שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 35-40 דקות

סוג: פרווה

תבנית מלבנית בגודל 31X22 או 2 תבניות אנגליש קייק

מצרכים:

4 ביצים

כוס (200 ג’) סוכר

כוס (200 ג’) שמן

3/4 כוס (180 מ”ל) מיץ תפוזים

כוס (140 ג’) קמח תופח

כוס (140 ג’) אבקת שוקולית

כוס (90 ג’) קוקוס




אופן הכנה:

-מערבבים את כל המצרכים (קודם ביצים, אח”כ סוכר ושמן, מיץ תפוזים ובסוף את השאר).

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 35-40 דקות.

הפעל טיימר (35 דק’)
+
טיימר פועל

לחצו להכנת ציפוי שוקולד לעוגה.

 

עוגת שוקולית, עוגת שוקולית פרווה, עוגת שוקולד עם שוקולית, עוגת שוקולד שוקולית, עוגת שוקולית בחושה

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגת מייפלעוגת מייפל
מתכון לעוגת שיש מתכון לעוגת שיש
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
מירי (12:17 15.08.2024)

אפיתי את העוגה בעבר, טובה מאד.
אין לי היום תפוזים, האם אפשר להחליף בחלב או בחלב מעורב במים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:05 15.08.2024)

כן אפשר🙂

avatar
עדי (19:22 6.07.2024)

הכי טובה שיצאה לי בחיים!! חוסלה עוד באותו יום שנאפתה, רכה ומושלמת!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:13 7.07.2024)

איזה כיף לשמוע🙂
תודה עדי

avatar
שמחה (12:25 22.02.2024)

אם לא שמים קוקוס מה צריך לשים ?אם לא שמים כלום העוגה יוצאת בסדר? לא דלילה מדי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:32 22.02.2024)

אפשר לוותר.
הבלילה יוצאת די בלילה בכל מקרה וזה בסדר:)

avatar
נטע (18:50 28.12.2023)

הייי מה אפשר לשים במקום מיץ תפוזים?
וגם יש לי תבנית ענקית כי אני רוצה ליום הולדת להמון ילדים מידה 40/34, איך אני צריכה לשנות את המתכון?
תודה

עוגת שוקולית
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:05 28.12.2023)

היי נטע,
לתבנית ענקית אלה הכמויות:
6 ביצים (רצוי גדולות)
¾+1כוסות סוכר
¾+1 כוסות שמן
כוס וחצי מיץ תפוזים (אפשר לשים מים במקום)
2 כוסות קמח תופח (או 2 כוסות קמח לבן + שקית אבקת אפיה)
2 כוסות קוקוס
2 כוסות שוקולית
*אני מניחה שזמן האפיה יתארך ל 45-55 דקות אבל מומלץ לבדוק עם קיסם כבר אחרי 40 דקות.

avatar
נטע (05:48 29.12.2023)

תודה רבה על המענה!!טע

avatar
דבורי (14:06 16.11.2023)

היי אפרת העוגה ממש טעימה תודה!
אני מכינה הרבה מהמתכונים והם יוצאים מהממים!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:07 16.11.2023)

שמחה לשמוע❤️

avatar
עדי וארז (17:29 30.10.2023)

היי אפרת, אני רוצה להכין את העוגה בתבנית עגולה 24 ולעשות אותה בשתי שכבות (לאפות פעמיים ולשים אחת על השנייה עם קצפת באמצע) זה יכול לעבוד? או שיש סכנת קריסה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:22 30.10.2023)

היי
אין בעיה לעשות כך(:
הכמות במתכון מתאימה לתבנית 24.

avatar
שירה (01:28 4.08.2023)

היי אפרת
תודה רבה על אתר מצוין!
אם מחליפים את המיץ במים טעם העוגה נשאר אותו דבר ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:31 4.08.2023)

היי
הטעם משתנה מעט, לא מאד משמעותי.
תודה על הפרגון🙂

avatar
שני (21:09 27.02.2023)

ערב טוב,
קראתי את כל התגובות ולא ראיתי את המידות של התבנית שיש לי..
אפשר כמויות לתבנית 34*28?
תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:50 27.02.2023)

היי,
לתבנית כזו יש להכפיל כמויות פי 1.5:
כוס וחצי קמח תופח
כוס ושליש קוקוס
כוס וחצי שוקולית
כוס ורבע שמן
5 ביצים (רצוי גדולות)
כוס ושליש סוכר
כוס ורבע מיץ תפוזים
יש לשמן את התבנית לפני. זמן האפיה עשוי להתארך ל 40-45 דקות.
ציפוי גנאש: 150 גרם שוקולד מריר + 3/4 מיכל קצפת צמחית (190 מ”)

avatar
חגית (12:50 26.02.2023)

בתמונה יש קרם שוקולד. איך נעשה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:55 26.02.2023)

כתוב בתחתית המתכון- מצרפת לך את הקישור למדריך (יש בו 3 סוגי ציפויים שתוכלי לבחור מה להכין מבניהם).

avatar
אנונימי (12:16 22.01.2023)

הכנתי את העוגה ויצא מושלם!
הכנתי היום ואני רוצה להגיש מחר, איפה כדאי לשמור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:22 22.01.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח!
אפשר לשמור במקרר.

avatar
צ'ולי (15:34 10.11.2022)

היי, אשמח לדעת אם אפשר להחליף את השמן בחמאה מומסת או כל דבר אחר..? בתודה מראש! (: 😀

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:33 10.11.2022)

היי,
אפשר להשתמש בחמאה מומסת או שמן קוקוס.

avatar
יפעת (07:27 22.07.2022)

היי, האם המתכון מתאים לתבנית בקוטר 24? האם היא תצא גבוהה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:50 22.07.2022)

היי,
אפשר להכין בתבנית בקוטר 24.
העוגה בגובה סטנדרטי, לא גבוהה במיוחד ולא נמוכה במיוחד(:

avatar
נוי (11:31 9.07.2022)

הכנתי את העוגה עם השוקולית החדשה בטעם נוגט ויצא מדהים!!! הורדתי מכמות הסוכר והשמן ולמזלי זה לא פגע במרקם. מכינה אותה היום בפעם השנייה. תודה רבה על המתכון הפשוט והטעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:29 9.07.2022)

שמחה מאד שאהבת את המתכון ושיצא מוצלח! (את מאתגרת אותי להשתמש בשוקולית נוגט לקינוחים חדשים😊) תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
רחל (23:05 22.06.2022)

עוגה פצצה רכה וטעימה מאוד הכנתי אותה לימי הולדת של הילדים שלי.. ביקשו רק את העוגה הזאת

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:59 22.06.2022)

שמחה שיצא מוצלח ושאהבו אצלך את המתכון! תודה שחזרת לשתף😊

avatar
טליה (08:39 25.05.2022)

היי אפרת
מה הכמויות המדויקות לתבנית 30*40?
תודה!

avatar
טליה (08:40 25.05.2022)

ראיתי שכתבת להכפיל כמויות
8 ביצים זה לא יותר מדי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:03 25.05.2022)

היי,
היות ומדובר בתבנית הכי גדולה- כמות הביצים אינה גדולה מדי(:

avatar
עדנה (18:18 11.05.2022)

אפרת יקרה, חייבת להגיד לך שהעוגה הזו טעימה בטירוף! תודה רבה לך על המתכון! הטעם שלה עשיר, ממש מוצלח! יש עוד מתכונים בסגנון של העוגה הזו שהיית ממליצה עליהם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:24 11.05.2022)

שמחה מאד לשמוע שיצא מוצלח ושאהבת את המתכון😊
תוכלי למצוא עוד הרבה מתכונים קלילים בקישור הבא: https://www.10dakot.co.il/tag/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa/.

avatar
עדי (14:53 4.05.2022)

