלא.
אני ממליצה להשתמש בקמח כוסמין מלא ואז המרקם יוצא מוצלח יותר.
אם בכל זאת רוצים להשתמש בקמח מלא מומלץ לשלב חצי כמות קמח מלא וחצי כמות קמח לבן כדי שהעוגה לא תצא דחוסה מידי.
על כל כוס קמח יש לשים כפית אבקת אפיה (במקום קמח תופח).

ליטל (16:44 27.03.2020)

הי. יש לי ביצים ממש גדולות XL עדיין לשים 4 ??

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:00 27.03.2020)

אפשר לשים גם 3 אבל אם את רוצה שהעוגה תהיה יציבה אז כן.

adas (22:58 15.03.2020)

הי אפרת, חולה על האתר שלך…:)
אפשר לעשות במנג\’טים כדי שיהיה לי עוגות אישיות, זה מספיק יציב?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:56 16.03.2020)

כן, אפשר.
אם אלה מנג’טים מנייר דק יש לשים אותם בתוך תבנית מאפינס ואז לצקת לתוכם את הבלילה.
יום מקסים 🌺

עינת (21:46 23.02.2020)

היי

אז לפי אחת התגובות שרשמת כדי להסתפק בביצה אחת בלבד אפשרי להשתמש בתבנית אינגליש קייק עם כמחצית החומרים ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:16 24.02.2020)

כן.

עינת (21:41 23.02.2020)

היי אפרת

אז קמח תופח פה אפשרי גם מקמח כוסמין לבן או חצי קמח כוסמין לבן וחצי קמח כוסמין מלא ?
אפשרי גם מקמח כוסמין 80 אחוז?

אפשרי?

וכשאת רושמת קמח רגיל הכונה לקמח חיטה לבן?

תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:18 24.02.2020)

כן אפשר. מבחינת סדר עדיפויות: אפשר לשים קמח כוסמין לבן (עדיף מבחינת מרקם). אח”כ קמח כוסמין 80% בשילוב קמח לבן ואחרון – לשלב קמח כוסמין מלא עם כוסמין לבן.
לא לשכוח להוסיף אבקת אפיה.
כן, קמח רגיל הכוונה לקמח חיטה לבן.

TalyaEjigo (22:55 11.01.2020)

הכנתי בפעם הראשונה לשבת ויצא מדהים!!! התחסלה תוך רגעים [:
המתכונים שלך הם הכי מובנים ופשוטים וכיפים ועם התוצאות הכי טובות שהיו לי!!!
תודה רבה 3> לא מובן מאליו בכלל…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:17 12.01.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה רבה ושבוע נפלא 💕

נתנאלה (19:10 11.01.2020)

אפרת יקרה. מתכון מושלם!!!! טעימה בטירוף וקלה להכנה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:28 11.01.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה נתנאלה

עמית (11:26 21.12.2019)

שלום,
אם יש לי רק ביצה אחת במקרר, במה אני יכולה להחליף אותה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:43 21.12.2019)

כדאי להכין מחצית כמויות עם ביצה אחת בתבנית אינגליש קייק.

סוהא (17:09 26.11.2019)

הי אפרת אני יכולה להחליף את מיץ תפוזים בחלב וכך תהפוך לעוגה חלבית ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 26.11.2019)

כן.

רחלי (11:41 8.11.2019)

שלום אפרת
כמו תמיד המתכונים שלך מדהימים
משתמשת בהם באופן קבוע!
רציתי לשאול אם יש מתכון שמתאים לעוגת יומולדת בתבנית בינונית עם דף אכיל
ואולי גם הוראות איך לשים את זה
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:35 8.11.2019)

היי רחלי,
את יכולה להכין את העוגה הזאת בתבנית בינונית בגודל 32X25. אלה הכמויות:
5 ביצים (רצוי גדולות)
כוס ושליש סוכר
כוס ורבע שמן
כוס ורבע מיץ תפוזים
כוס וחצי קמח תופח
כוס ושליש קוקוס
כוס וחצי שוקולית
יש לשמן את התבנית לפני. זמן האפיה עשוי להתארך ל 40-45 דקות.
*יש להשתמש בכוס של 240 מ”ל (כוס זכוכית רגילה עם ידית)
ציפוי גנאש: 150 גרם שוקולד מריר + 3/4 מיכל קצפת צמחית (190 מ”)
הערות לגבי דף אכיל:
1. מומלץ להדביק את הדף האכיל על העוגה סמוך למועד האירוע – כשעתיים לפני ההגשה.
2. חשוב לצפות את העוגה בציפוי שוקולד. אפשר להכין את הציפוי יום לפני.
3. לאחר ההדבקה רצוי לשמור את העוגה במקום קריר ומוצל אך לא במקרר.
4. מומלץ להדביק את הדף על עוגה ישרה בעלת משטח אחיד. לכן אם העוגה מתבקעת או נסדקת במהלך האפיה- מומלץ להניח לעוגה להתקרר לגמרי, להסיר בעזרת סכין את ה”בטן” (כלומר ליישר את החלק העליון) ורק אז לשים ציפוי. אפשרות אחרת היא להפוך את העוגה בזהירות רבה לתוך תבנית חדשה (כשחלק התחתון הישר יהיה עליון) ורק אז לצקת את הציפוי.

