זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 30 דקות
סוג: חלבי
תבנית אינגליש קייק
מצרכים:
2 ביצים
חצי כוס (100 ג’) סוכר
חצי כוס (100 ג’) שמן
חצי כוס (120 מ”ל) חלב
כפית (5 ג’) תמצית וניל
כוס (140 ג’) קמח תופח
רבע כוס (25 ג’) קוקוס
לציפוי:
2 כפות מלאות ריבת חלב + כף חלב
2 כפות מלאות קוקוס
אופן הכנה:
-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
-מערבבים (בעזרת מטרפה ידנית או מיקסר) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, חלב, תמצית וניל ומערבבים. מוסיפים קמח תופח וקוקוס ומערבבים לתערובת אחידה.
-יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור החם. אופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
-מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר במשך כ-5 דקות.
-מערבבים 2 כפות ריבת חלב עם כף חלב עד לתערובת חלקה ויוצקים מעל העוגה. מפזרים מעל קוקוס.
- עוגת אספרסו |
- עוגת ביסקוויטים והשחר |
- עוגה לבנה |
- עוגה עם ציפוי קראנץ |
- עוגת שוקולד עסיסית |
- עוגת בישקוטים
עשיתי וזה יצא קצת דחוס ולא מתוק…לא יודעת למה.
ציפיתי שיהיה סופר מתוק
הכנת את הכמות שבמתכון?
באיזו כוס השתמשת? כי חצי כוס סוכר זה מספיק מתוק.
לגבי המרקם, יכול להיות שערבבת יותר מידי לאחר הוספת הקמח?
שלום אפרת
אני רוצה להכין את העוגה לפסח האם אפשר להשתמש בקמח מצה+ אבקת אפיה או קמח תפוח אדמה
לא ניסיתי כך שאני לא יודעת.
עוגה פשוטה להכנה וטעימה מאד !
שמחה מאד שאהבת🙂
אפרת את נהדרת ממש מתכונים מוצלחים תודה רבה .לעוגת ריבת חלב רק עשיתי קרם אחר…לא אוהבים אצלי קוקוס….על עוגה ….הקצפתי שמנת חלבית עם ריבת חלב
שמחה כל כך שיצא מוצלח!
תודה אורלי🙂
שלום אפרת 🙂
תודה רבה רבה על כל המתכונים הנהדרים שלך! כל כך פשוט וכל כך טעים! לא הצלחתי למצוא ריבת חלב, אבל יש לי חלב מרוכז, את חושבת שיצא טוב אם אשתמש בחלב מרוכז (בלי החלב כי הוא כבר נוזלי)? אפילו חשבתי לעשות כמו שמישהו המליצה פה ולעשות כמו שיש עם כמה כפות של החלב המרוכז. תודה רבה!
היי,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים!
לציפוי לא מתאים להשתמש בחלב מרוכז. את יכולה לצפות עם גנאש שוקולד או ממרח לוטוס או מייפל או קצפת.
יש מצב להכין בגרסה כשרה לפסח?
לא מסוגלים להיפרד מהעוגה הזאת אפילו לשבוע אחד:)…
היי,
איזה כיף שאהבתם את המתכון!
אפשר להחליף את הקמח בקמח תופח כשר לפסח (כמו קמח כרגיל/ קונדיטור/מולינו/תמי וכדומה).
המרקם ישתנה אך עדיין אמור לצאת מוצלח מאד(:
שלום לך רחלי ..אני מכינה את העוגה הזאת מקמח מולינו……יש לי נכדה עם צליאק…ואצלי כל העוגות נטולות גלוטן…אני מחליפה קמח ….תנסי בהצלחה
תודה על מתכונים נפלאים! מה הכמויות בבקשה לתבנית עגולה 29X4? תודה רבה.
היי גאלה,
התכוונת לתבנית בקוטר 29, כן?
לתבנית כזו יש להכפיל את כל הכמויות פי 4.
הכנתי פה חצי המתכונים שלך. כולם הצלחה מסחררת. מתכונים פשוטים קלילים ועוגות מוצלחות. תודה!!
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים!
תודה על התגובה המפרגנת😊
היי האם אפשר להשים את החומרים בכוס חד פעמי חמה? או זכוכית עם ידית מזיגה כדי שהעוגה תצא גבוהה?
