שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

סוג: פרווה

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

2 ביצים

שליש כוס (66 ג’) סוכר

חצי כוס (100 ג’) שמן

חצי כפית (2.5 מ”ל) תמצית וניל

כפית קליפת לימון מגורדת

חצי כוס (120 מ”ל) מים

כוס פחות כף (125 ג’) קמח תופח

שליש כוס (30 ג’) קוקוס

75 גרם שוקולד צ’יפס (כשליש כוס)

כפית (6 ג’) קמח




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים את כל החומרים בקערה לפי הסדר הרשום: מתחילים בביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, תמצית וניל, גרידת לימון ומים. מוסיפים קמח תופח וקוקוס ומערבבים עד לאיחוד החומרים. מקמחים את השוקולד צ’יפס עם כפית קמח (מערבבים את השוקולד צ’יפס עם כפית קמח ומסננים את עודפי הקמח). מוסיפים לבלילה ומערבבים ערבוב קל (מומלץ להשאיר 2 כפות שוקולד צ’יפס לפיזור מעל הבלילה לאחר שיוצקים אותה לתבנית).

-מעבירים לתבנית משומנת ואופים בתנור במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

*יש להניח לעוגה להתקרר לגמרי לפני החיתוך.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
תבשיל קינואהתבשיל קינואה
קרפציו סלק קרפציו סלק
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
נועה (19:03 3.08.2024)

היי, האם אפשר לעשות במקום קאפקייקס?במידה וכן כמה זמן בתנור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:30 4.08.2024)

כן אפשר.
זמן אפיה 20-23 דקות.

avatar
נועה (01:09 4.08.2024)

תודה רבה🙏

avatar
ציפי (21:49 1.05.2024)

האם ניתן להשתמש בקמח לבן % 80?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:51 2.05.2024)

אפשר אבל פחות מומלץ כי זה משנה את המרקם לקצת “כבד” ודחוס יותר.

avatar
ציפי (13:52 2.05.2024)

יש לי רק קמח לבן 80 אחוז.
איזה מתכון לעוגה את ממליצה לקמח הזה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:09 2.05.2024)

זה לא משנה איזו עוגה, זה בכל מקרה ישנה קצת את המרקם.
אבל זה לא כזה נורא. תנסי להכין את העוגה הזאת.

avatar
מרים (10:50 16.02.2024)

הי, אם אין לי תמצית וניל אפשר להחליף הגובר וניל?

avatar
מרים (10:51 16.02.2024)

בסוכר וניל

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:33 16.02.2024)

כן

avatar
שלום (22:09 19.10.2023)

שלום.
מה עניין הקוקוס לכאן,
ומה יקרה בהיעדרו?

בתודה על כל המתכונים המצוינים…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:37 20.10.2023)

היי
אין בעיה לוותר על קוקוס למרות שהוא מוסיף(:

avatar
רבקי (16:34 11.04.2023)

האם אפשר להכין עם קמח תפוח אדמה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:24 11.04.2023)

לא, אבל אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן כמו תמי/כרגיל/מולינו וכדומה.

avatar
נעמי (20:10 19.11.2022)

העוגה יצא טעימה בטרוף עשיתי לשבת התחסלה בדקה ממש אהבו תודה ושבוע טוב!!
נעמי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:47 19.11.2022)

שמחה שאהבתם את המתכון😊
תודה שחזרת לשתף!

avatar
נעמי (21:50 22.08.2022)

הי אפרת
אני מתה על האתר שלך ועל המתכונים הקלים
תודה רבה לך!
האם ניתן לעשות בקמח רגיל ולא תופח?
ואם כן מה עדיף קמח לבן או כוסמין?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:30 22.08.2022)

היי,
איזה כיף שאת נהנית מהאתר!
אפשר לשים כוס פחות כף קמח+ כפית אבקת אפייה.
עם קמח לבן יוצא יותר אוורירי מאשר עם קמח כוסמין.

avatar
אביטלוש (13:48 14.05.2022)

הי אפרת. עוגה נהדרת שכבר אפיתי בעבר. נתקעתי בלי לימונים. אפשרי בלי גרידת לימון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:18 14.05.2022)

היי,
איזה כיף שאהבת את המתכון🌺 אפשר לוותר על גרידת לימון.

avatar
לירון (20:58 12.03.2022)

הי אפרת,
הכנתי את העוגה והיא יצאה מעולה!!
תודה על המתכונים הנפלאים, תענוג שהם קלים ומהירים והכל יוצא מוצלח וטעים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:31 12.03.2022)

שמחה מאד שיצא מוצלח!
תודה על הפרגון❤

avatar
yehuditt grad (11:01 7.01.2022)

יצא ממש מגרה אבל העוגה נבקעה לאורך כל הפס מלמעלה עמוק. למה? דייקתי בכמויות והעוגה לא נאפתה יותר מידי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:36 7.01.2022)

