שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי

רכיבים

תבנית מלבנית בגודל 20X30 ס”מ

250 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר

2 מיכלי שמנת מתוקה 32% או 38% (סה”כ 500 מ”ל)

3 כפות גדושות סוכר

שליש כוס (80 מ”ל) חלב קר

5 כפות מלאות אבקת אינסטנט פודינג וניל (60 גרם)

ממרח השחר

לטבילת הביסקוויטים: שליש כוס חלב

ציפוי שוקולד: ממרח השחר

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מקציפים את השמנת המתוקה במשך כחצי דקה. מוסיפים סוכר, חלב, פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

-טובלים ביסקוויטים בחלב (טבילה קצרה) ומסדרים שכבה בתבנית (ניתן לחתוך חלק מהביסקוויטים כדי להתאימם לגודל התבנית).

-מורחים מעל הביסקוויטים 2-3 כפות ממרח השחר. יוצקים מעל כחצי מכמות הקרם ומשטחים באופן אחיד.

-מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב, מורחים מעל ממרח השחר ומעל יוצקים את המחצית השניה של הקרם.

-מזלפים פסים של ממרח השחר מעל שכבת הקרם העליונה ובעזרת קיסם יוצרים דוגמאות.

-מכסים את העוגה ושומרים במקרר כ-4 שעות לפחות לפני ההגשה (מומלץ להכין יום קודם).

ראו גם
מאפה תפוחיםמאפה תפוחים
קוקטייל מנהטן קוקטייל מנהטן
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה