שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 25 דקות

סוג: חלבי/ פרווה

תבנית עגולה בקוטר 22.5

מצרכים:

לעוגה:

3 ביצים

שליש כוס (66 ג’) סוכר

חצי כוס (100 ג’) שמן

חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים (לא בהכרח טבעי, אפשר מבקבוק לשתיה קלה)

4 כפות (80 ג’) דבש

כוס וחצי (210 ג’) קמח תופח (או כוס וחצי קמח רגיל + כפית וחצי אבקת אפיה)

*להרטבת העוגה: כף וחצי (30 ג’) דבש + 4 כפות (40 מ”ל) מים רותחים

לקרם הוניל והדבש:

חצי כוס מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (125 מ”ל)

2 כפות מלאות (24 ג’) אבקת אינסטנט פודינג וניל

רבע כוס (60 מ”ל) חלב / חלב סויה/ חלב קוקוס

כפית (10 ג’) דבש

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל170 מעלות ומשמנים היטב תבנית עגולה 24.

הכנת העוגה: מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר במשך 2 דקות, עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים את השמן, מיץ תפוזים והדבש ומערבבים. מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה ומוסיפים לתערובת. מערבבים קלות עד לאיחוד חומרים.

-יוצקים את הבלילה לתבנית המשומנת ואופים במשך כ-25 דקות.

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל

-מערבבים כף וחצי דבש עם 4 כפות מים רותחים ומרטיבים את העוגה בעודה חמה (בעזרת כף שופכים על החלק העליון של העוגה באופן שווה).

הכנת הקרם: מקציפים שמנת במשך כדקה עד לקבלת קצפת רכה. מוסיפים אינסטנט וניל, חלב וכפית דבש וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

-לאחר שהעוגה התקררה לטמפ’ החדר, מורחים את הקרם מעל העוגה באופן אחיד. עוטפים את העוגה היטב (אחרת היא עלולה להתקשות ולהתייבש) ושומרים במקרר לפחות 3-4 שעות לפני ההגשה (מי שרוצה- ניתן להזליף דבש מעל הקצפת).

עוגת דבש עם קרם

 

 

מתכונים לראש השנה

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
אורז עם ברוקולי, כרובית וגזר
עוגת דבש, טחינה וקוקוס

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
אפרת (16:58 6.09.2021)

אם אני אופה בתבנית עם מכסה, עדיין צריך לעטוף את העוגה לפני שמכניסים למקרר או שמספיק לכסות במכסה? תודה.

מתכונים ב-10 דקות (17:26 6.09.2021)

אם מדובר בתבנית אטומה אין צורך לעטוף את העוגה.
שנה טובה(:

אפרת (17:45 6.09.2021)

תודה! שנה טובה.

רבקה (12:07 6.09.2021)

האם העוגה צריכה להישמר במקרר?

רבקה (12:08 6.09.2021)

והעוגה יצאה טעימה בטירוף!!!

מתכונים ב-10 דקות (12:18 6.09.2021)

שמחה מאד לשמוע! חג שמח(:

מתכונים ב-10 דקות (12:18 6.09.2021)

היי רבקה,
כן, במקרר.

ענת (19:14 5.09.2021)

מה הכמויות לתבנית בקוטר 25?
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (20:11 5.09.2021)

היי ענת,
הכמות כפולה פי 2:
6 ביצים

שני שליש כוס סוכר

כוס שמן

כוס מיץ תפוזים (לא בהכרח טבעי, אפשר מבקבוק לשתיה קלה)

8 כפות דבש

3 כוסות קמח תופח

רבקה (23:01 2.09.2021)

אחרי שהוצאתי את העוגה מהתנור ושמתי את הדבש עם המים, האמצע של העוגה נפלה…. מה הסיבה נראה לך? שאני אדע לנגלה הבאה

מתכונים ב-10 דקות (23:15 2.09.2021)

היי,
שתי הסיבות הנפוצות ביותר לכך הן חוסר דיוק בכמויות (האם השתמשת בכוס מדידה?) וזמן אפייה קצר מהדרוש. יכול להיות שהיה צריך לתת עוד כמה דקות אפייה(:

רבקה (23:26 2.09.2021)

השתמשתי בכוסות מדידה כמובן, ושמתי את העוגה 30 דק בתנור….. לא ודעת מה לא עשיתי טוב :/

מתכונים ב-10 דקות (23:47 2.09.2021)

מעולה שהשתמשת בכוס מדידה(:
אם כך, יתכן שבאמת הסיבה היחידה היא שהיה צריך עוד קצת לאפות את העוגה (זמן האפייה עשוי להשתנות בין תנורים).
עוד סיבות שאני יכולה לחשוב עליהן: שימוש בביצים גדולות, שימוש בתבנית בקוטר קטן יותר, שימוש בקמח מלא או כוסמין, ערבוב יתר של הבלילה אחרי הוספת הקמח, ושימוש בדבש מסוג נוזלי מדי (פחות נפוץ).

אפרת (10:42 2.09.2021)

אפשר להכין את הבלילה לעוגה ביד ולא במיקסר? תודה

מתכונים ב-10 דקות (11:36 2.09.2021)

היי אפרת,
רצוי במיקסר, אבל אפשר גם ידנית עם מטרפה. חשוב רק להקפיד על הקצפה ידנית טובה.

רייזי (17:09 30.08.2021)

לבמה תבניות אינגלישקיק זה יספיק???

