שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

סוג: חלבי

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

2 ביצים

חצי כוס (100 ג’) סוכר

חצי כוס (100 ג’) שמן

חצי כוס (120 מ”ל) חלב

כפית (5 ג’) תמצית וניל

כוס (140 ג’) קמח תופח 

רבע כוס (25 ג’) קוקוס

לציפוי:

2 כפות מלאות ריבת חלב + כף חלב

2 כפות מלאות קוקוס

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים (בעזרת מטרפה ידנית או מיקסר) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, חלב, תמצית וניל ומערבבים. מוסיפים קמח תופח וקוקוס ומערבבים לתערובת אחידה.

-יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור החם. אופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

-מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר במשך כ-5 דקות.

-מערבבים 2 כפות ריבת חלב עם כף חלב עד לתערובת חלקה ויוצקים מעל העוגה. מפזרים מעל קוקוס.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פשטידת ירקות במחבת
סלט גרגירי חומוס

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
שירלי (10:54 25.08.2021)

היי האם אפשר להשים את החומרים בכוס חד פעמי חמה? או זכוכית עם ידית מזיגה כדי שהעוגה תצא גבוהה?

מתכונים ב-10 דקות (11:33 25.08.2021)

היי שירלי,
יש להשתמש בכוס מדידה (בנפח 240 מ”ל) או בכוס חד פעמית לשתייה חמה.
בהצלחה!

מרטה י (20:34 8.04.2021)

היי אפרת,
אם אני מערבבת בבלילה 2 כפות ריבת חלב במקום סוכר זה יצא בסדר??
חשבתי לערבב ברגע שאני מעבירה לאינגליש קייק על 3/4 מהשכבה הראשונה ואז לכסות, מה דעתך?

מתכונים ב-10 דקות (21:04 8.04.2021)

היי מרטה,
לא כדאי לוותר לגמרי על הסוכר.
את יכולה להשתמש בתחליף סוכר, או להפחית את כמות הסוכר לרבע כוס ולהוסיף לתערובת ריבת חלב.
בכל מקרה, אין צורך לכסות את העוגה באפייה😊

שוב שני (15:22 27.03.2021)

היי אפרת אהובה, אני רוצה להכין אותה בתנית 23 עגולה )עם חור באמצע(, מה הכמויות והבדל בהנחיות אם יש?

מתכונים ב-10 דקות (19:13 28.03.2021)

היי שני,
אם זו תבנית לא גבוהה אין שינוי בכמויות. אין הבדל גם באופן ההכנה:)

שוב שני (19:32 28.03.2021)

בסוף גללתי למטה והלכתי לפי הכמויות שרשמת למי ששאלה על תבנית 24 ויצא באמת באמת מדהים, רק דבר אחד: כל החלק של העוגה שסובב את העיגול שעושה את החור באמצע – יצא עדיין נוזלי ולא נאפה, קצת “נשפך” לי לחור.
רעיון ללמה? ואם אפשר שישלח לי למייל כשאת מגיבה, משום מה לא נותן לסמן את האופציה הרגילה.
תודה וחג שמח!

אלה הכמויות שכתבת לה דאז:
“אז אלה הכמויות לתבנית 24:
4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס חלב
2 כפיות תמצית וניל
2 כוסות קמח תופח
חצי כוס קוקוס
לציפוי:
4 כפות מלאות ריבת חלב + 2 כפות חלב
4 כפות מלאות קוקוס
*יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.
שבת שלום 🙂”

מתכונים ב-10 דקות (19:47 28.03.2021)

יכול להיות שהכמות הייתה קצת גדולה עבור התבנית הזו? או שהיית צריכה לאפות עוד כמה דקות:)
תנסי שוב להגיב וללחוץ על האפשרות של שליחת עדכון למייל, כי לא אמורה להיות בעיה עם זה…

שוב שני (19:49 28.03.2021)

דווקא בכמות נראה בסדר בסוף, לא גלש החוצה או התנפח מעבר לגבול, וחששתי שאם אאפה עוד קצת היא כבר תישרף.
מה אומרת?