תהילה (21:09 5.10.2019)

עוגה מעולה!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:25 5.10.2019)

שמחה שאהבת 🙂

סיהאם (14:04 17.08.2019)

עוגה טעימה בטירוףףף

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:02 17.08.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה סיהאם

קורל (07:38 13.08.2019)

היי האם אפשר במקום תפוזים חלב ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:30 13.08.2019)

כן.

AYALA5250 (17:42 7.07.2019)

היי אפרת,

האם מיץ מנגו אננס של ספרינג יכול להתאים? זה מה שיש לי כרגע בבית.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:46 7.07.2019)

שימי חצי כמות מיץ מנגו אננס וחצי כמות מים.

איריס (21:52 15.05.2019)

שלום,
ליום הולדת בגן, איזו עוגה יותר מומלצת
זאת או עוגת שוקולד – המתכון המנצח
https://www.10dakot.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93/
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:59 16.05.2019)

שתיהן באותה מידה 🙂

רחלי (12:55 15.05.2019)

תודה על המענה. המתכונים שלך מעולים.

רחלי (12:58 12.05.2019)

היי אפרת אני רוצה להכין את העוגה הזאת ליומולדת של הבן שלי , צריך לשמן את התבנית עם אני עושה בתבנית כמו בתמונה מקרטון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:34 12.05.2019)

כן, רצוי.

חני (20:44 1.05.2019)

הי אפרת,
תודה רבה על המתכונים המעולים!
האם העוגה הזו נחתכת היטב ולא מתפוררת?
אני צריכה לשלוח לגן עוגת יומולדת חתוכה. בדרך כלל עוגות שוקולד מאד מתפוררות. מה את ממליצה לי להכין?
אשמח לתשובתך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:51 1.05.2019)

היי חני,
העוגה הזאת פחות מתפוררת מעוגות שוקולד אחרות.

עדי קנר (15:39 5.02.2019)

יצא מדהיםםם!!!
ממש ממש מעולה💖
תודה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:35 5.02.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה עדי

רחלי (09:55 20.01.2019)

עוגה מצויינת!!! קלה להכנה וטעימה מאוד גם ללא ציפוי. תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:57 20.01.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
שבוע נפלא 🌷

דנה (20:05 28.12.2018)

כמה פשוטה ככה טעימה!! הילדים ליקקו את האצבעות…תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:55 29.12.2018)

נראה ממש טוב 😍
תודה על השיתוף!

יעל (10:52 13.11.2018)

הי, האם העוגה מספיק יציבה גם לתבנית קפיצית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:24 13.11.2018)

היי יעל,
התערובת נוזלית אבל לא דלילה מאוד. רצוי שהסגירה של התבנית תהיה טובה.
יש להשתמש בכוס בנפח של 240 מ”ל.

רחלי (18:19 25.10.2018)

היי
איזה גודל התבנית עגולה שבבמתכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:47 25.10.2018)

תבנית עגולה מקרטון בקוטר 22.5.

תמרה (18:43 29.08.2018)

שלום אפרת.אני רוצה להכין את העוגה ללא קוקוס כלל. במקרה כזה האם צריך להוסיף עוד קמח/ לשנות פרופורציות? נ.ב בעבר הכנתי את העוגה עם קוקוס ויצא מדהים, אך הילד שאני מכינה לו הפעם, לא אוהב קוקוס אז אני רוצה להכין ללא.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:55 29.08.2018)

היי תמרה,
אפשר פשוט לוותר על הקוקוס.