מתכונים ב-10 דקות (18:00 30.08.2021)

היי רייזי,
הכמות מספיקה ל-2 תבניות אינגליש קייק. העוגה יוצאת נמוכה יחסית אבל יש עוד שכבת קרם ששמים מעליה(:

חגית (22:03 5.12.2020)

היי אפרת,
תוכלי בבקשה לכתוב לי מה הכמויות לתבנית מרובעת ענקית (בגודל של תבנית התנור)- 34X40 (עומק – 5 ס”מ)
ומה הכמויות של הקרם?
תודה רבה ושבוע טוב

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:49 6.12.2020)

היי חגית,
5 ביצים גדולות
כוס סוכר
כוס ורבע שמן
כוס וחצי מיץ תפוזים (לא בהכרח טבעי, אפשר מבקבוק לשתיה קלה)
שני שליש כוס דבש
3+3/4 כוסות קמח תופח
*להרטבת העוגה: 3 כפות דבש + 8 כפות מים רותחים
לקרם הוניל והדבש:
2 מיכלי שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (סה”כ 500 מ”ל)
חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
חצי כוס חלב / חלב סויה/ חלב קוקוס
2 כפות דבש
שבוע נפלא 🌺

חגית (23:54 13.12.2020)

תודה רבה, העוגה יצאה מושלמת!

מתכונים ב-10 דקות (10:49 14.12.2020)

שמחה לקרוא שיצא מוצלח חגית ❤️

דורית (21:05 12.10.2020)

חייבת לפרגן לך שפשוט יצא מדהים. הילדים אוהבים מאד! תודה רבה😘

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:14 13.10.2020)

שמחה לשמוע ❤️
תודה!

אלמוג (16:49 22.09.2020)

מדהים! פעם ראשונה שיוצאת לי עוגת שיש אוורירית שכזו! והקרם ממש שדרוג! למרות ששכחתי לחכות שהעוגה תתקרר.. התחסלה ע”י 2 אנשים בלבד במהלך החג…
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:33 22.09.2020)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה אלמוג

[email protected] (17:08 10.09.2020)

הי אפרת איך אפשר לעשות את הקרםפרווה בלי חלב קוקוס?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:10 10.09.2020)

כן, אפשר להוסיף 3 כפות מים קרים.

אפרת (10:28 2.09.2021)

גם אני רוצה להכין את הקרם פרווה עם מים. הכוונה למים קרים מהמקרר או מהברז? תודה ושנה טובה!

מתכונים ב-10 דקות (11:34 2.09.2021)

היי אפרת,
רצוי מים קרים מהמקרר, אבל אפשר גם מהברז.

חני (13:50 9.09.2020)

היי,
יש לך אולי מתכון טוב עם גבינת עיזים? ושלא ככ ישימו לב לגבינה כי אמא שלי לא סובלת גבינת עיזים🙁
כי בטעות קניתי……🙈
תודה💖

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:56 9.09.2020)

היי חני,
יש את המתכון של הכנאפה שמשלב גבינת עיזים.

חני (09:55 11.09.2020)

תודה🤗

אהובה (15:59 7.09.2020)

אני רוצה להכין אותה גבוהה
ולשים קרם באמצע וגם למעלה
בתבנית 24 מה הכמויות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:41 8.09.2020)

היי אהובה,
אלה הכמויות המומלצות:
4 ביצים
חצי כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ
6 כפות דבש
2 ורבע כוסות קמח תופח (או שתיים ורבע כוסות קמח רגיל + שתיים ורבע כפיות אבקת אפיה)
להרטבת העוגה: 2 כפות גדושות דבש + 6 כפות מים
לקרם הוניל:
מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
שליש כוס חלב
כפית גדושה דבש

ענת (10:12 21.10.2019)

שכחתי לציין, שבאלה, אני לא מרטיבה אותם ולא שמה קרם מעל, הם מיועדים לילדים מחר להוספת בצק סוכר מעל.

השאלות על הקרם וההרטבה היו לכמות נוספת שחשבתי לעשות בחג
ובטוח שאעשה בהמשך.
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:58 21.10.2019)

נראה מעולה 🙂

ענת (10:02 21.10.2019)

הי אפרת, חג שמח,
עשיתי את המאפינס גם במנג’טים וגם בקאפקייקס מקרטון ויצא מעולה,
הקפאתי אותם והוצאיתי אותם עכשיו להפשרה, כי אני צריכה אותם למחר בבוקר,

איך הכי טוב לשמור אותם עד מחר? בחוץ? במקרר? מכוסה ? ועם כן איך ועם מה הכי טוב לכסות אותם?

אשמח לתשובה מהירה, תודה 🙏

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:59 21.10.2019)

בחוץ מכוסים בניילון נצמד או סגורים בתוך קופסה אטומה.

ענת (19:28 13.10.2019)

הי אפרת, תודה על תשובתך המהירה, אני לא יודעת באמת למה לא ראיתי בכלל בהתחלה, גם לא שגוללתי למעטה,

בכל אופן רציתי גם לשאול:

מה הכמות שאני אמורה למלא את הקאפקייקס/המנג’טים? לגמרי/ רק 3/4/ חצי?

במידה ואני עושה קאפקייקס/מנג’טים, מקפיאה אותם ומפשירה, משהו יכול לקרות למרקם של העוגה? האם היא תהיה יותר רטובה/מתפוררת?

וגם אם אני מפשירה ורוצה לעשות עליהם את הקרם, אפשר להרטיב את הקאפקייקס לפני הקרם?

כמה זמן אפייה וכמה מעלות אם זה קאפקייקס ולא עוגה שלמה?

ולגבי השמירה של הקאפקייקס/העוגה במקרר במידה ויש קרם מעל, אם אני שמה אותם בסטנד של עוגה או מגש עם מכסה, זה בסדר? לא יתייבש ויתקשה?

וגם הבנתי פעם שיש איזה שיטה לשים את הנייר אלומיניום עם קיסמים, את יודעת? מכירה איך עושים את זה?

תודה רבה על העזרה, את מקסימה ועוזרת לי המון, אשמח לתשובה מהירה, חג שמח!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:50 14.10.2019)

אם אלה קוקטים (מקרטון קשיח) אפשר למלא עד גובה 2/3 או 3/4.
אם אלה מנג’טים (מנייר דק) כדאי למלא עד גובה 3/4 וכדאי להניח אותם קודם בתוך תבנית מאפינס כדי שיהיו יציבים.
המרקם לא אמור להפגע לאחר הפשרה.
אפשר להרטיב לפני הקרם. בכל מקרה כדאי להרטיב אותם רק לאחר הפשרה.
זמן אפיה 16-20 דקות.
לגבי האחסון במקרר, כל עוד הכיסוי אטום אין בעיה.
לגבי האלומיניום, לא מכירה.