ולא, לא נותן לבחור בעדכון למייל 🙁

מתכונים ב-10 דקות (19:52 28.03.2021)

בגלל שכתבת שנשפך לך מהבלילה לחור חשבתי שזו הבעיה…
לגבי העדכון למייל- בודקת עכשיו את העניין:)

שוב שני (20:08 28.03.2021)

אז כדי למנוע מצב שתישרף – לשים פחות מהבלילה?
או להעביר לאפייה באמצע התנור ולא השני מלמטה?

מתכונים ב-10 דקות (20:47 28.03.2021)

כן- או להכין בתבנית גדולה יותר:)

שוב שני (01:01 29.03.2021)

למה מהשניים ה”כן” מתייחס? 😂
פחות בלילה או להעביר לאמצע התנור?

מתכונים ב-10 דקות (08:54 29.03.2021)

גם להכין בתבנית בגודל מתאים או לשים פחות מהבלילה, וגם רצוי לאפות באמצע התנור:)
אגב, לגבי קבלת עדכון למייל- אפשר לבחור באפשרות הזו רק בתחילת שרשור תגובות ואז אוטומטית את מקבלת עדכון למייל על כל תגובה.

שוב שני (12:27 29.03.2021)

מהממת, תודה רבה רבה וחג שמח! 💜

שירן (16:55 9.01.2021)

היי , נגמר לי השמן 🙁
באיזה תחליף אפשר להשתמש במקומו ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:58 9.01.2021)

אפשר להמיס 100 גרם חמאה.

נטע (08:13 17.12.2020)

היי אפרת רציתי לשאול קודם אני מקציפה את הביצים עם הסוכר ואז מוסיפה את יתר החומרים ?

מתכונים ב-10 דקות (12:05 17.12.2020)

נכון נטע 🙂

לאה (15:24 25.11.2020)

אם אוסיף שוקלד חלבי זה יהיה מידי מתוק?
תודה על הכל אני ממש אוהבת את המתכונים מהאתר

מתכונים ב-10 דקות (18:01 25.11.2020)

להוסיף לריבת חלב או במקום? אם זה בנוסף אז יכול להיות שיצא מתוק
אם זה במקום- אפשרי 🙂

בת שבע (16:20 5.11.2020)

יש לי ריבת חלב שהכנתי והיא נוזלית קצת יותר מריבת חלב קנויה, האם להוסיף את החלב בציפוי או שאפשר לוותר עליו?
תודה על מתכונים קלים וטעימים!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:45 5.11.2020)

אז אין צורך להוסיף את החלב.

מרים (00:07 19.10.2020)

היי ניתקעתי בלי תמצית וניל אפשר לשים במקום סוכר וניל או משהוא אחר או שהכרחי דווקא התמצית וניל
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:11 19.10.2020)

אפשר לשים סוכר וניל ולהפחית כף שטוחה מכמות הסוכר.

רפי (22:49 8.09.2020)

אפדרי ריבת תות במקום ריבת חלב ואם ען איך עושים ממיסים במיקרו או פדוט מורחים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:46 9.09.2020)

אפשר. אם הריבה סמיכה אפשר לערבב עם כף מים כדי לדלל אותה קצת.
אין צורך להמיס במיקרו.

רחל (10:51 14.08.2020)

הכנתי את העוגה לחברות מהעבודה והם התעלפו עליה… תודה על עוד מתכון פצצה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:46 14.08.2020)

שמחה לשמוע ❣️
תודה רחל

אפרת (17:08 12.08.2020)

האם חלב סויה מתאים במקום חלב? עדיף מים או מיץ במקום?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:34 12.08.2020)

כן, אפשר לשים חלב סויה.