בתאל (13:26 21.11.2018)

היי איפשר בלי קמח תופח במקום קמח רגיל. טאפקת אפיה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:43 21.11.2018)

במקום קמח תופח אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

אלונה (16:52 2.06.2018)

עוגה מצויינת !!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 2.06.2018)

תודה אלונה 🙂

הילה (09:24 21.04.2018)

היי,
ליומהולדת של 30 ילדים בגן באיזההתבנית כדאי לעשות ומהן הכמויות הנדרשות לעוגה ולציפוי גאנש פרווה? המון תודה ושבת שלום!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:51 21.04.2018)

היי הילה,
כדאי להכין בתבנית מלבנית בינונית בגודל 32X25 או תבנית עגולה 26:
כוס וחצי קמח תופח
כוס ושליש קוקוס
כוס וחצי שוקולית
כוס ורבע שמן
5 ביצים (רצוי גדולות)
כוס ושליש סוכר
כוס ורבע מיץ תפוזים
יש לשמן את התבנית לפני. זמן האפיה עשוי להתארך ל 40-45 דקות.
ציפוי גנאש: 150 גרם שוקולד מריר + 3/4 מיכל קצפת צמחית (190 מ”)

אילה (15:56 13.04.2018)

מה יכול להחליף קוקוס? אני לא ככ אוהבת…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:46 13.04.2018)

אפשר להפחית מכמות הקוקוס ולשים שליש כוס או לוותר בכלל על הקוקוס.

שרון (07:57 23.02.2018)

הי, האם העוגה הזאת מתאימה עם ציפוי קצפת וניל ואיך משתמשים עם חלב סויה שיצא טעים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:37 23.02.2018)

היי שרון,
אפשר להכין קצפת לעוגה ולהקציף מיכל קצפת צמחית (250 מ”ל) + רבע כוס חלב סויה קר + 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל.

שרון (11:22 23.02.2018)

הי, האם העוגה הזאת מתאימה עם ציפוי קצפת וניל ואיך משתמשים עם חלב סויה שיצא טעים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:42 23.02.2018)

היי שרון,
השבתי לך. ראי תגובה לפני.

שושי (11:43 25.12.2017)

היי אפרת
קודם כל, המתכונים באתר מדהימים ומככבים אצלי בבית.
בנוסף אני רואה שאת תמיד עונה באדיבות ובפירוט
אז תודה רבה על הכל ותבורכי!!

בקשר לעוגה ,כמה שאלות:
אני רוצה להכין לבעלי עוגה ליומולדת שיוכל לקחת לחבר’ה בעבודה מחר
על איזה עוגה את ממליצה שתקצור שבחים ?
שאלה נוספת:
מה באמת ההבדל בין עוגת שוקולית לעוגת קקאו?

תודה רבה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:07 25.12.2017)

תודה שושי 🙂
עוגת השוקולית מעולה וגם עוגת שוקולד עסיסית שעשויה מקקאו. בשתי העוגות יתאים ציפוי גנאש שוקולד: 100 גרם שוקולד מריר + חצי מיכל קצפת צמחית.
לגבי ההבדל, לשוקולית יש טעם שונה מאשר קקאו, יותר מעודן.

ברק (10:50 16.12.2017)

אפיתי את העוגה הזו אתמול, כי הייתי צריך משהו מהיר עם מצרכים בסיסיים שהיו לי בבית.
כמה פשוט, ככה טעים!
הכנתי גם את את ציפוי הקקאו, וגם הפעם, כמה פשוט, ככה טעים!
העוגה והציפוי קצרו שבחים.
המתכונים באתר אף פעם לא מאכזבים ותמיד מוצלחים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:38 16.12.2017)

תודה ברק, כיף לשמוע 🙂

רעיה שטרית (09:45 6.11.2017)

באיזו כוס משתמשים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:58 6.11.2017)

כוס בנפח של 240 מ”ל.
ראי תמונה של כוס לדוגמה.

נטלי (11:57 12.10.2017)

חג שמח מועדים לשמחה
אני רוצה לשים כוס חלב …כמה לשים בבקשה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:09 12.10.2017)

חג שמח 🙂
שימי 3/4 כוס חלב במקום המיץ.

תחיה (21:18 18.09.2017)

האם ניתן להקפיא?
במידה וכן, ביחד עם הגנאש?
או עדיף לשים את הגנאש אחרי ההפשרה?

תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 18.09.2017)

אפשר להקפיא יחד עם הגנאש ובלעדיו. עדיף יותר להקפיא בלי הגנאש ולהוסיף אותו אחרי הפשרה, כך זה גם המראה רענן יותר.
שנה טובה 🙂

מלכה (15:47 4.09.2017)

מה אפשר לשים במקום השוקולית? אין לי שוקולית 🙁

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:08 4.09.2017)

היי מלכה,
אם אין לך שוקולית אני ממליצה להכין עוגה אחרת על בסיס קקאו. מצרפת מתכונים:
עוגת שוקולד עסיסית או עוגת שוקולד פשוטה. בשתי העוגות את יכולה להוסיף חצי כוס קוקוס אם את רוצה.

יעקב (23:08 20.08.2017)

אהלן אפרת

אפרת, אם רוצים את העודה הזו בגודל אינגליש קייק
מה היחס של הכמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:42 21.08.2017)

היי יעקב,
לתבנית אינליש קייק יש להכין מחצית מכל הכמויות.
המשך יום נעים 🙂

בותינה (17:18 21.07.2017)

קודם כל תודה על מתכונים קלים ומוצלחים. לא זוכרת פעם שהכנתי משהו מהמתכונים שלך ולא יצא טוב
ברצוני לשאול לאיזה עוגת קראנצ שמרים שוקולד הכוונה?