היי,
שמחה שיצא טעים(:
הבעיה הזו קורית המון- לפעמים גם כשעושים הכל מצוין ולפעמים מכמה סיבות:
-אפייה בתבנית שונה מהדרוש למתכון
-חום אפייה גבוה מדי
-פתיחת דלת התנור או הזזת העוגה במהלך האפייה
-חוסר דיוק בכמויות/ אי שימוש בכוס מדידה
-כמות אבקת אפייה גדולה מהדרוש למתכון

avatar
בתיה (20:46 18.12.2021)

יצא מעד!!! כולם טרפווווווו
פעם ראשונה שאני מכינה עוגה באמת טעימה{והכנתי המון עוגות}

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:12 18.12.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה על השיתוף❤

avatar
שולמית (15:40 16.12.2021)

עשיתי עם שוקולד צ’יפס קרמל, יצא ממש טעים, אבל עם בועות (בולענים?).
האם זה בגלל הקרמל או שיש משהו אחר שיכול לגרום לזה?

עוגת קוקוס ושוקולד צ’יפס
avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:23 16.12.2021)

היי,
שמחה שיצא טעים!
בועות הכוונה לכעין גבעות בעוגה?
זה יכול לקרות בגלל הקרמל, אבל גם בגלל חוסר דיוק בכמויות. את משתמשת בכוס מדידה?

avatar
שולמית (17:27 16.12.2021)

לא ממש גבעות. יותר בקעות. חורים כאלה מסביב לשוקולד צ’יפס. מנסה לצרף תמונה

עוגת קוקוס ושוקולד צ’יפס
avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:21 16.12.2021)

אני רואה עכשיו למה התכוונת… כמעט בטוחה שזה בגלל הקרמל.

avatar
רחלי (13:48 3.09.2021)

היי
הכנתי את העוגה ויצאה טעימה, רק מרקם יותר דחוס, למה זה קרה?
עבדתי בדיוק לפי ההוראות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:10 3.09.2021)

היי רחלי,
הנה כמה סיבות שיכולות לגרום למרקם דחוס:
1. חוסר דיוק בכמויות- אי שימוש בכוס מדידה.
2. אי הקפדה על סדר הכנסת המרכיבים לקערה
3. ערבוב יתר אחרי הוספת הקמח
4. חום אפייה נמוך מהדרוש
5. זמן אפייה ארוך מהדרוש
6. שימוש בתבנית שונה מהכתוב במתכון
מקווה שעזרתי(:

avatar
עדי (19:28 8.07.2021)

הכנתי את העוגה היא יצאה מעולה ונטרפה בדקה.
השוקולד צ’יפס ששמתי שקע למטה( עירבבתי את זה עם הקמח) את יודעת למה זה קרה

עוגת קוקוס ושוקולד צ’יפס
avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:52 8.07.2021)

היי עדי,
קודם כל- העוגה נראית מעולה ממש!
מה שתיארת קורה הרבה בעוגות בחושות היות והשוקולד כבד יותר מתערובת העוגה.
לכן כדאי לפזר את רוב השוקולד צ’יפס מעל העוגה בתבנית.

avatar
אמונה נקש (20:58 4.03.2021)

הי שלום
איך אפשר לעשות צורות פסים לעוגה {כמו בתמונה}
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:14 4.03.2021)

היי אמונה,
השתמשתי בתבנית אינגליש קייק מסיליקון שיש בה דוגמה. צירפתי תמונה של התבנית🙂

עוגת קוקוס ושוקולד צ’יפס
avatar
אמונה נקש (21:56 4.03.2021)

אה תודה רבה!!

avatar
גליה שמיר (16:10 29.01.2021)

תודה על המתכונים הנהדרים. האם במקום קמח תופח אפשר לשים קמח שקדים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:54 30.01.2021)

פחות מומלץ.
יש את העוגה הזאת עם קמח שקדים – עוגת תפוזים מקמח שקדים.

avatar
אפרת (16:26 6.01.2021)

שלום אפרת תודה על האתר המקסים והמתכונים המוצלחים.אם אני לא רוצה להוסיך קוקוס מה כדאי לשים במקום?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:30 6.01.2021)

היי אפרת,
אפשר לוותר על הקוקוס ולהגדיל את כמות הקמח התופח לכוס (140 גרם).
במקום מים מומלץ לשים מיץ תפוזים, זה מוסיף טעם.

avatar
אחת שיודעת לאפות..😉 (16:29 12.11.2020)

יצא ממש יפה וטעים…😋

עוגת קוקוס ושוקולד צ’יפס
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:17 12.11.2020)

מסכימה איתך 😉

avatar
אילנית (08:54 17.07.2020)

הי אפרת. קודם כל תודה ענקית. אני חדשה במטבח ונעזרת במתכונים שלך המון…את נהדרת.
העוגה נבקעה למעלה ממש. למה?
מה אפשר לעשות כדי שלא יקרה שוב?