היי אפרת, תודה רבה על מתכונים קלים וטעימים.
אני מכינה את העוגה הזו המון והיא ממש מוצלחת.
הפעם אני רוצה להכין אותה בתבנית קפיצית קוטר 24 לצפות ולזלף קצפת.
האם כדאי להכפיל כמויות על מנת שהיא תצא גבוהה, או שהיא תנזל לצדדים?
ומה יקרה אם אעטוף בנייר אפייה מסביב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:32 4.05.2022)

היי עדי,
איזה כיף לשמוע שאת נהנית מהמתכונים!
התבנית המתאימה לכמות כפולה פי 2 היא תבנית בקוטר 28, כדי שהעוגה תצא גבוהה ועדיין תצא טוב את יכולה להשתמש בתבנית בקוטר 26 לכמות הכפולה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:32 4.05.2022)

היי עדי,
איזה כיף לשמוע שאת נהנית מהמתכונים!
התבנית המתאימה לכמות כפולה פי 2 היא תבנית בקוטר 28, כדי שהעוגה תצא גבוהה ועדיין תצא טוב את יכולה להשתמש בתבנית בקוטר 26 לכמות הכפולה.

avatar
אביב (15:37 23.02.2022)

היי אפרת
מה הכמויות בבקשה לתבנית 30/40?
האם יש שוני בזמן האפייה?
והאם הכמויות לציפוי משתנות גם כן?
תודה תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:22 23.02.2022)

היי,
לתבנית כזו יש להכפיל כמויות פי 2, זמן האפייה עשוי להתארך בכמה דקות- יש לבדוק עם קיסם שיוצא יבש. הכמויות לציפוי גם הן מוכפלות פי 2.
בהצלחה!

avatar
רחלי (09:55 10.12.2021)

מה אפשר לשים במקום קוקוס משהו אחר ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:00 10.12.2021)

היי רחלי,
אפשר לוותר על הקוקוס. אפשר גם לשלב עוד שליש כוס של שקדים טחונים (אבקת/קמח שקדים)

avatar
אורלי (16:11 6.11.2021)

היי תודה רבה על המתכון הקל ומאוד טעים

עוגת שוקולית
avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:01 6.11.2021)

איזה כיף שאהבת את המתכון, העוגה נראית מעולה! תודה שחזרת לשתף❤

avatar
אורן (15:32 26.10.2021)

במקום מיץ תפוזים אפשר לשים שמנת מתוקה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:52 26.10.2021)

כן, אפשר(:

avatar
אגם (21:36 7.10.2021)

אין צורך להוסיף לעוגה הזו סוכר וניל או תמצית וניל בכלל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:01 7.10.2021)

היי,
לא חייב במתכון הזה להוסיף תמצית או סוכר וניל היות וזו עוגת שוקולד. אבל את יכולה להוסיף חצי כפית תמצית וניל(:

avatar
אגם (21:49 8.10.2021)

היי, אפיתי בסוף בלי תמצית וניל.
העוגה יצאה רכה וטעימה! אבל, הבעיה היחידה שהיא יצאה מתוקה מדי. מדדתי את כול החומרים על המשקל, ככה שזה לא טעות במדידה. לדעתי, גם הקוקוס, גם השוקולית, גם הסוכר וגם הציפוי שמין הסתם שמים על העוגה הופך אותה למתוקה מאוד מאוד. באמת עוגה רכה, טעימה וקלה להכנה רק המתיקות יתר הרסה קצת.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:59 9.10.2021)

היי אגם,
תודה על ההערה(: העוגה אכן יחסית מתוקה, ביחוד כשמוסיפים לה ציפוי. כך זה בדרך כלל ברוב עוגות השוקולד- וזה לגמרי עניין של טעם.
בנוסף כדאי לדעת שיש סוגי שוקולית מתוקים יותר ופחות, שמשפיעים בהתאם על המתיקות בעוגה.
בפעם הבאה תוכלי להפחית את כמות הסוכר ל-3/4 כוס, ואפילו להמיר מחצית מכמות השוקולית בקקאו.
מקווה שעזרתי😊

avatar
אגם (19:20 9.10.2021)

קודם כול, תודה על המענה!
השתמשתי בשוקולית רגילה של עלית.
זאת פעם ראשונה שהכנתי עוגת שוקולית ללא קקאו, ככה שלא ידעתי שזה יצא מתוק מדי. בנוסף, הסתכלתי בתגובות לפני האפייה ולא הייתה תגובה אחת שהעוגה יצאה מתוקה ולכן לא חשבתי להוריד מכמות הסוכר במתכון. בכול מקרה, כתבתי את זה כדי שמי שלא אוהב מתוק מדי ידע להפחית טיפה בכמויות ואני חושבת שכדי להוסיף את זה כהערה במתכון. כי שוב, העוגה באמת יצאה רכה וטעימה אבל לצערי בגלל המתיקות, קשה להנות ממנה כמו שצריך.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:24 9.10.2021)

בגלל התגובות אני מסיקה שזה פשוט עניין של טעם אישי (כנראה את מחבבת עוגות שוקולד פחות מתוקות) ולא עניין של מתיקות יתר במתכון.
לכן הצעתי לך לעשות את השינויים הקלים בפעם הבאה שתכיני, ואשמח לשמוע אם תאהבי את התוצאה(:
תודה על השיתוף😊

avatar
בראל (15:37 28.09.2021)

היי אפרת,
אני רוצה להכין את העוגה הזאת, רק בשתי קומות. לכמות של כ 35-40 ילד.
א. מה הכמויות בבקשה?
ב. באילו תבניות להשתמש?
ג. אשמח לכמויות גם לציפוי הגנאש.
ד. והאם כדאי לי קודם להניח עוגה על עוגה ואז לצפות או לצפות כל עוגה בנפרד ואז להניח אחת על השנייה.

תודה וסליחה על הטרחה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:11 28.09.2021)

היי,
לעוגת שתי שכבות המיועדת ל-40 מנות כדאי להכין בפעמיים, כל פעם כמות כפולה פי 2 (כך סה”כ יצאו לך שתי תבניות וכמות כפולה פי 4).
את הכמות הכפולה תכיני פעמיים, בתבניות בקוטר 28:
2 כוסות קמח תופח
2 כוסות קוקוס
2 כוסות שוקולית
2 כוסות שמן
8 ביצים
2 כוסות סוכר
כוס וחצי מיץ תפוזים
לציפוי:
2 חבילות (200 גרם) שוקולד מריר
40 גרם חמאה
6 כפות מים רותחים
כדי להרכיב את העוגה יש להניח עוגה אחת, למלא אותה בקרם, להניח מעליה את העוגה השנייה ולצפות בקרם ו/או בגנאש.
בהצלחה!

avatar
נירה אברהמי (09:47 3.09.2021)

שלום לך,ראשית רוצה לציין שאני מאוד נהנת מהאתר שלך.
שאלה: יש לי מתכון של הבצק של עוגה שחורה: והייתי רוצה לשאול לאיזה תבנית היא מתאימה אלומניום ועגולה:
4 ביצים
1 כוס סוכר
1כוס שמן
1 כוס שוקולית
1 כוס קמח אוסם
חצי חבילה שמנת מתוקה.
תודה רבה .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:38 3.09.2021)

היי נירה,
לכמות כזו תבנית בקוטר 22 או תבנית מלבנית 22*31 אמורה להתאים.

avatar
נירה אברהמי (16:12 3.09.2021)

אפשר לדעתך גם בתבנית עגולה 24 ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:42 3.09.2021)

גם אפשר, יצא קצת יותר נמוך.

avatar
רחל (22:13 2.09.2021)

עוגה טעימה מאוד ורכה תודה על המתכון המוצלח הילדים אוהבים רק אותה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:32 2.09.2021)

איזה כיף שאהבתם את המתכון! תודה על השיתוף רחל🌺

avatar
שירוס (21:54 5.07.2021)

בסד
היי אפרת,
רוצה לברר איתך לגבי העברת שוקו האם זה שוקו רגיל או שזה אבקת שוקו מיוחדת לאפייה? אשמח למענה המהיר .תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:04 5.07.2021)

היי,
מדובר באבקת שוקו רגילה לחלוטין😊

avatar
עינת (13:03 13.05.2021)

היי אפרת
את הסוכריות הקטנות שמים לאחר האפייה או לפני האפייה?
בתודה על המענה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:08 13.05.2021)

היי,
לאחר ששמים את הציפוי מפזרים מעליו את הסוכריות😊

avatar
מרינה (21:07 15.04.2021)

שלום אפרת,

האם ניתן להכין את העוגה ללא קוקוס? או שהקוקוס מוסיף טעם? האם מרגישים את הקוקוס שאוכלים את העוגה?