מיכל (17:51 12.07.2020)

האם חייב קמח תופח????
תודה מראש😁

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:34 12.07.2020)

אפשר לערבב כוס קמח רגיל עם כפית אבקת אפיה.

רחל (21:37 9.07.2020)

יש לי שאלה אם אני אופה בטוסטר אובן זמן האפיה הוא כמו שרשום במתכון או שצריך יותר זמן ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:43 9.07.2020)

ממליצה לקרוא את זה- אפיה בטוסטר אובן.

תמר (17:12 4.07.2020)

המתכון מצויין, הכפלתי בשתיים, השתמשתי בתבנית26 עם חור, במקום סוכר שמתי כמו סוכר וכדי שהעוגה תצא לחה ערבבתי 2 כפות ריבת חלב בחלב ובשתייים שלוש כפות מהבלילה ועדיתי כמו עוגת שיש יצא מעלף ומתוק

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:36 4.07.2020)

מעולה 🙂
תודה תמר

נעה (09:37 27.06.2020)

הכנתי כבר מספר פעמים, מתכון נהדר!!! עוגה נפלאה!!! וכל זה ב 5 דק עבודה … תודה אפרת

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:10 27.06.2020)

שמחה לשמוע ❤️
תודה נעה

אלישבע (08:51 27.05.2020)

לגבי הכוסות, לכל מרכיב יש כמות אחרת של כוס
כוס קמח תופח 140 גר’ מצד שני חצי כוס זה 100 גר’ מה הכוונה בזה?
איזה סוג של כוסות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:41 27.05.2020)

בכל המתכונים הכוונה לכוס בנפח 240 מ”ל (כוס זכוכית רגילה עם ידית).
משקל זה דבר שמשתנה (כל מוצר שוקל אחרת) אבל נפח (מ”ל) הוא קבוע לכן אם לא משתמשים במשקל אפשר להתעלם מהגרמים.

אלישבע (10:47 27.05.2020)

וואי תודה רבה לך לא שמתי לב לדבר הזה…
בכל מקרה תודה ענקית על ההענות המהירה
העוגה פשוט מושלמת!! מלאאא זמן חיפשתי כזאת!
יש לך כזאת בגירסה פרווה עם מייפל או משהו?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:06 27.05.2020)

יש מתכון לעוגת מייפל רגילה או עוגת מייפל וקוקוס שהן פרווה.
חג שמח 💕

נעה (09:35 15.05.2020)

שלום אפרת, על איזו תכנית כדאי לאפות? טורבו או חום עליון ותחתון?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:45 15.05.2020)

חום עליון וחום תחתון (לא טורבו).

נעה (10:21 15.05.2020)

תודה רבה על המענה הכל כך זריז! אין על האתר שלך!

נעה (09:25 10.05.2020)

שלום אפרת, הכנתי והתחסלה תוך כמה שעות, עוגה מעולה!
האם אפשר להכפיל כמויות ולאפות בתבנית עגולה 24? או שעדיף לחלק ל 2 תבניות אינגליש?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:52 10.05.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
אם זה לא משנה לך אז עדיף ב2 אינגליש קייק.

שני (11:30 20.03.2020)

חובה קמח תופח או שאפשר קמח רגיל + כפית אבקת אפייה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:00 20.03.2020)

כן אפשר. יש לערבב את הקמח עם אבקת האפיה בנפרד לפני שמוסיפים לבלילה.