עוגת קוקוס ושוקולד צ’יפס
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:08 17.07.2020)

היי אילנית,
זו תופעה טבעית. אי אפשר למנוע אותה לגמרי אבל כדי להפחית את התופעה אפשר לאפות להבא בטמפ’ של 170 מעלות.

avatar
אילנית (09:52 18.07.2020)

העוגה יצאה יבשה. אפשר להמיר המיים במיץ תפוחים? או במשהו אחר פרווה? על מה תמליצי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:55 18.07.2020)

אפשר לשים מיץ תפוחים או מיץ תפוזים.
העוגה לא אמורה לצאת יבשה בכלל. שמת חצי כוס שמן? אולי אפית אותה קצת יותר מידי?

avatar
חני (08:33 3.07.2020)

היי אפרת!
קודם רציתי להגיד שהאתר שלך מהמהם ואני נעזרת בו המון והעוגות יוצאת מהמהם!!!!!!!
רציתי לשאול אם חייבים כפית קליפת לימון מגורד?
תודה רבה ושבת שלום!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:36 3.07.2020)

אפשר לוותר.
שבת שלום ❤️

avatar
נגה (09:46 12.06.2020)

אני חובבת עוגות בחושות. (ובנינו כמה אפשר להכין את אותן עוגות שנים רבות). הגעתי אל האתר שלך השבוע, ומאותו הרגע, ישבתי ורשמתי לי מעל 10 מתכוני עוגות חדשים בבת אחת. הספקתי כבר להכין 3, וזו אחת מהן. חייבת לומר לך שהמתכונים נפלאים, טעימים ומגוונים, בשימוש בכוס של 250 מיל (כלי ל-מידה בכל חנות של סטוק) העוגות יוצאות גבוהות ויפות בתבנית טפלון בסיסית. עוגת השוקו הטבעונית הטריפה גם את ההורים שלי. אני אישית משתמשת רק בקמח מלא והתוצאה נהדרת. תודה רבה על השפע העצום שהבאת כאן באתר המקסים שלך.(כמובן שיתפתי למשפחה וחברות) שבת מבורכת.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:55 12.06.2020)

תודה רבה נגה ❤️
שבת שלום

avatar
נטלי (21:05 12.05.2020)

היי תודה על כל המתכונים המעולים משתמשת הרבה דברים מפה..
רציתי לדעת איך אני מכינה את המתכון בתבנית 32/40 ואם אפשר שתצא גבוהה כמה שאפשר
בכללי הייתי רוצה מתכוני עוגות לגודל הזה ולא מוצאת הרבה ולא יודעת להמיר.. אם יש איזה טריק אשמח לדעת

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:23 12.05.2020)

היי נטלי,
אני ממליצה לך לקרוא כאן – המרת תבניות.
כמויות לתבנית ענקית בגודל 32X40:
6 ביצים גדולות
כוס ושליש סוכר
כוס וחצי שמן
כפית וחצי תמצית וניל
2 כפות קליפת לימון מגורדת
2+1/4 (שתיים ורבע) כוסות מים
4 כוסות פחות 4 כפות קמח תופח
כוס ושליש קוקוס
כוס ושליש שוקולד צ’יפס
2 כפות שטוחות קמח (*לערבוב עם השוקולד צ’יפס)
*כדי שהעוגה תצא גבוהה חשוב להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.
כמובן שזמן האפיה מתארך.

avatar
חני (17:32 24.03.2020)

אין לי כוס זכוכית כמו שהארת בתמונה, יש לי כוס חד פעמי שקופה או כוס חד פעמי לשתיה חמה- במה עדיף שאשתמש?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:43 24.03.2020)

אז עדיף בכוס לשתיה חמה.

avatar
מיכל (22:39 21.11.2019)

שלום אפרת זו מיכל
מה הסיבה שחום עליון תחתון לא אופה לי
בעוד שהתנור מצויין עם טורבו

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:15 22.11.2019)

היי מיכל,
אולי התוכנית הזאת לא עובדת טוב בתנור שלך. לפעמים תוכנית מסוימת מתקלקלת.

avatar
מיכל (10:09 21.11.2019)

אם אופים בטורבו כמה מעלות

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:55 21.11.2019)

בדר”כ יש להפחית ב 10-15 מעלות אבל לא מומלץ לאפות בטורבו, זה עלול לייבש את העוגה.
כדאי לאפות בחום עליון וחום תחתון.

avatar
סיון ישראל (21:38 2.07.2019)

ערב טוב אפרת
תבורכי! יצאה לי עוגה מקסימה אוורירית ונימוחה(:
שמתי קמח מלא 80% ופצפוצי שוקולד לבן
טעים עד מאוד תודה וחודש טוב ומבורך!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:46 2.07.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה וחודש טוב ומבורך ❤️

avatar
נירה (17:37 8.05.2019)

הי אפרת,
האם העוגה מתאימה לתבנית חד פעמית רגילה או הביתית הגדולה יותר ?
תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:54 9.05.2019)

תבנית אינגליש קייק חד פעמית.

avatar
אלונה (20:40 3.05.2019)

הכפלתי כמויות כפי שהצעת, לשני אינגליש קייק,
העוגה יצאה נמוכה יחסית (ערבבתי את אבקת האפייה עם הקמח), לבנה אבל קיסם יצא יבש ולא יכולתי להשאיר יותר, ולבסוף, לא ככ טעימה…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:55 4.05.2019)

אולי השתמשת בכוס חד פעמית?
השתמשת בתבניות אינגליש קייק חד פעמיות או רגילות?