היי שירלי,
יש להשתמש בכוס מדידה (בנפח 240 מ”ל) או בכוס חד פעמית לשתייה חמה.
בהצלחה!
היי אפרת,
אם אני מערבבת בבלילה 2 כפות ריבת חלב במקום סוכר זה יצא בסדר??
חשבתי לערבב ברגע שאני מעבירה לאינגליש קייק על 3/4 מהשכבה הראשונה ואז לכסות, מה דעתך?
היי מרטה,
לא כדאי לוותר לגמרי על הסוכר.
את יכולה להשתמש בתחליף סוכר, או להפחית את כמות הסוכר לרבע כוס ולהוסיף לתערובת ריבת חלב.
בכל מקרה, אין צורך לכסות את העוגה באפייה😊
היי אפרת אהובה, אני רוצה להכין אותה בתנית 23 עגולה )עם חור באמצע(, מה הכמויות והבדל בהנחיות אם יש?
היי שני,
אם זו תבנית לא גבוהה אין שינוי בכמויות. אין הבדל גם באופן ההכנה:)
בסוף גללתי למטה והלכתי לפי הכמויות שרשמת למי ששאלה על תבנית 24 ויצא באמת באמת מדהים, רק דבר אחד: כל החלק של העוגה שסובב את העיגול שעושה את החור באמצע – יצא עדיין נוזלי ולא נאפה, קצת “נשפך” לי לחור.
רעיון ללמה? ואם אפשר שישלח לי למייל כשאת מגיבה, משום מה לא נותן לסמן את האופציה הרגילה.
תודה וחג שמח!
אלה הכמויות שכתבת לה דאז:
“אז אלה הכמויות לתבנית 24:
4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס חלב
2 כפיות תמצית וניל
2 כוסות קמח תופח
חצי כוס קוקוס
לציפוי:
4 כפות מלאות ריבת חלב + 2 כפות חלב
4 כפות מלאות קוקוס
*יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.
שבת שלום 🙂”
יכול להיות שהכמות הייתה קצת גדולה עבור התבנית הזו? או שהיית צריכה לאפות עוד כמה דקות:)
תנסי שוב להגיב וללחוץ על האפשרות של שליחת עדכון למייל, כי לא אמורה להיות בעיה עם זה…
דווקא בכמות נראה בסדר בסוף, לא גלש החוצה או התנפח מעבר לגבול, וחששתי שאם אאפה עוד קצת היא כבר תישרף.
מה אומרת?
ולא, לא נותן לבחור בעדכון למייל 🙁
בגלל שכתבת שנשפך לך מהבלילה לחור חשבתי שזו הבעיה…
לגבי העדכון למייל- בודקת עכשיו את העניין:)
אז כדי למנוע מצב שתישרף – לשים פחות מהבלילה?
או להעביר לאפייה באמצע התנור ולא השני מלמטה?
כן- או להכין בתבנית גדולה יותר:)
למה מהשניים ה”כן” מתייחס? 😂
פחות בלילה או להעביר לאמצע התנור?
גם להכין בתבנית בגודל מתאים או לשים פחות מהבלילה, וגם רצוי לאפות באמצע התנור:)
אגב, לגבי קבלת עדכון למייל- אפשר לבחור באפשרות הזו רק בתחילת שרשור תגובות ואז אוטומטית את מקבלת עדכון למייל על כל תגובה.
מהממת, תודה רבה רבה וחג שמח! 💜
היי , נגמר לי השמן 🙁
באיזה תחליף אפשר להשתמש במקומו ?
אפשר להמיס 100 גרם חמאה.
היי אפרת רציתי לשאול קודם אני מקציפה את הביצים עם הסוכר ואז מוסיפה את יתר החומרים ?
נכון נטע 🙂
אם אוסיף שוקלד חלבי זה יהיה מידי מתוק?
תודה על הכל אני ממש אוהבת את המתכונים מהאתר
להוסיף לריבת חלב או במקום? אם זה בנוסף אז יכול להיות שיצא מתוק
אם זה במקום- אפשרי 🙂
יש לי ריבת חלב שהכנתי והיא נוזלית קצת יותר מריבת חלב קנויה, האם להוסיף את החלב בציפוי או שאפשר לוותר עליו?
