שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 25-30 דקות

סוג: פרווה

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

2 ביצים

שליש כוס (66 ג’) סוכר (לאוהבי המתוק אפשר להגדיל לחצי כוס סוכר)

שליש כוס (66 ג’) שמן

חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים (מבקבוק לשתיה קלה)

כוס (140 ג’) קמח תופח

שליש כוס (50 ג’) פירות יער קפואים

כפית אבקת סוכר

 

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים בקערה: ביצים, סוכר, שמן, מיץ וקמח, עד לקבלת תערובת אחידה (אפשר לערבב ידנית או במיקסר).

-יוצקים שני שליש מהבלילה לתבנית. מערבבים את פירות היער עם אבקת הסוכר ומפזרים באופן אחיד מעל הבלילה. מוסיפים את שליש הבלילה שנותרה (לא נורא אם הבלילה לא מכסה את כל פירות היער).

-מכניסים לתנור ואופים במשך 25-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
שניצל טופו ותירסשניצל טופו ותירס
חזה עוף בטריאקי חזה עוף בטריאקי

תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
חנה (12:48 24.09.2021)

היי אפרת את אלופת המתכונים😍💃רציתי לדעת האם זה מתאים להוסיף יוגורט Bio חלבי לעוגה? זה יעשה אותה יותר טעימה ורכה? ואם כן איך לשנות את המתכון.. תודה רבה😃

מתכונים ב-10 דקות (13:03 24.09.2021)

היי חנה,
אפשר לשים חצי כוס יוגורט במקום מיץ התפוזים. רצוי שיהיה לא פחות מ3% שומן.
בהצלחה!

אלזה (10:49 11.06.2021)

עוגה טעימה ומוצלחת.השתמשתי בדובדבנים טריים עם קצת חששות אבל התוצאה היתה שלו נשאר פירור.
תודה אפרת עבור המתכונים שאת מפרסמת.

מתכונים ב-10 דקות (12:05 11.06.2021)

שמחה מאד שאהבתם! דובדבנים טריים זו תוספת מעולה😊

יעל (16:15 5.06.2021)

הי אפרת את פירות היער אפשר להכניס לתוך הבלילה? האם אני מוסיפה אותם כשהם קפואים או להפשיר קודם? תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (20:41 5.06.2021)

היי,
אפשר להכניס לתוך הבלילה ואז לשפוך לתבנית, אבל היתרון בלשפוך חלק מהבלילה לתבנית ורק אז את הפירות יער הוא שכך הם לא שוקעים לתחתית העוגה וגם פחות מפרישים צבע.
את הפירות יש להוסיף קפואים.😊

גל (16:16 24.03.2021)

היי אפרת:)
לתבנית קוטר 24 חד פעמית מקרטון – צריך מהכפיל כמויות?
שאלה נוספת איך ניתן להפוך לחלבית, והאם ממליצה להכין קרם מעל?
תודה מראש❤

מתכונים ב-10 דקות (16:42 24.03.2021)

היי גל,
לתבנית 24 יש להכפיל כמויות. כדי להפוך לחלבי אפשר לשים 70 גרם חמאה מומסת, ואפשק להכין קרם מעל:)

גל (18:27 24.03.2021)

תודה רבה❤

מרטה (06:50 10.02.2021)

היי אפרת,
חייבת לפרגן על האתר והמתכןנים המדהימים שלך שתמיד מצילים אותי בדקה ה90.
שאלונת, האם ניתן לערבב בתוך הבלילה ריבה(אפשרי גם שוקולד)?? לא להוסיף מעל! יש לי ריבה שניסיתי להוסיף מעל (כפי שהמלצת למישהי על שליש עוגה וואז שוב בלילה)עירבבתי אותה עם טיפה קמח וזה לא צלח.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:15 10.02.2021)

היי מרטה 🙂
את מתכוונת להוסיף ריבה לבלילה עצמה ולערבב לתערובת אחידה? אם כן, חייבת לציין שלא ניסיתי.
לגבי שוקולד, אם הכוונה לשוקולד מומס אז אפשר. זה יצבע את העוגה ויהפוך אותה לשוקולדית. אם הכוונה לשוקולד צ’יפס או שוקולד קצוץ אז אפשר.

Natalia Slebov (18:12 13.11.2020)

שלום אפרת! המתכונים שלך מעולים, אני מכינה לפיהם המון. תודה רבה! יש לי רק תבניות קטנות בגודל 22.5×16.5,גובה 5.5 ס\’\’מ. מה קמות המצרכים וזמן אפיה לשתי תבניות?
תודה מראש.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:32 14.11.2020)

אני חושבת שכדאי שתכיני את הכמויות האלה:
5 ביצים M
כוס סוכר
כוס שמן
כוס ורבע מיץ תפוזים (מבקבוק לשתיה קלה)
2.5 כוסות קמח תופח
כוס פירות יער קפואים
2.5 כפיות אבקת סוכר
*יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.