avatar
רחל (19:45 28.03.2019)

היי אפרת
הכנתי את העוגה פעמיים ואני רוצה להכין אותה שוב
אבל בפעמיים שהכנתי אותה היא יצאה קצת דחוסה בתחתית שלה (הישתמשתי בקמח רגיל + א. אפיה)
מה אפשר לעשות

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:52 28.03.2019)

היי רחל,
ערבבת את הקמח עם אבקת האפיה לפני שהוספת לבלילה?
לאחר הוספת הקמח והקוקוס חשוב לערבב כמה שפחות מאחר וערבוב יתר עלול לגרום לעוגה לצאת דחוסה.

avatar
רעות (17:25 17.01.2019)

אפרת,
תודה רבה אין לי מילים!!
מאוד מעריכה,
שבת שלום!

avatar
רעות (15:42 17.01.2019)

היי, וגם רציתי לשאול אם יש שוקולד צ’יפס שאת ממליצה עליו במיוחד?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:44 17.01.2019)

יש נטיפי שוקולד גדולים ויש קטנים. אני אוהבת את הסוג הקטן ולכן אני משתמשת בדר”כ בשוקולד צ’יפס של מימונס 65% או 48%.

avatar
רעות (14:57 17.01.2019)

הי אפרת יקרה!
מה שלומך?
רציתי לברר אם המתכון מתאים גם לתבנית עגולה?
ואם כן אני רוצה להכין בתבנית גודל 26 בכמה לדעתך צריך להכפיל? (אל תטרחי לכתוב את המתכון מחדש רק תכתבי לי בכמה להכפיל את גם ככה עושה מעל ומעבר!!)
תודה רבה מראש!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:37 17.01.2019)

היי רעות,
אני בכל זאת ארשום לך כדי שלא תתבלבלי 🙂
אפשר להכפיל כמויות ב-2 ולהכין בתבנית עגולה 24.
כמויות לתבנית 26:
5 ביצים
כוס סוכר
כוס ושליש שמן
כפית ושליש תמצית וניל
כף מלאה קליפת לימון מגורדת
כוס וחצי (360 מ”ל) מים
¾+2 כוסות פחות 3 כפות (385 ג’) קמח תופח
כוס קוקוס
¾ כוס שוקולד צ’יפס (150 ג’)
כפית גדושה קמח

avatar
Sara Rachel (16:56 28.05.2021)

היי אפרת
השתמשתי בכמויות שרשמת כאן לתבנית 26. תודה רבה 🙂
האם זמן האפייה משתנה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:17 28.05.2021)

יתכן שזמן האפייה יתארך ב-5-10 דקות. כדאי לבדוק עם שיפוד אם העוגה מוכנה כבר לאחר 30 דקות😊

avatar
שרית (13:57 11.01.2019)

תודה רבה:)
ואם ארצה לעשות בתבנית מרובעת
המתכון נשאר דומה?
אם כן תוכלי להגיד לי מה צריך להוסיף

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:02 11.01.2019)

כמויות לתבנית מלבנית בגודל 22X31:
4 ביצים
שני שליש כוס סוכר
כוס שמן
כפית תמצית וניל
2 כפיות קליפת לימון מגורדת
כוס (240 מ”ל) מים
2 כוסות פחות 2 כפות קמח רגיל + 2 כפיות אבקת אפיה.
שני שליש כוס קוקוס
150 גרם שוקולד צ’יפס (3/4 כוס)
כפית גדושה קמח
*זמן האפיה עשוי להתארך ל 40 דקות. בכל מקרה יש לבדוק עם קיסם ולהשאיר בתנור עד שקיסם יוצא יבש.

avatar
שרית (13:46 11.01.2019)

תודה רבה על מתכונים כל כך טובים ומוצלחים.
רציתי רק לדעת אם אין ברשותי קמח תופח מה אוכל לשים במקום?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:50 11.01.2019)

היי שרית,
אפשר לערבב כוס פחות כף קמח רגיל עם כפית אבקת אפיה.

avatar
דקלה (20:43 4.12.2018)

היי אפרת,
הרבה זמן לא כתבתי.אך בטח לא נטשתי..את מלווה אותי בכל יום ..
האם יהיה טעים לדעתך להחליף את כוס המים במיץ תפוזים?
תודה רבה
💖

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:33 5.12.2018)

היי דקלה 🙂
כן. זה יכול להוסיף טעם.
יום מקסים וחג שמח ❤️

avatar
לימור (16:22 7.11.2018)

שלום רב

באחת התגובות ענית שאפשר להשתמש בקמח כוסמין מלא בכמות של כוס. האם הכוונה גם ל 125 גרם קמח (הכמות של הקמח התופח)?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:11 7.11.2018)

כן.

avatar
שירן (09:39 5.11.2018)

אפשר בבקשה מתכון ל3/4 אינגלישקייק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:24 5.11.2018)