תודה על מתכונים קלים וטעימים!!!
אז אין צורך להוסיף את החלב.
היי ניתקעתי בלי תמצית וניל אפשר לשים במקום סוכר וניל או משהוא אחר או שהכרחי דווקא התמצית וניל
תודה רבה
אפשר לשים סוכר וניל ולהפחית כף שטוחה מכמות הסוכר.
אפדרי ריבת תות במקום ריבת חלב ואם ען איך עושים ממיסים במיקרו או פדוט מורחים?
אפשר. אם הריבה סמיכה אפשר לערבב עם כף מים כדי לדלל אותה קצת.
אין צורך להמיס במיקרו.
הכנתי את העוגה לחברות מהעבודה והם התעלפו עליה… תודה על עוד מתכון פצצה!
שמחה לשמוע ❣️
תודה רחל
האם חלב סויה מתאים במקום חלב? עדיף מים או מיץ במקום?
כן, אפשר לשים חלב סויה.
האם חייב קמח תופח????
תודה מראש😁
אפשר לערבב כוס קמח רגיל עם כפית אבקת אפיה.
יש לי שאלה אם אני אופה בטוסטר אובן זמן האפיה הוא כמו שרשום במתכון או שצריך יותר זמן ?
ממליצה לקרוא את זה- אפיה בטוסטר אובן.
המתכון מצויין, הכפלתי בשתיים, השתמשתי בתבנית26 עם חור, במקום סוכר שמתי כמו סוכר וכדי שהעוגה תצא לחה ערבבתי 2 כפות ריבת חלב בחלב ובשתייים שלוש כפות מהבלילה ועדיתי כמו עוגת שיש יצא מעלף ומתוק
מעולה 🙂
תודה תמר
הכנתי כבר מספר פעמים, מתכון נהדר!!! עוגה נפלאה!!! וכל זה ב 5 דק עבודה … תודה אפרת
שמחה לשמוע ❤️
תודה נעה
לגבי הכוסות, לכל מרכיב יש כמות אחרת של כוס
כוס קמח תופח 140 גר’ מצד שני חצי כוס זה 100 גר’ מה הכוונה בזה?
איזה סוג של כוסות?
בכל המתכונים הכוונה לכוס בנפח 240 מ”ל (כוס זכוכית רגילה עם ידית).
משקל זה דבר שמשתנה (כל מוצר שוקל אחרת) אבל נפח (מ”ל) הוא קבוע לכן אם לא משתמשים במשקל אפשר להתעלם מהגרמים.
וואי תודה רבה לך לא שמתי לב לדבר הזה…
בכל מקרה תודה ענקית על ההענות המהירה
העוגה פשוט מושלמת!! מלאאא זמן חיפשתי כזאת!
יש לך כזאת בגירסה פרווה עם מייפל או משהו?
יש מתכון לעוגת מייפל רגילה או עוגת מייפל וקוקוס שהן פרווה.
חג שמח 💕
שלום אפרת, על איזו תכנית כדאי לאפות? טורבו או חום עליון ותחתון?
חום עליון וחום תחתון (לא טורבו).
תודה רבה על המענה הכל כך זריז! אין על האתר שלך!
שלום אפרת, הכנתי והתחסלה תוך כמה שעות, עוגה מעולה!
האם אפשר להכפיל כמויות ולאפות בתבנית עגולה 24? או שעדיף לחלק ל 2 תבניות אינגליש?
שמחה שיצא טעים 🙂
אם זה לא משנה לך אז עדיף ב2 אינגליש קייק.
חובה קמח תופח או שאפשר קמח רגיל + כפית אבקת אפייה?
כן אפשר. יש לערבב את הקמח עם אבקת האפיה בנפרד לפני שמוסיפים לבלילה.
עוגה מצוינת וכל כך פשוטה! איזה כיף שיש את האתר שלך.. התחלתי לאפות הרבה יותר בזכותו 🙂
שמחה לשמוע 🙂
תודה הודיה
עוגה מושלמת פשוט טעימה. מכינה אותה שוב ושוב
שמחה לשמוע 🙂
תודה
הקוטר 24
אז אלה הכמויות לתבנית 24:
4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס חלב
2 כפיות תמצית וניל
2 כוסות קמח תופח
חצי כוס קוקוס
לציפוי:
4 כפות מלאות ריבת חלב + 2 כפות חלב
4 כפות מלאות קוקוס
*יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.
