שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 12-14 דקות

מס’ מנות: 8-10 מאפינס

סוג: חלבי

מצרכים:

1 ביצה גדולה

שליש כוס (66 ג’) סוכר

שליש כוס (66 ג’) שמן

מעדן מילקי בטעם שוקולד עם קצפת (170 מ”ל)

חצי כוס (120 מ”ל) מים חמים

כף מלאה (12 ג’) אבקת קקאו

כוס (140 ג’) קמח תופח

לקצפת: חצי מיכל שמנת מתוקה (125 מ”ל), 2 כפות גדושות (30 ג’) אבקת אינסטנט פודינג וניל, 4 כפות (40 מ”ל) חלב קר

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל175 מעלות ומשמנים תבנית שקעים/מאפינס.

-מערבבים בעזרת כף או מטרפה את הביצה עם הסוכר. מוסיפים שמן, מילקי ומערבבים. מוסיפים מים חמים ומערבבים.

-מוסיפים קמח תופח ואבקת קקאו ומערבבים עד לתערובת אחידה.

-יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות ואופים במשך 12-14 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (12 דק’)
+
טיימר פועל

-בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הקצפת: מקציפים חצי שמנת מתוקה במשך כדקה. מוסיפים חלב ופודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף ושומרים במקרר.

-לאחר שהעוגות התקררו, מזליפים מעל את הקצפת.

*שומרים בקופסה סגורה במקרר.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
קציצות בשר בתנור
פשטידת תרד וברוקולי

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
יוסי השף (19:25 24.06.2021)

הי אפרת אפשר לעשות את הקצפת בלי חלב זאת אומרת שהמתכון יהיה פרווה?

מתכונים ב-10 דקות (19:50 24.06.2021)

היי,
אפשר להשתמש בחלב סויה ובקצפת צמחית- פרווה.
בעוגה עצמה אפשר להחליף את המילקי בכף- שתיים של ממרח שוקולד או במעדן סויה בטעם שוקולד.

שירה (17:22 13.05.2021)

היי
1. אם יש לי קמח רגיל אז להוסיף א. אפייה?אם כן, כמה?
2.כמה זמן ניתן לשמור במקרר? או לחילופין האם ניתן להקפיא?

תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (17:44 13.05.2021)

היי שירה,
תוסיפי כפית אבקת אפייה. מומלץ לשמור במקרר 5 ימים- שבוע, ובמקפיא גם שבועיים-שלושה בתנאי שאת לא מקפיאה עם הקצפת…
חג שמח😊

ליטל (13:03 12.04.2021)

היי אפרת תוכלי בבקשה לרשום לי כמויות ל40 קאפקייקס?
תודה 🙏❣️

מתכונים ב-10 דקות (13:48 12.04.2021)

היי ליטל,
כמויות ל-40 יחידות:
4 ביצים גדולה
כוס ושליש סוכר
כוס ושליש שמן
4 מעדן מילקי בטעם שוקולד עם קצפת (680 מ”ל)
2 כוסות (480 מ”ל) מים חמים
4 כפות מלאות אבקת קקאו
4 כוסות קמח תופח
לקצפת: 2 מיכלי שמנת מתוקה , 8 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל, 16 כפות (160 מ”ל) חלב קר

[email protected] (08:41 13.04.2021)

תודה רבה❤️

ליטל (08:43 14.04.2021)

היי אפרת בוקר טוב
יש לי 2 שאלות:
1. אם אני שמה קמח רגיל (4 כוסות) כמה אבקת אפייה להשים (בגר’)?
2. אני רוצה להוסיף ציפוי שוקולד לפי המתכון שלך לציפוי הפשוט תוכלי בבקשה לרשום לי כמויות מתאימות ל40 קאפקייקס?
תודה רבה ,🌺💕

מתכונים ב-10 דקות (13:23 14.04.2021)

היי ליטל,
ל-4 כוסות קמח שימי 4 כפיות אבקת אפייה.
ל-40 קאפקייקס כדאי להכפיל כמויות של הציפוי פי 1.5 או 2, כדי שיהיה בנדיבות.
בהצלחה😊

ליטל (21:03 30.01.2021)

היי אפרת תוכלי לרשום לי בבקשה כמויות לתבנית מלבנית 32*20 ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:42 30.01.2021)

3 ביצים M
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
2 מעדני מילקי בטעם שוקולד עם קצפת (170X2 ג’)
כוס מים חמים
2 כפות מלאות אבקת קקאו
2 כוסות קמח תופח
לקצפת: מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל), 4 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל, 8 כפות חלב קר

ליטל (21:49 30.01.2021)

תודה יקירה
אני עובדת עם משקל אז רציתי לשאול :
1. כמה גר’ זה 4 כפות אינסטנט וניל ?
2. 2 כפות קקאו זה 20 גר’?
3.כמה אבקת אפיה להשים על 2 כוסות קמח רגיל?
4. ביצים L להשים 2 או 3?