הודיה (09:02 18.01.2020)

עוגה מצוינת וכל כך פשוטה! איזה כיף שיש את האתר שלך.. התחלתי לאפות הרבה יותר בזכותו 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:55 18.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה הודיה

כ (16:05 10.01.2020)

עוגה מושלמת פשוט טעימה. מכינה אותה שוב ושוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:10 10.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה

אלישבע (12:41 10.01.2020)

הקוטר 24

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:46 10.01.2020)

אז אלה הכמויות לתבנית 24:
4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס חלב
2 כפיות תמצית וניל
2 כוסות קמח תופח
חצי כוס קוקוס
לציפוי:
4 כפות מלאות ריבת חלב + 2 כפות חלב
4 כפות מלאות קוקוס
*יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.
שבת שלום 🙂

אלישבע (09:50 10.01.2020)

היי אפרת, דבר ראשון המתכונים שלך פשוט מושלמים!!
אם אפשר מתכון לכמות של תבנית עגולה בינונית.
תודה ושבת שלום.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:28 10.01.2020)

קודם כל תודה 🙂
מה קוטר התבנית? 24 או 26?

חני (20:04 5.11.2019)

היי אפשר להחליף את הסוכר לתחליף סוכר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:08 5.11.2019)

כן אפשר.

אמיר (09:06 19.10.2019)

חג שמח..האם לשמור בקרור אחרי ההכנה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:47 21.10.2019)

עדיף לשמור על השיש מכוסה כי במקרר זה מתייבש.

ליאת כהן (10:26 25.09.2019)

אחלה אחלה מתכונים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:46 25.09.2019)

תודה ❤️

חן (13:13 9.08.2019)

וכשאת כותבת ביצה גדולה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:08 9.08.2019)

ביצה גדולה הכוונה לביצה בגודל L או XL. אם אלה ביצים S או M אז כדאי לשים 2 ביצים.

חן (22:08 8.08.2019)

אפרת היקרה,
כשאת כותבת ביצים במתכון לאיזה גודל את מתכוונת בדר”כ? למשל במתכון כזה כתבת 2 ביצים..לאיזה גודל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:08 9.08.2019)

אם אני לא מציינת גודל זה לא משנה.

דניאלה (14:27 23.07.2019)

היי! יצא מעולה!
אפשר במקום חלב לשים חלב קוקוס? האם אפשר להשתמש בשמן קוקוס?
אם כן, באותן כמויות?
תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:44 23.07.2019)

היי דניאלה,
אפשר לשים חצי כוס חלב קוקוס ושליש כוס שמן קוקוס נוזלי.

רחלי (11:22 12.07.2019)

הי תודה על המתכון .. הכנתי את העוגה אבל היא נחתה לי למה זה קורה ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:08 12.07.2019)

היי רחלי,
תקראי כאן – סיבות שעוגה שקעה .

ה. (12:53 31.05.2019)

היי,
רציתי לשאול אם אפשר להחליף את החלב במים או מיץ מנגו?(של תפוזינה)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:17 31.05.2019)

עדיף מים.

בר (13:59 17.04.2019)

לאור ההצלחה של המתכון, אני רוצה להכין אותה כשרה לפסח ורציתי לשאול אם אפשר לשים במקום קמח קורנפלור ? ואם לא אז מה כן ניתן לעשות ? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:40 17.04.2019)

היי בר,
להכין את העוגה רק מקורנפלור לא ייצא מוצלח. אפשר להשתמש בקמח תמי ללא גלוטן כשר לפסח.
חג שמח 🌷

נעמי (16:19 15.03.2019)

שלום אפרת,
אני חייבת לומר שאני חייבת לך המון תודה על מתכונים מושלמים לאישה עובדת כמוני שכרוצה להצליח גם בחזית של המטבח כמו בחוץ גם בפנים.
האם אפשר להקפיא את העוגה הזו? ואם היא יוצאת אותו דבר או קצת שונה?
ועוד בקשה קטנה, פעם שעברה שאלתי שאלה ולא ראיתי את התשובה בתגובות, אם יש לך את האפשרות לשלוח תשובה במייל זה מאד יעזור וישמח אותי.

תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:40 15.03.2019)

כן אפשר להקפיא.
שלחתי תשובה גם למייל 🙂

נעמי (14:12 8.02.2019)

שלום אפרת,
אני חייבת לך תודה ענקית על מתכונים אלופים קלים וטובים לכל אישה ולא רק למומחיות.
והעיקר שיוצאים טוב ממש!!
ה’ יברך אותך, אלפי תודות!!
נעמי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:55 8.02.2019)

תודה נעמי ❤️
שבת שלום!

