שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

סוג: פרווה

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

2 ביצים

שליש כוס (66 ג’) סוכר

חצי כוס (100 ג’) שמן

חצי כפית (2.5 מ”ל) תמצית וניל

כפית קליפת לימון מגורדת

חצי כוס (120 מ”ל) מים

כוס פחות כף (125 ג’) קמח תופח

שליש כוס (30 ג’) קוקוס

75 גרם שוקולד צ’יפס (כשליש כוס)

כפית (6 ג’) קמח

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים את כל החומרים בקערה לפי הסדר הרשום: מתחילים בביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, תמצית וניל, גרידת לימון ומים. מוסיפים קמח תופח וקוקוס ומערבבים עד לאיחוד החומרים. מקמחים את השוקולד צ’יפס עם כפית קמח (מערבבים את השוקולד צ’יפס עם כפית קמח ומסננים את עודפי הקמח). מוסיפים לבלילה ומערבבים ערבוב קל (מומלץ להשאיר 2 כפות שוקולד צ’יפס לפיזור מעל הבלילה לאחר שיוצקים אותה לתבנית).

-מעבירים לתבנית משומנת ואופים בתנור במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

*יש להניח לעוגה להתקרר לגמרי לפני החיתוך.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
תבשיל קינואה
קרפציו סלק

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
רחלי (13:48 3.09.2021)

היי
הכנתי את העוגה ויצאה טעימה, רק מרקם יותר דחוס, למה זה קרה?
עבדתי בדיוק לפי ההוראות.

מתכונים ב-10 דקות (16:10 3.09.2021)

היי רחלי,
הנה כמה סיבות שיכולות לגרום למרקם דחוס:
1. חוסר דיוק בכמויות- אי שימוש בכוס מדידה.
2. אי הקפדה על סדר הכנסת המרכיבים לקערה
3. ערבוב יתר אחרי הוספת הקמח
4. חום אפייה נמוך מהדרוש
5. זמן אפייה ארוך מהדרוש
6. שימוש בתבנית שונה מהכתוב במתכון
מקווה שעזרתי(:

עדי (19:28 8.07.2021)

הכנתי את העוגה היא יצאה מעולה ונטרפה בדקה.
השוקולד צ’יפס ששמתי שקע למטה( עירבבתי את זה עם הקמח) את יודעת למה זה קרה

מתכונים ב-10 דקות (19:52 8.07.2021)

היי עדי,
קודם כל- העוגה נראית מעולה ממש!
מה שתיארת קורה הרבה בעוגות בחושות היות והשוקולד כבד יותר מתערובת העוגה.
לכן כדאי לפזר את רוב השוקולד צ’יפס מעל העוגה בתבנית.

אמונה נקש (20:58 4.03.2021)

הי שלום
איך אפשר לעשות צורות פסים לעוגה {כמו בתמונה}
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (21:14 4.03.2021)

היי אמונה,
השתמשתי בתבנית אינגליש קייק מסיליקון שיש בה דוגמה. צירפתי תמונה של התבנית🙂

אמונה נקש (21:56 4.03.2021)

אה תודה רבה!!

גליה שמיר (16:10 29.01.2021)

תודה על המתכונים הנהדרים. האם במקום קמח תופח אפשר לשים קמח שקדים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:54 30.01.2021)

פחות מומלץ.
יש את העוגה הזאת עם קמח שקדים – עוגת תפוזים מקמח שקדים.

אפרת (16:26 6.01.2021)

שלום אפרת תודה על האתר המקסים והמתכונים המוצלחים.אם אני לא רוצה להוסיך קוקוס מה כדאי לשים במקום?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:30 6.01.2021)

היי אפרת,
אפשר לוותר על הקוקוס ולהגדיל את כמות הקמח התופח לכוס (140 גרם).
במקום מים מומלץ לשים מיץ תפוזים, זה מוסיף טעם.

אחת שיודעת לאפות..😉 (16:29 12.11.2020)

יצא ממש יפה וטעים…😋

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:17 12.11.2020)

מסכימה איתך 😉

אילנית (08:54 17.07.2020)

הי אפרת. קודם כל תודה ענקית. אני חדשה במטבח ונעזרת במתכונים שלך המון…את נהדרת.
העוגה נבקעה למעלה ממש. למה?
מה אפשר לעשות כדי שלא יקרה שוב?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:08 17.07.2020)

היי אילנית,
זו תופעה טבעית. אי אפשר למנוע אותה לגמרי אבל כדי להפחית את התופעה אפשר לאפות להבא בטמפ’ של 170 מעלות.