שבת שלום 🙂
היי אפרת, דבר ראשון המתכונים שלך פשוט מושלמים!!
אם אפשר מתכון לכמות של תבנית עגולה בינונית.
תודה ושבת שלום.
קודם כל תודה 🙂
מה קוטר התבנית? 24 או 26?
היי אפשר להחליף את הסוכר לתחליף סוכר?
כן אפשר.
חג שמח..האם לשמור בקרור אחרי ההכנה
עדיף לשמור על השיש מכוסה כי במקרר זה מתייבש.
אחלה אחלה מתכונים
תודה ❤️
וכשאת כותבת ביצה גדולה?
ביצה גדולה הכוונה לביצה בגודל L או XL. אם אלה ביצים S או M אז כדאי לשים 2 ביצים.
אפרת היקרה,
כשאת כותבת ביצים במתכון לאיזה גודל את מתכוונת בדר”כ? למשל במתכון כזה כתבת 2 ביצים..לאיזה גודל?
אם אני לא מציינת גודל זה לא משנה.
היי! יצא מעולה!
אפשר במקום חלב לשים חלב קוקוס? האם אפשר להשתמש בשמן קוקוס?
אם כן, באותן כמויות?
תודה רבה!!
היי דניאלה,
אפשר לשים חצי כוס חלב קוקוס ושליש כוס שמן קוקוס נוזלי.
הי תודה על המתכון .. הכנתי את העוגה אבל היא נחתה לי למה זה קורה ?
היי רחלי,
תקראי כאן – סיבות שעוגה שקעה .
היי,
רציתי לשאול אם אפשר להחליף את החלב במים או מיץ מנגו?(של תפוזינה)
עדיף מים.
לאור ההצלחה של המתכון, אני רוצה להכין אותה כשרה לפסח ורציתי לשאול אם אפשר לשים במקום קמח קורנפלור ? ואם לא אז מה כן ניתן לעשות ? תודה
היי בר,
להכין את העוגה רק מקורנפלור לא ייצא מוצלח. אפשר להשתמש בקמח תמי ללא גלוטן כשר לפסח.
חג שמח 🌷
שלום אפרת,
אני חייבת לומר שאני חייבת לך המון תודה על מתכונים מושלמים לאישה עובדת כמוני שכרוצה להצליח גם בחזית של המטבח כמו בחוץ גם בפנים.
האם אפשר להקפיא את העוגה הזו? ואם היא יוצאת אותו דבר או קצת שונה?
ועוד בקשה קטנה, פעם שעברה שאלתי שאלה ולא ראיתי את התשובה בתגובות, אם יש לך את האפשרות לשלוח תשובה במייל זה מאד יעזור וישמח אותי.
תודה רבה
כן אפשר להקפיא.
שלחתי תשובה גם למייל 🙂
שלום אפרת,
אני חייבת לך תודה ענקית על מתכונים אלופים קלים וטובים לכל אישה ולא רק למומחיות.
והעיקר שיוצאים טוב ממש!!
ה’ יברך אותך, אלפי תודות!!
נעמי
תודה נעמי ❤️
שבת שלום!
היי אפרת!!
אני מעוניינת להכין את העוגה וחשבתי לצפות מעל בממרח לוטוס … זה נראה לך בסדר?
אגב תודה על האתר המדהים שלך!!
כן, אפשר 🙂
שלום אפרת,
תודה רבה לך על אתר מדהים!
בזכות ההוראות הברורות והקלות מצאתי את דרכי למטבח אחרי ששנים לא העזתי להיכנס…
אשמח אם תוכלי לשלוח לי מתכון קל לריבת חלב שמכינים לבד.
תודה רבה!
שלחתי לך למייל 🙂
עוגה מצויינת וקלה! ממש אהבתי תודה רבה! באיזה כוס מדידה את משתמשת?
שמחה שאהבת 🙂
כוס של 240 מ”ל.
שלום אפרת!
הכרתי את האתר לפני שבוע ומאז התמכרתי😉
רציתי לשאול אם אפשר להכין את העוגה בלי מיקסר ובלי מטרפה ידנית, אלא פשוט לערבב עם כף?