ענת (23:28 12.10.2019)

אני בודקת אם התגובה שלי מלפני כמה דקות נשלחה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:39 13.10.2019)

היי ענת,
התגובה שלך מופיעה למטה ויש לגלול כדי לראות אותה.
אעתיק לך את תשובתי כאן:
אם את לא מכינה עם הקרם אז אפשר להוסיף קינמון.
אפשר להכין בקאפקייקס/מנג’טים.
אם את לא מכינה את הקרם לא חייב להרטיב.
אפשר להכין מראש ולהקפיא.
אני מציעה להכין בפעמיים כדי לא לפגוע במרקם העוגה. אם הכמות שבמתכון תספיק ל-12 מנג’טים אז מעולה. אם הכמות תספיק לפחות, תכיני בפעם הבאה את הכמות הזו:
4 ביצים
חצי כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ
6 כפות דבש
2 כוסות ורבע קמח תופח (או שתיים ורבע כוסות קמח רגיל + שתיים ורבע כפיות אבקת אפיה)

גבריאלה (15:08 5.10.2019)

הי
העיסה היתה אוורירית,העוגה עלתה בתנור, ובדקתי במספר מקומות, והקיסם היה יבש.
אחרי שהתקררה, נפלה לא מעט, מלטה נראה שכביכול לא עלתה,
מלמעלה נוצרה קרום רטוב, ומתחתיו העוגה ממש רטובה, במירקם של עוגת סולת.
בקיצור: הלכה לפח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:21 6.10.2019)

באיזה תבנית השתמשת וכמה זמן אפית את העוגה?
לפי מה שאת מתארת העוגה הוצאה מהתנור לפני שנאפתה לגמרי.

עדנה (15:17 27.11.2019)

גם אצלי אותו דבר😏

גיניפר (18:15 3.10.2019)

הייי. אפשר להכין את העוגה יום אחד מראש?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:16 3.10.2019)

כן. יש לשמור במקרר.

מיכל .פ. (17:39 24.09.2019)

היי, אפשר בלי סוכר בכלל? או להשתמש בסטיביה ללא סוכר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:44 24.09.2019)

אפשר לשים סטיביה ללא סוכר או להמיר את הסוכר בדבש.

עדנה סבן (14:12 19.09.2019)

הי אפרת
מה
אפשר במקום מיץ תפוזים?
תודה לך יקירה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:11 20.09.2019)

במקום מיץ תפוזים אפשר לסחוט לכוס 2 כפות מיץ לימון, למלא מים עד חצי כוס, להוסיף כפית מלאה סוכר ולערבב.

שרון (19:26 11.09.2018)

אפרת המקסימה!הכנתי כפרווה ויצאה עוגה מעולה!מאוד עדינה בטעמה ומיוחדת!תודה רבה ושתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:18 11.09.2018)

תודה שרון יקרה!
שנה טובה ❤️

נעמי (10:30 11.09.2018)

העוגה יצאה נפלאה, ממש קלילה, נעימה וטעימה(: תודה רבה ושנה טובה!
איך אני מוצאת עוד מתכונים שלך?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:42 11.09.2018)

תודה נעמי, שמחה שאהבת!
כל המתכונים באתר הם שלי 🙂 ואם תרצי אני יכולה לרשום אותך לניזולטר.
שנה טובה 🌷

נעמי (08:14 13.09.2018)

וואוווו!(:
אשמח מאוד להיות מכותבת לניוזלטר, סימנתי את הבקשה להצטרף לרשימת התפוצה בסוף התגובה.
תודה רבה אפרת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:35 13.09.2018)

מצוין 🙂
יום מקסים!

אנה (20:44 8.09.2018)

שלום, אפשר להשתמש בקמח כוסמין מלא? אם כן, מה אמור להיות היחס של הנוזלים? תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:42 8.09.2018)

בגדול אפשר, באותה כמות (כוס וחצי קמח כוסמין + כפית וחצי אבקת אפיה).
לדעתי יוצא יותר מוצלח עם קמח רגיל בשילוב עם הקרם.
שנה טובה 🌺

דנה (00:39 6.09.2018)

ואוו איזה טעים וקל😋
הכנתי מאפינס.
טעים, טעים, טעים
שנה טובה 😊

אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:46 6.09.2018)

שמחה לשמוע!
תודה דנה.
שנה טובה ומתוקה ❤️

ניצן (12:38 29.08.2018)

אפרת שלום
איפה אפשר לראות את הכמויות לתבנית 26?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:07 29.08.2018)

היי ניצן,
כמויות לתבנית 26:
4 ביצים
חצי כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ
6 כפות דבש
2 ורבע כוסות קמח תופח (או שתיים ורבע כוסות קמח רגיל + שתיים ורבע כפיות אבקת אפיה)
להרטבת העוגה: 2 כפות גדושות דבש + 6 כפות מים
לקרם הוניל:
מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
שליש כוס חלב
כפית גדושה דבש

ניצן (07:21 30.08.2018)

תודה רבה! אני אופה חדשה 🙂 עד היום כל מתכון שעשיתי מכאן הצליח בגדול !!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:41 30.08.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה ניצן.
יום נפלא 🌷

ניצן (12:42 11.09.2018)

וואוו, יצא מעולה !! טעם הדבש עדין, לא כבד, העוגה יצאה רטובה (מפיזור הדבש עם המים בסוף) ואוורירית, מתכון מנצח!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:44 11.09.2018)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

מירי (18:20 25.08.2018)

הי,
מה דעתך על הוספה של תפוחי עץ לעוגה?
מה כדי -להוסיף תפוחי עץ לעודה עצמה, או לקשא בתפוחי עץ שבושלו בסירופ מעל הקרם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:31 25.08.2018)

נראה לי שעדיף לקשט מעל הקרם.