תודה,
מרינה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:43 15.04.2021)

היי מרינה,
הקוקוס מוסיף לעוגה ודי מורגש, אבל אפשר לוותר עליו ולהכין בלי…😊

avatar
עדי (15:42 18.03.2021)

היי אפרת!
יש אפשרות להכין את העוגה עם קמח תפוחי אדמה?
(צריכה את העוגה כשרה לפסח)
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:19 18.03.2021)

היי עדי,
לא בטוחה אם החלפת כל כמות הקמח בקמח תפוחי אדמה תצא טוב.
הייתי מחליפה חצי מהכמות בקמח תפוחי אדמה, וחצי בקמח מצה דק או קמח ללא גלוטן.😊

avatar
עדי (12:35 19.03.2021)

תודה רבה!

avatar
רעות (21:14 7.03.2021)

רציתי לשאול אם יש אפשרות להכין את העוגה בלי הקוקוס
אשמח שתחזירי לי תשובה,
תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:59 7.03.2021)

היי רעות,
אפשר להכין בלי…

avatar
Moran (08:25 1.03.2021)

היי, אני צריכה עוגת יומולדת ל20 ילדים ממליצה על העוגה הזאת או שוקולד אחרת? וכמויות נראה לך שיספיק ל20?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:53 1.03.2021)

היי מורן,
העוגה אמורה להספיק ל20 ילדים. והיא מומלצת בתור עוגת יום הולדת🙂

avatar
רחל (23:52 18.02.2021)

אין על העוגה הזאת איןןןןן עוגה רכה אוורירית משהו לא רגילל הכנתי אותה ליום הולדת של הבת שלי וכולם שאלו אותי איך הכנתי את העוגה בקיצור עשיתי לך פירסומת לפני כ ו ל ם תודה על עוד מתכון פצצה כרגיל…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:58 19.02.2021)

תודה רחל:) כיף לשמוע…

avatar
ליטל (10:42 28.12.2020)

היי, שאלה, אני צריכה להכין עוגה שתספיק ל 30-35 איש. יספיק או שצריך להכפיל כמויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:37 28.12.2020)

היי ליטל,
המתכון הוא לתבנית מלבנית בגודל 31X22 או 2 תבניות אנגליש קייק,
הייתי מכפילה במידה והעוגה היא העיקר באירוח.

avatar
עדי (20:55 3.12.2020)

אפרת שלום
תודה רבה על מתכונים קלים וטעימים.
רציתי לשאול אילו כמויות יתאימו לתבנית עגולה מאלומניום בקוטר 22-23?
האם לחלק את הכמויות שבמתכון לחצי?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:09 4.12.2020)

היי עדי,
אין צורך לחלק, המתכון מתאים לתבנית עגולה בקוטר 22
ניסו גם כאן בתגובות ומסרו שיצא מעולה 🙂

avatar
מורן (03:17 1.11.2020)

היי אפרת
האם ניתן לחתוך באמצע ולשים קצפת ז”א עוגת שכבות?
אפשר לאפות בתבנית ח”פ גודל 20 ?נראה לי

avatar
Moran (08:52 1.11.2020)

בנוסף אם אני שמה מעל ציפוי קרם איזה ציפוי שוקולד אפשר? שלא יהיה נוזלי מידי או שלא כדאי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:44 1.11.2020)

מצורף קישור- ציפוי שוקולד לעוגה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:44 1.11.2020)

היי מורן, ניתן לחתוך באמצע ולשים קצפת אין בעיה, אך הייתי מחכה שהעוגה תתקרר לגמרי על מנת שלא תתפרק

——-
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/

avatar
חן (22:28 6.10.2020)

לילה טוב אפרת,אני לא איך יהיה הטעם של העוגה אבל ,העוגה מעל שעה בתנור והיא לא אפויה.זה הגיוני?שתי תבניות אנגליש קייק.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:00 7.10.2020)

חיממת את התנור מספיק זמן מראש?
אפית על 180 מעלות חום עליון ותחתון?
השתמשת בכוס בנפח 240 מ”ל?

avatar
חן (16:54 7.10.2020)

כן,עשיתי לפי ההוראות.
העוגה יצאה ממש ממש מתוקה .השתמשתי בכוס של 240 מ”ל.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:55 7.10.2020)

אז מוזר שכל כך הרבה זמן היא היתה בתנור. זה יכול לקרות רק אם התנור לא היה מחומם מספיק לפני או שהתנור חלש או אפיה בטמפ’ נמוכה.

avatar
מירי (16:55 4.09.2020)

אפיתי עם שינוי קל במתכון. במקום כוס שוקולית, 3/4 שוקולית ו – 1/4 קקאו. תודה על המתכון. ועוד משהו קטן: ציפיתי בציפוי לעצלנים: שוקולד השחר….

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:51 5.09.2020)

מעולה 🙂
תודה מירי

avatar
ימית (18:38 25.08.2020)

אפרת יקרה
צריכה את תשובתך בדחיפות מקווה שתצליחי לענות לי בקרוב! יש לי רק תבנית של 18*22 צריכה כמויות של עוגת שוקולית לתבנית הזו בבקשה.
בנוסף, אני מתכננת לחתוך את העוגה ולהגיש אותה כקוביות מעוטרות בסוכריות שונות. העוגה הזו מתאימה נכון? לא רוצה שתתפורר לי. הבת שלי רוצה רק עוגת שוקולית. תודה!!!!

עוגת שוקולית
avatar
ימית (18:56 25.08.2020)

נראה לי שהייתי בגודל.. את יכולה להבין מהתמונה שצירפתי? נראה לי שזה 25*32??
זו התבנית הבינונית הרגילה…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:18 26.08.2020)

היי ימית,
לפי התמונה זאת תבנית בגודל 32X25.
אלה הכמויות:
כוס וחצי קמח תופח
כוס ושליש קוקוס
כוס וחצי שוקולית
כוס ורבע שמן
5 ביצים (רצוי גדולות)
כוס ושליש סוכר
כוס ורבע מיץ תפוזים
יש לשמן את התבנית לפני. זמן האפיה עשוי להתארך ל 40-45 דקות.
אין בעיה לחתוך את העוגיות לקוביות.

avatar
ימית (14:32 2.09.2020)

תודה רבה! הכנתי לפי הכמויות האלה ויצא פצצה ממש טעים!!! אין עליך האתר נפלא!

עוגת שוקולית
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:14 2.09.2020)

מהמם!! 😍
תודה שחזרת לשתף.

avatar
עינת (08:48 10.07.2020)

היי

אפשרי לשלב גם פה רסק תפוחים או במקום השמן או שזה יהרוס?

