שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

סוג: חלבי

רכיבים

תבנית אינגליש קייק

2 ביצים M

שליש (66 ג’) כוס סוכר

שקית סוכר וניל (10 ג’)

25 גרם חמאה מומסת

רבע כוס (60 מ”ל) שמן

חצי כוס (120 מ”ל) חלב או מים חמימים (לא רותחים)

כוס (140 ג’) קמח לבן

כף גדושה קורנפלור (*אם אין אפשר להמיר בקמח רגיל)

כפית מלאה (6 ג’) אבקת אפיה

רבע כוס (22 ג’) קוקוס

למילוי: 3-4 כפות ריבת חלב, 4 כפות קוקוס

לציפוי: 3 כפות ריבת חלב, 3 כפות קוקוס

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים (בעזרת מטרפה ידנית או מיקסר) את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל. מוסיפים חמאה מומסת, שמן, חלב ומערבבים.

-בקערה נפרדת מערבבים קמח, קורנפלור, אבקת אפיה וקוקוס. מוסיפים לקערת הרטובים ומערבבים קלות עד לקבלת תערובת אחידה.

-יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור החם. אופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

-מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר לטמפ’ החדר.

-לאחר שהעוגה התקררה חותכים אותה בעדינות לרוחב לשני חלקים שווים ומורחים באמצע ריבת חלב ומפזרים קוקוס. גם בחלק העליון מורחים ריבת חלב ומפזרים קוקוס.

 

ראו גם
מקלות בייגל בציפוי גרעיניםמקלות בייגל בציפוי גרעינים
סלט חסה ונבטים סלט חסה ונבטים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
מיכל (16:33 8.12.2024)

המתכון נראה מעולה. רק חוששת שלא אצליח לחצות את העוגה לרוחב. האם את ממליצה לערבב את הריבת חלב בבלילה עצמה? שימנע ממני לחצות את העוגה? תודה מראש

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:40 8.12.2024)

את יכולה לצקת שני שליש מכמות הבלילה לתבנית ואז לשים ריבת חלב ומעל לכסות בשליש בלילה (גם אם זה לא יכסה לגמרי את ריבת החלב זה בסדר).

avatar
מוריה (12:12 16.08.2024)

הי
תודה רבה על מתכונים טעימים וקלים
אפשר בבקשה כמויות לתבנית עגולה גדולה
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:18 16.08.2024)

היי מוריה
מה קוטר התבנית?
זו תבנית מתכת או חד פעמית?

avatar
אלישבע (17:03 13.08.2024)

היי
אפשר לשים את הריבת חלב שבאמצע לפני האפייה או שחייבים לחתוך את העוגה אחרי האפייה?
אשמח לתגובה מהירה ותודה על כל המתכונים שלך תמיד מכינה ויוצא מושלםם!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:50 13.08.2024)

אפשר לצקת חצי כמות בלילה לתבנית ואז לשים כמה כפות ריבת חלב ואז להוסיף את יתר הבלילה ולאפות אבל צריך לקחת בחשבון שריבת החלב תשקע לתחתית במהלך האפיה.

avatar
לידור (13:05 20.03.2024)

הכנתי ויצא אליפות עולם.
רוצה להכין בתבניות אינגלישקייק קטנות (אישיות). אשמח לכמויות עבור 5-6 עוגות מיני.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:42 20.03.2024)

היי לידור,
אם אלה התבניות הקטנטנות שאני חושבת שהן אז הכמות במתכון אמורה להספיק.

avatar
נעמי (09:27 19.03.2024)

הי,
תודה על כל המתכונים הנהדרים שלך, אני נעזרת בהם המון!
רציתי לשאול לגבי העוגה הזאת האם אפשרי להכין ברביעי בלילה או בחמישי, ולתת אותה בראשון בבוקר? ישמר עדיין טרי? אם כן, מה עדיף במקרר או במקפיא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:22 20.03.2024)

היי נעמי,
עדיף להקפיא ולהפשיר על השיש בראשון בבוקר.

avatar
נעמי (10:56 20.03.2024)

תודה!!

avatar
רחל (23:53 30.11.2023)

תודה רבה, יצא טעים!!!
האם אפשר להקפיא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:09 1.12.2023)

כן אפשר:)

avatar
אירית (17:56 28.10.2023)

היי, יש לי רק ביצה אחת L. אפשרי להסתפק בה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:23 28.10.2023)

היי
לא מומלץ(:

avatar
RACHEL (18:00 18.09.2023)

הי אפרת
רציתי לשאול אם אפשר לעשות את העוגה פרווה?!
תודה על כל המתכונים שבאתר!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:55 18.09.2023)