שרון (14:55 25.08.2018)

אפרת המקסימה!אפשר להכין כמות לתבנית 26 בשתי תבניות:אינגליש ומלבנית 22×31 שתיהן חד פעמיות?ולהכניס את שתיהן לתנור במקביל? כמה זמן אפייה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:29 25.08.2018)

כן אפשר.
העוגה באינגליש קייק אמורה להיות מוכנה לפני. אחרי 17-20 דקות. תשימי אותה יותר קרוב לדלת התנור כדי שתוכלי להוציא אותה ולהשאיר את התבנית הגדולה יותר להמשך אפיה.

שרון (20:58 24.08.2018)

אפרת המקסימה!אפשר להכפיל כמויות ולהכין בשתי תבניות חד פעמיות 31×22 ולהכניס לתנור במקביל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:10 25.08.2018)

כן אפשר. מספיק להשתמש ב-5 ביצים גדולות.

נועה (17:50 10.08.2018)

היי אפרת האהובה!
עכשיו העוגה בתנור,
תמיד המתכונים שלך יוצאים פשוט משגע
(וחמתי אוכלת את הכובע כל פעם מחדש P: )
חח
תודה לך אפרת!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:21 10.08.2018)

שמחה לשמוע! 😉
תודה יקירה

ליאת (11:47 10.12.2017)

היי אפרת,
עוגה מהממת!! הכנתי לשבת והיא כמובן נעלמה…
אם אני רוצה שתצא עוגה גבוהה מאד יש מצב להכין כמות של תבנית 26 (כמו שהשבת בנ”ל) בתבנית 24?

ושוב תודה על הסבלנות.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:31 10.12.2017)

היי ליאת,
שמחה שאהבת את העוגה 🙂
וכן, אפשר להכין את הכמות של תבנית 26 בתבנית 24 כדי שהעוגה תצא גבוהה.
שבוע נפלא🌺

ליאת (13:28 7.12.2017)

היי אפרת,

יש אפשרות לפרוס את העוגה באמצע ולמלא בקצפת עם מלית כלשהיא?

אני מחפשת עוגת שכבות ליומהולדת (לא שוקולד ולא קנוי)

והאם יש למרוח סירופ על העוגה לפני המילוי בקצפת? אם כן איזה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:01 7.12.2017)

כן ליאת, אפשר. חשוב רק להניח לעוגה להתקרר לגמרי לפני שפורסים אותה באמצע.
מומלץ להרטיב ממש מעט את העוגה בדבש ומים (כמו שרשום במתכון).

סילבי (15:39 22.09.2017)

הי
חזרתי לעדכן, הכנתי את העוגה לחג והיא יצאה פשוט מדהים ,כל כך טעימה שלא נשאר כלום
הכנתי אותה פרווה ולא הורגש כלל. עשיתי כמויות לתבנית 26 אבל אפיתי בתבנית 25 והיא יצאה גבוהה ועסיסית
תודה על המתכון הנפלא
שנה טובה ומתוקה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:56 22.09.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה סילבי ושנה טובה!

ענת (22:18 21.09.2017)

💗

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:42 22.09.2017)

מהמם! תודה יקירה 🙂

רונית (11:49 20.09.2017)

עוגה מעולה.עשיתי אתמול.לא נשאר דבר…
עשיתי עם סילאן וחצי קמח מלא.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:41 20.09.2017)

תודה רונית, שנה טובה ומתוקה 🙂

רחל (08:25 20.09.2017)

וואו. אחת העוגות המצוינות!! כל שנה אני מכינה עוגת דבש צולעת, השנה העוגה יצאה מדהים. גם נראת יפה וגם טעימה בטירוף!! ממליצה בחום למי שעדיין לא ניסה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:30 20.09.2017)

תודה רחל 🙂
חג שמח ושנה טובה!

עדי (14:31 19.09.2017)

אפשר להכין את זה בתבנית אלומניום בינוני ? (במקום תבנית עגולה)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:49 19.09.2017)

כן, תבנית מלבנית 31X22.
שנה טובה 🙂

אורלי (13:48 16.09.2017)

הי, אם אני מעוננית לאפות קאפייקס מהמתכון לכמה זה יספיק? ולכמה זמן לאפות ועל איזו טמפ’? תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:16 16.09.2017)

היי אורלי,
הכמות אמורה להספיק ל15-18 יחידות.
יש לאפות על 170 מעלות במשך 10-15 דקות.
שנה טובה 🙂

אורלי (12:29 21.09.2017)

יצא נהדר תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:19 21.09.2017)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

שרון (20:15 6.09.2017)

איך מזלפים את הבגד על הקרם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:53 6.09.2017)

היי שרון,
זה עניין של טעם. לדעתי זה יוצא טעים גם בגרסת הפרווה.
לגבי הדבש, אני השתמשתי בדבש במיכל לחיץ אז היה לי קל לזלף. אם אין אפשר לשים בשקית זילוף/אוכל או לזלף בעזרת כפית.

שרון (20:12 6.09.2017)

אפרת המקסימה!טעם הלוואי של הקצפת הצמחית לא מורגש?מכינה בגירסת הפרווה עם חלב סויה

אביגיל (10:36 25.11.2016)

שלום,רציתי לשאול מדוע לפעמים המרקם החיצוני של העוגה יוצא סדוק ושבור באפיה? ומה צריך לעשות שלא יופיע?
תודה על המתכונים הנהדרים והפשוטים, מרגישים שהנתינה מכל הלב 🙂

מתכונים ב-10 דקות (11:10 25.11.2016)

היי אביגיל,
יש עוגות שזאת תופעה טבעית. בכל מקרה, אפשר להפחית את התופעה באפיה ב 10-20 מעלות פחות ממה שרשום במתכון. יכול להיות שזמן האפיה מעט יתארך בעקבות זאת אבל העוגה פחות תתבקע ותסדק.
שבת שלום 🙂

ענת (16:46 1.11.2016)

שלום אפרת
אם אני רוצה להכין את העוגה היום ואת הקצפת מחר, לשמור בינתיים במקרר?
תודה =]

מתכונים ב-10 דקות (17:34 1.11.2016)

היי ענת,
את יכולה להשאיר את העוגה בחוץ עד מחר עטופה בניילון נצמד. אל תשכחי להרטיב אותה לפני שאת מוסיפה את הקצפת. אם הרטבת כבר זה גם בסדר.