תודה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:34 10.07.2020)

אני מניחה שאפשר במקום חצי מכמות השמן.

avatar
יפעת (22:03 5.07.2020)

היי, אפשר בבקשה כמויות לתבנית 28?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:22 6.07.2020)

2 כוסות קמח תופח
כוס וחצי קוקוס
2 כוסות שוקולית
כוס וחצי שמן
6 ביצים קטנות או 5 ביצים גדולות
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי מיץ תפוזים

avatar
טובית (17:24 18.06.2020)

הי אפרת,
1) איזה גודל ביצים צריך? אם יש לי ביצים גודל m כמה צריך?

2)איזה מיץ תפוזים כדאי? של השתיה קלה (ספרינג, פריגת…) או של מיץ תפוזים סחוט ( פרימור, פריניב…)

תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:27 18.06.2020)

4 ביצים M זה מספיק.
לגבי המיץ, עדיף של שתיה קלה אבל אם יש לך מיץ סחוט זה גם בסדר.

avatar
ענתי (13:00 19.05.2020)

היי אפרת -אם אני אקציף את הביצים עם הסוכר 10 דקות .העוגה תצא יותר אורירית?תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:42 19.05.2020)

כן, זה אמור לעזור אבל מספיק להקציף 2-3 דקות. הקצפת יתר יכולה לגרום לעוגה לצנוח אחרי האפיה.

avatar
שלום (10:25 8.05.2020)

האם אפשר להשתמש בקמח חיטה מלא במקום קמח תופח ועם אבקת אפיה ?
באופן כללי לגבי עוגות בחושות .

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:20 8.05.2020)

היי שלום,
המרקם יוצא כבד ודחוס בשימוש עם קמח מלא.
אני ממליצה להשתמש בקמח כוסמין מלא ואז המרקם יוצא מוצלח יותר.
אם בכל זאת רוצים להשתמש בקמח מלא מומלץ לשלב חצי כמות קמח מלא וחצי כמות קמח לבן כדי שהעוגה לא תצא דחוסה מידי.
על כל כוס קמח יש לשים כפית אבקת אפיה (במקום קמח תופח).

avatar
ליטל (16:44 27.03.2020)

הי. יש לי ביצים ממש גדולות XL עדיין לשים 4 ??

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:00 27.03.2020)

אפשר לשים גם 3 אבל אם את רוצה שהעוגה תהיה יציבה אז כן.

avatar
adas (22:58 15.03.2020)

הי אפרת, חולה על האתר שלך…:)
אפשר לעשות במנג\’טים כדי שיהיה לי עוגות אישיות, זה מספיק יציב?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:56 16.03.2020)

כן, אפשר.
אם אלה מנג’טים מנייר דק יש לשים אותם בתוך תבנית מאפינס ואז לצקת לתוכם את הבלילה.
יום מקסים 🌺

avatar
עינת (21:46 23.02.2020)

היי

אז לפי אחת התגובות שרשמת כדי להסתפק בביצה אחת בלבד אפשרי להשתמש בתבנית אינגליש קייק עם כמחצית החומרים ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:16 24.02.2020)

כן.

avatar
עינת (21:41 23.02.2020)

היי אפרת

אז קמח תופח פה אפשרי גם מקמח כוסמין לבן או חצי קמח כוסמין לבן וחצי קמח כוסמין מלא ?
אפשרי גם מקמח כוסמין 80 אחוז?

אפשרי?

וכשאת רושמת קמח רגיל הכונה לקמח חיטה לבן?

תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:18 24.02.2020)

כן אפשר. מבחינת סדר עדיפויות: אפשר לשים קמח כוסמין לבן (עדיף מבחינת מרקם). אח”כ קמח כוסמין 80% בשילוב קמח לבן ואחרון – לשלב קמח כוסמין מלא עם כוסמין לבן.
לא לשכוח להוסיף אבקת אפיה.
כן, קמח רגיל הכוונה לקמח חיטה לבן.

avatar
אלישבע (22:35 22.02.2023)

השתמשתי בקמח כוסמין לבן והעוגה לא הצליחה לי. העוגה לא היתה ממש אפויה והיה קרום לעוגה גבוה מעל ואויר כלוא בין הקרום והעוגה. למה זה קרה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:02 22.02.2023)

היי,
התופעה שתיארת יכולה לקרות מכמה סיבות:
חוסר דיוק בכמויות/שימוש בכוס שאינה כוס מדידה,
ערבוב לא מספיק של הביצים והסוכר,
בעיה בקמח התופח (ישן/ לא טוב),
חימום התנור לחום גבוה מהדרוש או על תכנית טורבו.
גם הזזה של התבנית במהלך האפייה לעיתים גורמת לכך.

avatar
TalyaEjigo (22:55 11.01.2020)

הכנתי בפעם הראשונה לשבת ויצא מדהים!!! התחסלה תוך רגעים [:
המתכונים שלך הם הכי מובנים ופשוטים וכיפים ועם התוצאות הכי טובות שהיו לי!!!
תודה רבה 3> לא מובן מאליו בכלל…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:17 12.01.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה רבה ושבוע נפלא 💕

avatar
נתנאלה (19:10 11.01.2020)

אפרת יקרה. מתכון מושלם!!!! טעימה בטירוף וקלה להכנה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:28 11.01.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה נתנאלה

avatar
עמית (11:26 21.12.2019)

שלום,
אם יש לי רק ביצה אחת במקרר, במה אני יכולה להחליף אותה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:43 21.12.2019)

כדאי להכין מחצית כמויות עם ביצה אחת בתבנית אינגליש קייק.

avatar
סוהא (17:09 26.11.2019)

הי אפרת אני יכולה להחליף את מיץ תפוזים בחלב וכך תהפוך לעוגה חלבית ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 26.11.2019)

כן.

avatar
רחלי (11:41 8.11.2019)

שלום אפרת
כמו תמיד המתכונים שלך מדהימים
משתמשת בהם באופן קבוע!
רציתי לשאול אם יש מתכון שמתאים לעוגת יומולדת בתבנית בינונית עם דף אכיל
ואולי גם הוראות איך לשים את זה
תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:35 8.11.2019)

היי רחלי,
את יכולה להכין את העוגה הזאת בתבנית בינונית בגודל 32X25. אלה הכמויות:
5 ביצים (רצוי גדולות)
כוס ושליש סוכר
כוס ורבע שמן
כוס ורבע מיץ תפוזים
כוס וחצי קמח תופח
כוס ושליש קוקוס
כוס וחצי שוקולית
יש לשמן את התבנית לפני. זמן האפיה עשוי להתארך ל 40-45 דקות.
*יש להשתמש בכוס של 240 מ”ל (כוס זכוכית רגילה עם ידית)
ציפוי גנאש: 150 גרם שוקולד מריר + 3/4 מיכל קצפת צמחית (190 מ”)
הערות לגבי דף אכיל:
1. מומלץ להדביק את הדף האכיל על העוגה סמוך למועד האירוע – כשעתיים לפני ההגשה.
2. חשוב לצפות את העוגה בציפוי שוקולד. אפשר להכין את הציפוי יום לפני.
3. לאחר ההדבקה רצוי לשמור את העוגה במקום קריר ומוצל אך לא במקרר.
4. מומלץ להדביק את הדף על עוגה ישרה בעלת משטח אחיד. לכן אם העוגה מתבקעת או נסדקת במהלך האפיה- מומלץ להניח לעוגה להתקרר לגמרי, להסיר בעזרת סכין את ה”בטן” (כלומר ליישר את החלק העליון) ורק אז לשים ציפוי. אפשרות אחרת היא להפוך את העוגה בזהירות רבה לתוך תבנית חדשה (כשחלק התחתון הישר יהיה עליון) ורק אז לצקת את הציפוי.

avatar
תהילה (21:09 5.10.2019)

עוגה מעולה!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:25 5.10.2019)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
סיהאם (14:04 17.08.2019)

עוגה טעימה בטירוףףף

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:02 17.08.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה סיהאם

avatar
קורל (07:38 13.08.2019)