מתכונים ב-10 דקות (17:50 21.07.2017)

היי בותינה,
מצרפת מתכון לעוגת שמרים שוקולד.
שבת שלום 🙂

תמי (15:39 14.07.2017)

ב”ה עוגה נ פ ל א ה. תודה על המתכון

מתכונים ב-10 דקות (18:31 14.07.2017)

תודה תמי 🙂
שבת שלום

מור (15:43 8.06.2017)

צהריים טובים אני רוצה להכין בתבנית איגליש קייק אחת מה הכמויות? תודה

מתכונים ב-10 דקות (17:11 8.06.2017)

היי מור,
יש להכין מחצית מכל הכמויות (חצי כוס קמח תופח, חצי כוס קוקוס וכו’).

רעות (17:02 25.04.2017)

שלום וברכה! תודה על כל המתכונים המעולים שלך!!!! אני מכינה את העוגה היום(יום ג’) ואני צריכה אותה לשבת.. איך כדאי לי לשמור אותה? מקפיא? תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (18:43 25.04.2017)

היי רעות,
לדעתי יהיה כדאי להקפיא.

לידי (13:15 26.12.2016)

צהריים טובים אני רוצה להכין את העוגת שוקולית בתבנית אינגליש קייק אחת בלבד
כמה אני צריכה להוריד מהכמויות?
אשמח למענה מהיר תודה רבה רבה

מתכונים ב-10 דקות (13:26 26.12.2016)

היי לידי,
תכיני מחצית מכל הכמויות.
יום נפלא 🙂

אורנה (16:29 9.12.2016)

העוגה הזו אהובה מאוד אצלי בבית.
רכה וטעימה!
שאלה- כששמים במקום מים או מיץ תפוזים- חלב…האם יש צורך לשמור אותה במקרר?
שבת שלום ותודה מראש על תשובתך 🙂

מתכונים ב-10 דקות (16:43 9.12.2016)

היי אורנה,
במזג אויר הזה אפשר לשמור אותה בחוץ. בקיץ מומלץ לשים במקרר.
שבת שלום 🙂

רעות (08:24 8.12.2016)

היי, אשמח לדעת האם ניתן לאפות את הבלילה בתבנית מאפינס העשויה מסילקון.
האם העוגות יצאו בקלות? האם ניתן לעשות ציפוי גאנש מעל מאפינס בתבנית סיליקון?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:43 8.12.2016)

היי רעות,
אפשר להכין בתבנית מאפינס מסיליקון. מומלץ לשמן לפני את השקעים. יש להניח לעוגות להתקרר ורק אז לחלץ אותן מהתבנית. הן אמורות לצאת די בקלות.
הכמות במתכון מספיקה לכ 20 יחידות מאפינס. זמן האפיה עשוי להתקצר ל 20-25 דקות.
אפשר לעשות ציפוי גנאש מעל כל מאפינס.
יום נפלא 🙂

סיון (12:49 27.11.2016)

היי,
האם במקום קמח תופח אפשר להשתמש בקמח רגיל?
והאם הכמות הזו מתאימה לתבנית 26 ועדין שתצא גבוהה?

תודה.

מתכונים ב-10 דקות (14:09 27.11.2016)

היי סיון,
במקום קמח תופח אפשר לערבב כוס קמח רגיל+ כפית מלאה אבקת אפיה.
הכמות במתכון מתאימה לתבנית עגולה 24.
לתבנית 26 – רשמתי כמויות בתגובות מטה לתבנית 32X25. זה רלוונטי גם לתבנית 26.

סיון (14:55 27.11.2016)

תודה רבה על המענה המהיר והיחס האדיב!

אודליה (21:41 25.10.2016)

היי אפרת, העוגה נראית ממש טעימה ואני רוצה להכין לכבוד שבת! כמה שאלות בבקשה: בתמונה העוגה נראית ממש נמוכה, האם באמת היא נמוכה? זכור לי במתכון אחר שרשמת שכוס קמח מתאים לתבנית אינגליש קייק אחת ופה יש כוס אחת של קמח ל2 תבניות. שאלה שנייה, אני רוצה להכין ציפוי שוקולד, איזה ציפוי בין השניים יותר מומלץ? הייתי מעדיפה ציפוי שדי מתקשה אחרי התקררות ולא נוזלי מדי ומלכלך 🙂 תודה רבה!! אגב אם לא רשמת שצריך מיקסר, אפשר להניח שמספיק לערבב עם כף? מתנצלת שאני לוקחת הרבה מזמנך לאחרונה אבל לאט לאט מקווה שאלמד להבין את ה”כללים” באפיה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (08:12 26.10.2016)