היי
אפשר לשים מחמאה וריבת חלב פרווה.

avatar
RACHEL (14:54 21.09.2023)

הי אפרת
תודה על התגובה המהירה!!
הכנתי את העוגה ויצא טעיםםםםםםם
לא נשאר ממנה כלום………..
יום טוב!!

avatar
אחינועם (17:40 11.07.2023)

תודה רבה רבה העוגה פשוט טעימה!
יצא לי מושלם! נהנים מהמתכונים שלך!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:42 11.07.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
אחינועם (19:04 11.07.2023)

תודה רבה על הסבלנות לענות לכל אחד😉

avatar
אפרת (20:27 26.07.2022)

מתכון שחוזרים עליו שוב ושוב!
תודה רבה
האם אפשר לשמור יום אחד בחוץ? או חייב מקרר?

עוגת אלפחורס בחושה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:48 26.07.2022)

היי,
איזה כיף שאהבת את המתכון, נראה מעולה!
אפשר לשמור יום אחד מחוץ למקרר, אבל מומלץ (בייחוד בקיץ) לשמור במקרר גם אם מדובר על יום אחד.

avatar
אפרת (10:05 24.07.2022)

מתכון מעולה! תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:20 24.07.2022)

שמחה שאהבת! תודה על השיתוף❤

avatar
נועה (08:40 28.06.2022)

היי אפרת, האם אפשר להשתמש בקמח תופח במקום קמח רגיל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:43 28.06.2022)

היי,
אפשר להשתמש בקמח תופח וכמובן לוותר על אבקת אפייה(:

avatar
מרים (11:48 6.04.2022)

ואוווו
זה פשוט דבר מדהיםםם
עשיתי כפול 3 והתחסל בשניותתת 😋
תודה ענקית

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:05 6.04.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח והתחסל במהירות! תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
גל (10:14 2.03.2022)

היי אפרת 🙂 הכנתי את העוגה הבוקר.
האם כדאי לשמור אותה במקרר או בחוץ? תודה מראש

עוגת אלפחורס בחושה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:28 2.03.2022)

היי גל,
העוגה נראית מושלם, איזה כיף ששיתפת!
מומלץ לשמור במקרר.

avatar
גל (10:33 2.03.2022)

תודה ותודה 😊

avatar
מיכל (21:05 21.02.2022)

היי אפרת, יש לי מס׳ שאלות
עשיתי את העוגה והיא יצאה הפעם עם גבעה למעלה ולא שטוחה. מה לא בסדר?
האם אפשר להבא לשים קצת יותר חחאה שתהיה יותר רכה?
האם אפשר במקום החלב שמנת מתוקה?

עוגת אלפחורס בחושה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:26 21.02.2022)

היי,
בעוגות בחושות זו תופעה שקורית המון- נוצרות בליטות או “קרעים” בעוגה וזה בסדר, ניתן ליישר את העוגה עם סכין לפני האפייה כדי להפחית את זה.
לא ממליצה לשחק עם כמויות החמאה או כל מרכיב אחר. הפתרון הכי פשוט- לאפות כמה דקות פחות או על חום נמוך יותר ב-10 מעלות.
אפשר להמיר את החלב בשמנת מתוקה.

avatar
אגם (15:57 28.01.2022)

היי, ניתן לאפות את העוגה בתבנית אינגלייש קייק חד פעמית?
שאלה נוספת, אם יש לי ריבת חלב שבעוד כמה ימים יפוג התוקף שלה, זה בסדר לאפות איתה עד אז?
תודה מראש 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:26 28.01.2022)

היי,
אפשר לאפות בתבנית אינגליש קייק חד פעמית.
לגבי ריבת חלב- האם היא נפתחה כבר או שעדיין לא? אם לא היא אמורה להיות בסדר, אבל בכל מקרה כדאי להריח ולטעום ממנה כדי לוודא שהיא אכן טובה.

avatar
אגם (16:48 28.01.2022)

היא נפתחה די ממזמן. טעמתי אותה ומרגישה לי בסדר. על הקופסה רק כתוב לשמור בקירור לאחר הפתיחה ולא כתוב כמה ימים אפשר לצרוך. זה בסדר להשתמש בה? פשוט נשארה לי חצי קופסה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:52 28.01.2022)

בעיקרון לא מומלץ לצרוך ריבת חלב שנפתחה לפני הרבה זמן, אבל אם טעמת אותה והטעם והריח תקינים- אני לא חושבת שיש בעיה.

avatar
שלומית (12:24 19.01.2022)

