שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30-35 דקות

סוג: פרווה

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

2 ביצים

שליש כוס (66 ג’) סוכר

שליש כוס (66 ג’) שמן

חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים

3 כפות (45 ג’) סירופ מייפל

חצי כפית (2.5 מ”ל) תמצית וניל

כוס (140 ג’) קמח תופח (או קמח קמח רגיל מעורבב עם כפית אבקת אפיה)

שליש (30 ג’) כוס קוקוס

לזיגוג מעל: 2-3 כפות סירופ מייפל

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים (ידנית או במיקסר) ביצים עם סוכר. מוסיפים שמן, מיץ תפוזים, סירופ מייפל, תמצית וניל ומערבבים. מוסיפים קמח תופח וקוקוס ומערבבים עד לאיחוד החומרים (אין לערבב יותר מידי אחרת זה עלול לפגוע באווריריות העוגה).

-יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור למשך 30-35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

-כשהעוגה חמה, יוצקים מעל סירופ מייפל באופן שווה.

הערה: ניתן להכפיל כמויות ולהכין בתבנית עגולה בקוטר 24 או מלבנית בגודל 22X31. זמן האפיה עשוי להתארך ל 40-45 דקות.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
שייק פירות
סלמון ברוטב חרדל

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
יעלי (13:11 27.07.2021)

היי יקרה,
אשמח לדעת אם אפשר (ויישאר טעים וטוב) להמיר את הסוכר בסוכר חום ואת הקמח בקמח מלא?תודה רבה!!!

מתכונים ב-10 דקות (15:28 27.07.2021)

היי יעלי,
אפשר להשתמש בסוכר חום וגם בקמח מלא(:
המרקם עשוי להשתנות מעט אבל עדיין יצא מצוין.

יעל (08:19 19.04.2021)

שלום אפרת,
האם ניתן להמיר את מיץ התפוזים במים או בחלב?
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (09:11 19.04.2021)

היי יעל,
במקום מיץ אפשר לשים חלב או לערבב 2 כפות מיץ לימון, להשלים לחצי כוס מים ולהוסיף כפית גדושה סוכר.
יום מקסים:)

אושרת (22:55 4.03.2021)

היי אפרת,
הכנתי את העוגה ויצא טעים מאוד!
משום מה גם לאחר 40 דקות היא לא נאפתה לגמרי אלא יצאה רכה יותר מידי ואפילו מאוד משומנת (הכפלתי כמויות, ושמתי בקומה השניה מלמטה בתנור)
אשמח לדעת מדוע זה קרה לי?
תודה על כל המתכונים המדהימים אחד אחד!!! 😋

מתכונים ב-10 דקות (23:29 4.03.2021)

היי אושרת,
האם דייקת בכמויות החומרים? אפית בתבנית מתאימה? יכול להיות גם שבגלל שהכפלת כמויות העוגה צריכה עוד זמן אפייה. מציעה לך תמיד לבדוק אם העוגה אפויה בעזרת שיפוד/קיסם.
בהצלחה🙂

אושרת (21:59 6.03.2021)

אפרת היקרה, תודה על תגובתך!
אני טעמתי מהעוגה בעודנה חמה.. וכנראה זה מה שגרם לי לחשוב שהיא איננה אפויה דיה..
אחרי שהיא התקררה טעמנו כולנו ואני ממש חוזרת בי!
היא יצאה מוצלחת וטעימה בטרוף שאני כמעט חיסלתי את כולה…😉

מתכונים ב-10 דקות (22:10 6.03.2021)

איזה כיף לשמוע:) תודה על העדכון אושרת😊

יעל (17:38 17.01.2021)

יצא מעולה ממש! הכנתי פעמיים בעלי ממש אהב והוא לא אוהב כל עוגה והילדים כמובן!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:09 17.01.2021)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Ff (12:33 28.08.2020)

יצא מושלם!!!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:40 28.08.2020)

שמחה לשמוע 🙂

ר.ר (12:15 22.07.2020)