היי אודליה,
נכון, כוס קמח מתאים לתבנית אינגליש קייק אחת אבל מאחר ויש גם כוס שוקולית, זה גם נחשב סוג של קמח וגם הקוקוס נותן נפח.
העוגה יוצאת בגובה די סביר (אם מכינים אותה בתבנית מלבנית קטנה בגודל 22X31).
ציפוי גנאש (עם השמנת) הוא יותר עשיר,טעים ומומלץ. הוא בהתחלה נוזלי אבל מתייצב קצת אם שמים את העוגה במקרר כמה שעות טובות.
הציפוי עם החמאה והמים הוא טעים אבל פשוט יותר ויציב יותר.
וכן, מספיק לערבב עם כף.
בהצלחה ויום מקסים 🙂

אודליה (22:51 26.10.2016)

תודה רבה על התגובה המפורטת! מאוד מעריכה את סבלנות ונחמדות שלך! בזכותך אני נמצאת הרבה יותר במטבח ולומדת דברים חדשים כל הזמן! יישר כח 🙂

אודליה (22:02 6.11.2016)

ערב טוב! רציתי לעדכן שרק היום יצא לי להכין. אפיתי כל כך הרבה מהמתכונים שלך בתקופת החגים שפשוט התעייפתי 🙂 חזרתי ב”ה לעניינים והכנתי עכשיו את העוגה הזאת ב2 תבניות אינגליש קייק ויצאו מושלמות וגבוהות! בסוף הלכתי עם ציפוי הגנאש ופיזרתי מעל קצת קוקוס. מתכוונת להקפיא ולשמור לשבת הקרובה. תודה רבה על עוד מתכון מנצח 🙂

מתכונים ב-10 דקות (08:17 7.11.2016)

תודה אודליה 🙂
יום נפלא!

ריקי (15:16 17.10.2016)

שלום,
עוגה מעולה (הכנתי ללא הקוקוס והחלפתי את כוס המיץ פעם בחלב ופעם במים) – הכנתי פעמיים ויצא נהדר!
תודה רבה וחג שמח (:

מתכונים ב-10 דקות (16:01 17.10.2016)

שמחה לשמוע ריקי 🙂
תודה וחג שמח

שירן (15:46 16.10.2016)

אפשר מתכון לתבנית 25×32?

מתכונים ב-10 דקות (16:30 16.10.2016)

היי שירן,
כמות לתבנית 32X25:
כוס וחצי קמח תופח
כוס ושליש קוקוס
כוס וחצי שוקולית
כוס ורבע שמן
5 ביצים (רצוי גדולות)
כוס ושליש סוכר
כוס ורבע מיץ תפוזים
יש לשמן את התבנית לפני. זמן האפיה עשוי להתארך ל 40-45 דקות.
חג שמח 🙂

רינת (17:20 4.10.2016)

תודה רבה על המתכון הנהדר!
יש לי שאלה-
לא אוהבים אצלנו קוקוס, יכולה להמיר את הקוקוס בכוס קמח נוספת?
ולגבי מיץ התפוזים, יכולה להמיר בשמנת מתוקה ?
תודה רבה ❤️

מתכונים ב-10 דקות (19:03 4.10.2016)

היי רינת,
אפשר לוותר על הקוקוס (אין צורך להוסיף קמח במקום).
אפשר לשים שמנת מתוקה במקום מיץ באותה כמות.

אורנה (15:21 16.09.2016)

היי,
העוגה הזו פשוט מצויינת- רכה וטעימה מאוד.
השילוב של הטעם השוקולדי עם הקוקוס פשוט אליפות. לא צריך אפילו ציפוי.
שאלתי- אני רוצה להכין אותה בלי שוקולית בכלל ועם תוספת- נטיפי שוקולד/ אגוזים וכו’
מה דעתך? כדאי לנסות?

מתכונים ב-10 דקות (16:49 16.09.2016)

היי אורנה,
אבקת השוקולית משמשת גם בתור קמח לכן אם מורידים אותה צריך להוסיף יותר קמח.
ממליצה לנסות קודם על כמות קטנה יותר (בתבנית אינגליש קייק אחת). אם טעים אפשר פעם הבאה להכפיל כמויות.
2 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ
חצי כוס קוקוס
3/4 כוס קמח תופח
לבלילה בסוף את יכולה להוסיף נטיפי שוקולד (כרבע כוס) + אגוזים קצוצים גס (בין רבע לשליש כוס). כדאי לקמח אותם במעט קמח כדי שלא יישקעו במהלך האפיה.
בהצלחה ושבת שלום!