תודה רבה
כן אפשר 🙂
היי אפרת! שוב ושוב המתכונים שלך מעדןןןן ואת מסבירה ממש ברור כך שכיף ותמיד יוצא מדויק וטעים!
לגבי העוגה האם להשאיר אותה בחוץ או להכניס אותה למקרר כשהיא מתקררת? ולעטוף אותה בנייר כסף? אני פשוט לא רוצה שהריבת חלב תמרח על הנייר כסף וזה יהרוס אותה…
היי חן,
שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר לשמור את העוגה בחוץ ולעטוף אותה בנייר כסף בצורה רופפת בחלק העליון, שהנייר לא יגע בציפוי.
הי אפרת.
אפשר בבקשה מתכון ל3/4 אינגלישקייק? תודה
כמויות ל3/4 אינגליש קייק:
2 ביצים קטנות או ביצה גדולה
שליש כוס סוכר
שליש כוס שמן
שליש כוס חלב
חצי כפית תמצית וניל
3/4 כוס קמח תופח
3 כפות קוקוס
לציפוי:
כף וחצי מלאות ריבת חלב + כף חלב
כף וחצי מלאות קוקוס
היי אפרת ! המתכונים שלך מדהימים 🙂
אשמח אם יצורפו תמונות
יותר קל לקבל אינדיקציה!
תודה 🙏🏼
הכוונה לתמונות של אופן הכנה? אם כן אשתדל לצרף תמונות.
היי עוגה טעימה בטירוף !!
אפשר לקבל כמויות של המתכון ל-2 תבניות אינגלישקייק ?
תודה רבה .
היי לי,
ל-2 תבניות אינגליש קייק יש להכפיל את כל הכמויות ב-2.
חג שמח 🌺
הי.האם ניתן להשתמש בקמח רגיל ואבקת אפיה במקום קמח תופח והעוגה עדיין תצא כמו שאמורה?אם כן אז כמה?.ואם לא אז למה?.
כן. אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה. יש לערבב לפני בנפרד ורק אז להוסיף לתערובת.
שלום,
הכנתי את העוגה והיא יצאה לי קצת בצקית דחוסה בפנים,
לא אוורירית.
עשיתי משהו לא טוב? היה צריך להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף יציב?
תודה על האתר המדהים 🙏🏼
היי לואיזה,
העוגה תפחה?
חיממת את התנור מראש?
אם כן אז יכול להיות שהעוגה לא הייתה אפויה לגמרי.
חשוב גם לא לערבב את הבלילה יותר מידי לאחר הוספת הקמח כי זה עלול לפגוע באווריריות העוגה. כמה זמן היתה בתנור?
שנה טובה
כן, חיממתי את התנור מראש,
היא תפחה והייתה שחומה מלמעלה.
אפיתי לפי הזמן הרשום במתכון.
יכול להיות שעירבבתי יותר מדי זמן 😏
אז כנראה שזה הערבוב. חשוב להקפיד בכל עוגה לא לערבב יותר מידי אחרי הוספת הקמח, במיוחד עוגות שמכילות קוקוס.
שנה טובה ❤️
תודה רבה!!!
שנה טובה ומתוקה 🍯🍎
היי .. אני צריכה להכין בשעה הקרובה את העוגה הזו
ההאם אפשר לקבל כמויות לתבנית עגולה 26?? תודה!
היי נתי,
כמויות לתבנית 26:
5 ביצים גדולות
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי שמן
כוס וחצי חלב
כף תמצית וניל
3 כוסות קמח תופח
3/4 כוס קוקוס
לציפוי:
6 כפות מלאות ריבת חלב + 3 כפות חלב
6 כפות מלאות קוקוס
הי, עשיתי ויצאה טעימה מאוד, שמתי פחות שמן. שאלה- האם אפשר להחליף חלק מהקמח בקורנפלור? כאילו שממש יזכיר אלפחורס 🙂
תודה, לילי
כן אפשר ואפילו מומלץ. מספיק להמיר רבע מכמות הקמח בקורנפלור. הכוונה 3/4 כוס קמח רגיל + 1/4 כוס קורנפלור + כפית אבקת אפיה.
מה העניין בקורנפלור? ואם אכן מומלץ,
למה לא נתת את זה במתכון הראשוני?