אילנית (09:52 18.07.2020)

העוגה יצאה יבשה. אפשר להמיר המיים במיץ תפוחים? או במשהו אחר פרווה? על מה תמליצי?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:55 18.07.2020)

אפשר לשים מיץ תפוחים או מיץ תפוזים.
העוגה לא אמורה לצאת יבשה בכלל. שמת חצי כוס שמן? אולי אפית אותה קצת יותר מידי?

חני (08:33 3.07.2020)

היי אפרת!
קודם רציתי להגיד שהאתר שלך מהמהם ואני נעזרת בו המון והעוגות יוצאת מהמהם!!!!!!!
רציתי לשאול אם חייבים כפית קליפת לימון מגורד?
תודה רבה ושבת שלום!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:36 3.07.2020)

אפשר לוותר.
שבת שלום ❤️

נגה (09:46 12.06.2020)

אני חובבת עוגות בחושות. (ובנינו כמה אפשר להכין את אותן עוגות שנים רבות). הגעתי אל האתר שלך השבוע, ומאותו הרגע, ישבתי ורשמתי לי מעל 10 מתכוני עוגות חדשים בבת אחת. הספקתי כבר להכין 3, וזו אחת מהן. חייבת לומר לך שהמתכונים נפלאים, טעימים ומגוונים, בשימוש בכוס של 250 מיל (כלי ל-מידה בכל חנות של סטוק) העוגות יוצאות גבוהות ויפות בתבנית טפלון בסיסית. עוגת השוקו הטבעונית הטריפה גם את ההורים שלי. אני אישית משתמשת רק בקמח מלא והתוצאה נהדרת. תודה רבה על השפע העצום שהבאת כאן באתר המקסים שלך.(כמובן שיתפתי למשפחה וחברות) שבת מבורכת.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:55 12.06.2020)

תודה רבה נגה ❤️
שבת שלום

נטלי (21:05 12.05.2020)

היי תודה על כל המתכונים המעולים משתמשת הרבה דברים מפה..
רציתי לדעת איך אני מכינה את המתכון בתבנית 32/40 ואם אפשר שתצא גבוהה כמה שאפשר
בכללי הייתי רוצה מתכוני עוגות לגודל הזה ולא מוצאת הרבה ולא יודעת להמיר.. אם יש איזה טריק אשמח לדעת

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:23 12.05.2020)

היי נטלי,
אני ממליצה לך לקרוא כאן – המרת תבניות.
כמויות לתבנית ענקית בגודל 32X40:
6 ביצים גדולות
כוס ושליש סוכר
כוס וחצי שמן
כפית וחצי תמצית וניל
2 כפות קליפת לימון מגורדת
2+1/4 (שתיים ורבע) כוסות מים
4 כוסות פחות 4 כפות קמח תופח
כוס ושליש קוקוס
כוס ושליש שוקולד צ’יפס
2 כפות שטוחות קמח (*לערבוב עם השוקולד צ’יפס)
*כדי שהעוגה תצא גבוהה חשוב להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.
כמובן שזמן האפיה מתארך.

חני (17:32 24.03.2020)

אין לי כוס זכוכית כמו שהארת בתמונה, יש לי כוס חד פעמי שקופה או כוס חד פעמי לשתיה חמה- במה עדיף שאשתמש?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:43 24.03.2020)

אז עדיף בכוס לשתיה חמה.

מיכל (22:39 21.11.2019)

שלום אפרת זו מיכל
מה הסיבה שחום עליון תחתון לא אופה לי
בעוד שהתנור מצויין עם טורבו

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:15 22.11.2019)

היי מיכל,
אולי התוכנית הזאת לא עובדת טוב בתנור שלך. לפעמים תוכנית מסוימת מתקלקלת.

מיכל (10:09 21.11.2019)

אם אופים בטורבו כמה מעלות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:55 21.11.2019)

בדר”כ יש להפחית ב 10-15 מעלות אבל לא מומלץ לאפות בטורבו, זה עלול לייבש את העוגה.
כדאי לאפות בחום עליון וחום תחתון.