תודה על אחלה של אתר ומתכונים מעולים!
האם אפשר להשתמש בקמח קוקוס במקום הקוקוס הטחון? (מה זה בעצם קמח קוקוס?.. זה מה שיש לי בבית פשוט..)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:21 19.01.2022)

היי,
קמח קוקוס שונה מקוקוס טחון (קמח קוקוס מיוצר בתהליך הכנת שמן קוקוס, ואילו קוקוס טחון הוא תוך הפרי קצוץ ומיובש), אבל במתכון הזה ספציפית אני חושבת שאפשר לשים 2-3 כפות קמח קוקוס במקום הקוקוס הטחון.
במילוי ובציפוי קמח קוקוס לא יתאים.

avatar
השפית (12:54 14.01.2022)

העוגה יצאה שלמות עשיתי אותה כפול 4 ויצאה ממש טובה מרוב שטרפו אותה לא הספקתי לצלם תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:18 14.01.2022)

שמחה מאד לשמוע! תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
מירב (12:54 3.01.2022)

היי אפרת,
העוגה יצאה טעימה מאו ורכה, משום מה יום למחרת היא הייתה ממש קשה ברמה שלא היה ניתן לאכול ממנה, איחסנתי אותה עטופה במקרר בגלל הריבת חלב… מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן למנוע זאת להבא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:36 3.01.2022)

היי,
זה יכול לקרות כשלא מדייקים בכמויות או לא משתמשים בכוס מדידה, ולאחר קירור הדבר ניכר במרקם קשה.
זה גם יכול לקרות בגלל משך אפייה ארוך מהדרוש, או אחסון העוגה כשהיא אינה עטופה לחלוטין.

avatar
משו (11:16 26.12.2021)

הי
במקום חמאה אפשר לשים שמן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:51 26.12.2021)

היי,
אפשר לשים סה”כ שליש כוס שמן, אך ממליצה שלא לוותר על החמאה(:

avatar
הילה (17:15 13.12.2021)

ווואווווו העוגה יצא נדיר ממש נטרפה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:06 13.12.2021)

שמחה מאד לשמוע!
תודה על השיתוף🌺

avatar
חיה (17:44 21.10.2021)

אפרת שלום ! תודה על המתכונים המוצלחים.העוגה כבר בתנור וריבת החלב היתה במקרר והיא קצת קשה.האם אפשר להמיס אותה ? אולי כדאי להוסיף מים רותחים ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:27 21.10.2021)

היי,
כדאי להוציא את ריבת החלב להפשרה במקום חמים יחסית. לא כדאי לערבב עם מים, אבל אם אין זמן אפשר לערבב עם כפית מים רותחים.

avatar
הנא (07:20 8.10.2021)

רק רציתי להודות לך על המתכונים המוצלחים!!! הכנתי את העוגה ליום הולדת של בעלי והעוגה יצאה מושלמת ! תודה

עוגת אלפחורס בחושה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:25 8.10.2021)

וואו העוגה נראית מושלם! שמחה מאד שאהבתם את המתכון ומזל טוב ליום ההולדת😊

avatar
שירן (22:51 7.10.2021)

הי אפרת,
אשמח למתכון לתבנית 3/4 אינגלישקייק
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:08 7.10.2021)

היי שירן,
כמויות:

ביצה+חצי ביצה M או ביצה אחת L

רבע (50 ג’) כוס סוכר

3/4 שקית סוכר וניל (7 ג’)

19 גרם חמאה מומסת

חמישית כוס (45 מ”ל) שמן

שליש כוס (90 מ”ל) חלב או מים חמימים (לא רותחים)

3/4 כוס (105 ג’) קמח לבן

3/4 כף קורנפלור (*אם אין אפשר להמיר בקמח רגיל)

3/4 כפית (4 ג’) אבקת אפיה

1/5 כוס (16 ג’) קוקוס

למילוי: 2-3 כפות ריבת חלב, 3 כפות קוקוס

לציפוי: 2 כפות ריבת חלב, 2 כפות קוקוס

avatar
שירן (16:03 8.10.2021)

תודה רבה.

avatar
רינת (16:14 1.10.2021)

היי! האם ניתן לשים חלב סויה במקום חלב רגיל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:02 1.10.2021)

היי רינת,
כן, אפשר(:

avatar
שרית (11:09 15.09.2021)

היי אפרת…
תודה על מתכונים מהירים וטעימים !!!
שאלה קטנה האם צריך לשים את עוגה במקרר או להשאיר אותה בחוץ בטמפרטורת החדר?
גמר חתימה טובה!!!❤️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:10 15.09.2021)

היי שרית,
כדאי לשמור במקרר, כך העוגה נשמרת במיטבה.
גמר חתימה טובה🌺

avatar
שרה (19:14 4.09.2021)