כמויות לתבנית 3/4 אינגליש קייק:
ביצה גדולה
רבע כוס סוכר
שליש כוס שמן
רבע כפית תמצית וניל
חצי כפית קליפת לימון מגורדת
שליש כוס מים
3/4 כוס קמח תופח פחות כפית
רבע כוס קוקוס
50 גרם שוקולד צ’יפס (כרבע כוס)
חצי כפית קמח

avatar
מאי (21:01 17.10.2018)

היי, העוגה יצאה ממש טעימה אבל מאוד נמוכה.. שמתי קמח ואפקת אפייה בכמות שצריך. מה הבעיה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:05 17.10.2018)

היי מאי,
באיזה כוס השתמשת?
ערבבת את הקמח עם אבקת האפיה לפני שהוספת לתערובת?

avatar
מאי צורי (20:30 18.10.2018)

לא ערבבתי לפני שהוספתי לתערובת, צריך?
השתמשתי בכוס של חד”פ שתייה קרה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:34 18.10.2018)

אז כאן הבעיה 🙂
כוס חד פעמית היא קטנה מידי. יש להשתמש בכוס בנפח של 240 מ”ל כמו זו שבתמונה שצירפתי (זה נכון לכל המתכונים באתר). בנוסף, יש לערבב את הקמח עם אבקת האפיה ואז להוסיף לתערובת (תמיד).

avatar
מאי (20:43 21.10.2018)

תודה על המענה המהיר

avatar
גלית (14:03 10.10.2018)

שלום אפרת

קודם כל תודה על אתר מקסים ויעיל כל כך.
רציתי להכפיל כמויות. האם להכפיל את כל המוצרים ב-2?
תודה שוב
גלית

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:10 10.10.2018)

היי גלית,
כן, אפשר להכפיל את כל הכמויות ב-2 ולהכין ב-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית מלבנית בגודל 31X22.

avatar
חיה (15:04 16.09.2018)

היי!
נראה מעולה, הולכת להכין.. כמה זמן אפשר לשמור אותה? והאם cמקום סגור או במקרר? ואם מקפיאים זה נשאר עדיין טוב?
תודה!! חייבת להוסיף שאין כמו האתר שלך, בזכותך למדתי אשכרה לבשל… ממש ככה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:46 16.09.2018)

היי חיה,
שמחה האתר מועיל 🙂
העוגה נשמרת מחוץ למקרר עטופה היטב בניילון נצמד, במשך 3 ימים.
אפשר להקפיא את העוגה.
גמר חתימה טובה 🌺

avatar
לילי (13:34 8.09.2018)

היי,
האם אפשר לשים במקום מים חלב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:21 8.09.2018)

כן.
שנה טובה 🌷

avatar
לילי (10:26 9.09.2018)

העוגה יצאה מדהימה, המון תודה על המתכון

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:56 9.09.2018)

תודה לילי, שמחה לשמוע 🙂
שנה טובה 🌺

avatar
שרה (17:36 6.09.2018)

היי
עדיף להכין את העוגה עם מיקסר או לערבב את כל המוצרים ידני מה טוב יותר?

האתר שלך מקסים

תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:38 6.09.2018)

היי שרה,
אפשר לערבב כך או כך. עדיף עם מיקסר.

avatar
מאיה ינאי (13:10 5.09.2018)

שלום,
הייתי מעוניינת להשתמש בשמן קוקוס במקום שמן רגיל.
האם היחס נשמר?
חצי כוס שמן קוקוס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:19 5.09.2018)

אותו יחס. חצי כוס שמן קנולה = חצי כוס שמן קוקוס מומס.

avatar
תיקי דרור (16:44 31.08.2018)

העוגה יצאה טוב מאוד טעימה מאוד. תודה רבה לאפרת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:16 31.08.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
עדן (12:12 22.08.2018)

היי,
אם אני משתמשת בקאפקייקס צריך לשמן אותם לפני האפייה?

עדן

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:16 22.08.2018)

לא חובה אבל מומלץ.

avatar
שרה (19:28 22.07.2018)

אני הולכת להכין לצאת הצום את העוגה. חיבת לציין שהאתר מדהיםםם. פשוט וטעים. הוא האתר הבלעדי שלי למתכונים… כבר לא פותחת אחרים….

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:35 22.07.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה שרה ❤️

avatar
שירה (12:25 6.07.2018)

ללא שוקולד בכלל זה יצא טוב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:08 6.07.2018)

כן. זאת תצא עוגת קוקוס לבנה.

avatar
אור (22:32 20.06.2018)

היי אפרת,
איזו כמות יוצאת במידה ואכין בשקעים של קאפקייקס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:12 20.06.2018)

כ-10 יחידות, תלוי בגודל השקעים.

avatar
נטלי (01:12 20.06.2018)

היי במידה ונתקעתי בלי שוקולד ציפס אפשר לחתוך שוקולד מריר ולהוסיף לעיסה או שהוא ימס ולא יורגש?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:19 20.06.2018)

כן, אפשר לקצוץ שוקולד מריר.
יום מקסים 🙂

avatar
ברכה (21:02 17.05.2018)

הי…
קודם כל מודה לך על האתר, כל המתכונים פשוטים ומוצלחים!!
הכנתי את העוגה שיצאה טעימה להפליא אך נשרפה מלמעלה (והיא היתה בערך 20,25 ד’) יש לך מושג אולי למה? הכנתי כמות כפולה ב2 אינגליש קייק, ושמתי במקום מים מיץ תפוזים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 20.05.2018)