סיון ישראל (21:38 2.07.2019)

ערב טוב אפרת
תבורכי! יצאה לי עוגה מקסימה אוורירית ונימוחה(:
שמתי קמח מלא 80% ופצפוצי שוקולד לבן
טעים עד מאוד תודה וחודש טוב ומבורך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:46 2.07.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה וחודש טוב ומבורך ❤️

נירה (17:37 8.05.2019)

הי אפרת,
האם העוגה מתאימה לתבנית חד פעמית רגילה או הביתית הגדולה יותר ?
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:54 9.05.2019)

תבנית אינגליש קייק חד פעמית.

אלונה (20:40 3.05.2019)

הכפלתי כמויות כפי שהצעת, לשני אינגליש קייק,
העוגה יצאה נמוכה יחסית (ערבבתי את אבקת האפייה עם הקמח), לבנה אבל קיסם יצא יבש ולא יכולתי להשאיר יותר, ולבסוף, לא ככ טעימה…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:55 4.05.2019)

אולי השתמשת בכוס חד פעמית?
השתמשת בתבניות אינגליש קייק חד פעמיות או רגילות?

רחל (19:45 28.03.2019)

היי אפרת
הכנתי את העוגה פעמיים ואני רוצה להכין אותה שוב
אבל בפעמיים שהכנתי אותה היא יצאה קצת דחוסה בתחתית שלה (הישתמשתי בקמח רגיל + א. אפיה)
מה אפשר לעשות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:52 28.03.2019)

היי רחל,
ערבבת את הקמח עם אבקת האפיה לפני שהוספת לבלילה?
לאחר הוספת הקמח והקוקוס חשוב לערבב כמה שפחות מאחר וערבוב יתר עלול לגרום לעוגה לצאת דחוסה.

רעות (17:25 17.01.2019)

אפרת,
תודה רבה אין לי מילים!!
מאוד מעריכה,
שבת שלום!

רעות (15:42 17.01.2019)

היי, וגם רציתי לשאול אם יש שוקולד צ’יפס שאת ממליצה עליו במיוחד?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:44 17.01.2019)

יש נטיפי שוקולד גדולים ויש קטנים. אני אוהבת את הסוג הקטן ולכן אני משתמשת בדר”כ בשוקולד צ’יפס של מימונס 65% או 48%.

רעות (14:57 17.01.2019)

הי אפרת יקרה!
מה שלומך?
רציתי לברר אם המתכון מתאים גם לתבנית עגולה?
ואם כן אני רוצה להכין בתבנית גודל 26 בכמה לדעתך צריך להכפיל? (אל תטרחי לכתוב את המתכון מחדש רק תכתבי לי בכמה להכפיל את גם ככה עושה מעל ומעבר!!)
תודה רבה מראש!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:37 17.01.2019)

היי רעות,
אני בכל זאת ארשום לך כדי שלא תתבלבלי 🙂
אפשר להכפיל כמויות ב-2 ולהכין בתבנית עגולה 24.
כמויות לתבנית 26:
5 ביצים
כוס סוכר
כוס ושליש שמן
כפית ושליש תמצית וניל
כף מלאה קליפת לימון מגורדת
כוס וחצי (360 מ”ל) מים
¾+2 כוסות פחות 3 כפות (385 ג’) קמח תופח
כוס קוקוס
¾ כוס שוקולד צ’יפס (150 ג’)
כפית גדושה קמח

Sara Rachel (16:56 28.05.2021)

היי אפרת
השתמשתי בכמויות שרשמת כאן לתבנית 26. תודה רבה 🙂
האם זמן האפייה משתנה?

מתכונים ב-10 דקות (17:17 28.05.2021)

יתכן שזמן האפייה יתארך ב-5-10 דקות. כדאי לבדוק עם שיפוד אם העוגה מוכנה כבר לאחר 30 דקות😊

שרית (13:57 11.01.2019)

תודה רבה:)
ואם ארצה לעשות בתבנית מרובעת
המתכון נשאר דומה?
אם כן תוכלי להגיד לי מה צריך להוסיף

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:02 11.01.2019)

כמויות לתבנית מלבנית בגודל 22X31:
4 ביצים
שני שליש כוס סוכר
כוס שמן
כפית תמצית וניל
2 כפיות קליפת לימון מגורדת
כוס (240 מ”ל) מים
2 כוסות פחות 2 כפות קמח רגיל + 2 כפיות אבקת אפיה.
שני שליש כוס קוקוס
150 גרם שוקולד צ’יפס (3/4 כוס)
כפית גדושה קמח
*זמן האפיה עשוי להתארך ל 40 דקות. בכל מקרה יש לבדוק עם קיסם ולהשאיר בתנור עד שקיסם יוצא יבש.