היי האם אפשר במקום תפוזים חלב ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:30 13.08.2019)

כן.

avatar
AYALA5250 (17:42 7.07.2019)

היי אפרת,

האם מיץ מנגו אננס של ספרינג יכול להתאים? זה מה שיש לי כרגע בבית.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:46 7.07.2019)

שימי חצי כמות מיץ מנגו אננס וחצי כמות מים.

avatar
איריס (21:52 15.05.2019)

שלום,
ליום הולדת בגן, איזו עוגה יותר מומלצת
זאת או עוגת שוקולד – המתכון המנצח
https://www.10dakot.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93/
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:59 16.05.2019)

שתיהן באותה מידה 🙂

avatar
רחלי (12:55 15.05.2019)

תודה על המענה. המתכונים שלך מעולים.

avatar
רחלי (12:58 12.05.2019)

היי אפרת אני רוצה להכין את העוגה הזאת ליומולדת של הבן שלי , צריך לשמן את התבנית עם אני עושה בתבנית כמו בתמונה מקרטון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:34 12.05.2019)

כן, רצוי.

avatar
חני (20:44 1.05.2019)

הי אפרת,
תודה רבה על המתכונים המעולים!
האם העוגה הזו נחתכת היטב ולא מתפוררת?
אני צריכה לשלוח לגן עוגת יומולדת חתוכה. בדרך כלל עוגות שוקולד מאד מתפוררות. מה את ממליצה לי להכין?
אשמח לתשובתך

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:51 1.05.2019)

היי חני,
העוגה הזאת פחות מתפוררת מעוגות שוקולד אחרות.

avatar
עדי קנר (15:39 5.02.2019)

יצא מדהיםםם!!!
ממש ממש מעולה💖
תודה!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:35 5.02.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה עדי

avatar
רחלי (09:55 20.01.2019)

עוגה מצויינת!!! קלה להכנה וטעימה מאוד גם ללא ציפוי. תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:57 20.01.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
שבוע נפלא 🌷

avatar
דנה (20:05 28.12.2018)

כמה פשוטה ככה טעימה!! הילדים ליקקו את האצבעות…תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:55 29.12.2018)

נראה ממש טוב 😍
תודה על השיתוף!

avatar
יעל (10:52 13.11.2018)

הי, האם העוגה מספיק יציבה גם לתבנית קפיצית?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:24 13.11.2018)

היי יעל,
התערובת נוזלית אבל לא דלילה מאוד. רצוי שהסגירה של התבנית תהיה טובה.
יש להשתמש בכוס בנפח של 240 מ”ל.

avatar
רחלי (18:19 25.10.2018)

היי
איזה גודל התבנית עגולה שבבמתכון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:47 25.10.2018)

תבנית עגולה מקרטון בקוטר 22.5.

avatar
תמרה (18:43 29.08.2018)

שלום אפרת.אני רוצה להכין את העוגה ללא קוקוס כלל. במקרה כזה האם צריך להוסיף עוד קמח/ לשנות פרופורציות? נ.ב בעבר הכנתי את העוגה עם קוקוס ויצא מדהים, אך הילד שאני מכינה לו הפעם, לא אוהב קוקוס אז אני רוצה להכין ללא.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:55 29.08.2018)

היי תמרה,
אפשר פשוט לוותר על הקוקוס.

avatar
בתאל (13:26 21.11.2018)

היי איפשר בלי קמח תופח במקום קמח רגיל. טאפקת אפיה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:43 21.11.2018)

במקום קמח תופח אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

avatar
אלונה (16:52 2.06.2018)

עוגה מצויינת !!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 2.06.2018)

תודה אלונה 🙂

avatar
הילה (09:24 21.04.2018)

היי,
ליומהולדת של 30 ילדים בגן באיזההתבנית כדאי לעשות ומהן הכמויות הנדרשות לעוגה ולציפוי גאנש פרווה? המון תודה ושבת שלום!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:51 21.04.2018)

היי הילה,
כדאי להכין בתבנית מלבנית בינונית בגודל 32X25 או תבנית עגולה 26:
כוס וחצי קמח תופח
כוס ושליש קוקוס
כוס וחצי שוקולית
כוס ורבע שמן
5 ביצים (רצוי גדולות)
כוס ושליש סוכר
כוס ורבע מיץ תפוזים
יש לשמן את התבנית לפני. זמן האפיה עשוי להתארך ל 40-45 דקות.
ציפוי גנאש: 150 גרם שוקולד מריר + 3/4 מיכל קצפת צמחית (190 מ”)

avatar
אילה (15:56 13.04.2018)

מה יכול להחליף קוקוס? אני לא ככ אוהבת…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:46 13.04.2018)

אפשר להפחית מכמות הקוקוס ולשים שליש כוס או לוותר בכלל על הקוקוס.

avatar
שרון (07:57 23.02.2018)

הי, האם העוגה הזאת מתאימה עם ציפוי קצפת וניל ואיך משתמשים עם חלב סויה שיצא טעים!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:37 23.02.2018)

היי שרון,
אפשר להכין קצפת לעוגה ולהקציף מיכל קצפת צמחית (250 מ”ל) + רבע כוס חלב סויה קר + 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל.

avatar
שרון (11:22 23.02.2018)

הי, האם העוגה הזאת מתאימה עם ציפוי קצפת וניל ואיך משתמשים עם חלב סויה שיצא טעים!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:42 23.02.2018)

היי שרון,
השבתי לך. ראי תגובה לפני.

avatar
שושי (11:43 25.12.2017)

היי אפרת
קודם כל, המתכונים באתר מדהימים ומככבים אצלי בבית.
בנוסף אני רואה שאת תמיד עונה באדיבות ובפירוט
אז תודה רבה על הכל ותבורכי!!

בקשר לעוגה ,כמה שאלות:
אני רוצה להכין לבעלי עוגה ליומולדת שיוכל לקחת לחבר’ה בעבודה מחר
על איזה עוגה את ממליצה שתקצור שבחים ?
שאלה נוספת:
מה באמת ההבדל בין עוגת שוקולית לעוגת קקאו?

תודה רבה מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:07 25.12.2017)

תודה שושי 🙂
עוגת השוקולית מעולה וגם עוגת שוקולד עסיסית שעשויה מקקאו. בשתי העוגות יתאים ציפוי גנאש שוקולד: 100 גרם שוקולד מריר + חצי מיכל קצפת צמחית.
לגבי ההבדל, לשוקולית יש טעם שונה מאשר קקאו, יותר מעודן.

avatar
ברק (10:50 16.12.2017)

אפיתי את העוגה הזו אתמול, כי הייתי צריך משהו מהיר עם מצרכים בסיסיים שהיו לי בבית.
כמה פשוט, ככה טעים!
הכנתי גם את את ציפוי הקקאו, וגם הפעם, כמה פשוט, ככה טעים!
העוגה והציפוי קצרו שבחים.
המתכונים באתר אף פעם לא מאכזבים ותמיד מוצלחים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:38 16.12.2017)

תודה ברק, כיף לשמוע 🙂

avatar
רעיה שטרית (09:45 6.11.2017)

באיזו כוס משתמשים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:58 6.11.2017)

כוס בנפח של 240 מ”ל.
ראי תמונה של כוס לדוגמה.

avatar
נטלי (11:57 12.10.2017)

חג שמח מועדים לשמחה
אני רוצה לשים כוס חלב …כמה לשים בבקשה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:09 12.10.2017)

חג שמח 🙂
שימי 3/4 כוס חלב במקום המיץ.

avatar
תחיה (21:18 18.09.2017)

האם ניתן להקפיא?
במידה וכן, ביחד עם הגנאש?
או עדיף לשים את הגנאש אחרי ההפשרה?

תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 18.09.2017)

אפשר להקפיא יחד עם הגנאש ובלעדיו. עדיף יותר להקפיא בלי הגנאש ולהוסיף אותו אחרי הפשרה, כך זה גם המראה רענן יותר.
שנה טובה 🙂

avatar
מלכה (15:47 4.09.2017)

מה אפשר לשים במקום השוקולית? אין לי שוקולית 🙁

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:08 4.09.2017)

היי מלכה,
אם אין לך שוקולית אני ממליצה להכין עוגה אחרת על בסיס קקאו. מצרפת מתכונים:
עוגת שוקולד עסיסית או עוגת שוקולד פשוטה. בשתי העוגות את יכולה להוסיף חצי כוס קוקוס אם את רוצה.

avatar
יעקב (23:08 20.08.2017)

אהלן אפרת

אפרת, אם רוצים את העודה הזו בגודל אינגליש קייק
מה היחס של הכמויות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:42 21.08.2017)

היי יעקב,
לתבנית אינליש קייק יש להכין מחצית מכל הכמויות.
המשך יום נעים 🙂

avatar
בותינה (17:18 21.07.2017)

קודם כל תודה על מתכונים קלים ומוצלחים. לא זוכרת פעם שהכנתי משהו מהמתכונים שלך ולא יצא טוב
ברצוני לשאול לאיזה עוגת קראנצ שמרים שוקולד הכוונה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:50 21.07.2017)

היי בותינה,
מצרפת מתכון לעוגת שמרים שוקולד.
שבת שלום 🙂

avatar
תמי (15:39 14.07.2017)

ב”ה עוגה נ פ ל א ה. תודה על המתכון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:31 14.07.2017)

תודה תמי 🙂
שבת שלום

avatar
מור (15:43 8.06.2017)

צהריים טובים אני רוצה להכין בתבנית איגליש קייק אחת מה הכמויות? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:11 8.06.2017)

היי מור,
יש להכין מחצית מכל הכמויות (חצי כוס קמח תופח, חצי כוס קוקוס וכו’).

avatar
רעות (17:02 25.04.2017)

שלום וברכה! תודה על כל המתכונים המעולים שלך!!!! אני מכינה את העוגה היום(יום ג’) ואני צריכה אותה לשבת.. איך כדאי לי לשמור אותה? מקפיא? תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:43 25.04.2017)

היי רעות,
לדעתי יהיה כדאי להקפיא.

avatar
לידי (13:15 26.12.2016)

צהריים טובים אני רוצה להכין את העוגת שוקולית בתבנית אינגליש קייק אחת בלבד
כמה אני צריכה להוריד מהכמויות?
אשמח למענה מהיר תודה רבה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:26 26.12.2016)

היי לידי,
תכיני מחצית מכל הכמויות.
יום נפלא 🙂

avatar
אורנה (16:29 9.12.2016)

העוגה הזו אהובה מאוד אצלי בבית.
רכה וטעימה!
שאלה- כששמים במקום מים או מיץ תפוזים- חלב…האם יש צורך לשמור אותה במקרר?
שבת שלום ותודה מראש על תשובתך 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:43 9.12.2016)

היי אורנה,
במזג אויר הזה אפשר לשמור אותה בחוץ. בקיץ מומלץ לשים במקרר.
שבת שלום 🙂

avatar
רעות (08:24 8.12.2016)

היי, אשמח לדעת האם ניתן לאפות את הבלילה בתבנית מאפינס העשויה מסילקון.
האם העוגות יצאו בקלות? האם ניתן לעשות ציפוי גאנש מעל מאפינס בתבנית סיליקון?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:43 8.12.2016)

היי רעות,
אפשר להכין בתבנית מאפינס מסיליקון. מומלץ לשמן לפני את השקעים. יש להניח לעוגות להתקרר ורק אז לחלץ אותן מהתבנית. הן אמורות לצאת די בקלות.
הכמות במתכון מספיקה לכ 20 יחידות מאפינס. זמן האפיה עשוי להתקצר ל 20-25 דקות.
אפשר לעשות ציפוי גנאש מעל כל מאפינס.
יום נפלא 🙂

avatar
סיון (12:49 27.11.2016)

היי,
האם במקום קמח תופח אפשר להשתמש בקמח רגיל?
והאם הכמות הזו מתאימה לתבנית 26 ועדין שתצא גבוהה?

תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:09 27.11.2016)

היי סיון,
במקום קמח תופח אפשר לערבב כוס קמח רגיל+ כפית מלאה אבקת אפיה.
הכמות במתכון מתאימה לתבנית עגולה 24.
לתבנית 26 – רשמתי כמויות בתגובות מטה לתבנית 32X25. זה רלוונטי גם לתבנית 26.

avatar
סיון (14:55 27.11.2016)

תודה רבה על המענה המהיר והיחס האדיב!

avatar
אודליה (21:41 25.10.2016)

היי אפרת, העוגה נראית ממש טעימה ואני רוצה להכין לכבוד שבת! כמה שאלות בבקשה: בתמונה העוגה נראית ממש נמוכה, האם באמת היא נמוכה? זכור לי במתכון אחר שרשמת שכוס קמח מתאים לתבנית אינגליש קייק אחת ופה יש כוס אחת של קמח ל2 תבניות. שאלה שנייה, אני רוצה להכין ציפוי שוקולד, איזה ציפוי בין השניים יותר מומלץ? הייתי מעדיפה ציפוי שדי מתקשה אחרי התקררות ולא נוזלי מדי ומלכלך 🙂 תודה רבה!! אגב אם לא רשמת שצריך מיקסר, אפשר להניח שמספיק לערבב עם כף? מתנצלת שאני לוקחת הרבה מזמנך לאחרונה אבל לאט לאט מקווה שאלמד להבין את ה”כללים” באפיה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:12 26.10.2016)

היי אודליה,
נכון, כוס קמח מתאים לתבנית אינגליש קייק אחת אבל מאחר ויש גם כוס שוקולית, זה גם נחשב סוג של קמח וגם הקוקוס נותן נפח.
העוגה יוצאת בגובה די סביר (אם מכינים אותה בתבנית מלבנית קטנה בגודל 22X31).
ציפוי גנאש (עם השמנת) הוא יותר עשיר,טעים ומומלץ. הוא בהתחלה נוזלי אבל מתייצב קצת אם שמים את העוגה במקרר כמה שעות טובות.
הציפוי עם החמאה והמים הוא טעים אבל פשוט יותר ויציב יותר.
וכן, מספיק לערבב עם כף.
בהצלחה ויום מקסים 🙂

avatar
אודליה (22:51 26.10.2016)

תודה רבה על התגובה המפורטת! מאוד מעריכה את סבלנות ונחמדות שלך! בזכותך אני נמצאת הרבה יותר במטבח ולומדת דברים חדשים כל הזמן! יישר כח 🙂

avatar
אודליה (22:02 6.11.2016)

ערב טוב! רציתי לעדכן שרק היום יצא לי להכין. אפיתי כל כך הרבה מהמתכונים שלך בתקופת החגים שפשוט התעייפתי 🙂 חזרתי ב”ה לעניינים והכנתי עכשיו את העוגה הזאת ב2 תבניות אינגליש קייק ויצאו מושלמות וגבוהות! בסוף הלכתי עם ציפוי הגנאש ופיזרתי מעל קצת קוקוס. מתכוונת להקפיא ולשמור לשבת הקרובה. תודה רבה על עוד מתכון מנצח 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:17 7.11.2016)

תודה אודליה 🙂
יום נפלא!

avatar
ריקי (15:16 17.10.2016)

שלום,
עוגה מעולה (הכנתי ללא הקוקוס והחלפתי את כוס המיץ פעם בחלב ופעם במים) – הכנתי פעמיים ויצא נהדר!
תודה רבה וחג שמח (:

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:01 17.10.2016)