עוגה שקוצרת מחמאות!!!!
תודה על המתכון!!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:07 22.07.2020)

שמחה לשמוע 🙂

מאי (11:38 16.07.2020)

היי
הסתבכתי עם הערבוב וכנראה בגלל זה העוגה לא צולחת. האם לערבב את הקמח והקוקוס בקערה נפרדת מהבלילה ואחכ להוסיף לבלילה – ולערבב קצת הכל יחד? ושאלה נפרדת, האם גם בהכנת מאפים (מאפינס וכו) צריך להפריד בהתחלה את הקמח וחומרי התפיחה (תופח או רגיל) מיתר החומרים ורק אחכ לערבב הכל יחד? אשמח אם תעשי לי קצת סדר 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:58 16.07.2020)

ממליצה לך לקרוא את זה – ערבוב עוגות בחושות 🙂

הדר (17:35 29.04.2020)

הי אפרת,
אפשר להחליף חצי מכמות הקמח בסולת? אני מאוד אוהבת עוגות סולת אבל לא מוצאת מתכון טוב לעוגת סולת עשירה במייפל כמו במאפיות 🙂
תודה מראש!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:57 29.04.2020)

היי הדר,
אפשר להכין את העוגה הזאת – עוגת סולת תפוזים ולשים 3 כפות מייפל + רבע כוס סוכר (במקום שליש כוס סוכר).
אחרי ששמת את הסירופ על העוגה אפשר להוסיף גם 2-3 כפות מייפל.

הדר (19:24 30.04.2020)

יצא מדהים! תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:36 30.04.2020)

מהמם 😍

מיכל (22:26 5.03.2020)

האם ניתן להשתמש במיץ תפוזים סחוט טבעי? בכל המתכונים שרשום מיץ תפוזים..
ותפוז אחד בערך כמה זה בכוס?
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:05 6.03.2020)

כן, אפשר להשתמש במיץ תפוזים סחוט טבעי או במיץ תפוזים מבקבוק לשתיה קלה.
תפוז יכול לצאת בין רבע לשליש כוס (יש תפוזים עם יותר מיץ ויש כאלה שפחות).

ני (09:22 10.01.2020)

אם אני רוצה להכין ב2 תבניות אינגליש אלומיניום הסטנדרטיות, ויש לי קמח רגיל לא תופח, מה הכמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:48 10.01.2020)

יש להכפיל את כל הכמויות ב-2.
במקום קמח תופח לערבב 2 כוסות קמח רגיל + 2 כפיות אבקת אפיה.

נופר (23:53 25.11.2019)

היי אפרת,
האם ניתן להכין כמאפינס אישי? אם כן כמה מאפינסים יתקבלו והאם זמן האפייה יתקצר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:22 26.11.2019)

כן אפשר. אמורים לצאת מהכמות כ-10 מאפינס.
זמן האפיה 15-20 דקות.

קרינה (22:00 6.08.2019)

אפשר להוסיף אגוזים מעל?
תודה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:45 7.08.2019)

כן.

אבישג (10:55 24.05.2019)

בסוף אני רואה שכן כתוב שמן משום מה במתכון שהדפסתי היה חסר שמן. אז סליחה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:33 24.05.2019)

אוקי 🙂

אבישג (10:54 24.05.2019)

היי
כתוב באופן ההכנה מוסיפים שמן ובמצרכים לא כתוב שמן? אז כמה שמן צריך אם בכלל?

רחלי (12:22 12.04.2019)

הי אפרת
האם אפשר להשתמש ב 100% מייפל אמיתי במקום הסירופ? ואם כן מה הכמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:38 12.04.2019)

בטח 🙂 אותן כמויות.

דורין (11:09 7.12.2018)

היי לפי איזה כוס המידות במתכון? זכוכית/כוס חד פעמי לשתייה חמה וכ”ו..?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:44 7.12.2018)

כוס זכוכית עם ידית (240 מ”ל)

דורין (14:20 7.12.2018)

תודה רבה!