שרית (13:46 11.01.2019)

תודה רבה על מתכונים כל כך טובים ומוצלחים.
רציתי רק לדעת אם אין ברשותי קמח תופח מה אוכל לשים במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:50 11.01.2019)

היי שרית,
אפשר לערבב כוס פחות כף קמח רגיל עם כפית אבקת אפיה.

דקלה (20:43 4.12.2018)

היי אפרת,
הרבה זמן לא כתבתי.אך בטח לא נטשתי..את מלווה אותי בכל יום ..
האם יהיה טעים לדעתך להחליף את כוס המים במיץ תפוזים?
תודה רבה
💖

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:33 5.12.2018)

היי דקלה 🙂
כן. זה יכול להוסיף טעם.
יום מקסים וחג שמח ❤️

לימור (16:22 7.11.2018)

שלום רב

באחת התגובות ענית שאפשר להשתמש בקמח כוסמין מלא בכמות של כוס. האם הכוונה גם ל 125 גרם קמח (הכמות של הקמח התופח)?
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:11 7.11.2018)

כן.

שירן (09:39 5.11.2018)

אפשר בבקשה מתכון ל3/4 אינגלישקייק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:24 5.11.2018)

כמויות לתבנית 3/4 אינגליש קייק:
ביצה גדולה
רבע כוס סוכר
שליש כוס שמן
רבע כפית תמצית וניל
חצי כפית קליפת לימון מגורדת
שליש כוס מים
3/4 כוס קמח תופח פחות כפית
רבע כוס קוקוס
50 גרם שוקולד צ’יפס (כרבע כוס)
חצי כפית קמח

מאי (21:01 17.10.2018)

היי, העוגה יצאה ממש טעימה אבל מאוד נמוכה.. שמתי קמח ואפקת אפייה בכמות שצריך. מה הבעיה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:05 17.10.2018)

היי מאי,
באיזה כוס השתמשת?
ערבבת את הקמח עם אבקת האפיה לפני שהוספת לתערובת?

מאי צורי (20:30 18.10.2018)

לא ערבבתי לפני שהוספתי לתערובת, צריך?
השתמשתי בכוס של חד”פ שתייה קרה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:34 18.10.2018)

אז כאן הבעיה 🙂
כוס חד פעמית היא קטנה מידי. יש להשתמש בכוס בנפח של 240 מ”ל כמו זו שבתמונה שצירפתי (זה נכון לכל המתכונים באתר). בנוסף, יש לערבב את הקמח עם אבקת האפיה ואז להוסיף לתערובת (תמיד).

מאי (20:43 21.10.2018)

תודה על המענה המהיר

גלית (14:03 10.10.2018)

שלום אפרת

קודם כל תודה על אתר מקסים ויעיל כל כך.
רציתי להכפיל כמויות. האם להכפיל את כל המוצרים ב-2?
תודה שוב
גלית

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:10 10.10.2018)

היי גלית,
כן, אפשר להכפיל את כל הכמויות ב-2 ולהכין ב-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית מלבנית בגודל 31X22.

חיה (15:04 16.09.2018)

היי!
נראה מעולה, הולכת להכין.. כמה זמן אפשר לשמור אותה? והאם cמקום סגור או במקרר? ואם מקפיאים זה נשאר עדיין טוב?
תודה!! חייבת להוסיף שאין כמו האתר שלך, בזכותך למדתי אשכרה לבשל… ממש ככה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:46 16.09.2018)

היי חיה,
שמחה האתר מועיל 🙂
העוגה נשמרת מחוץ למקרר עטופה היטב בניילון נצמד, במשך 3 ימים.
אפשר להקפיא את העוגה.
גמר חתימה טובה 🌺

לילי (13:34 8.09.2018)

היי,
האם אפשר לשים במקום מים חלב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:21 8.09.2018)

כן.
שנה טובה 🌷

לילי (10:26 9.09.2018)

העוגה יצאה מדהימה, המון תודה על המתכון

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:56 9.09.2018)

תודה לילי, שמחה לשמוע 🙂
שנה טובה 🌺

שרה (17:36 6.09.2018)

היי
עדיף להכין את העוגה עם מיקסר או לערבב את כל המוצרים ידני מה טוב יותר?