היי
אפשר לעשות עוגה זו במאפינסים קטנים ולשים באמצע או למעלה ריבת חלב יצא טוב?
אתר מקסים עם מתכונים מעולים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:24 4.09.2021)

היי שרה,
זה גם אפשרי.
זמן האפייה עשוי להתקצר במקרה כזה ב5-10 דקות.

avatar
אירית (16:19 27.08.2021)

היי, יש לי חבל כחוש מרוכז. אפשר להשתמש בו במקום ריבת חלב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:35 27.08.2021)

היי אירית,
במתכון הזה לא מתאים להשתמש בחלב מרוכז(:

avatar
נועה (11:07 17.09.2021)

יש משהו אחר לשים במקום ריבת חלב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:49 17.09.2021)

אפשר לשים ריבה או ממרח שוקולד או לוטוס.

avatar
תילתיל (01:10 22.08.2021)

שלום אפרת שבוע טוב אני רוצה להכין את העוגה הזו ליום הולדת של בעלי ורוצה להשתמש בתבנית קפיצית 26 ורוצה שהיא תהיה גבוהה.. יש לך אפשרות עזור לי ולומר לי איזה כמויות אני צריכה אם אני רוצה להשתמש במתכון זה? העוגה נראית טעימה ואוורירית מאוד..
תודה רבה לך,, תבורכי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:43 22.08.2021)

היי,
לתבנית 26 יש להכפיל כמויות פי 3:
6 ביצים M

כוס סוכר

3 שקיות סוכר וניל

75 גרם חמאה מומסת

3/4 כוס (60 מ”ל) שמן

כוס וחצי (360מ”ל) חלב או מים חמימים (לא רותחים)

3 כוסות (420 ג’) קמח לבן

3 כפות גדושות קורנפלור (*אם אין אפשר להמיר בקמח רגיל)

3 כפיות מלאות אבקת אפיה

3/4 כוס קוקוס

למילוי: 10-12 כפות ריבת חלב, 12 כפות קוקוס

לציפוי: 9 כפות ריבת חלב, 9 כפות קוקוס

בהצלחה ומזל טוב ליום ההולדת😊

avatar
תיל (21:21 22.08.2021)

תודה רבה !!!!!
אעדכן איך יצא

avatar
שרה (14:05 20.08.2021)

היי אפרת
נראה ממש טעים!!
יש לי רק ביצה S
לשים 2 או 3?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:01 20.08.2021)

היי שרה,
אפשר לשים 2 ביצים S.
שבת שלום!

avatar
שירן (11:12 20.08.2021)

היי, ל2 תבניות אינגליש קייק פשוט להכפיל כמויות? אשמח לתשובה מהירה כי מרוצה להכין היום. תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:15 20.08.2021)

היי שירן,
כן, להכפיל פי 2.
שבת שלום😊

avatar
מיטל (21:38 14.08.2021)

הכנתי לשבת, חוסלה! ממש מזכירה טעם של אלפחורס!

עוגת אלפחורס בחושה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:56 14.08.2021)

נראה מעולה ממש! שמחה שאהבתם את המתכון ותודה על השיתוף🌺

avatar
אתי (06:57 11.08.2021)

האם היא טובה בהקפאה
ואם כן באיזה אופן להקפיא

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:06 11.08.2021)

היי אתי,
אפשר להקפיא אבל פחות כדאי. עדיף לשמור במקרר.
אם מקפיאים חשוב לכסות היטב את התבנית.

avatar
מעיין (11:50 6.08.2021)

היי אפרת יקירה, בוקר טוב, כמה שאלות קטנות..
1. אם אני רוצה להכין את העוגה בתבנית 26, פשוט להכפיל כמויות?
2. העוגה מכילה חלב, לשמור אותה במקרר לאחר ההכנה?
רוצה להכין לכבוד שבת בעזרת השם, תודה 😊😊

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:21 6.08.2021)

היי מעיין,
1. כמות כפולה מתאימה לתבנית 24. אם את מעוניינת להכין בתבנית 26 יש להכפיל כמויות פי 3.
2. כן, לשמור במקרר מכוסה היטב.
בהצלחה ושבת שלום🌺

avatar
נחמי (21:36 26.09.2021)

היי אפרת שאלה
לחתוך את העוגה ברוחב ולהחזיר את החצי זא להדביק בינהם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:07 26.09.2021)

היי נחמי,
כן, חוצים את העוגה רק כדי למלא אותה ואז מחזירים את החצי השני.

avatar
shila (15:39 30.07.2021)

