זמן הכנה: 10 דקות
סוג: חלבי
תבנית מלבנית בגודל 20X30 ס”מ
250 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר
2 מיכלי שמנת מתוקה 32% או 38% (סה”כ 500 מ”ל)
3 כפות גדושות סוכר
שליש כוס (80 מ”ל) חלב קר
5 כפות מלאות אבקת אינסטנט פודינג וניל (60 גרם)
ממרח השחר
לטבילת הביסקוויטים: שליש כוס חלב
ציפוי שוקולד: ממרח השחר
-מקציפים את השמנת המתוקה במשך כחצי דקה. מוסיפים סוכר, חלב, פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
-טובלים ביסקוויטים בחלב (טבילה קצרה) ומסדרים שכבה בתבנית (ניתן לחתוך חלק מהביסקוויטים כדי להתאימם לגודל התבנית).
-מורחים מעל הביסקוויטים 2-3 כפות ממרח השחר. יוצקים מעל כחצי מכמות הקרם ומשטחים באופן אחיד.
-מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב, מורחים מעל ממרח השחר ומעל יוצקים את המחצית השניה של הקרם.
-מזלפים פסים של ממרח השחר מעל שכבת הקרם העליונה ובעזרת קיסם יוצרים דוגמאות.
-מכסים את העוגה ושומרים במקרר כ-4 שעות לפחות לפני ההגשה (מומלץ להכין יום קודם).
- עוגת בישקוטים |
- סופגניות טבעוניות |
- עוגת טירמיסו ביסקוויטים |
- עוגת רד וולווט |
- חיתוכיות חמאת בוטנים |
- עוגת ביסקוויטים של פעם
שלום לך,
אפשר במקום וניל שוקו
ובמקום שחר נוטלה
כן