האתר שלך מקסים

תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:38 6.09.2018)

היי שרה,
אפשר לערבב כך או כך. עדיף עם מיקסר.

מאיה ינאי (13:10 5.09.2018)

שלום,
הייתי מעוניינת להשתמש בשמן קוקוס במקום שמן רגיל.
האם היחס נשמר?
חצי כוס שמן קוקוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:19 5.09.2018)

אותו יחס. חצי כוס שמן קנולה = חצי כוס שמן קוקוס מומס.

תיקי דרור (16:44 31.08.2018)

העוגה יצאה טוב מאוד טעימה מאוד. תודה רבה לאפרת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:16 31.08.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

עדן (12:12 22.08.2018)

היי,
אם אני משתמשת בקאפקייקס צריך לשמן אותם לפני האפייה?

עדן

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:16 22.08.2018)

לא חובה אבל מומלץ.

שרה (19:28 22.07.2018)

אני הולכת להכין לצאת הצום את העוגה. חיבת לציין שהאתר מדהיםםם. פשוט וטעים. הוא האתר הבלעדי שלי למתכונים… כבר לא פותחת אחרים….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:35 22.07.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה שרה ❤️

שירה (12:25 6.07.2018)

ללא שוקולד בכלל זה יצא טוב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:08 6.07.2018)

כן. זאת תצא עוגת קוקוס לבנה.

אור (22:32 20.06.2018)

היי אפרת,
איזו כמות יוצאת במידה ואכין בשקעים של קאפקייקס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:12 20.06.2018)

כ-10 יחידות, תלוי בגודל השקעים.

נטלי (01:12 20.06.2018)

היי במידה ונתקעתי בלי שוקולד ציפס אפשר לחתוך שוקולד מריר ולהוסיף לעיסה או שהוא ימס ולא יורגש?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:19 20.06.2018)

כן, אפשר לקצוץ שוקולד מריר.
יום מקסים 🙂

ברכה (21:02 17.05.2018)

הי…
קודם כל מודה לך על האתר, כל המתכונים פשוטים ומוצלחים!!
הכנתי את העוגה שיצאה טעימה להפליא אך נשרפה מלמעלה (והיא היתה בערך 20,25 ד’) יש לך מושג אולי למה? הכנתי כמות כפולה ב2 אינגליש קייק, ושמתי במקום מים מיץ תפוזים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 20.05.2018)

אפית על טורבו או על תוכנית רגילה של קו עליון וקו תחתון?
העוגה היתה במרכז התנור?

רחלי (12:17 23.02.2018)

היי.
האם יש תחליף לקליפת הלימון?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:26 23.02.2018)

אפשר לוותר על קליפת הלימון.

שרה (00:26 4.02.2018)

מושלםםם
חבל שלא הכפלתי כמויות. לא נשאר פירור

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:14 4.02.2018)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שרה.
שבוע נפלא 🌺

דליה (18:17 19.01.2018)

יצא לי ממש טעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:28 20.01.2018)

זה נראה טעים 🙂
תודה דליה.

מרב (18:49 13.01.2018)

העוגה היתה מעולה וטעימה מאוד!!! תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:12 13.01.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

שירן (12:48 12.01.2018)

שלום אפרת האם אפשר לוותר על השוקולד צ’יפס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:42 12.01.2018)

אפשר אבל אני חייבת לציין שהוא מאוד מוסיף.
שבת שלום 🙂

אוריה מזוז (20:15 28.12.2017)

הכנתי את העוגה אבל כל השוקולד ציפס ירד למטה והפך לשכבת שוקולד מה אפשר לעשות כדי שהשוקולד ציפס ישאר במקום שלום?????
דרך אגב יצא ממש טעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:56 28.12.2017)

היי אוריה,
השוקולד צ’יפס נוטה לשקוע באפיה ולכן מומלץ לקמח אותו, זה אמור למנוע מעט את שקיעתו לתחתית. פעם הבאה אפשר גם להשאיר שליש מכמות השוקולד צ’יפס לפיזור בחלק העליון של העוגה.