שמחה לשמוע ריקי 🙂
תודה וחג שמח

avatar
שירן (15:46 16.10.2016)

אפשר מתכון לתבנית 25×32?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:30 16.10.2016)

היי שירן,
כמות לתבנית 32X25:
כוס וחצי קמח תופח
כוס ושליש קוקוס
כוס וחצי שוקולית
כוס ורבע שמן
5 ביצים (רצוי גדולות)
כוס ושליש סוכר
כוס ורבע מיץ תפוזים
יש לשמן את התבנית לפני. זמן האפיה עשוי להתארך ל 40-45 דקות.
חג שמח 🙂

avatar
רינת (17:20 4.10.2016)

תודה רבה על המתכון הנהדר!
יש לי שאלה-
לא אוהבים אצלנו קוקוס, יכולה להמיר את הקוקוס בכוס קמח נוספת?
ולגבי מיץ התפוזים, יכולה להמיר בשמנת מתוקה ?
תודה רבה ❤️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:03 4.10.2016)

היי רינת,
אפשר לוותר על הקוקוס (אין צורך להוסיף קמח במקום).
אפשר לשים שמנת מתוקה במקום מיץ באותה כמות.

avatar
אורנה (15:21 16.09.2016)

היי,
העוגה הזו פשוט מצויינת- רכה וטעימה מאוד.
השילוב של הטעם השוקולדי עם הקוקוס פשוט אליפות. לא צריך אפילו ציפוי.
שאלתי- אני רוצה להכין אותה בלי שוקולית בכלל ועם תוספת- נטיפי שוקולד/ אגוזים וכו’
מה דעתך? כדאי לנסות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:49 16.09.2016)

היי אורנה,
אבקת השוקולית משמשת גם בתור קמח לכן אם מורידים אותה צריך להוסיף יותר קמח.
ממליצה לנסות קודם על כמות קטנה יותר (בתבנית אינגליש קייק אחת). אם טעים אפשר פעם הבאה להכפיל כמויות.
2 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ
חצי כוס קוקוס
3/4 כוס קמח תופח
לבלילה בסוף את יכולה להוסיף נטיפי שוקולד (כרבע כוס) + אגוזים קצוצים גס (בין רבע לשליש כוס). כדאי לקמח אותם במעט קמח כדי שלא יישקעו במהלך האפיה.
בהצלחה ושבת שלום!

avatar
מיכל (16:37 14.08.2016)

אין לי קמח תופח אפשר קמח רגיל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:12 14.08.2016)

היי מיכל,
אפשר לערבב כוס קמח רגיל + כפית מלאה אבקת אפיה.

avatar
רפי (15:28 14.08.2016)

אפשר לבקש מתכון עוגה זו לגודל תבנית עגולה קוטר 26 ועוד שאלה צריכים לשמן לפני את התבנית או לא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:50 14.08.2016)

היי רפי,
כמות לתבנית 26:
כוס וחצי קמח תופח
כוס ושליש קוקוס
כוס וחצי שוקולית
כוס ורבע שמן
5 ביצים (רצוי גדולות)
כוס ושליש סוכר
כוס ורבע מיץ תפוזים
יש לשמן את התבנית לפני. זמן האפיה עשוי להתארך ל 40-45 דקות.
בהצלחה 🙂

avatar
רפי (15:57 14.08.2016)

ומתכון לציפוי גנאש שוקולד לתבנית 26 אפשר לקבל תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:58 14.08.2016)

ציפוי גנאש לתבנית 26: להמיס 150 גרם שוקולד מריר + 3/4 מיכל שמנת מתוקה.

avatar
רותי לוי (22:53 30.03.2016)

מה אפשר במקום מיץ תפוזים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:53 30.03.2016)

היי רותי,
אפשר לשים חלב או מים.

avatar
עדן (15:40 14.01.2016)

קשה לערבב את הבלילה.היא לא מצליחה להיות לי נוזלית.וחוץ מזה שפעמיים נשרף לי השוקולד בציפוי…מרחתי אותו חצי נוזל חצי מוצק

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:44 14.01.2016)

אז משהו בכמויות לא נכון. הבלילה אמורה להיות די נוזלית. באיזה כוס השתמשת?
הוספת 3/4 כוס מיץ תפוזים?
לגבי השוקולד- כמה זמן חיממת אותו במיקרוגל?

avatar
עדן (14:53 14.01.2016)

היי .מדוע כשאני טורפת את החומרים הבלילה כבדה כזאת?ובאפייה יש בועות למה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:58 14.01.2016)

היי עדן,
מה הכוונה לכבדה? הבלילה אמורה להיות דווקא קלילה אבל תופעת הבועות היא נורמלית.
בהצלחה 😉

avatar
אלינור (19:26 23.12.2015)

ערב טוב אני מנסה להכין עוגה שתצא גבוהה על מנת שאוכל לצפות בבצק סוכר ותהיה מרשימה. הבעייה שלא משנה מה אני עושה העוגה יוצאת נמוכה. ניסיתי להקציף את הביצים במיקסר. ניסיתי תבנית יותר קטנה. כלום לא עוזר. אשמח לעזרה..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:56 23.12.2015)

היי אלינור,
הקצפת הביצים והכנת העוגה בתבנית קטנה יותר אמורים היו לעזור. העוגה לא תופחת בכלל או שהיא תופחת מעט?
באיזה גודל תבנית הכנת את העוגה? האם שימנת אותה לפני?
האם השתמשת בקמח תופח?
אם העוגה לא תופחת כמו שצריך לדעתי כדאי להוסיף עוד כפית אבקת אפיה בנוסף לקמח התופח.

avatar
בתיה (17:18 18.08.2015)

יש מצב להכין את זה בתור מאפינ’ס?
אתר ממש טוב וטעים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:26 18.08.2015)

תודה בתיה 🙂
כן בטח, אפשר להכין כמאפינס. זמן האפיה אמור להתקצר ל20-25 דקות. הכמות מספיקה לכ20 מאפינס.

avatar
אנה (08:33 30.07.2015)

הי,
אני רוצה להכין את העוגה הזו בתבנית ענקית של 30 * 38, תוכלי לעזור לי עם המרת מידות
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:11 30.07.2015)

היי אנה,
לתבנית ענקית אלה הכמויות:
2 כוסות קמח תופח
כוס וחצי קוקוס
2 כוסות שוקולית
כוס וחצי שמן
6 ביצים
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי מיץ תפוזים
*אני מניחה שזמן האפיה יתארך ל 45-55 דקות אבל מומלץ לבדוק עם קיסם כבר אחרי 40 דקות.
יום נפלא!

avatar
yael (17:32 14.05.2015)

היי..הכנתי וזה פשוט יצא נפלא!!!!
כולם התלהבו והחמיאו.
אני דלוקה על האתר הזה,אף פעם לא הייתי בקטע של המטבח ובטח לא של האפיה, מאז שהכרתיו אני כל היום מוציאה מתכונים ןמכינה, קל, פשוט והטעם-מדהים!!!
הכל יוצא מעולה..
תודה תודה תודה
! ! !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:54 14.05.2015)

תודה יעל! כיף גדול לשמוע 🙂
תמשיכי להכין דברים טעימים ושיהיה סופשבוע נעים 😉

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:25 15.04.2015)

היי ליאור,
מדובר בתבנית בגודל 22X31 (בגודל של שתי תבניות אינגליש קייק מחוברות).
אם רוצים להכין בתבנית בינונית הגדולה יותר בגודל 32X25 אז יש להכין לפי הכמויות הבאות: כוס וחצי קמח תופח, כוס ורבע קוקוס, כוס וחצי שוקולית, כוס ורבע שמן, 5 ביצים, כוס ורבע סוכר, כוס ורבע מיץ תפוזים.
יום נפלא 🙂

avatar
ליאור (13:33 15.04.2015)