ריקי (18:06 6.02.2019)

היי אפרת!!
אני מעוניינת להכין את העוגה וחשבתי לצפות מעל בממרח לוטוס … זה נראה לך בסדר?

אגב תודה על האתר המדהים שלך!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:04 6.02.2019)

כן, אפשר 🙂

דליה (14:13 25.12.2018)

שלום אפרת,
תודה רבה לך על אתר מדהים!
בזכות ההוראות הברורות והקלות מצאתי את דרכי למטבח אחרי ששנים לא העזתי להיכנס…
אשמח אם תוכלי לשלוח לי מתכון קל לריבת חלב שמכינים לבד.
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:13 26.12.2018)

שלחתי לך למייל 🙂

נטליי (11:08 13.12.2018)

עוגה מצויינת וקלה! ממש אהבתי תודה רבה! באיזה כוס מדידה את משתמשת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:36 13.12.2018)

שמחה שאהבת 🙂
כוס של 240 מ”ל.

יסכה (15:38 9.12.2018)

שלום אפרת!
הכרתי את האתר לפני שבוע ומאז התמכרתי😉
רציתי לשאול אם אפשר להכין את העוגה בלי מיקסר ובלי מטרפה ידנית, אלא פשוט לערבב עם כף?
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:04 9.12.2018)

כן אפשר 🙂

חן (14:39 9.12.2018)

היי אפרת! שוב ושוב המתכונים שלך מעדןןןן ואת מסבירה ממש ברור כך שכיף ותמיד יוצא מדויק וטעים!
לגבי העוגה האם להשאיר אותה בחוץ או להכניס אותה למקרר כשהיא מתקררת? ולעטוף אותה בנייר כסף? אני פשוט לא רוצה שהריבת חלב תמרח על הנייר כסף וזה יהרוס אותה…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:03 9.12.2018)

היי חן,
שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר לשמור את העוגה בחוץ ולעטוף אותה בנייר כסף בצורה רופפת בחלק העליון, שהנייר לא יגע בציפוי.

שירן (18:00 31.10.2018)

הי אפרת.
אפשר בבקשה מתכון ל3/4 אינגלישקייק? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:44 31.10.2018)

כמויות ל3/4 אינגליש קייק:
2 ביצים קטנות או ביצה גדולה
שליש כוס סוכר
שליש כוס שמן
שליש כוס חלב
חצי כפית תמצית וניל
3/4 כוס קמח תופח
3 כפות קוקוס
לציפוי:
כף וחצי מלאות ריבת חלב + כף חלב
כף וחצי מלאות קוקוס

Kd (17:55 25.10.2018)

היי אפרת ! המתכונים שלך מדהימים 🙂
אשמח אם יצורפו תמונות
יותר קל לקבל אינדיקציה!
תודה 🙏🏼

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:49 25.10.2018)

הכוונה לתמונות של אופן הכנה? אם כן אשתדל לצרף תמונות.

לי (01:14 30.09.2018)

היי עוגה טעימה בטירוף !!
אפשר לקבל כמויות של המתכון ל-2 תבניות אינגלישקייק ?
תודה רבה .

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:24 30.09.2018)

היי לי,
ל-2 תבניות אינגליש קייק יש להכפיל את כל הכמויות ב-2.
חג שמח 🌺

שני (22:05 27.09.2018)

הי.האם ניתן להשתמש בקמח רגיל ואבקת אפיה במקום קמח תופח והעוגה עדיין תצא כמו שאמורה?אם כן אז כמה?.ואם לא אז למה?.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:39 28.09.2018)

כן. אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה. יש לערבב לפני בנפרד ורק אז להוסיף לתערובת.