ענת (10:39 5.10.2016)

היי אפרת!
הכנתי את העוגה הזאת לראש השנה, עם תה חלש במקום המיץ כמו שהצעת פה באחת התגובות, ויצא פשוט מדהים סוף!! תודה רבה לך עשית לנו את החג!

מתכונים ב-10 דקות (11:06 5.10.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה ענת יקירה ושנה טובה 🙂

קרינה (09:23 5.10.2016)

תודה רבה הבנתי כניראה החלב קוקוס בפחית היה חמוץ קצת…ואיך אפשר להכין קרם פרווה רק עם קצפת צימחית ופודינג וניל בלי חלב קוקוס או סויה?
ת6דה רבה על המתכונים:)

מתכונים ב-10 דקות (10:16 5.10.2016)

היי קרינה,
את יכולה להכין באותו אופן ופשוט לוותר על החלב. הקצפת פשוט תהיה קצת יותר סמיכה.

קרינה (00:22 5.10.2016)

היי אפרת,
הכנתי את העוגה הזאת והיא יצאה טעימה רק שהקרם יצא טיפה חמוץ ולא מתוק ייתכן שזה ביגלל חלה הקוקוס בקופסא שקניתי ואיך להבא אפשר יהיה להכין קרם טיפה יותר מתוק תודה רבה על המתכונים.

מתכונים ב-10 דקות (00:26 5.10.2016)

היי קרינה,
אני מניחה שהיתה בעיה עם אחד המצרכים שהשתמשת בהם כי הקרם אמור לצאת מתוק ובלי טעם חמוץ בכלל.
אולי השמנת/קצפת צמחית לא הייתה טובה? אולי חלב הקוקוס? משהו בטח גרם לטעם הזה. החג במקרה יצא לי להכין את העוגה הזאת 3 פעמים ובכל פעם הקרם יצא מתוק 🙂

מעיין (11:12 2.10.2016)

היי!
אפשר להוריד את החלב?
כי אני רוצה שהעוגה תצא פרווה.

מתכונים ב-10 דקות (11:23 2.10.2016)

כן מעיין אפשר.
שנה טובה 🙂

אירה (00:18 30.09.2016)

שלום!
במה ניתן להחליף את המיץ? באותה כמות של חלב?

תודה!
אירה

מתכונים ב-10 דקות (00:52 30.09.2016)

היי אירה,
אפשר להכין עם חלב באותה כמות (למרות שלדעתי עם מיץ זה יוצא יותר טעים).
חג שמח ושנה טובה 🙂

תהילה (21:40 29.09.2016)

מתכון אליפות!!! כול חג אני רק מחכה להכין אותו.
מה שאני הכי אוהבת לעשות זה לאפות אותו ב2 תבניות אינגליש קייק. להקפיא אותם מייד ולהוציא מההקפאה עשר דקות לפני ההגשה.

מתכונים ב-10 דקות (23:08 29.09.2016)

מעולה 🙂
תודה תהילה ושנה טובה!

שרון (14:17 7.09.2016)

חושבת להכין אינגליש קייק אחת מה כמויות כל אחד מהמרכיבים?רוצה שתצא עסיסית ורכה

מתכונים ב-10 דקות (15:36 7.09.2016)

היי,
כמויות לתבנית אינגליש קייק אחת:
2 ביצים
רבע כוס סוכר
רבע כוס שמן
רבע כוס מיץ
2 כפות דבש
3/4 כוס קמח תופח
להרטבת העוגה: כף שטוחה דבש + 2 כפות מים רותחים
לקרם:
שליש מיכל שמנת מתוקה
כף גדושה אבקת אינסטנט פודינג וניל
4 כפות חלב
כפית שטוחה דבש

שיר (20:27 28.09.2016)

שלום,
אם אני רוצה לעשות את הקרם פרווה ואין לי חלב סויה או קוקוס יש אפשרית לתחליף אחר? והאם צריך לשנות משו מהמתכון בגלל זה?

מתכונים ב-10 דקות (20:54 28.09.2016)

היי שיר,
במקום חלב אפשר לשים רבע כוס מים קרים.
שנה טובה 🙂

שרון (14:04 7.09.2016)

אפרת המקסימה מתכוונת להכין בתבנית 26.רוצה לשים מיכל שמנת מתוקה מה כמות שאיר מרכיבי הקרם?הכנתי בראש השנה הקודם את עוגת הדבש העסיסית והיתה מופלאה!איזו מבין השתיים נחשבת טובה יותר?תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (15:32 7.09.2016)

היי שרון,
חייבת לציין שזאת אחת העוגות האהובות עליי 🙂 בכל אופן שתי העוגות מאוד טעימות. אם את רוצה עוגה בחושה רגילה לכי על עוגת הדבש העסיסית אבל אם בא לך לשלב גם קצפת לכי על העוגה הזאת.
כמויות לתבנית 26:
4 ביצים
חצי כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ
6 כפות דבש
2 כוסות ורבע קמח תופח (או שתיים ורבע כוסות קמח רגיל + שתיים ורבע כפיות אבקת אפיה)
להרטבת העוגה: 2 כפות גדושות דבש + 6 כפות מים
לקרם הוניל:
מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
שליש כוס חלב
כפית גדושה דבש

ענבר (18:28 1.07.2016)

העוגה פשוט מעולה!! אני השתמשתי בדבש סילאן ובמקום מיץ שמתי חלב קוקוס וגם בקצפת ויצא מדהים! כל המתכונים באתר מוצלחים תודה!