אפית על טורבו או על תוכנית רגילה של קו עליון וקו תחתון?
העוגה היתה במרכז התנור?

avatar
רחלי (12:17 23.02.2018)

היי.
האם יש תחליף לקליפת הלימון?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:26 23.02.2018)

אפשר לוותר על קליפת הלימון.

avatar
שרה (00:26 4.02.2018)

מושלםםם
חבל שלא הכפלתי כמויות. לא נשאר פירור

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:14 4.02.2018)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שרה.
שבוע נפלא 🌺

avatar
דליה (18:17 19.01.2018)

יצא לי ממש טעים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:28 20.01.2018)

זה נראה טעים 🙂
תודה דליה.

avatar
מרב (18:49 13.01.2018)

העוגה היתה מעולה וטעימה מאוד!!! תודה רבה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:12 13.01.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
שירן (12:48 12.01.2018)

שלום אפרת האם אפשר לוותר על השוקולד צ’יפס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:42 12.01.2018)

אפשר אבל אני חייבת לציין שהוא מאוד מוסיף.
שבת שלום 🙂

avatar
אוריה מזוז (20:15 28.12.2017)

הכנתי את העוגה אבל כל השוקולד ציפס ירד למטה והפך לשכבת שוקולד מה אפשר לעשות כדי שהשוקולד ציפס ישאר במקום שלום?????
דרך אגב יצא ממש טעים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:56 28.12.2017)

היי אוריה,
השוקולד צ’יפס נוטה לשקוע באפיה ולכן מומלץ לקמח אותו, זה אמור למנוע מעט את שקיעתו לתחתית. פעם הבאה אפשר גם להשאיר שליש מכמות השוקולד צ’יפס לפיזור בחלק העליון של העוגה.

avatar
ציפי (15:53 20.12.2017)

תודה נראה ממש מגרה

avatar
ציפי (12:36 20.12.2017)

חייבים עם קמח תופח או שאפשר קמח רגיל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:26 20.12.2017)

היי ציפי,
לא חייבים גרידת לימון אבל אם מוותרים עליה אז מומלץ להשתמש במיץ תפוזים במקום מים.
במקום קמח תופח אפשר לשים כוס קמח רגיל פחות כף + כפית אבקת אפיה.

avatar
אוריה (10:21 28.12.2017)

האם בכל מתכון שכתוב בו קמח תופח אפשר להחליף את זה עם קמח רגיל רק להוסיף אבקת אפיה ?????

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:36 28.12.2017)

כן, כוס קמח תופח = כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

avatar
ציפי (12:32 20.12.2017)

חייבים אם לימון?

avatar
רות (19:03 14.12.2017)

אם אין לי למון וגם לא תפוזים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:17 14.12.2017)

אז תכיני בלי.

avatar
שרית (07:32 8.12.2017)

נראית מעולה, הולכת להכין 😋רק אחליף לקמח אחר ללא גלוטן….

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:01 8.12.2017)

מצוין, עדכני איך יצא.. 🙂

avatar
היוש (15:42 7.12.2017)

היוששששששש

avatar
היוש (15:41 7.12.2017)

אני הולכת להכין עוד מעט ואז יאמר איך יצא

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:17 7.12.2017)

מעולה, בהצלחה 😉

avatar
חן (22:45 30.11.2017)

האם הכוונה לתבנית אנגלייש חד פעמית ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:46 30.11.2017)

כן.

avatar
ציפי (00:10 24.11.2017)

העוגה נראית מושלמת
אני רוצה להכין אבל אין לי קמח תופח אפשר להכין עם קמח רגיל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:02 24.11.2017)

כן, אפשר לערבב כוס קמח רגיל פחות כף + כפית אבקת אפיה.

avatar
מוניק (14:46 20.11.2017)

שלום, התחלתי להכין את העוגה והתברר שאין לי קמח תופח. מה עושים? מה היחס של קמח רגיל עם אבקת אפיה במקום התופח?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:49 20.11.2017)

סורי, ראיתי רק עכשיו.. מקווה שהסתדרת.
בכל אופן יש לשים כוס קמח רגיל פחות כף + כפית אבקת אפיה.

avatar
אודליה (20:36 18.11.2017)

שבוע טוב אפרת! הכנתי לשבת ויצא טעים בטירוף!! אז קודם כל תודה רבה! רק בעיה אחת שכל שהשוקולד צ’יפס שקעו למטה למרות שקימחתי אותם. טוב שפיזרתי גם למעלה ואז יצא מן סנדוויץ’ עם העוגה באמצע חחח. יש לך רעיון מה אפשר לעשות בפעם הבאה? תודה רבה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:16 19.11.2017)

שבוע טוב 🙂
לפעמים קורה שהשוקולד צ’יפס שוקע למרות שמקמחים אותו.
אפשר פעם הבאה לשים רק רבע כמות בתוך הבלילה עצמה וחלק לפזר לאחר שיוצקים לתבנית שני שליש מהבלילה ואת היתר מעל כמו שעשית.