היי מני,
הסיבה היא שאני אוהבת להשתמש במינימום מצרכים ולא לסבך. העוגה יוצאת טעימה מאוד עם קמח בלבד ולכן הסתפקתי בזה. מי שרוצה לשדרג בקורנפלור כמובן שאפשר 🙂
אפרת המוכשרת!
כרגיל, יצא טעים טעים טעים, רך, לא חונק.
פשוט מושלםםםםם
אין על המתכונים שלך!
שמתי על אחד מלית דובדבנים וקוקוס
ועל השניה קרם קוקוס וקוקוס.
תודה.
תמשיכי להביא מתכונים פשוטים וטעימים:)
תודה יונית, שמחה לשמוע! 🙂
היי אפרת ..
תודה על מתכונים נפלאים וכל כך פשוטים 😊
העוגה אמורה להיות במקרר ??
היא יכולה להיות על השיש, במקום מוצל וקריר עד יום למחרת. אח”כ כדאי להכניס למקרר.
שלום אפרת,
הכנתי את העוגה בגירסה ללא גלוטן ובכמות משולשת (לתבנית 25*35) ויצא מ-ד-ה-ים!!
אני קוראת לה עוגת אלפחורס…..
אשמח לשתף.
שבת שלום,
הדסה
תודה הדסה, שמחה שיצא טעים!
שבת שלום 🙂
איך הכנת בגרסה ללא גלוטן? עם קורנפלור? אשמח לדעת שאוכל להכין לפסח
עוגה מעולה! עשיתי עם קמח כוסמין ויצא מעדן! תודה רבה. אף פעם לא התאכזבתי מהמתכונים המעולים שלך ומחכה כל שבוע להפתעות המדהימות.
תודה יקירה ❤️ כיף לשמוע!
ועוד שאלה 🙂
אם אני מכפילה ב-3 כדאי לשים בתבנית אחת גדולה או לחלק ל-3 אינגליש קייק?
לא משנה. אפשר להכין בתבנית בינונית 32×25 או 3 אינגליש קייק. חשוב רק להקפיד לא לערבב יותר מידי לאחר הוספת הקמח כדי לא לפגוע באווריריות העוגה. בנוסף לקחת בחשבון שזמן האפיה יתארך בתבנית גדולה.
לזה בדיוק התכוונתי- לקמח רגיל.
תודה!
היי
יש משהו אחר שאפשר לשים במקום הריבת חלב לציפוי העוגה, או שלא כי זו עוגת ריבת חלב? האתר שלך מקסים
תודה שרה.
היי שרה,
אפשר לשים ציפוי שוקולד לבן, חלב או מריר (להמיס קוביות שוקולד עם כף שמן וכף מים).
אפרת המדהימה!
תודה על עשרות מתכונים מוצלחים, אחד אחד!!
מה אפשר לשים במקום ריבת חלב? לא חלבי
תודה רבה
היי יונית,
הבנתי שיש ריבת חלב שהיא פרווה.
אם לא, אפשר לשים כל ממרח פרווה אחר, אפילו שוקולד. רק חשוב שהוא יהיה טעים.
שלום מיכל, המתכונים שלך מדהימים!!!
אני מוצאת אצלך מלא חידושים אע”פ שאני במטבח כבר 25 שנה……..
אפשר להחליף את החלב לגירסא פרווה??
תודה רבה,
הדסה
כן, אפשר לשים מיץ תפוזים מבקבוק לשתיה קלה או מים.
יום מקסים 🙂
היי
אפשר להחליף את הקמח תופח במשהו אחר?
תודה
ציפי
אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.
אם התכוונת לקמח אחר, על מה חשבת?
לזה בדיוק התכוונתי- לקמח רגיל.
תודה!
אפשרי לעשות עם קמח כוסמין מלא ?
אפשר. זה ייצא קצת פחות אוורירי.
הי אפרת
אפשר ללא הקוקוס?
והאם ריבת חלב במרקם נוזלי תתאים כאן?
זה מה שיש לי בבית כעת והתחשק לי לחסל…
היי מיכל,
אפשר לוותר על הקוקוס.
ריבת החלב היא רק לציפוי. אם היא נוזלית מידי אפשר להוסיף לה קצת קמח שקדים או אגוזים טחונים דק כדי להסמיך ולייצב אותה.
יום מקסים 🙂