שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 18-20 דקות

מס’ מנות: 10-12 עוגיות

סוג: פרווה

מצרכים:

2 חלבונים (הלבן-שקוף של הביצה)

כף גדושה (17 ג’) סוכר

2 כפות (16 ג’) שמן

כוס (110 ג’) שיבולת שועל עבה

2 כפות (14 ג’) קוקוס

30 גרם שוקולד מריר קצוץ

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

-מקציפים את החלבונים בעזרת מיקסר כ-20 שניות. מוסיפים סוכר ומקציפים כדקה עד לתערובת תפוחה ולבנה.

-מוסיפים שמן ומערבבים. מוסיפים שיבולת שועל, קוקוס ושוקולד מריר ומערבבים עם כף עד לתערובת אחידה.

-בעזרת כף מניחים עוגיות על נייר האפיה. משטחים קלות בעזרת הידיים לעוגיות בקוטר של כ-5 ס”מ.

-אופים בתנור במשך 18-20 דקות, עד שהקצוות מעט מזהיבים. מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות מתקשות לאחר צינון).

הפעל טיימר (18 דק’)
+
טיימר פועל

*הערה: העוגיות נוטות לאבד מפריכותן ביום למחרת. ניתן להחזיר להן את הפריכות על ידי חימום חוזר בתנור שחומם מראש ל100 מעלות במשך כ-20 דקות. לאחר החימום יש להניח להן להתקרר לגמרי.

0/5 (0 Reviews)

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

0/5 (0 Reviews)
ראו גם
כדורי עוף ברוטב דבש וצ’יליכדורי עוף ברוטב דבש וצ’ילי
תבשיל קולורבי ושעועית ירוקה תבשיל קולורבי ושעועית ירוקה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
efrat (11:13 8.12.2022)

האם אפשר להכין את העוגיות מגרונולה קנויה או שצריך דווקא שיבולת שועל??
השאלה גם לגבי חטיף גרנולה??
תודה ענקית…

0/5 (0 Reviews)
avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:48 8.12.2022)

פחות מומלץ להשתמש בגרנולה קנויה, עדיף שיבולת שועל כדי שיצא הכי מוצלח(:

0/5 (0 Reviews)
avatar
מיקה שלו (00:51 5.11.2020)

היי, ניסיתי היום את המתכון שלך,
במקום ביצים שמתי 2 כפות ממרח תמרים.
הורדתי את השוקולד המריר אבל שמתי קצת חלב ודבש.
אלה כמה טיפים למי שמחפשים תחלופות;)
תודה רבהעל המתכון!

0/5 (0 Reviews)
avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:04 5.11.2020)

תודה רבה על השיתוף והעדכון מיקה,
בטוחה שיעזור לעוד הרבה
שיהיה לך סופ”ש נעים♥

——-
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/

0/5 (0 Reviews)
avatar
חנה (18:17 19.03.2020)

היי האם אפשר בלי סוכר? תודה(:

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:40 19.03.2020)

אפשר אבל קחי בחשבון שהמתיקות תהיה רק מהשוקולד המריר.

0/5 (0 Reviews)
avatar
נורית (14:38 16.02.2021)

בהחלט אפשר בלי סוכר – אני שמתי רסק תפוחים (כף יותר) ויצא פצצה. גם החלפתי את השוקולד בצימוקים באותה כמות.

0/5 (0 Reviews)
avatar
עדיין נורית (20:32 16.02.2021)

בעצם לא מתוק מספיק.. אפשר להוסיף יותר מ3 כפות רסק תפוחים 😁

0/5 (0 Reviews)
מתכון לעוגיות שיבולת שועל ללא קמח
avatar
אלה (13:44 14.03.2020)

האם ניתן להחליף את חלבון הביצה במשהו שאינו מהחי?

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:18 14.03.2020)

אין לי רעיון שידביק את החומרים במקרה הזה.

0/5 (0 Reviews)
avatar
רותם שמול (13:47 19.02.2020)

היי,

האם אפשר לוותר על הקוקוס? 🙂

אתר מעולה אגב!

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:27 19.02.2020)

כן אפשר 🙂

0/5 (0 Reviews)
avatar
אנט (18:45 4.07.2019)

במה ניתן להחליף את החלבון?

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:01 4.07.2019)

סורי, אין לי רעיון שידביק את החומרים במקרה הזה.

0/5 (0 Reviews)
avatar
אלומה (16:41 4.09.2020)

אני שמעתי פעם שאפשר להקציף את המים של השימורי חומוס ולהוסיף לזה קצת אבקת סוכר כדי שיהיה לזה טעם טוב יותר

0/5 (0 Reviews)
avatar
נטלי (20:22 30.08.2018)

שלום
האם ניתן להחליף את השמן בטחינה?