avatar
אודליה (20:47 19.11.2017)

אנסה, תודה רבה 🙂

avatar
יפית (17:14 18.11.2017)

עשיתי טויסט קטן והחלפתי את החצי כוס שמן ב1/4 כוס שמן קוקוס ו1/4 כוס שמן
ובמקום החצי כוס מים שמתי חצי כוס תפוזים שסחטתי…ויצא מדהים!!!
תודה לך על כל המתכונים..אני נכנסת לכאן קבוע ונהנת מכל מתכון שלך !!!!!
פשוט אתר מנצח!! אלופה!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:48 18.11.2017)

נשמע מצוין!
תודה יפית 🙂

avatar
הודיה (16:54 12.11.2017)

יצא ממש טעים! תודה רבה על המתכון!
פעם הבאה אני אוסיף יותר סוכר אני אוהבת מתוק:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:57 12.11.2017)

תודה שחזרת לעדכן 🙂
שבוע נפלא

avatar
לאה (19:33 7.11.2017)

יאמי ביותר! תודה על המתכונים המדהימים, אמא שלי הזמינה ממני כזה כל שבוע…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:08 7.11.2017)

תודה לאה, שמחה לשמוע 🙂

avatar
איילת (15:09 6.11.2017)

שלום אפרת. אין על האתר שלך. אני משתמשת כמעט אך ורק במתכונים המעולים שלך.
לגבי המתכון, ניתן לעשות מהלילה מאפינס, במרום עוגה? ואם כן, כמה מאפינס את חושבת שייצאו לי בערך? תודה רבה😊

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:44 6.11.2017)

תודה איילת, כיף לשמוע 🙂
כן בטח, אפשר להכין כמאפינס. חשוב רק לשמן את השקעים לפני.
מהכמות אמורים לצאת 8-10 מאפינס, תלוי בגודל שלהם.

avatar
Zipi (08:42 2.11.2017)

הכנתי העוגה פשוט נפלאה. שידרגתי במעט זריתי מעליה מעט סוכר לפני האפיה ויצאה גם קרנצ’.👏תודה רבה אין עליך…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:28 2.11.2017)

מצוין 🙂
תודה ציפי ויום מקסים

avatar
הדר (19:28 1.11.2017)

אם אני רוצה להכין את העוגה פי 3 (לתבנית אחת ענקית) פשוט להכפיל את הכמויות פי 3?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:53 1.11.2017)

היי הדר,
הכוונה לתבנית ענקית בגודל של התנור (32X40) או תבנית מלבנית גדולה בגודל 25X32?
לתבנית בגודל 25X32 יש להכפיל כמויות ב-3. לתבנית הענקית יש להכפיל כמויות ב-4.
אם מכפילים כמויות אז כדאי לרשום קודם את הכמויות על דף לפני שמכינים כדי לא להתבלבל.

avatar
שרון (10:52 30.10.2017)

ראיתי באחת התגובות שכדאי במקום המים לשים מיץ תפוזים. יש לי תפוזים חמצמצים – כדאי לסחוט אותם ולהוסיף כף סוכר ולערבב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:18 30.10.2017)

כן, אפשר בהחלט.

avatar
שרון (10:48 30.10.2017)

אפרת המקסימה!שתי כפות השוקולד שמפזרים על הבלילה גם מקומחות?יש לי ביצים M מספיק 2 כדי שהעוגה תהיה רכה ועסיסית?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:17 30.10.2017)

היי שרון,
השוקולד צ’יפס שמפזרים מעל לא חייבים להיות מקומחים.
לתבנית אינגליש קייק אחת 2 ביצים M מספיקות.
יום נפלא 🙂

avatar
אסתי נורמנד (00:11 30.10.2017)

שלום, כל השוקולד ציפס שקע לתחתית העוגה. לא ברור לי מדוע? תוכלי לעזור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:08 30.10.2017)

היי אסתי,
לשוקולד צ’יפס יש נטייה לשקוע במהלך האפיה. זאת הסיבה שמומלץ לקמח אותו לפני הוספתו לבלילה. קימחת?

avatar
שרון (15:47 27.10.2017)

תודה אפרת העוגה ממש טעימה וקלה להכנה ,לא היה לי פצפוצי שוקולד אז שברתי לחתיכות שוקולד מריר ויצא טעים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:31 27.10.2017)

מצוין 🙂
תודה שרון.

avatar
רחל (02:48 27.10.2017)

חבל על הזמן!
כמה קל ככה טעים!!
תודה על המתכון המעולה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:01 27.10.2017)

תודה רחל, שמחה שאהבת 🙂

avatar
גליה (23:26 26.10.2017)

ווואווווווווו איזה פצצה יצא לי. הכפלתי כמויות ושמתי תבנית 24.. אי אפשר להפסיק לאכול ממנה.נ
אחד האתרים! לא יודעת מה הייתי עושה בלי המתכונים שלך.
המון תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:02 27.10.2017)

תודה גליה, כיף לשמוע 🙂

avatar
מיכל (12:39 20.10.2017)

היי אפרת,
אם אין לי תמצית וניל כדאי לשים משהו אחר במקום?