סליחה על כל השאלות. . .. 🙏

מתכונים ב-10 דקות (07:44 31.01.2021)

היי ליטל,
1. 60 גר׳.
2.כן 20 גר׳.
3.לשים 2 כפות אבקת אפייה שזה 10 גר׳.
4. 2 ביצים L.
שיהיה לך בהצלחה ושבוע טוב

ליטל (19:51 9.02.2021)

יצא טעים מאד 😋 תודה !

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:35 9.02.2021)

תודה לך שחזרת לעדכן 🙂

מיכל שירן (21:16 20.01.2021)

אנו משתמשים בתנור או לבשרי או לחלבי והתנור שלי בשרי לכן ההיתי רוצה בלי מילקי אפשר ?

מתכונים ב-10 דקות (22:08 20.01.2021)

כן כמובן, אפשרי.☺️

אסתר שטרן (19:24 8.04.2021)

זה יצא טוב מבחינת הטעם, כלומר רק הקקאו מספיק?

מתכונים ב-10 דקות (20:20 8.04.2021)

כן, אומנם יותר טעים עם המילקי אבל אפשר גם בלי.
אפשר גם במקרה כזה להוסיף כף- שתיים של ממרח שוקולד לתערובת:)

יפה (07:14 17.07.2020)

בוקר טוב, האם ביצה אחת מספיקה לתבנית אינגליש קייק? ראיתי במתכון אחר שהגבת שרצוי להוסיף 2 ביצים ברגע שמגדילים ממאפיס לתבנית

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:49 17.07.2020)

רצוי לשים 2 ביצים לאינגליש קייק כדי שהעוגה תצא יציבה יותר.

מוטי (16:17 19.05.2020)

אין לנו בשוויץ מילקי אפשר גם לעשות את זה עם יוגורט רגיל

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:46 19.05.2020)

אני חושבת שכן, הטעם יהיה פחות שוקולדי.
יש לשים כ-100 מ”ל ושליש כוס מים.

טל (18:36 7.06.2019)

היי.. כמה יוצא מהמתכון שכתבת? ואת המילקי צריל לערבב לפני?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:28 9.06.2019)

8-10 יחידות.
אין צורך לערבב לפני, זה מתערבב בתערובת.

מלכי (20:07 5.06.2019)

כן לעוגה קרה עם שמנת מוקצפת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:14 10.06.2019)

היי מלכי,
אני ממליצה להסתכל כאן – עוגות ללא אפיה.

חנה (15:45 28.05.2020)

תודה רבה
מתכונים מעולים ומלא רעיונות כל הכבוד את ממש יצירתית מתה על המתכונים כשאני מכינה תוך 5 דקות זה ניגמר אפילו הבת שלי מכינה ויוצא ממש טעים והיא רק בת 10

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:08 28.05.2020)

תודה רבה וחג שמח 💖

מלכי (20:16 4.06.2019)

יש מצב לעוגת שמנת קרה ואוכמניות אני רוצה מתכון תודה רבה ואין על המתכונים שלך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:32 5.06.2019)

הכוונה לעוגה בחושה עם שמנת או עוגה שמבוססת על שמנת מוקצפת (ללא אפיה)?

תאיר (19:29 18.05.2019)

מילקי הוציאו עכשיו שמנת להקצפה בטעם של השמנת של מילקי אז שמתי את הקצפת הזאת על העוגה וכשקניתי מילקי לעוגה קניתי פשוט את המילקי עם התוספות ושמתי מעל הקצפת וזה יצא ממש דומה למילקי💗

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:14 18.05.2019)

רעיון מעולה 🙂
תודה תאיר

שלי (20:04 4.11.2018)

היי, אמנם לא קשור למתכון, אבל היות ואני לוקחת ממך מתכונים מאת באופן קבוע (אין חג שאת לא מככבת אצלי 😉) אשמח שתעני לי… קצפת צמחית של קיץ, עדיפה על החלבית 38% של השף הלבן? מבחינת זה שתחזיק לי לעוגה ליום הולדת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:57 4.11.2018)

היי שלי,
מבחינת טעם – שמנת חלבית עדיפה. מבחינת הקצפה יציבה יותר – קצפת צמחית של ריץ’ קלה יותר להקצפה משמנת חלבית.
בכל מקרה, גם אם תשתמשי בחלבית 38% זה בסדר כי אחוזי השומן שלה גבוהים ולכן ההקצפה אמורה להיות יציבה.