לואיזה (17:16 8.09.2018)

שלום,
הכנתי את העוגה והיא יצאה לי קצת בצקית דחוסה בפנים,
לא אוורירית.
עשיתי משהו לא טוב? היה צריך להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף יציב?
תודה על האתר המדהים 🙏🏼

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:01 8.09.2018)

היי לואיזה,
העוגה תפחה?
חיממת את התנור מראש?
אם כן אז יכול להיות שהעוגה לא הייתה אפויה לגמרי.
חשוב גם לא לערבב את הבלילה יותר מידי לאחר הוספת הקמח כי זה עלול לפגוע באווריריות העוגה. כמה זמן היתה בתנור?
שנה טובה

לואיזה (12:13 9.09.2018)

כן, חיממתי את התנור מראש,
היא תפחה והייתה שחומה מלמעלה.
אפיתי לפי הזמן הרשום במתכון.
יכול להיות שעירבבתי יותר מדי זמן 😏

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:48 9.09.2018)

אז כנראה שזה הערבוב. חשוב להקפיד בכל עוגה לא לערבב יותר מידי אחרי הוספת הקמח, במיוחד עוגות שמכילות קוקוס.
שנה טובה ❤️

לואיזה (10:12 11.09.2018)

תודה רבה!!!
שנה טובה ומתוקה 🍯🍎

נתי (12:49 6.09.2018)

היי .. אני צריכה להכין בשעה הקרובה את העוגה הזו
ההאם אפשר לקבל כמויות לתבנית עגולה 26?? תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:56 6.09.2018)

היי נתי,
כמויות לתבנית 26:
5 ביצים גדולות
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי שמן
כוס וחצי חלב
כף תמצית וניל
3 כוסות קמח תופח
3/4 כוס קוקוס
לציפוי:
6 כפות מלאות ריבת חלב + 3 כפות חלב
6 כפות מלאות קוקוס

לילי (17:34 1.09.2018)

הי, עשיתי ויצאה טעימה מאוד, שמתי פחות שמן. שאלה- האם אפשר להחליף חלק מהקמח בקורנפלור? כאילו שממש יזכיר אלפחורס 🙂
תודה, לילי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:50 1.09.2018)

כן אפשר ואפילו מומלץ. מספיק להמיר רבע מכמות הקמח בקורנפלור. הכוונה 3/4 כוס קמח רגיל + 1/4 כוס קורנפלור + כפית אבקת אפיה.

מני (05:56 28.09.2018)

מה העניין בקורנפלור? ואם אכן מומלץ,
למה לא נתת את זה במתכון הראשוני?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:42 28.09.2018)

היי מני,
הסיבה היא שאני אוהבת להשתמש במינימום מצרכים ולא לסבך. העוגה יוצאת טעימה מאוד עם קמח בלבד ולכן הסתפקתי בזה. מי שרוצה לשדרג בקורנפלור כמובן שאפשר 🙂

יונית (14:39 28.08.2018)

אפרת המוכשרת!
כרגיל, יצא טעים טעים טעים, רך, לא חונק.
פשוט מושלםםםםם
אין על המתכונים שלך!
שמתי על אחד מלית דובדבנים וקוקוס
ועל השניה קרם קוקוס וקוקוס.
תודה.
תמשיכי להביא מתכונים פשוטים וטעימים:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:34 28.08.2018)

תודה יונית, שמחה לשמוע! 🙂

שרית (16:30 24.08.2018)

היי אפרת ..
תודה על מתכונים נפלאים וכל כך פשוטים 😊
העוגה אמורה להיות במקרר ??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:45 24.08.2018)

היא יכולה להיות על השיש, במקום מוצל וקריר עד יום למחרת. אח”כ כדאי להכניס למקרר.