מיכל (16:37 14.08.2016)

אין לי קמח תופח אפשר קמח רגיל?

מתכונים ב-10 דקות (17:12 14.08.2016)

היי מיכל,
אפשר לערבב כוס קמח רגיל + כפית מלאה אבקת אפיה.

רפי (15:28 14.08.2016)

אפשר לבקש מתכון עוגה זו לגודל תבנית עגולה קוטר 26 ועוד שאלה צריכים לשמן לפני את התבנית או לא?

מתכונים ב-10 דקות (15:50 14.08.2016)

היי רפי,
כמות לתבנית 26:
כוס וחצי קמח תופח
כוס ושליש קוקוס
כוס וחצי שוקולית
כוס ורבע שמן
5 ביצים (רצוי גדולות)
כוס ושליש סוכר
כוס ורבע מיץ תפוזים
יש לשמן את התבנית לפני. זמן האפיה עשוי להתארך ל 40-45 דקות.
בהצלחה 🙂

רפי (15:57 14.08.2016)

ומתכון לציפוי גנאש שוקולד לתבנית 26 אפשר לקבל תודה

מתכונים ב-10 דקות (15:58 14.08.2016)

ציפוי גנאש לתבנית 26: להמיס 150 גרם שוקולד מריר + 3/4 מיכל שמנת מתוקה.

רותי לוי (22:53 30.03.2016)

מה אפשר במקום מיץ תפוזים

מתכונים ב-10 דקות (22:53 30.03.2016)

היי רותי,
אפשר לשים חלב או מים.

עדן (15:40 14.01.2016)

קשה לערבב את הבלילה.היא לא מצליחה להיות לי נוזלית.וחוץ מזה שפעמיים נשרף לי השוקולד בציפוי…מרחתי אותו חצי נוזל חצי מוצק

מתכונים ב-10 דקות (16:44 14.01.2016)

אז משהו בכמויות לא נכון. הבלילה אמורה להיות די נוזלית. באיזה כוס השתמשת?
הוספת 3/4 כוס מיץ תפוזים?
לגבי השוקולד- כמה זמן חיממת אותו במיקרוגל?

עדן (14:53 14.01.2016)

היי .מדוע כשאני טורפת את החומרים הבלילה כבדה כזאת?ובאפייה יש בועות למה?

מתכונים ב-10 דקות (14:58 14.01.2016)

היי עדן,
מה הכוונה לכבדה? הבלילה אמורה להיות דווקא קלילה אבל תופעת הבועות היא נורמלית.
בהצלחה 😉

אלינור (19:26 23.12.2015)

ערב טוב אני מנסה להכין עוגה שתצא גבוהה על מנת שאוכל לצפות בבצק סוכר ותהיה מרשימה. הבעייה שלא משנה מה אני עושה העוגה יוצאת נמוכה. ניסיתי להקציף את הביצים במיקסר. ניסיתי תבנית יותר קטנה. כלום לא עוזר. אשמח לעזרה..

מתכונים ב-10 דקות (19:56 23.12.2015)

היי אלינור,
הקצפת הביצים והכנת העוגה בתבנית קטנה יותר אמורים היו לעזור. העוגה לא תופחת בכלל או שהיא תופחת מעט?
באיזה גודל תבנית הכנת את העוגה? האם שימנת אותה לפני?
האם השתמשת בקמח תופח?
אם העוגה לא תופחת כמו שצריך לדעתי כדאי להוסיף עוד כפית אבקת אפיה בנוסף לקמח התופח.

בתיה (17:18 18.08.2015)

יש מצב להכין את זה בתור מאפינ’ס?
אתר ממש טוב וטעים!

מתכונים ב-10 דקות (18:26 18.08.2015)

תודה בתיה 🙂
כן בטח, אפשר להכין כמאפינס. זמן האפיה אמור להתקצר ל20-25 דקות. הכמות מספיקה לכ20 מאפינס.

אנה (08:33 30.07.2015)

הי,
אני רוצה להכין את העוגה הזו בתבנית ענקית של 30 * 38, תוכלי לעזור לי עם המרת מידות
תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:11 30.07.2015)

היי אנה,
לתבנית ענקית אלה הכמויות:
2 כוסות קמח תופח
כוס וחצי קוקוס
2 כוסות שוקולית
כוס וחצי שמן
6 ביצים
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי מיץ תפוזים
*אני מניחה שזמן האפיה יתארך ל 45-55 דקות אבל מומלץ לבדוק עם קיסם כבר אחרי 40 דקות.
יום נפלא!

yael (17:32 14.05.2015)

היי..הכנתי וזה פשוט יצא נפלא!!!!
כולם התלהבו והחמיאו.
אני דלוקה על האתר הזה,אף פעם לא הייתי בקטע של המטבח ובטח לא של האפיה, מאז שהכרתיו אני כל היום מוציאה מתכונים ןמכינה, קל, פשוט והטעם-מדהים!!!
הכל יוצא מעולה..
תודה תודה תודה
! ! !