חן (12:56 8.11.2018)

היי אפרת,
אפשר במקום תפוזים לשים קלמנטינות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:44 8.11.2018)

כן.

סיגל (18:00 15.10.2018)

עשיתי
יצא מושלם
תבורכי על כל הידע והיכולת שאת מוסרת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:00 15.10.2018)

תודה סיגל 🙂

יעל (12:00 14.09.2018)

מה הסיכויים שאוכל להשתמש במיץ אפרסק מבקבוק במקום?…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:18 14.09.2018)

נראה לי שיעבוד.

אודליה (21:32 23.08.2018)

היי אפרת! אז סוף סוף מצאתי סירופ מייפל טבעי בכשרות מהודרת! הכוונה לזה? כי לשם שינוי זה מה שיש לי כרגע! תודה רבה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:25 23.08.2018)

כן, זה מצוין 🙂

אודליה (22:58 23.08.2018)

יופי – תודה רבה ושבת שלום 🙂

רותם (14:02 11.07.2018)

העוגה מריחה וטעימה ונראת מעולה😀
תודה רבה לך על כל המתכונים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:55 11.07.2018)

תודה רותם! 🙂

מעיין (12:47 6.07.2018)

שלום אפרת,
תודה רבה על האתר המושקע…
רציתי לשאול במה אפשר להשתמש אם אין לי מיץ תפוזים?
מיץ אחר בא בחשבון?
תודה רבה!
מעיין

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:00 6.07.2018)

היי מעיין,
במקום מיץ אפשר לערבב 2 כפות מיץ לימון, להשלים חצי כוס מים ולהמתיק בכפית גדושה סוכר.

רבקה (16:29 8.03.2018)

הי אפרת, אני יודעת שזאת עוגת מייפל, אבל אני לא אוהבת, במה אפשר להחליף? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:00 8.03.2018)

היי רבקה,
אפשר לשים דבש במקום.

רינת (10:09 28.02.2018)

תודה אך מעדיפה משהו מהיר יתר. יש לך אולי מתכון שמתאים לכמה תבניות אינגליש קייק לעוגות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:16 28.02.2018)

אין לי מתכון שמתאים ליותר מ-4 תבניות אינגליש קייק מאחר וזה לא מומלץ.
אם את רוצה לחסוך בזמן תכיני רק בפעמיים. פעם אחת את הכמות של 3 תבניות ופעם שניה תכיני כמות של 4 תבניות אינגליש קייק:
7 ביצים גדולות
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי שמן
2 כוסות מיץ תפוזים
12 כפות סירופ מייפל
2 כפיות תמצית וניל
4 כוסות קמח תופח
כוס ושליש כוס קוקוס
לזילוף מעל: 11-12 כפות סירופ מייפל

רינת (22:09 27.02.2018)

היי אפרת, אני צריכה כמות שתספיק ל-7 תבניות אינגליש קייק (למשלוחי מנות…)
מה הכמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:11 28.02.2018)

היי רינת,
בגלל שזו כמות גדולה אני ממליצה להכין ב-3 פעמים כדי שהתוצאה תצא הכי מוצלחת (הסיבה היא שככל שמכינים כמות גדולה יותר המרקם של העוגה נפגע):

פעם אחת תכיני כמות של 3 תבניות:
5 ביצים גדולות
כוס (200 ג’) סוכר
כוס (200 ג’) שמן
כוס וחצי (360 מ”ל) מיץ תפוזים
9 כפות (135 ג’) סירופ מייפל
כפית וחצי (7.5 מ”ל) תמצית וניל
3 כוסות (420 ג’) קמח תופח
כוס (90 ג’) קוקוס
לזילוף מעל: 7-8 כפות סירופ מייפל

פעמיים תכיני כמות של 2 תבניות:
4 ביצים
3/4 כוס (150 ג’) סוכר
3/4 כוס (150 ג’) שמן
כוס (240 מ”ל) מיץ תפוזים
6 כפות (90 ג’) סירופ מייפל
כפית (5 מ”ל) תמצית וניל
2 כוסות (280 ג’) קמח תופח
שני שליש (60 ג’) כוס קוקוס
לזילוף מעל: 5-6 כפות סירופ מייפל
פורים שמח 🙂