מתכונים ב-10 דקות (18:50 1.07.2016)

מעולה!
תודה ענבר ושבת שלום 🙂

אירנה (14:11 1.05.2016)

שלום
תודה רבה על המתכון הפשוט והמוצלח.
(רק הכפלתי את כמות הקרם)
העוגה רק נאפתה לפני כמה ימים וכבר כמעט נעלמה מהמקרר

שוב תודה
אירנה

מתכונים ב-10 דקות (14:16 1.05.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אירנה ושבוע נפלא!

דינה (09:07 15.04.2016)

מה התחליף הכי נכון למיץ תפוזים? אסור לי אבל לא רוצה לפגוע במרקם ובטעם העוגה. האם חלב שקדים או אורז עם כפית מיץ לימון יכול להיות תחליף טוב? או אולי תה, כמו בעוגת דבש הקלאסית? תודה מראש. ממש מתחשק לי להכין אותה היום. 🙂

מתכונים ב-10 דקות (11:23 15.04.2016)

היי דינה,
כל האפשרויות שהצעת הן מתאימות 🙂 אם את שמה תה אז חלש.
שבת שלום!

רחלי מהדיאן (16:40 22.02.2016)

מקום העוגה במקרר? או רק לשלוש שעות ולהוציא?

מתכונים ב-10 דקות (16:59 22.02.2016)

היי רחלי,
העוגה נשמרת במקרר כל הזמן. מומלץ לשים אותה במקרר 3 שעות לפחות לפני שמגישים. לאחר מכן העוגה חוזרת למקרר 🙂

חגית (17:32 31.12.2015)

היי אפשר במקום מיץ תפוזים לגרד תפוז??

מתכונים ב-10 דקות (17:35 31.12.2015)

לא חגית, כי אז יהיו חסרים נוזלים בתערובת. אפשר לסחוט תפוזים בכמות של חצי כוס.

רחל (20:26 24.09.2015)

אפשר לשים חלב שקדים במקום חלב רגיל?

מתכונים ב-10 דקות (20:42 24.09.2015)

כן רחל, אפשר.

ג׳ני (15:51 24.09.2015)

הכנתי את העוגה בתבנית 24 ולא תפח ככ׳ עד הסוף יצא דיי נמוך והשתמשתי בקמח תופח ועשיתי כל מה שכתוב במתכון אחד לאחד

מתכונים ב-10 דקות (16:47 24.09.2015)

היי ג’ני,
זה בסדר 🙂 העוגה לא אמורה לצאת גבוהה מאחר ואמורים לשים עליה קצפת.

רותי (13:09 24.09.2015)

עוגה ממש טעימה וקלה ממליצה!!!!!!!
תודה רבה על כל המתכונים ! אתר מושלם!!

מתכונים ב-10 דקות (13:22 24.09.2015)

אני שמחה לשמוע רותי!
תודה שחזרת לעדכן ולהמליץ 🙂

קרן (12:17 17.09.2015)

כמה זמן אפיה?

מתכונים ב-10 דקות (12:20 17.09.2015)

כ- 25 דקות.

דורית (20:43 15.09.2015)

amazing cake…made it yesterday for Rosh Hashanah dinner and nothing left
love this web site …thanks

מתכונים ב-10 דקות (22:05 15.09.2015)

Thank you Dorit!
Shana Tova 🙂

מיכל (00:15 14.09.2015)

עשיתי את העוגה היום, עשיתי בשתי תבניות של אינגליש קייק עם הקרם
אחת הבאתי לחברים ואחת לקחתי לארוחת ערב
גם החברים ממש אהבו וגם בארוחת ערב, יש כאלה שאפילו אכלו שתי חתיכות מרוב שהיה להם טעים
קיבלתי הרבה מחמאות על העוגה
היא יצאה ממש טעימה, עסיסית ואוורירית והקרם והרוטב על העוגה ממש מוסיף, בנוסף עשיתי זילוף מעל
בקיצור עוד מתכון מנצח
תודה
ושנה טובה ☺

מתכונים ב-10 דקות (09:48 14.09.2015)

איזה כיף לשמוע מיכל 🙂 אני שמחה שכולם נהנו.
תודה שחזרת לעדכן.
חג שמח ושנה טובה ומתוקה!

תהילה (12:19 13.09.2015)

שלום
רציתי לישאול העם אפשר במתכון הזה לעסות אותם בתבנים אינגליש קאיק?

מתכונים ב-10 דקות (12:50 13.09.2015)

היי תהילה,
אפשר להכין ב-2 תבניות אינגליש קייק. תחלקי את הבלילה באופן שווה בין שתי התבניות. הבלילה אמורה להיות נמוכה. העוגה אח”כ תופחת ויש גם שכבת קרם לשים.
חג שמח ושנה טובה 🙂

שלומית (20:36 12.09.2015)

היי
האם אפשר להמיר את הדבש בסילאן או מייפל? אם כן מה עדיף?
אפשר להכין את הכמויות בכוס חד פעמית?

מתכונים ב-10 דקות (21:32 12.09.2015)

היי שלומית,
אפשר ועדיף להמיר במייפל.
כוס חד פעמית מפלסטיק היא קטנה מידי. עדיף להשתמש בכוס זכוכית רגילה (זאת עם הידית).
חג שמח ושנה טובה 🙂

שירי (16:05 11.09.2015)

היי,
אם עוטפים את העוגה הקרם לא נדבק לניילון?

מתכונים ב-10 דקות (16:14 11.09.2015)

היי שירי,
אפשר לעטוף בנייר כסף ולא להצמיד אותו מאוד בחלק העליון. גם אם זה נוגע מעט בקרם, זה לא נורא 🙂
חג שמח ושנה טובה!

ריקי (19:58 10.09.2015)

האם עלי להכפיל כמויות לתבנית 26 ? תודה רבה וחג שמח !!!