מתכונים ב-10 דקות (17:54 14.05.2015)

תודה יעל! כיף גדול לשמוע 🙂
תמשיכי להכין דברים טעימים ושיהיה סופשבוע נעים 😉

מתכונים ב-10 דקות (14:25 15.04.2015)

היי ליאור,
מדובר בתבנית בגודל 22X31 (בגודל של שתי תבניות אינגליש קייק מחוברות).
אם רוצים להכין בתבנית בינונית הגדולה יותר בגודל 32X25 אז יש להכין לפי הכמויות הבאות: כוס וחצי קמח תופח, כוס ורבע קוקוס, כוס וחצי שוקולית, כוס ורבע שמן, 5 ביצים, כוס ורבע סוכר, כוס ורבע מיץ תפוזים.
יום נפלא 🙂

ליאור (13:33 15.04.2015)

היי,
צהריים טובים
אני צריכה מתכון כזה אבל לתבנית חד פעמית מרובעת בינונית/גדולה
תודה והמשך יום נפלא..

ליאור (13:34 15.04.2015)

עכשיו ראיתי שרשום למעלה שזה מתאים לתבנית בנונית.. אפשר לדעת מס’ תבנית ? לאיזה גודל בדיוק מדובר פה …

בר (14:51 30.03.2015)

היי, אפשר קמח רגיל( לא תופח)?
ניתן לוותר על קוקוס?
ובמקום מיץ תפוזים אפשר לשים כוס חלב?

מתכונים ב-10 דקות (15:11 30.03.2015)

היי בר,
כן אפשר להשתמש בקמח רגיל אבל צריך להוסיף לו כפית מלאה אבקת אפיה.
אפשר לוותר על הקוקוס ולשים מיץ חלב.

חני (13:53 23.02.2015)

ואני רוצה לדעת אם צריך לערבב את המצרכים במיקסר או ידני ומה סדר עירבוב המוצרים?

מתכונים ב-10 דקות (14:02 23.02.2015)

אפשר לערבב במיקסר או ידנית בעזרת כף. זה לא משנה.
הסדר: ביצים, סוכר, שמן, מיץ תפוזים, קמח תופח, שוקולית וקוקוס.

חני (13:25 23.02.2015)

הכמות הזו מתאימה גם לתבנית עגולה בקוטר 26?

מתכונים ב-10 דקות (13:39 23.02.2015)

כן, אפשר להכין גם בתבנית 26.

ריקי (20:18 14.01.2015)

עוגה מעולה עכשיו בדיוק מכינה נראת רכה ואוורירית השתמשתי בקמח רגיל פלוס אבקת אפיה מקווה שיצליח נראת בינתים מוצלחת מאד תודה

מתכונים ב-10 דקות (21:43 14.01.2015)

מעולה 🙂

אלינור (18:28 9.01.2015)

עוגה מצוינת! טעימה מאוד וקלה.
תודה רבה
(הכנתי עם חלב והוספתי כף נוטלה)

מתכונים ב-10 דקות (18:33 9.01.2015)

מעולה!
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום 🙂

רעות (00:45 3.12.2014)

העוגה יצאה טעימה מאוד 🙂
הכמות הספיקה לי לתבנית עגולה מס’ 22.

מתכונים ב-10 דקות (10:21 3.12.2014)

מעולה! תודה רעות 🙂

סיגלית (13:50 22.11.2014)

היי..
אני יכולה להשים פחות מכוס קוקוס?
ואם אני רוצה להעשיר את העוגה בשוקולד צ’יפס כפי שרשמת אני שמה בתוך התערובת?

מתכונים ב-10 דקות (19:38 22.11.2014)

היי סיגלית,
כן, אפשר לשים פחות מכוס קוקוס ולגבי השוקולד צ’יפס- אני ממליצה לשים בסוף, רק לאחר שאת יוצקת את התערובת לתבנית, לפזר מעל שוקולד צ’יפס ולערבב ערבוב אחד קל כדי שהשוקולד צ’יפס לא ישקע לתחתית.

שרון (07:13 6.11.2014)

אין לי שאלות, פשוט קראתי את כל ה תגובות שלך והייתי חייבת להחמיא על הנחמדות, המומחיות והסובלנות. כל הכבוד!

מתכונים ב-10 דקות (09:42 6.11.2014)

תודה רבה שרון 🙂

נטלי (15:00 4.11.2014)

היי, תבנית חד פעמית עגולה בקוטר 29 תתאים כאן? תודה מראש על התשובה

מתכונים ב-10 דקות (15:06 4.11.2014)

היי נטלי,
העוגה תצא נמוכה. עדיף להשתמש בתבנית בקוטר 26.