Natalia Slebov (18:41 16.11.2020)

המון תודה!

מיכל (14:05 8.11.2020)

שלום אפרת, הכנתי לראשונה את העוגה הזאת, לצד עוגת המייפל-קוקוס שלך, ושתיהן יצאו נהדר.
המרקם של עוגת פירות היער יצא לי קצת דחוס מזה שבתמונה שלך (ומזה של עוגות בחושות בד”כ), אולי בחשתי קצת יותר מדי. אבל יצא מוצלח מאוד, מרקם כיפי, מרגישים את העוגה בפה.
את מיץ התפוזים החלפתי בחלב. העוגה עלתה יפה, החמוציות לא שקעו – אפילו נראה לי שקצת התרוממו, כנראה היו קלות מהבלילה. שמתי כמות גדולה (בערך כוס), ואז חששתי שיהיה חמוץ מדי, ולכן הוספתי מעט זיגוג אבקת סוכר (עם חלב וטיפת תרכיז פטל). יצאה עוגה טעימה מאוד, אני מאמצת את המתכון בחום.
מעל עוגת המייפל-קוקוס, שיצאה מושלמת, פיזרתי קוקוס קלוי.
שתי העוגות לא מתוקות מדי, וזה מעולה. בדיוק במידה.
תודה רבה על המתכונים הטובים והבהירים.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:21 8.11.2020)

תודה לך על השיתוף המפורט ❤️

טלי (21:24 26.09.2020)

יש משהו שיכול להחליף את הסוכר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:49 26.09.2020)

אפשר לשים תחליף סוכר מלאכותי כמו אבקת “כמו סוכר” של סוכרזית.
אני מניחה שאפשר להמיר גם בשליש כוס מייפל טבעי או דבש.

לאה (13:28 8.10.2021)

כמה “כמו סוכר” צריך לשים?

מתכונים ב-10 דקות (13:45 8.10.2021)

בכמות של שליש-חצי כוס.

הודיה (23:52 24.08.2020)

אפשר לשים מלית אוכמניות? אם כן איך וכמה/מתי?
(והאם זה אומר שהיא תצא ממש סגולה?)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:48 25.08.2020)

אני חושבת שכן.
אחרי שאת יוצקת ⅔ בלילה לתבנית, תוסיפי 2-3 כפות מלית אוכמניות ותכסי ביתר הבלילה.
לגבי הצבע, לא ניסיתי כך שאני לא יודעת. לפעמים הצבע גם משתנה במהלך האפיה.

נעם (17:55 17.08.2020)

היי אפרת,
האם המתכון מתאים לתבנית מאפינס?
תודה מראש

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:32 17.08.2020)

אפשר להכין בתבנית מאפינס.
זמן אפיה 17-20 דקות.

הדר (12:25 12.08.2020)

היי אפרת, נראה לך שמלית אוכמניות למאפים יכולה להתאים פה במקום הפירות הקפואים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:29 12.08.2020)

נראה לי שכן.

אוריה (12:03 30.07.2020)

היי, אני רוצה להכין את העוגה אבל יש לי רק תותים קפואים.. מתאים כאן? אם כן צריך להפשיר ולחתוך אותם? הם מאוד גדולים
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:54 30.07.2020)

כן, כדאי להפשיר ולחתוך.

סיון (12:40 17.07.2020)

היי אפרת
רציתי לדעת מה הכמויות לתבנית עגולה קוטר 20?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:47 17.07.2020)

הכמות שבמתכון אמורה להספיק.
*יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.

דפנה (17:28 16.07.2020)

היי אפרת, במידה ואני רוצה לאפות בתבנית 20×30 כיצד לשנות כמויות?
תודה רבה !

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:15 16.07.2020)

יש להכפיל כמויות ב-2.

רוני (16:25 15.05.2020)

היי אפרת, האם אפשר להחליף את פירות היער בפטל קפוא?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:26 15.05.2020)

כן אפשר.

ורד (15:00 14.05.2020)

שלום ותודה על אתר מדהים. כל הזמן נעזרת בו. האם אפשר להשתמש בחלב אורז במקום מיץ תפוזים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:24 14.05.2020)

אני חושבת שכן.