ציפי (15:53 20.12.2017)

תודה נראה ממש מגרה

ציפי (12:36 20.12.2017)

חייבים עם קמח תופח או שאפשר קמח רגיל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:26 20.12.2017)

היי ציפי,
לא חייבים גרידת לימון אבל אם מוותרים עליה אז מומלץ להשתמש במיץ תפוזים במקום מים.
במקום קמח תופח אפשר לשים כוס קמח רגיל פחות כף + כפית אבקת אפיה.

אוריה (10:21 28.12.2017)

האם בכל מתכון שכתוב בו קמח תופח אפשר להחליף את זה עם קמח רגיל רק להוסיף אבקת אפיה ?????

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:36 28.12.2017)

כן, כוס קמח תופח = כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

ציפי (12:32 20.12.2017)

חייבים אם לימון?

רות (19:03 14.12.2017)

אם אין לי למון וגם לא תפוזים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:17 14.12.2017)

אז תכיני בלי.

שרית (07:32 8.12.2017)

נראית מעולה, הולכת להכין 😋רק אחליף לקמח אחר ללא גלוטן….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:01 8.12.2017)

מצוין, עדכני איך יצא.. 🙂

היוש (15:42 7.12.2017)

היוששששששש

היוש (15:41 7.12.2017)

אני הולכת להכין עוד מעט ואז יאמר איך יצא

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:17 7.12.2017)

מעולה, בהצלחה 😉

חן (22:45 30.11.2017)

האם הכוונה לתבנית אנגלייש חד פעמית ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:46 30.11.2017)

כן.

ציפי (00:10 24.11.2017)

העוגה נראית מושלמת
אני רוצה להכין אבל אין לי קמח תופח אפשר להכין עם קמח רגיל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:02 24.11.2017)

כן, אפשר לערבב כוס קמח רגיל פחות כף + כפית אבקת אפיה.

מוניק (14:46 20.11.2017)

שלום, התחלתי להכין את העוגה והתברר שאין לי קמח תופח. מה עושים? מה היחס של קמח רגיל עם אבקת אפיה במקום התופח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:49 20.11.2017)

סורי, ראיתי רק עכשיו.. מקווה שהסתדרת.
בכל אופן יש לשים כוס קמח רגיל פחות כף + כפית אבקת אפיה.

אודליה (20:36 18.11.2017)

שבוע טוב אפרת! הכנתי לשבת ויצא טעים בטירוף!! אז קודם כל תודה רבה! רק בעיה אחת שכל שהשוקולד צ’יפס שקעו למטה למרות שקימחתי אותם. טוב שפיזרתי גם למעלה ואז יצא מן סנדוויץ’ עם העוגה באמצע חחח. יש לך רעיון מה אפשר לעשות בפעם הבאה? תודה רבה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:16 19.11.2017)

שבוע טוב 🙂
לפעמים קורה שהשוקולד צ’יפס שוקע למרות שמקמחים אותו.
אפשר פעם הבאה לשים רק רבע כמות בתוך הבלילה עצמה וחלק לפזר לאחר שיוצקים לתבנית שני שליש מהבלילה ואת היתר מעל כמו שעשית.

אודליה (20:47 19.11.2017)

אנסה, תודה רבה 🙂

יפית (17:14 18.11.2017)

עשיתי טויסט קטן והחלפתי את החצי כוס שמן ב1/4 כוס שמן קוקוס ו1/4 כוס שמן
ובמקום החצי כוס מים שמתי חצי כוס תפוזים שסחטתי…ויצא מדהים!!!
תודה לך על כל המתכונים..אני נכנסת לכאן קבוע ונהנת מכל מתכון שלך !!!!!
פשוט אתר מנצח!! אלופה!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:48 18.11.2017)

נשמע מצוין!
תודה יפית 🙂

הודיה (16:54 12.11.2017)

יצא ממש טעים! תודה רבה על המתכון!
פעם הבאה אני אוסיף יותר סוכר אני אוהבת מתוק:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:57 12.11.2017)

תודה שחזרת לעדכן 🙂
שבוע נפלא

לאה (19:33 7.11.2017)

יאמי ביותר! תודה על המתכונים המדהימים, אמא שלי הזמינה ממני כזה כל שבוע…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:08 7.11.2017)

תודה לאה, שמחה לשמוע 🙂

איילת (15:09 6.11.2017)

שלום אפרת. אין על האתר שלך. אני משתמשת כמעט אך ורק במתכונים המעולים שלך.
לגבי המתכון, ניתן לעשות מהלילה מאפינס, במרום עוגה? ואם כן, כמה מאפינס את חושבת שייצאו לי בערך? תודה רבה😊

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:44 6.11.2017)

תודה איילת, כיף לשמוע 🙂
כן בטח, אפשר להכין כמאפינס. חשוב רק לשמן את השקעים לפני.
מהכמות אמורים לצאת 8-10 מאפינס, תלוי בגודל שלהם.