עדי (13:36 14.10.2014)

שוב פעם אני והביצים 🙂
יש לי ביצים בגודל L לשים עדיין 4?
ותודה על התשובה בנוגע לעוגת שוקולד וקפה :))

מתכונים ב-10 דקות (15:05 14.10.2014)

בשמחה 🙂 וכן,תשימי ארבע.

אורית (14:48 1.10.2014)

הביצים חייבות להיות בחוץ או שאפשר ישר מהמקרר

מתכונים ב-10 דקות (14:52 1.10.2014)

הביצים יכולות להיות גם קרות ישר מהמקרר.

אורית (14:56 1.10.2014)

את זריזה למטבח ניגשתי, תודה על התשובה המהירה

מתכונים ב-10 דקות (15:01 1.10.2014)

בהצלחה 😉

גילה (09:42 6.09.2014)

האם אפשר כוס מיץ תפוזים לא טבעי אלא מקופסת מיץ נקטר כמו של פריגת או ספרינג לדוגמא
תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:25 6.09.2014)

הי גילה,
כן, אפשר.

ריקי (15:39 5.09.2014)

היי אפשר לערבב ביד נכון?

מתכונים ב-10 דקות (17:13 5.09.2014)

נכון

אורנה (18:59 15.08.2014)

היי
שוב מתכון מוצלח שלך 🙂
הכנתי עם חלב במקום מיץ תפוזים.
יצאה עוגה רכה ונימוחה.
טעימה גם בלי ציפוי.

מתכונים ב-10 דקות (19:10 15.08.2014)

הי אורנה,
איזה כיף לשמוע!
תודה על העדכונים ושבת שלום 🙂

קרן (11:57 5.08.2014)

מה קורה אם שמים פחות ביצים ? אני בדרכ שמה בעוגות 2 מקסימום . זה יהרוס אותה ?

מתכונים ב-10 דקות (12:05 5.08.2014)

הי קרן,
הביצים תורמות לאווריריות ורכות העוגה. אם את רוצה להפחית בביצים אני מציעה שתורידי רק ביצה אחת (הכוונה שתשתמשי ב-3 ביצים) ותוסיפי עוד 2 כפות מלאות מיץ תפוזים בנוסף למה שרשום.

קרן (12:12 5.08.2014)

יופי !!!! תודההההה

אושרית (19:51 29.04.2014)

האם ניתן להכין מהבלילה הזו מאפינס??

מתכונים ב-10 דקות (21:42 29.04.2014)

כן אפשר.

נועם (22:01 24.02.2014)

תודה!! יצא ממש טעים ואוורירי תזכי למצוות!!

מתכונים ב-10 דקות (23:00 24.02.2014)

תודה נועם שחזרת לעדכן 🙂

נועם (18:47 23.02.2014)

רק לשאול במה אפשר להמיר את הקוקוס? כי אני כו רוצה את העוגה הזאת דווקא

מתכונים ב-10 דקות (19:09 23.02.2014)

הי נועם, אפשר לוותר בכלל על הקוקוס (לא חייבים להמיר במשהו). העוגה פשוט תצא מעט יותר נמוכה.
בלי קשר, להעשרת טעם העוגה אפשר להוסיף 1/2 כוס שוקולד צ’יפס.

קארין (19:49 9.01.2014)

שלום, אפשר לשים משהו אחר במקום קוקוס או פשוט לוותר עליו?

מתכונים ב-10 דקות (21:35 9.01.2014)

היי קארין, אם את רוצה לוותר על הקוקוס אני ממליצה שתכיני עוגת שוקולד רגילה. מצורף קישור- https://www.10dakot.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93/
*את יכולה להחליף את הקקאו בשוקולית ולהוריד 1/4 מכמות הסוכר. סופשבוע נעים!

אנונימי (18:14 7.01.2014)

חייב מיץ תפוזים? דחוף תשובה? תודה:)

מתכונים ב-10 דקות (19:17 7.01.2014)

היי, לא חייב. אפשר לשים מים או חלב.

אלומה (16:07 3.01.2014)

עוגה מאוד טעימה!
בינתיים,כל המתכונים שהכנתי מהאתר הזה-יצאו מעולה!
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (17:32 3.01.2014)

היי אלומה, שמחה לשמוע:) שבת שלום!

שרונה (20:25 26.10.2013)

הכנתי ליום הולדת של בני ויצא נפלא! הייתי חייבת להיכנס שוב למתכון ולרשום תגובה. ממליצה מאוד!

תמי מזרחי (17:11 13.11.2013)

עוגה קלה וטעימה מאוד

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.