יפעת (10:28 23.02.2018)

קל,פשוט וטעים!תודה

יפעת (10:27 23.02.2018)

יצאה אחלה עוגה,פשוטה, מהירה וטעימה, תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:27 23.02.2018)

תודה יפעת! 🙂

שפירא (17:43 19.02.2018)

תודה רבה! ממש טעים!
איך אפשר לעשות את העוגה ללא גלוטן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:05 20.02.2018)

במקום קמח רגיל אפשר לשים כוס קמח כרגיל או תמי ולהוסיף כפית אבקת אפיה.

ירדן (16:41 6.02.2018)

אוהבת את האתר הזה!!!
הכנתי פעם ראשונה את העוגה תוך פחות מיום היא נגמרה יום אחרי הכנתי בתבנית יותר גדולה הכפלתי כמויות ויצא מושלם
לא מאכזבת כל פעם מחדש יוצאת טעים.
אציין שבפעם הראשונה שהכנתי לא היה לי תפוזים שמתי מים והוספתי עוד מייפל וזה לא שינה בכלל.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:22 6.02.2018)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

שרית (11:35 26.01.2018)

היי אפרת!!
תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים שלך!!
רציתי לשאול, האם ניתן להחליף את המיץ תפוזים במיץ שאסחט מקלמנטינות? והאם הכמויות משתנות?
תודה מראש!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:41 26.01.2018)

היי שרית,
את יכולה לשים מיץ קלמנטינות סחוט באותה כמות.
שבת שלום 🙂

אביה (21:45 24.01.2018)

הכנתי בדקות ויצא ממש ממש מעולה! תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:29 24.01.2018)

תודה אביה, שמחה שאהבת 🙂

חלי (07:53 12.01.2018)

היי! עוגה מושלמת! אוהבת להכין אותה כל שישי!
יש לי שאלה, אם אני רוצה במקום מייפל להכין אותה עם טחינה.. מה ניתן לעשות?
אבל שתהיה בחושה בדיוק כמו זו

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:22 12.01.2018)

היי חלי,
לא ניסיתי אבל זה יכול להיות מעניין. אני מניחה שהיא תצא בטעם של חלבה. אם כן, כדאי להגדיל את כמות הסוכר לחצי כוס לפחות.
שבת שלום 🙂

חלי (10:39 12.01.2018)

את כזו מדהימה אפרת! תודה על המענה המהיר..
אז כמה לדעתך טחינה? אולי במקום התפוזים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:15 12.01.2018)

הייתי שמה במקום המייפל בסביבות 4 כפות מלאות טחינה גולמית.

חלי (10:33 13.01.2018)

את חושבת שהשילוב של התפוזים מתאים לטחינה? אפשר להחליף בחלב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:00 13.01.2018)

כן, תפוזים דווקא משתלב עם טחינה (יש לי עוגה חלבה באתר שהיא עם טחינה ותפוזים).
בכל מקרה, אפשר גם לשים חלב.

אלון רז (15:28 8.12.2017)

היי יש לי שאלה
אפשר לעשות את עוגת המייפל בלי קוקוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:54 8.12.2017)

כן, אפשר.

אלון רז (16:50 8.12.2017)

תודה

משה (17:33 26.11.2017)

היי אפרת

אני לקראת סיום האפיה והגובה של העוגה אינו זהה בקצוות יש מין נפילה כזו . כיצד מונעים את התופעה.

זו הפעם הראשונה שאני אופהץ
אודה לתגובתך

משה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:35 26.11.2017)

היי משה,
העוגה לא אמורה להיות סמטרית/בגובה אחיד. בדר”כ יש בטן לעוגה או סדקים.
אתה יכול לצלם לי את העוגה בסיום האפיה שאראה על מה מדובר? כך אוכל להבין יותר טוב אם יש בעיה ומהי (יש אפשרות לצרף תמונה לתגובה אך היא צריכה להיות פחות מ2M).