תודה רבה על המתכונים!
מיכל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:56 20.10.2017)

היי מיכל,
אפשר לשים שקית סוכר וניל או פשוט לוותר על זה.

avatar
חן (12:07 20.10.2017)

הייי
אם אני לא רוצה להשתמש בקמח תופח ולא בקוקוס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:55 20.10.2017)

במקום קמח תופח אפשר לשים קמח רגיל באותה כמות ולערבב אותו עם כפית אבקת אפיה.
אפשר לוותר על הקוקוס.

avatar
פרידה (13:37 19.10.2017)

שלום
אני רוצה להכין את העוגה עם קמח מלא ומעט סוכר מה היחסים .תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:04 19.10.2017)

היי פרידה,
אם את משתמשת בקמח כוסמין מלא שימי כוס קמח + כפית אבקת אפיה.
אם את משתמשת בקמח מלא רגיל אז אני ממליצה לשים את כמות הקמח הרשומה במתכון אבל לשלב חצי כמות קמח לבן כדי שהעוגה לא תצא מידי דחוסה. יש להוסיף כפית אבקת אפיה.
לגבי סוכר, יחסית העוגה לא מכילה הרבה סוכר אבל אני חושבת שתוכלי להפחית לרבע כוס ואז המתיקות תהיה מעודנת.

avatar
יעל (21:26 16.10.2017)

הי אפרת,
הכנתי הערב 2 עוגות – את זו עם השוקולד צ’יפס ואת עוגת הדבש, קפה והל.
יצאו שתיהן מ ע ו ל ו ת1!!!!!
תודה ענקית!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:58 17.10.2017)

תודה יעל, כיף לשמוע 🙂
יום מקסים!

avatar
רחלי (17:07 16.10.2017)

האם חייבית להשתמש בגרידת לימון? מה אפשר לשים במקום?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:24 16.10.2017)

לא חייבים.
להעשרת הטעם אפשר להשתמש במיץ תפוזים (מבקבוק לשתיה קלה) במקום מים.

avatar
Zipi (20:00 15.10.2017)

הכנתי העוגה🤗פשוט נהדרת🤗טעימה בטירוף הכנתי כפולה.השניה הגיעה ישירות להקפאה.💐💐💐

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:09 15.10.2017)

תודה ציפי, שמחה שאהבת 🙂

avatar
שם *אילנה (15:02 15.10.2017)

האם 1/3כוס של סוכר זה מספיק??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:13 15.10.2017)

היי אילנה,
לטעמי כן אבל אם את אוהבת יותר מתוק את יכולה להגדיל את הכמות לחצי כוס או שני שליש כוס סוכר.

avatar
צילה (13:36 15.10.2017)

מה אפשר לשים במקום קוקוס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:45 15.10.2017)

היי צילה,
אפשר לוותר על הקוקוס ולהגדיל את הכמות לכוס קמח תופח (140 גרם). ראי המלצה שרשמתי בתגובה קודמת.

avatar
מירב (12:56 15.10.2017)

היי,
תודה רבה.
יש לך רעיון במקום קוקוס למי שלא אוהב??

הקוקוס מורגש בטעמו או רק מעשיר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:46 15.10.2017)

היי מירב,
הקוקוס מעשיר את המרקם והטעם אבל אם לא אוהבים אז אפשר לוותר ולהגדיל את כמות הקמח התופח לכוס (140 גרם).
במקום מים מומלץ לשים מיץ תפוזים.

avatar
ברכה (12:14 15.10.2017)

תודה, תודה ושוב תודה!!
האתר משמש אותי המון!!!
כמה אבקת אפיה??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:40 15.10.2017)

היי ברכה,
אם את משתמשת בקמח רגיל אז כמות הקמח נשארת אותו הדבר רק שיש להוסיף כפית אבקת אפיה.
שבוע נפלא 🙂

avatar
נתן (11:41 15.10.2017)

אפשר להשתמש בקמח רגיל במקום התופח? ובאיזה כמויות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:55 15.10.2017)

כן, אפשר לשים כוס קמח רגיל פחות כף + כפית אבקת אפיה. יש לערבב קודם את הקמח עם אבקת האפיה ורק אז להוסיף לבלילה.

avatar
אתי (11:20 15.10.2017)

איך נוצרה הדוגמא למעלה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:37 15.10.2017)

היי אתי,
השתמשתי בתבנית אינגליש קייק מסיליקון שיש בה דוגמה. צירפתי תמונה של התבנית.

avatar
שלי (09:48 15.10.2017)

בוקר טוב
למה נועד הקימוח של השוקולד?
יש אפשרות להחליף את המים במיץ תפוזים זה אולי יתן טעם יותר טוב?
תודה ויום טוב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:35 15.10.2017)

היי שלי,
הקימוח של השוקולד צ’יפס נועד למנוע ממנו לשקוע לתחתית במהלך האפיה.
אפשר להמיר במיץ תפוזים, זה רק יכול להוסיף לטעם.
יום מקסים 🙂

לקריאת כל התגובות