היי,
צהריים טובים
אני צריכה מתכון כזה אבל לתבנית חד פעמית מרובעת בינונית/גדולה
תודה והמשך יום נפלא..

avatar
ליאור (13:34 15.04.2015)

עכשיו ראיתי שרשום למעלה שזה מתאים לתבנית בנונית.. אפשר לדעת מס’ תבנית ? לאיזה גודל בדיוק מדובר פה …

avatar
בר (14:51 30.03.2015)

היי, אפשר קמח רגיל( לא תופח)?
ניתן לוותר על קוקוס?
ובמקום מיץ תפוזים אפשר לשים כוס חלב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:11 30.03.2015)

היי בר,
כן אפשר להשתמש בקמח רגיל אבל צריך להוסיף לו כפית מלאה אבקת אפיה.
אפשר לוותר על הקוקוס ולשים מיץ חלב.

avatar
חני (13:53 23.02.2015)

ואני רוצה לדעת אם צריך לערבב את המצרכים במיקסר או ידני ומה סדר עירבוב המוצרים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:02 23.02.2015)

אפשר לערבב במיקסר או ידנית בעזרת כף. זה לא משנה.
הסדר: ביצים, סוכר, שמן, מיץ תפוזים, קמח תופח, שוקולית וקוקוס.

avatar
חני (13:25 23.02.2015)

הכמות הזו מתאימה גם לתבנית עגולה בקוטר 26?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:39 23.02.2015)

כן, אפשר להכין גם בתבנית 26.

avatar
ריקי (20:18 14.01.2015)

עוגה מעולה עכשיו בדיוק מכינה נראת רכה ואוורירית השתמשתי בקמח רגיל פלוס אבקת אפיה מקווה שיצליח נראת בינתים מוצלחת מאד תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:43 14.01.2015)

מעולה 🙂

avatar
אלינור (18:28 9.01.2015)

עוגה מצוינת! טעימה מאוד וקלה.
תודה רבה
(הכנתי עם חלב והוספתי כף נוטלה)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:33 9.01.2015)

מעולה!
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום 🙂

avatar
רעות (00:45 3.12.2014)

העוגה יצאה טעימה מאוד 🙂
הכמות הספיקה לי לתבנית עגולה מס’ 22.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:21 3.12.2014)

מעולה! תודה רעות 🙂

avatar
סיגלית (13:50 22.11.2014)

היי..
אני יכולה להשים פחות מכוס קוקוס?
ואם אני רוצה להעשיר את העוגה בשוקולד צ’יפס כפי שרשמת אני שמה בתוך התערובת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:38 22.11.2014)

היי סיגלית,
כן, אפשר לשים פחות מכוס קוקוס ולגבי השוקולד צ’יפס- אני ממליצה לשים בסוף, רק לאחר שאת יוצקת את התערובת לתבנית, לפזר מעל שוקולד צ’יפס ולערבב ערבוב אחד קל כדי שהשוקולד צ’יפס לא ישקע לתחתית.

avatar
שרון (07:13 6.11.2014)

אין לי שאלות, פשוט קראתי את כל ה תגובות שלך והייתי חייבת להחמיא על הנחמדות, המומחיות והסובלנות. כל הכבוד!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:42 6.11.2014)

תודה רבה שרון 🙂

avatar
נטלי (15:00 4.11.2014)

היי, תבנית חד פעמית עגולה בקוטר 29 תתאים כאן? תודה מראש על התשובה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:06 4.11.2014)

היי נטלי,
העוגה תצא נמוכה. עדיף להשתמש בתבנית בקוטר 26.

avatar
עדי (13:36 14.10.2014)

שוב פעם אני והביצים 🙂
יש לי ביצים בגודל L לשים עדיין 4?
ותודה על התשובה בנוגע לעוגת שוקולד וקפה :))

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:05 14.10.2014)

בשמחה 🙂 וכן,תשימי ארבע.

avatar
אורית (14:48 1.10.2014)

הביצים חייבות להיות בחוץ או שאפשר ישר מהמקרר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:52 1.10.2014)

הביצים יכולות להיות גם קרות ישר מהמקרר.

avatar
אורית (14:56 1.10.2014)

את זריזה למטבח ניגשתי, תודה על התשובה המהירה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:01 1.10.2014)

בהצלחה 😉

avatar
גילה (09:42 6.09.2014)

האם אפשר כוס מיץ תפוזים לא טבעי אלא מקופסת מיץ נקטר כמו של פריגת או ספרינג לדוגמא
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:25 6.09.2014)

הי גילה,
כן, אפשר.

avatar
ריקי (15:39 5.09.2014)

היי אפשר לערבב ביד נכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:13 5.09.2014)

נכון

avatar
אורנה (18:59 15.08.2014)

היי
שוב מתכון מוצלח שלך 🙂
הכנתי עם חלב במקום מיץ תפוזים.
יצאה עוגה רכה ונימוחה.
טעימה גם בלי ציפוי.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:10 15.08.2014)

הי אורנה,
איזה כיף לשמוע!
תודה על העדכונים ושבת שלום 🙂

avatar
קרן (11:57 5.08.2014)

מה קורה אם שמים פחות ביצים ? אני בדרכ שמה בעוגות 2 מקסימום . זה יהרוס אותה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:05 5.08.2014)

הי קרן,
הביצים תורמות לאווריריות ורכות העוגה. אם את רוצה להפחית בביצים אני מציעה שתורידי רק ביצה אחת (הכוונה שתשתמשי ב-3 ביצים) ותוסיפי עוד 2 כפות מלאות מיץ תפוזים בנוסף למה שרשום.

avatar
קרן (12:12 5.08.2014)

יופי !!!! תודההההה

avatar
אושרית (19:51 29.04.2014)

האם ניתן להכין מהבלילה הזו מאפינס??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:42 29.04.2014)

כן אפשר.

avatar
נועם (22:01 24.02.2014)

תודה!! יצא ממש טעים ואוורירי תזכי למצוות!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:00 24.02.2014)

תודה נועם שחזרת לעדכן 🙂

avatar
נועם (18:47 23.02.2014)

רק לשאול במה אפשר להמיר את הקוקוס? כי אני כו רוצה את העוגה הזאת דווקא

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:09 23.02.2014)

הי נועם, אפשר לוותר בכלל על הקוקוס (לא חייבים להמיר במשהו). העוגה פשוט תצא מעט יותר נמוכה.
בלי קשר, להעשרת טעם העוגה אפשר להוסיף 1/2 כוס שוקולד צ’יפס.

avatar
קארין (19:49 9.01.2014)

שלום, אפשר לשים משהו אחר במקום קוקוס או פשוט לוותר עליו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:35 9.01.2014)

היי קארין, אם את רוצה לוותר על הקוקוס אני ממליצה שתכיני עוגת שוקולד רגילה. מצורף קישור- https://www.10dakot.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93/
*את יכולה להחליף את הקקאו בשוקולית ולהוריד 1/4 מכמות הסוכר. סופשבוע נעים!

avatar
אנונימי (18:14 7.01.2014)

חייב מיץ תפוזים? דחוף תשובה? תודה:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:17 7.01.2014)

היי, לא חייב. אפשר לשים מים או חלב.

avatar
אלומה (16:07 3.01.2014)

עוגה מאוד טעימה!
בינתיים,כל המתכונים שהכנתי מהאתר הזה-יצאו מעולה!
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:32 3.01.2014)

היי אלומה, שמחה לשמוע:) שבת שלום!

avatar
שרונה (20:25 26.10.2013)

הכנתי ליום הולדת של בני ויצא נפלא! הייתי חייבת להיכנס שוב למתכון ולרשום תגובה. ממליצה מאוד!

avatar
תמי מזרחי (17:11 13.11.2013)

עוגה קלה וטעימה מאוד

לקריאת כל התגובות