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:54 30.08.2018)

אפשר אבל השאלה אם זה יפגע בפריכות. לא ניסיתי אז אין לי מושג.

0/5 (0 Reviews)
avatar
ריקי (13:36 3.06.2018)

היי, רציתי לשאול האם אפשר להחליף את השוקולד המריר במצרך אחר?

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:58 3.06.2018)

על מה חשבת?
אפשר לשים חמוציות, צימוקים, שוקולד צ’יפס.

0/5 (0 Reviews)
avatar
רחלי (22:29 31.05.2018)

האם ניתן להחליף את הסוכר בתחליף סוכר

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:42 31.05.2018)

כן אפשר.

0/5 (0 Reviews)
avatar
נועה (08:47 4.05.2018)

היי,

האם אפשר לשים גם שוקולד וגם צימוקים?

0/5 (0 Reviews)
avatar
ויקי (16:40 3.05.2018)

האם אפשר לשים צימוקים במקום שוקולד?

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:50 3.05.2018)

כן אפשר.

0/5 (0 Reviews)
avatar
עינת (13:55 25.04.2018)

תודה

0/5 (0 Reviews)
avatar
עינת (21:13 23.04.2018)

היי

האם אפשר להשתמש בסוכר חום או מה אפשר במקום סוכר ?

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:21 23.04.2018)

היי עינת,
אפשר בעזרת מטרפה ידנית אבל לדעתי ההקצפה תהיה פחות תפוחה.
אפשר לשים סוכר חום.

0/5 (0 Reviews)
avatar
עינת (21:11 23.04.2018)

היי אפרת
האם יש דרך אחרת להקציף את החלבונים במקום מיקסר ?

0/5 (0 Reviews)
avatar
יפעת (19:49 22.04.2018)

הי, האם ניתן להחליף או להוסיף חמאה כדי שפריכות העוגיות תישמר מעבר ליממה? אחרת חבל כל פעם לחמם לפני האכילה בשביל עוגיה אחת או שתיים…

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:35 22.04.2018)

אפשר לנסות לשים 40 גרם חמאה מומסת במקום השמן. מקווה שזה אכן יעזור.

0/5 (0 Reviews)
avatar
מלכה (18:43 22.04.2018)

כמה שאני אוהבת את המתכונים שלך!!! מחכה לאימייל שלך כל שבוע 😊
תודה על המדריך לחלקי בשר 👍🏻👍🏻👍🏻
מלכה

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:00 22.04.2018)

תודה מלכה היקרה, כיף לשמוע 🌷

0/5 (0 Reviews)
avatar
פיטוסי סנדרין (08:45 22.04.2018)

שלום
במה אפשר להחליף את הקוקוס? קוקוס לא אהוב אצלינו.
תודה

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:20 22.04.2018)

במקום הקוקוס אפשר לשים שומשום או אגוזים טחונים דק.
שבוע נפלא 🌷

0/5 (0 Reviews)
avatar
ספיר (08:09 22.04.2018)

היי, רציתי לדעת האם שיבולת שועל היא ללא גלוטן? או שיש סוגים שיוצרו במיוחד? לדוגמא כמו בקמח שמיוצר במיוחד ללא גלוטן. תודה מראש. ספיר

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:19 22.04.2018)

היי ספיר,
יש סוגים שהם ללא גלוטן. צריך להיות רשום על האריזה “ללא גלוטן”.
שבוע מקסים 🌷

0/5 (0 Reviews)
avatar
מיטל (19:53 21.04.2018)

שלום רב האם אפשר להשתמש בביצים שלמות? אפשר קוואקר דק? תודה רבה

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:55 21.04.2018)

היי מיטל,
במקום 2 חלבונים אפשר לשים ביצה אחת גדולה אבל אז יהיה כדאי להגדיל את כמות השמן לרבע כוס.
קוואקר דק פחות מומלץ.

0/5 (0 Reviews)
avatar
לי (01:18 21.04.2018)

ניתן להכין עם שיבולת שועל לא עבה? האחת שנמכרת בקופסאות, קוויקאר?
או זה לא יתפוס? אני ממש לא רוצה להכין להתאכזב ולזרוק.
ואם כן, אותן כמויות?

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:52 21.04.2018)

לדעתי פחות מומלץ אם חשוב לך שזה ייצא פריך.

0/5 (0 Reviews)
לקריאת כל התגובות