אבי (21:49 15.11.2017)

שלום רב, רציתי לשאול לכמה ימים ניתן לשים את העוגה במקרר? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:09 16.11.2017)

היי אבי,
את העוגה מומלץ לשמור עטופה בניילון נצמד מחוץ למקרר כיומיים. לאחר מכן מומלץ להעביר אותה למקרר ל2-3 ימים נוספים.

Sam (09:04 15.11.2017)

הכפלתי את הכמויות השתמשתי בתבנית 24 ויצא פשוט חלום של עוגה. (בתנור שלי) הנמכתי את המעלות ל-150 למשך 40 – 45 דקות.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:17 15.11.2017)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ויום מקסים!

אני (19:11 12.11.2017)

שלום,
האם ניתן להחליף את הסירופ מייפל שבא לאחר האפייה, בסירופ של מים וסוכר? (כמו של עוגת סולת)
תודה רבה על המתכונים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:06 12.11.2017)

כן, אפשר.

מיכל (16:01 10.11.2017)

הי,
אם מכינים בתבנית אינגליש קייק של 30 ס”מ, לא חד פעמית, צריך להוסיף כמויות?
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:14 10.11.2017)

היי מיכל,
אם זו תבנית אינגליש קייק שאינה חד פעמית, היא בדר”כ קצת יותר גדולה ולכן כדאי להכפיל כמויות ב1.5.
3 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים
4.5 כפות סירופ מייפל
חצי כפית תמצית וניל
כוס וחצי קמח תופח
חצי כוס קוקוס
לזילוף מעל: 3-4 כפות סירופ מייפל

אפרת (15:28 10.11.2017)

לא אוהבים אצלי קוקוס.. אפשר בלי או שזה מהותי לעוגה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:59 10.11.2017)

היי אפרת,
אפשר לוותר על הקוקוס.
שבת שלום

מאור מזרחי (15:36 4.11.2017)

חייב מיץ תפוזים?
אני חיבת תשובה במהרה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:46 4.11.2017)

היי מאור,
במקום מיץ אפשר לערבב 2 כפות מיץ לימון, להשלים חצי כוס מים ולהמתיק בכפית גדושה סוכר.

שלום (17:08 12.10.2017)

שלום, הכוונה לפירורי קוקוס? הזה היבש הגרוס או לקרם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:28 12.10.2017)

הכוונה לקוקוס טחון, הפירורי היבש (לא קרם).

אסתי (16:01 4.10.2017)

מכינה עכשיו עם קמח מלא…מקווה שייצא טעים😊

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:56 4.10.2017)

היי אסתי,
אם זה קמח כוסמין מלא אין בעיה. אם זה קמח מלא רגיל אני ממליצה לשלב חצי כמות קמח לבן כדי שהמרקם לא ייצא דחוס מידי.
חג שמח 🙂

אדוה (12:29 30.09.2017)

עוגה נהדרת! הכנתי לא מעט עוגות מייפל אבל זאת מנצחת – רכה וטעימה והתפוזים והקוקוס מוסיפים המון. הכנתי לשבירת הצום ונהננו מאד

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:45 30.09.2017)

תודה אדוה, שמחה שיצא טעים 🙂

יובלי (20:49 17.09.2017)

היי אפרת,
אני רוצה להכין את העוגה כמאפינס בלבד – אני צריכה 31 חתיכות ל31 ילדי הגן – איזו כמות עליי להכין? האם יש לך רעיון מה לשים על העוגה במקום קינמון ואגוזים?
תודה!