רות (20:05 10.10.2018)

היי אפרת
נשמע מתכון מעולה. אם אני רוצה להכין כעוגת יומולדת ולא קאפקייקס מה הכמויות של המצרכים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:16 10.10.2018)

היי רות,
מה גודל התבנית שאת רוצה להכין בה?

רות (22:18 16.10.2018)

תבנית עגולה גדול סטנדרטי של עוגת יומולדת אני לא יודעת מידה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:29 17.10.2018)

ליום הולדת משתמשים בדר”כ בתבניות בקוטר 24 או בקוטר 26. ממליצה שתמדדי עם סרגל את הקוטר בחלק העליון.
אם זה קוטר 24 יש להכפיל כמויות ב-2. אם זה קוטר 26 יש להכפיל כמויות ב-3.
לגבי הקצפת- יש להכפיל כמויות ב-2 בכל מקרה (גם אם זו תבנית 26).

מלודי (13:59 14.08.2018)

היי מה הכמות של 5 מאפינים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:35 14.08.2018)

ביצה קטנה
רבע כוס סוכר
רבע כוס שמן
3/4 מיכל מעדן מילקי (130 מ”ל)
שליש כוס מים חמים
כף שטוחה אבקת קקאו
3/4 כוס קמח תופח
קצפת כדאי להשאיר את הכמות שבמתכון כי יהיה לך קשה להקציף כמות קטנה יותר.

חן (19:45 22.07.2018)

האם אפשר להשתמש בספריי של קצפת שקונים בסופר במקום להקציף שמנת מתוקה עם פודינג וניל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:51 22.07.2018)

כן אפשר.

עדי בן שושן (07:06 13.07.2018)

הי אפרת, אם רוצים להכין בתבנית עגולה 22 מה הכמויות הנדרשות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:53 13.07.2018)

היי עדי,
מומלץ להכפיל כמויות ב-2.

עליה (18:20 9.07.2018)

היי
אין לי קצפת, מה אני יכולה לעשות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:50 9.07.2018)

את יכולה להכין ציפוי שוקולד, לא חייב קצפת.

שני (18:42 30.06.2018)

שלום, ניתן לוותר על הקקאו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:36 30.06.2018)

היי שני,
הקקאו מחזק את הטעם השוקולדי. אם יש לך שוקולית אפשר לשים במקום. אם לא, אפשר להכין בלי, פשוט הטעם השוקולדי יהיה מעודן יותר.

שירן (15:11 28.05.2018)

הי אפרת.
אפשר כמות ל6 קאפקייס בבקשה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:33 28.05.2018)

היי שירן,
1 ביצה קטנה
רבע כוס סוכר
רבע כוס שמן
3/4 מעדן מילקי בטעם שוקולד עם קצפת (128 מ”ל)
שליש כוס מים חמים
3/4 כף אבקת קקאו
3/4 כוס קמח תופח
לקצפת: שליש מיכל שמנת מתוקה, כף וחצי אבקת אינסטנט פודינג וניל, 3 כפות חלב קר

לישי (16:46 13.05.2018)

שלום אני בת 12 ואני מכינה מלא אוכל ואני אוהבת לבשל אני רציתי לדעת עם העוגות האישיות מתאימות לשבועות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:52 13.05.2018)

היי לישי,
קודם כל, כל הכבוד לך 🌷
בטח, הן חלביות וטעימות ומתאימות מאוד לשבועות 🙂

רחל לוי (12:17 19.12.2017)

הוספתי מעדן מילקי וניל במקום שוקולד,
זה לא יצא כזה טעים למה לדעתך זה יצא ככה????

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:27 19.12.2017)

היי רחל,
לדעתי זה בגלל שהשתמשת במילקי וניל. זה יוצא טעים עם המילקי הרגיל בטעם השוקולד.

קרינה (12:03 30.11.2017)

היי אפרת,
הכנתי כמאפינס ויצא רך ויצאו לי שישה מאפינס גדולים ו2 קטנים הקטנים יצאו יפים עם גיבעה יפה ולא סדוקה והגדולים היתנפחו יותר מידי וניקרעו מלמעלה האם יש סיבה לזה ? מילאתי עד חצי גובה…ואני רוצה לחתוך את הגיבעה להזליף קרם עם חלב כחוש שהכנתי כי נישאר לי וחבל ולפורר את הגיבעה ולשים מעל הקרם ניראה לי יהיה טוב…
תודה רבה על המתכונים פעם הבאה אכין בתור אינגליש קייק.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:36 30.11.2017)

היי קרינה,
אני לא יודעת מדוע דווקא הגדולים נקרעו, במיוחד אם מילאת עד חצי גובה. אולי הם היו במיקום כזה בתנור שהטמפ’ היתה גבוהה מידי.
את יכולה לחתוך את הגבעה ולשים קרם. לגבי פיזור פירורי העוגה מעל, לשיקולך ולטעמך 🙂