ריקי (19:57 10.09.2015)

המתכון נראה מדהים,אם אני רוצה לאפות בתבנית מספר 26 ,האם עלי להכפיל כמויות?

מתכונים ב-10 דקות (21:19 10.09.2015)

היי ריקי,
אלה הכמויות לתבנית 26:
4 ביצים
חצי כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ
6 כפות דבש
2 כוסות ורבע קמח תופח (או שתיים ורבע כוסות קמח רגיל + שתיים ורבע כפיות אבקת אפיה)
להרטבת העוגה: 2 כפות גדושות דבש + 6 כפות מים
לקרם הוניל:
3/4 כוס שמנת מתוקה/ קצפת צמחית
3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
שליש כוס חלב
כפית גדושה דבש
חג שמח ושנה טובה 🙂

מיכל (17:58 9.09.2015)

עוד שאלונת
במידה ואני עושה את העוגה בשתי אינגליש קייק עם הקרם איך לעטוף אותה? הרי אם אני ישים עליה ניילון נצמד למקרר או נייר אלומיניום זה יהרוס את הקרם

מיכל (17:50 9.09.2015)

שאלונת לגבי הרטבת העוגה
האם הכוונה לשפוך את זה על כל העוגה שהיא חמה?
ובמידה ועושים בלי קרם ובתבנית אינגליש קייק אחת היא יוצאת גבוהה?

מתכונים ב-10 דקות (18:11 9.09.2015)

היי מיכל,
אם את מכינה את העוגה ב2 תבניות אינגליש קייק תעטפי בנייר אלומיניום בלי שהנייר יהיה ממש צמוד לקרם. גם אם זה נוגע בקרם, זה לא כזה נורא.
לגבי הרטבת העוגה- בעזרת כף מזליפים על כל העוגה באופן שווה, כשהיא חמה.
אם תחליטי להכין את העוגה בלי הקרם אז הכמות במתכון תספיק לתבנית אינליש קייק אחת + כ3 תבניות שקעים (תמלאי את תבנית האינגליש קייק עד 3/4 גובה ואת שאר הבלילה תצקי לתבניות מאפינס בודדות). ואז כן, העוגה אמורה לצאת גבוהה.
חג שמח ושנה טובה! 🙂

הדר (14:40 6.09.2015)

הי

כמה ימים לפני החג אפשר להכין אותה?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:47 6.09.2015)

היי הדר,
עדיף בבוקר של אותו יום או יום לפני.
שנה טובה 🙂

נור (08:06 6.09.2015)

רוצה עוגה פרווה.מה במקום החלב?

מתכונים ב-10 דקות (09:22 6.09.2015)

היי נור,
במקום חלב רגיל אפשר להשתמש בחלב קוקוס או חלב סויה.
ואם אין (עדיפות אחרונה) – אפשר לשים מים קרים.
יום נפלא 🙂

עינת (07:02 6.09.2015)

הכנתי את העוגה ביום שישי,
טעימה מאודדדד!
תודה ושנה טובה עם המון מתכונים חדשים וטעימים…

מתכונים ב-10 דקות (09:23 6.09.2015)

שמחה לשמוע עינת!
תודה ושנה טובה ומתוקה 🙂

דרור (14:00 4.09.2015)

הי לאתר ששינה את חיי….:-)
אפשר לעדכן את הכמויות ל 2 תבניות אינגליש?
חג שמח

מתכונים ב-10 דקות (14:09 4.09.2015)

היי דרור 🙂
הכמויות במתכון מתאימות ל 2 תבניות אינגליש קייק. פשוט תחלק את הבלילה באופן שווה לשתי תבניות וגם אם זה נראה נמוך, זה בסדר כי העוגה תופחת במהלך האפיה והיא גם לא אמורה לצאת מאוד גבוהה בגלל ששמים עליה קרם.
חג שמח ושנה טובה!

ענת (23:05 12.10.2019)

הי אפרת,
האם אפשר להוסיף קינמון לעוגה, או שלא מתאים?
האם אפשר לעשות את המתכון הזה בקאפקייקס/מנג’טים לילדים, ללא הקרם מעל?
ואם כן, אשמח לכמויות מתאימות ל24 מנג’טים גדולים.וגם האם במקרה הזה להרטיב את הקאפקייקס כשהם יוצאים מהתנור?
(אני רוצה שהילדים יעשו מעל עבודה עם בצק סוכר)
והאם אפשר להכין כשבוע מראש, להקפיא ולהפשיר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:38 13.10.2019)

אם את לא מכינה עם הקרם אז אפשר להוסיף קינמון.
אפשר להכין בקאפקייקס/מנג’טים.
אם את לא מכינה את הקרם לא חייב להרטיב.
אפשר להכין מראש ולהקפיא.
אני מציעה להכין בפעמיים כדי לא לפגוע במרקם העוגה. אם הכמות שבמתכון תספיק ל-12 מנג’טים אז מעולה. אם הכמות תספיק לפחות, תכיני בפעם הבאה את הכמות הזו:
4 ביצים
חצי כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ
6 כפות דבש
2 כוסות ורבע קמח תופח (או שתיים ורבע כוסות קמח רגיל + שתיים ורבע כפיות אבקת אפיה)

Lisa (12:15 4.09.2015)

עוגה משגעת, קלה להכנה וטעימה בטירוף!!!

מתכונים ב-10 דקות (12:42 4.09.2015)

תודה ליסה! שמחה שאהבת 🙂
שבת שלום

אתי (01:19 4.09.2015)

נראה מדהים!
אין כמו האתר שלכם !
שאלה : היכן מונח חלב הסויה בחנות ? במקרר או על המדף ? וליד מה ? אני פשוט לא קניתי ולא השתמשתי בו מעולם .
איך הוא נראה ?
תודה רבה מראש

מתכונים ב-10 דקות (08:50 4.09.2015)

תודה אתי 🙂
יש חלב סויה עמיד שנמצא על המדף (הוא פחות טעים) ויש חלב סויה במקררים, ליד החלב הרגיל.
הוא מגיע בקופסת קרטון דומה לחלב הרגיל רק שרשום עליו “חלב סויה”.
שבת שלום!