הדסה (22:50 23.08.2018)

שלום אפרת,
הכנתי את העוגה בגירסה ללא גלוטן ובכמות משולשת (לתבנית 25*35) ויצא מ-ד-ה-ים!!
אני קוראת לה עוגת אלפחורס…..
אשמח לשתף.
שבת שלום,
הדסה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:56 23.08.2018)

תודה הדסה, שמחה שיצא טעים!
שבת שלום 🙂

בר (14:13 17.04.2019)

איך הכנת בגרסה ללא גלוטן? עם קורנפלור? אשמח לדעת שאוכל להכין לפסח

אודיה (22:16 23.08.2018)

עוגה מעולה! עשיתי עם קמח כוסמין ויצא מעדן! תודה רבה. אף פעם לא התאכזבתי מהמתכונים המעולים שלך ומחכה כל שבוע להפתעות המדהימות.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:28 23.08.2018)

תודה יקירה ❤️ כיף לשמוע!

יונית (11:14 23.08.2018)

ועוד שאלה 🙂
אם אני מכפילה ב-3 כדאי לשים בתבנית אחת גדולה או לחלק ל-3 אינגליש קייק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:11 23.08.2018)

לא משנה. אפשר להכין בתבנית בינונית 32×25 או 3 אינגליש קייק. חשוב רק להקפיד לא לערבב יותר מידי לאחר הוספת הקמח כדי לא לפגוע באווריריות העוגה. בנוסף לקחת בחשבון שזמן האפיה יתארך בתבנית גדולה.

ציפי (11:09 23.08.2018)

לזה בדיוק התכוונתי- לקמח רגיל.
תודה!

שרה (10:52 23.08.2018)

היי
יש משהו אחר שאפשר לשים במקום הריבת חלב לציפוי העוגה, או שלא כי זו עוגת ריבת חלב? האתר שלך מקסים
תודה שרה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:05 23.08.2018)

היי שרה,
אפשר לשים ציפוי שוקולד לבן, חלב או מריר (להמיס קוביות שוקולד עם כף שמן וכף מים).

יונית (10:28 23.08.2018)

אפרת המדהימה!
תודה על עשרות מתכונים מוצלחים, אחד אחד!!
מה אפשר לשים במקום ריבת חלב? לא חלבי
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:04 23.08.2018)

היי יונית,
הבנתי שיש ריבת חלב שהיא פרווה.
אם לא, אפשר לשים כל ממרח פרווה אחר, אפילו שוקולד. רק חשוב שהוא יהיה טעים.

הדסה אבלס (09:41 23.08.2018)

שלום מיכל, המתכונים שלך מדהימים!!!
אני מוצאת אצלך מלא חידושים אע”פ שאני במטבח כבר 25 שנה……..
אפשר להחליף את החלב לגירסא פרווה??

תודה רבה,
הדסה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:52 23.08.2018)

כן, אפשר לשים מיץ תפוזים מבקבוק לשתיה קלה או מים.
יום מקסים 🙂

ציפי (09:25 23.08.2018)

היי
אפשר להחליף את הקמח תופח במשהו אחר?
תודה
ציפי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:38 23.08.2018)

אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.
אם התכוונת לקמח אחר, על מה חשבת?

ציפי (10:40 23.08.2018)

לזה בדיוק התכוונתי- לקמח רגיל.
תודה!

שיר (19:24 23.08.2018)

אפשרי לעשות עם קמח כוסמין מלא ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:21 23.08.2018)

אפשר. זה ייצא קצת פחות אוורירי.

מיכל (07:38 23.08.2018)

הי אפרת
אפשר ללא הקוקוס?
והאם ריבת חלב במרקם נוזלי תתאים כאן?
זה מה שיש לי בבית כעת והתחשק לי לחסל…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:46 23.08.2018)

היי מיכל,
אפשר לוותר על הקוקוס.
ריבת החלב היא רק לציפוי. אם היא נוזלית מידי אפשר להוסיף לה קצת קמח שקדים או אגוזים טחונים דק כדי להסמיך ולייצב אותה.
יום מקסים 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.