קרן (20:01 29.11.2017)

היי .אני רוצה להשתמש לקרם הזה בעוגה אחרת .אני רוצה שיצא לי קרם קשה שאוכל לזלף ולא ינזל. האם אני יכולה להשתמש במה שאמרת או שיש מתכון אחר עבור קרם זילוף? קרם כמו בתמונה המצורפת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:53 29.11.2017)

היי קרן,
קודם כל חייבת להגיד שזה נראה מצוין.
אפשר להשתמש בקרם של המילקי כקרם זילוף רק חשוב להקציף אותו עד שמתקבלת קצבת יציבה ונוקשה.
כדאי גם להעביר את הקרם למקרר למשך כשעתיים לפחות לפני הזילוף.

ליאורה (10:54 27.11.2017)

הי,
אני רוצה להכין בתור עוגה, כמה זמן האפיה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:28 27.11.2017)

היי ליאורה,
אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק. זמן האפיה עשוי להיות 25-30 דקות.
יום מקסים 🙂

עפרי (13:15 24.11.2017)

היי אפרת. אין לי אפשרות להכין קצפת… אוכל להשתמש בקצפת של המילקי לזילוף? אשמח לתשובה לפני שבת…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:22 24.11.2017)

היי עפרי,
לא בטוחה שאפשרי יהיה לזלף את הקצפת של המילקי (היא רכה ועדינה).
אפשר פשוט להכין ציפוי שוקולד רגיל ולוותר על הקצפת.
שבת שלום 🙂

יעל (18:54 20.11.2017)

הי אפרת, אני רוצה להכין את המתכון למחר בבוקר לילדים, ואין לי קקאו רק שוקולית.
מה עלי לעשות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:55 20.11.2017)

אין בעיה, שימי שוקולית במקום.

אבי (11:41 19.11.2017)

היי אפרת
יש תחליף לכוס קמח תופח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:09 19.11.2017)

אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה. אם הכוונה לתחליף ללא גלוטן אז אפשר לשים תערובת קמחים ללא גלוטן (כמו קמח תמי, כרגיל וכו’) + כפית אבקת אפיה.

חגית (17:04 17.11.2017)

היי עשיתי את המתכון שלך וטעמתי אחד ויצא מאוד מאוד טעים וגם נראה מעולה (: הוספתי סוכריות לשיפור הטעם וגם שיראה יותר יפה מחכה לתגובתך…..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:09 17.11.2017)

וואו נראה מהמם!
תודה חגית על השיתוף 🙂

hadar (22:26 16.11.2017)

וואי נשמע פשוט מגניב!! כבר בדרך 🙂
אין עלייך 😉

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:42 16.11.2017)

בהצלחה 😉

שני (11:55 16.11.2017)

כשאת אומרת לשים מעדן מילקי..זה כולל את הקפת אור רק את החלק של השוקולד?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:32 16.11.2017)

גם את הקצפת.

שני (10:00 17.11.2017)

תודה..בעזרת השם אעדכן…נשמע מסקרן

אלייה (17:20 15.11.2017)

שלום לך !
במה ניתן להמיר את מעדן המילקי על אף שזוהי עוגת מילקי ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:05 15.11.2017)

היי אלייה,
אני חושבת שזה יעבוד גם עם כל מעדן שוקולד אחר.

אבי (15:37 15.11.2017)

היי אפרת
מדהים אותו כל פעם מחדש הפשטות שבמתכונים שאת מפרסמת.
האם אפשר לפרט בבקשה כמה זמן לערבב? הרבה פעמים שמעתי שיש לערבב מעט,בתנוחות קיפול וכולי.

אפשר לשים משהו אחר במקום אבקת קקאו? אשמח לתשובה במייל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:38 15.11.2017)

היי אבי,
מערבבים את הביצים עם הסוכר במשך כחצי דקה. מוסיפים שמן, מערבבים 5 שניות, מילקי, מערבבים 10 שניות. מים חמים- מערבבים 10 שניות, קמח תופח ואבקת קקאו – מערבבים 20-30 שניות, עד לאיחוד התערובת.
מערבבים רגיל. אין צורך לערבב בתנועות קיפול במקרה הזה.
במקום אבקת קקאו אני מניחה שאפשר לשים שוקולית.

אבי (11:42 19.11.2017)

כמו”כ, יש פתרון אחר לשקית הזילוף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:08 19.11.2017)

היי אבי,
לגבי הזילוף, אפשר גם לא לזלף ולשים את הקצפת ישירות עם כף על המאפינס. אפשרות נוספת ועדיפה לדעתי היא לשים את הקצפת בתוך שקית אוכל רגילה, לגזור את הקצה ולזלף.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.