תלתל ואן לרהובן (21:34 3.09.2015)

ברשימת החומרים לקרם כתוב 1 כפית דבש, באופן ההכנה של הקרם כתוב להוסיף 1 כף דבש. העוגה ממש יפה ונראית מדהימה בטעמה, אני רוצה להכין מחר אבל רוצה לדעת בדיוק כמה להוסיף. תודה.

מתכונים ב-10 דקות (22:22 3.09.2015)

מדובר בכפית, תיקנתי 🙂
סופשבוע נעים

תלתל (22:50 3.09.2015)

תודה
סוף שבוע נעים גם לך

דורית (19:44 3.09.2015)

אני רוצה להכין את העוגה בתבנית אינגליש קייק. האם זמן האפייה זהה?
האם הכמות מתאימה לתבנית אחת או שתיים?
האם העוגה תהייה טעימה ועסיסית גם בלי קרם?
כמה זמן לפני ההגשה(ימים) אפשר להכין? וכיצד לשמור?

מתכונים ב-10 דקות (20:49 3.09.2015)

היי דורית,
אפשר להכין את העוגה גם בלי הקרם. היא עדיין תהיה טעימה ועסיסית.
אם את מוותרת על הקרם, אפשר גם לא להרטיב את העוגה בכלל או שמספיק שתרטיבי אותה בכף דבש + 2 כפות מים רותחים (כי אם את לא מכניסה את העוגה למקרר, היא נשארת עסיסית).
אם את מכינה אותה עם קרם תכיני ב2 תבניות אינגליש קייק כי אז העוגה אמורה לצאת מעט נמוכה (זה בכוונה). אם את מכינה אותה בלי קרם, תכיני בתבנית אינגליש קייק אחת + 3 תבניות שקעים/מאפינס.
מומלץ שתבדקי את העוגה כבר אחרי 20 דקות של אפיה.
עוגה עם קרם- אפשר להכין גם יום לפני ולשמור במקרר. היא טעימה גם אחרי יום-יומיים אבל לטעמי היא הכי טעימה ועסיסית באותו היום (כי ככל שהיא נמצאת יותר זמן במקרר, העסיסיות שלה פוחתת).
עוגה בלי קרם- אין בעיה להכין יום לפני ולשמור אותה בחוץ, עטופה בניילון נצמד.

דורית (21:46 3.09.2015)

אפשר להקפיא ואחרי ההפשרה לשים קרם?

מתכונים ב-10 דקות (22:25 3.09.2015)

אני מניחה שאפשר להקפיא (אם אפשר להמנע מזה אז עדיף כמובן).
אם את מקפיאה אז נראה לי שעדיף להרטיב את העוגה לאחר ההפשרה ורק אז לשים את הקרם.

מיכל (19:17 3.09.2015)

שאלה לגבי השמנת בקרם
מצד אחד רשום חצי כוס שמנת מתוקה ומצד שני רשום קצפת צמחית 250 מ”ל (שזה קופסה שלמה של קצפת צמחית)
כמה צריך לשים אם אני עושה את זה עם קצפת צמחית?

ועוד שאלונת, רשמת לעטוף את העוגה אחרי הקרם, עם מה לעטוף? וזה לא ידבק לקרם ויהרוס את הצורה שלו?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (19:28 3.09.2015)

היי מיכל,
זה הראש שלי שלא עבד באותו רגע 🙂 הכוונה ל125 מ”ל, תוקן:)
ניתן לעטוף את העוגה בנייר כסף. אם מכינים בתבנית עגולה חד פעמית בדר”כ הקרם לא מגיע עד הסוף ואפשר לעטוף את העוגה מבלי שהקרם יפגע.

מלי (17:17 3.09.2015)

אני טבעונית.. מעוניינת להכין עם מוצרים טבעים. . בלי ביצים… בלי קצפת כלל למה אפשר להמיר?

מתכונים ב-10 דקות (19:23 3.09.2015)

היי מלי,
לא ניתן להמיר את החומרים כי זה ישנה ויפגע לגמרי בעוגה. בלי ביצים, קצפת ודבש זאת לא תהיה עוגת דבש וקצפת 🙂
אני אשתדל להעלות בהמשך גם מתכונים לעוגות טבעוניות.
ערב נעים

שלומית (13:12 3.09.2015)

אם אני אופה בטוסטר אובן לאפות ב-170 מעלות כמו שכתוב במתכון?

מתכונים ב-10 דקות (13:22 3.09.2015)

היי שלומית,
תאפי איך שאת אופה תמיד עוגות בחושות רק חשוב לבדוק את העוגה ולהוציא אותה בזמן כדי שלא תייבש. אם בדר”כ את אופה באותה טמפ’ שרשומה במתכון אז תאפי גם עכשיו. קשה לי לומר מאחר וזה משתנה בין טוסטר אחד לשני וצריך להכיר את הטוסטר.
בהצלחה 😉

שירלי (13:03 3.09.2015)

אפשר להחליף את מיץ התפוזים בחלב או במים ?

מתכונים ב-10 דקות (13:09 3.09.2015)

היי שירלי,
אפשר למרות שלדעתי מיץ התפוזים מוסיף טעם.

צילה (12:36 3.09.2015)

העוגה נראית ממש טובה. הבעיה היא שאין עכשיו תפוזים. אז מאיפה לקחת מיץ תפוזים?

מתכונים ב-10 דקות (12:54 3.09.2015)

תודה צילה 🙂
אפשר להשתמש במיץ תפוזים לשתיה קלה (מהבקבוק הקנוי).

מיטל (07:40 3.09.2015)

וואו נראה מעולה!

מתכונים ב-10 דקות (08:49 3.09.2015)

תודה מיטל 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.