יובלי (20:50 17.09.2017)

התכוונתי לעוגת מייפל הרגילה ולא לזו… 🙁

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:04 17.09.2017)

עניתי לך בעוגת מייפל 🙂

נועה (12:45 17.09.2017)

היי אפרת
האם הכוונה היא להקציף את הביצים והסוכר או לערבבב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:57 17.09.2017)

אפשר לערבב באופן ידני או להקציף במיקסר, מה שנוח לך.
שנה טובה 🙂

גלית (11:18 16.09.2017)

היי
עשיתי פעמיים את העוגה לפי המתכון בדיוק והיא לא עולה
אשמח לדעת מדוע בבקשה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:30 16.09.2017)

היי גלית,
השתמשת בתבנית אינגליש קייק חד פעמית? אם השתמשת בשני המקרים באותו קמח תופח יכול להיות שמשהו לא בסדר עם הקמח.
ראי סיבות נוספות לעוגה שלא תופחת בלינק המצורף.
שנה טובה 🙂

לירז (10:19 20.08.2017)

אפרת היקרה!!!
ברכותיי לרגל ספרך החדש!!!
הזמנתי אותו הבוקר, איזה כיף!
מאחלת לך שבוע נפלא(:

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:42 20.08.2017)

תודה לירז!
שבוע מקסים 🙂

שירה (21:48 19.08.2017)

יצא מהמם!!! לא נשאר פרור!! תודה רבה על ממתכונים המצוינים!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:12 19.08.2017)

תודה שירה 🙂
שבוע טוב!

לימור (14:44 19.08.2017)

אפשר להמיר לקמח ללא גלוטן ?
איזה ?
האתר מקסים ומועיל
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:40 19.08.2017)

היי לימור,
אני חושבת שאפשר להשתמש בכל תערובת קמחים כמו קמח תמי, כרגיל, בר-אל וכו’ ולשים כוס קמח + כפית אבקת אפיה.
או שאפשר לשים שני שליש כוס קמח קונדיטור + שליש כוס קמח אורז + כפית אבקת אפיה.

Zipi (19:37 18.08.2017)

הכנתי העוגה עם חלב במקום המיץ. יצאה מעולה טעימה טעימה מורגש הקוקוס והמייפל. תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:42 18.08.2017)

תודה ציפי, שבת שלום 🙂

מיכל (19:35 17.08.2017)

מתכון מצוין! מעט עבודה ותוצאה מעולה
לדעתי, לאוהבי הקוקוס (כמוני למשל) אפשר להוסיף עוד קצת.
כשאין לי מיץ תפוזים אני מוסיפה כל מיץ בהיר אחר או מים עם מעט רום או תמצית שקדים
שבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:13 17.08.2017)

תודה מיכל 🙂

שרי (19:18 17.08.2017)

הכנתי עם קמח כוסמין ויצא מעולה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:11 17.08.2017)

מעולה, תודה שחזרת לעדכן 🙂

רחל (14:59 17.08.2017)

האם ניתן לשדרג לקמח בריא יותר כמו מלא או כוסמין ? ובמה זה משנה את המתכון ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:15 17.08.2017)

אפשר להכין מכוס קמח כוסמין + כפית מלאה אבקת האפיה.
יתר הכמויות אינן משתנות.

zipi (14:20 17.08.2017)

באם אפשר במקום מיץ תפוזים חלב? תודה למתכון

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:59 17.08.2017)

אפשר אבל עם מיץ זה יוצא יותר טעים.

מיטל (12:22 17.08.2017)

שלום רב אפרת
מה אפשר לשים במקום מייפל?
מה אפשר לשים במקום התפוזים?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:47 17.08.2017)

היי מיטל,
זאת עוגת מייפל ולכן רצוי לא לוותר על המייפל. אם בכל זאת את רוצה להכין אז יכול להיות שאפשר לשים דבש.
מיץ התפוזים מוסיף טעם. אם בכל זאת את מוותרת אז אפשר להכין לימונדה – לערבב 2 כפות מיץ לימון, להשלים חצי כוס מים ולהמתיק בכפית גדושה סוכר.

טלי מצליח (11:13 17.08.2017)

היי
מה אפשר לשים במקום קוקוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:43 17.08.2017)

אפשר לוותר על הקוקוס.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.