האם חייבים לחתוך אותה באמצע ורק להשאיר אותה כמו שהיא אשמח לתשובה תודה shila

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:46 30.07.2021)

היי,
אפשר להשאיר את העוגה כמות שהיא ללא מילוי ריבת חלב.
אפשר גם למרוח מעל העוגה ריבת חלב ולפזר קוקוס אם כך קל יותר.

avatar
עדי (20:27 29.07.2021)

הי אפרת,
האם אפשר להכין עם קמח כרגיל ללא גלוטן?
מיתכוונת גם להחליף את החמאה בשמן… יצא לי טוב?
אם לא איזה עוגה אחרת את ממליצה? (באלי משהוא מיוחד:) )
תודה ממש על הסבלנות!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:47 29.07.2021)

היי עדי,
אני מניחה שאפשר להכין עם קמח כרגיל. אפשר גם להמיר את החמאה בשמן.
מצרפת לך על כל מקרה עוד מתכונים מעולים ללא גלוטן:
עוגת שוקולד עם קרם,עוגת טריקולד,
רולדה ללא גלוטן.

avatar
שישי (17:19 13.10.2024)

הי עדי, ניסית עם קמח כרגיל?
אם כן – איך יצא?

avatar
ב (19:35 29.07.2021)

באיזה קמח ניתן להמיר כדי שיתאים לצליאקים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:22 29.07.2021)

לא ניסיתי, אבל אני מניחה שיעבוד מצוין גם עם קמח ללא גלוטן כמו קמח תמי או כרגיל.

avatar
חן (15:12 29.07.2021)

היי, נראית מעולה אני בדרך להכין.
יש לי ביצים L זה קריטי? להוריד מהם טיפה?
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:04 29.07.2021)

היי חן,
אין צורך להפחית מכמות הביצים, זה בסדר(:
בהצלחה!

avatar
טל (12:23 29.07.2021)

שלום אפרת,
קודם כל תודה רבה על הכל המתכונים.
אני גולש נאמן לאתר שלך.

בקשר למתכון הזה, האם ניתן להמיר את שבבי הקוקוס במשהו אחר (או פשוט לוותר עליהם)?
תודה רבה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:45 29.07.2021)

היי טל,
שמחה שאתה נהנה מהמתכונים באתר!
*שים לב שבמתכון הנוכחי אין צורך להשתמש בשבבי קוקוס אלא פשוט בקוקוס טחון.
אם אין- אפשר לוותר על הקוקוס בציפוי, ואפשר להמיר את הקוקוס שבתערובת בשקדים טחונים או להוסיף 2 כפות קמח נוספות. במילוי ריבת חלב אפשר לוותר על הקוקוס או להחליף בשקדים טחונים.

avatar
אורלי לוי (12:18 29.07.2021)

אפשר להחליף את מילוי ריבת החלב בריבה למשל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:40 29.07.2021)

כן, אפשר(:

avatar
אתי (11:40 29.07.2021)

שלום אפרת,
את כותבת שבכל המתכונים את משתמשת בכוס זכוכית סטנדרטית רגילה (עם ידית) בנפח של 240 מ”ל
במתכון שכתבת 1 כוס קמח 140 גרם זה לא בדיוק כמות של כוס זכוכית או שאני תועה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:43 29.07.2021)

היי אתי,
כוס מדידה סטנדרטית בנפח 240 מ”ל אכן מכילה 140 גרם קמח. (יכולים להיות שינויים מזעריים בכמות בין כוסות מדידה, לא משהו קריטי).

avatar
אוריה דוד (10:33 29.07.2021)

שלום אפרת אפשר לשים משהו אחר במקום החמאה שיהיה פרווה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:56 29.07.2021)

היי,
אפשר לשים סה”כ שליש כוס שמן, אך ממליצה שלא לוותר על החמאה(:

avatar
נועה (10:21 29.07.2021)

היי, מה לעשות אם יש לי רק ביצים L ? 🤔

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:50 29.07.2021)

היי נועה,
אפשר לשים 2 ביצים L, זה בסדר(:

avatar
רבקה (09:35 29.07.2021)

היי אפרת,
האם אפשר לשים במקום קורנפלור קמח תפו”א או שעדיף קמח רגיל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:49 29.07.2021)

היי רבקה,
אפשר גם קמח תפו”א, אך עדיף קמח רגיל.
בהצלחה!

avatar
יעל (21:00 28.07.2021)

היי אפרת,
האם אני יכולה להמיר את הקמח לבן בקמח מלא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:06 28.07.2021)

היי יעל,
המרקם עשוי להשתנות מעט, אבל אפשר😊

לקריאת כל התגובות