Zipi (08:42 2.11.2017)

הכנתי העוגה פשוט נפלאה. שידרגתי במעט זריתי מעליה מעט סוכר לפני האפיה ויצאה גם קרנצ’.👏תודה רבה אין עליך…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:28 2.11.2017)

מצוין 🙂
תודה ציפי ויום מקסים

הדר (19:28 1.11.2017)

אם אני רוצה להכין את העוגה פי 3 (לתבנית אחת ענקית) פשוט להכפיל את הכמויות פי 3?
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:53 1.11.2017)

היי הדר,
הכוונה לתבנית ענקית בגודל של התנור (32X40) או תבנית מלבנית גדולה בגודל 25X32?
לתבנית בגודל 25X32 יש להכפיל כמויות ב-3. לתבנית הענקית יש להכפיל כמויות ב-4.
אם מכפילים כמויות אז כדאי לרשום קודם את הכמויות על דף לפני שמכינים כדי לא להתבלבל.

שרון (10:52 30.10.2017)

ראיתי באחת התגובות שכדאי במקום המים לשים מיץ תפוזים. יש לי תפוזים חמצמצים – כדאי לסחוט אותם ולהוסיף כף סוכר ולערבב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:18 30.10.2017)

כן, אפשר בהחלט.

שרון (10:48 30.10.2017)

אפרת המקסימה!שתי כפות השוקולד שמפזרים על הבלילה גם מקומחות?יש לי ביצים M מספיק 2 כדי שהעוגה תהיה רכה ועסיסית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:17 30.10.2017)

היי שרון,
השוקולד צ’יפס שמפזרים מעל לא חייבים להיות מקומחים.
לתבנית אינגליש קייק אחת 2 ביצים M מספיקות.
יום נפלא 🙂

אסתי נורמנד (00:11 30.10.2017)

שלום, כל השוקולד ציפס שקע לתחתית העוגה. לא ברור לי מדוע? תוכלי לעזור?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:08 30.10.2017)

היי אסתי,
לשוקולד צ’יפס יש נטייה לשקוע במהלך האפיה. זאת הסיבה שמומלץ לקמח אותו לפני הוספתו לבלילה. קימחת?

שרון (15:47 27.10.2017)

תודה אפרת העוגה ממש טעימה וקלה להכנה ,לא היה לי פצפוצי שוקולד אז שברתי לחתיכות שוקולד מריר ויצא טעים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:31 27.10.2017)

מצוין 🙂
תודה שרון.

רחל (02:48 27.10.2017)

חבל על הזמן!
כמה קל ככה טעים!!
תודה על המתכון המעולה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:01 27.10.2017)

תודה רחל, שמחה שאהבת 🙂

גליה (23:26 26.10.2017)

ווואווווווווו איזה פצצה יצא לי. הכפלתי כמויות ושמתי תבנית 24.. אי אפשר להפסיק לאכול ממנה.נ
אחד האתרים! לא יודעת מה הייתי עושה בלי המתכונים שלך.
המון תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:02 27.10.2017)

תודה גליה, כיף לשמוע 🙂

מיכל (12:39 20.10.2017)

היי אפרת,
אם אין לי תמצית וניל כדאי לשים משהו אחר במקום?

תודה רבה על המתכונים!
מיכל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:56 20.10.2017)

היי מיכל,
אפשר לשים שקית סוכר וניל או פשוט לוותר על זה.

חן (12:07 20.10.2017)

הייי
אם אני לא רוצה להשתמש בקמח תופח ולא בקוקוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:55 20.10.2017)

במקום קמח תופח אפשר לשים קמח רגיל באותה כמות ולערבב אותו עם כפית אבקת אפיה.
אפשר לוותר על הקוקוס.

פרידה (13:37 19.10.2017)

שלום
אני רוצה להכין את העוגה עם קמח מלא ומעט סוכר מה היחסים .תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:04 19.10.2017)

היי פרידה,
אם את משתמשת בקמח כוסמין מלא שימי כוס קמח + כפית אבקת אפיה.
אם את משתמשת בקמח מלא רגיל אז אני ממליצה לשים את כמות הקמח הרשומה במתכון אבל לשלב חצי כמות קמח לבן כדי שהעוגה לא תצא מידי דחוסה. יש להוסיף כפית אבקת אפיה.
לגבי סוכר, יחסית העוגה לא מכילה הרבה סוכר אבל אני חושבת שתוכלי להפחית לרבע כוס ואז המתיקות תהיה מעודנת.

יעל (21:26 16.10.2017)

הי אפרת,
הכנתי הערב 2 עוגות – את זו עם השוקולד צ’יפס ואת עוגת הדבש, קפה והל.
יצאו שתיהן מ ע ו ל ו ת1!!!!!
תודה ענקית!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:58 17.10.2017)

תודה יעל, כיף לשמוע 🙂
יום מקסים!

רחלי (17:07 16.10.2017)

האם חייבית להשתמש בגרידת לימון? מה אפשר לשים במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:24 16.10.2017)

לא חייבים.
להעשרת הטעם אפשר להשתמש במיץ תפוזים (מבקבוק לשתיה קלה) במקום מים.

Zipi (20:00 15.10.2017)

הכנתי העוגה🤗פשוט נהדרת🤗טעימה בטירוף הכנתי כפולה.השניה הגיעה ישירות להקפאה.💐💐💐

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:09 15.10.2017)

תודה ציפי, שמחה שאהבת 🙂

שם *אילנה (15:02 15.10.2017)

האם 1/3כוס של סוכר זה מספיק??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:13 15.10.2017)

היי אילנה,
לטעמי כן אבל אם את אוהבת יותר מתוק את יכולה להגדיל את הכמות לחצי כוס או שני שליש כוס סוכר.

צילה (13:36 15.10.2017)

מה אפשר לשים במקום קוקוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:45 15.10.2017)

היי צילה,
אפשר לוותר על הקוקוס ולהגדיל את הכמות לכוס קמח תופח (140 גרם). ראי המלצה שרשמתי בתגובה קודמת.

מירב (12:56 15.10.2017)

היי,
תודה רבה.
יש לך רעיון במקום קוקוס למי שלא אוהב??

הקוקוס מורגש בטעמו או רק מעשיר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:46 15.10.2017)

היי מירב,
הקוקוס מעשיר את המרקם והטעם אבל אם לא אוהבים אז אפשר לוותר ולהגדיל את כמות הקמח התופח לכוס (140 גרם).
במקום מים מומלץ לשים מיץ תפוזים.

ברכה (12:14 15.10.2017)

תודה, תודה ושוב תודה!!
האתר משמש אותי המון!!!
כמה אבקת אפיה??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:40 15.10.2017)

היי ברכה,
אם את משתמשת בקמח רגיל אז כמות הקמח נשארת אותו הדבר רק שיש להוסיף כפית אבקת אפיה.
שבוע נפלא 🙂

נתן (11:41 15.10.2017)

אפשר להשתמש בקמח רגיל במקום התופח? ובאיזה כמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:55 15.10.2017)

כן, אפשר לשים כוס קמח רגיל פחות כף + כפית אבקת אפיה. יש לערבב קודם את הקמח עם אבקת האפיה ורק אז להוסיף לבלילה.

אתי (11:20 15.10.2017)

איך נוצרה הדוגמא למעלה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:37 15.10.2017)

היי אתי,
השתמשתי בתבנית אינגליש קייק מסיליקון שיש בה דוגמה. צירפתי תמונה של התבנית.

שלי (09:48 15.10.2017)

בוקר טוב
למה נועד הקימוח של השוקולד?
יש אפשרות להחליף את המים במיץ תפוזים זה אולי יתן טעם יותר טוב?
תודה ויום טוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:35 15.10.2017)

היי שלי,
הקימוח של השוקולד צ’יפס נועד למנוע ממנו לשקוע לתחתית במהלך האפיה.
אפשר להמיר במיץ תפוזים, זה רק יכול להוסיף לטעם.
יום מקסים 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.