נוי (17:03 3.05.2020)

יצא מעולה, הוספתי קוקוס מעל לאחר האפייה וזה הוסיף מאד. תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:48 3.05.2020)

מעולה 🙂
תודה נוי

צופית (18:48 23.04.2020)

היי אפרת, האם אפשר לשים בעוגה ריבת תותים טבעית במקום הפירות? אם כן מה הכמות ל2 אינגליש קייק?
אשמח לתשובה מהירה… תודה רבה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:39 23.04.2020)

אני חושבת שכן. בכל תבנית אינגליש קייק כדאי להוסיף מעל ⅔ בלילה 3-4 כפות ריבה ולכסות בשליש בלילה שנותרה.
*לשתי תבניות יש להכפיל את כל הכמויות.

עדן (11:28 26.03.2020)

אפשר להחליף את המיץ עם חלב?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:11 26.03.2020)

כן אפשר.

נאוה (15:59 10.05.2020)

הכנתי עם חלב במקום מיץ. פיזרתי מעל רצועות מ- 5 משמשים. ממש מוצלח

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:43 10.05.2020)

מעולה 🙂
תודה נאוה

itzik30 (21:16 21.03.2020)

תודה על המתכון, עשיתי ויצאה מאוד טעימה, מה שכן הפירות יער שקעו לתחתית למרות ששמתי למעלה ועם אבקת סוכר, אם אשים כמה דקות אחרי האפייה, זה ימנע את זה? או שיש שיטה אחרת

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:56 21.03.2020)

היי איציק,
הפירות שוקעים בגלל שהבלילה דלילה והפירות “כבדים”.
לא מומלץ לפתוח את דלת התנור לאחר שמכניסים את העוגה כי זה מוריד את הטמפרטורה ועלול לפגוע בתפיחה של העוגה.
אפשר לנסות להפחית קצת מכמות הנוזלים, נגיד לשים שליש כוס מיץ או להשתמש בביצים קטנות ואז הבלילה תהיה פחות דלילה.
*לא מומלץ לשים פחות משליש כוס מיץ כי הנוזלים מוסיפים רכות לעוגה.

itzik30 (07:37 22.03.2020)

תודה רבה אנסה להפחית במיץ

תמר (09:38 10.10.2019)

היי. יצא ממש טעים. לא היה לי מיץ, אז הכנתי תה פירות יער במקום. עבד מצויין.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:54 10.10.2019)

רעיון מעולה 🙂
תודה תמר

אסיה (22:38 28.08.2019)

אם אני מכפילה כמויות ואופה בתבנית קוגלהוף, כמה זמן צריך לאפות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:29 29.08.2019)

זמן אפיה עשוי להתארך ל 40-45 דקות.

רעות (10:50 12.07.2019)

הכנתי לשבת שעברה ויצא טעים אך לא ממש מתוק. אולי אנסה למצוא פירות יותר בשלים להבא.
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:53 12.07.2019)

תודה רעות ושבת שלום 🙂

שרה רוזן (17:33 10.07.2019)

מה הכמויות לתבנית קוגלהוף 24 ס”מ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:24 10.07.2019)

יש להכפיל כמויות ב-2.
*חשוב להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.

ישראלה ליברוס (13:07 13.06.2019)

תודה על מתכון מצויין.הכנתי אתמול לשמחתה של נכדתי.האם ניתן להמיר את הקמח בקמח ללא גלוטן אם כן באיזה את ממליצה להשתמש? תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:57 13.06.2019)

זה אמור לעבוד גם עם כוס קמח תמי או כרגיל + כפית אבקת אפיה.

מיכל (18:48 15.05.2019)

היי אםרת,

אפשר להשתמש במיץ מתפוזים סחוטים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:25 15.05.2019)

כן.

שמרית הלל (20:21 9.05.2019)

וואו איזו עוגה מושלמת ! הכנתי אותה הבוקר בפעם הראשונה לאירוח של המשפחה ליום העצמאות, חוסלה והתבקשתי להכין עוד אחת לסוף השבוע! שלמות!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:34 9.05.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שמרית

לאה (15:29 2.05.2019)

היי אפרת,
רציתי בבקשה לשאול- צריך להפשיר את הפירות לפני ההכנה?
תודה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:57 2.05.2019)

כמה דקות. הם מפשירים די מהר.

יוסי (09:05 15.02.2019)

תודה על המתכון!

אפשרי לשלב יוגורט במקום מיץ התפוזים ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:22 15.02.2019)

אפשר לשים חצי מיכל יוגורט (100 מ”ל) + 3 כפות חלב או מים.

חני (17:29 5.02.2019)

הייי אפרת המדהימה!!!
תודה ושוב תודה על האתר המושלם!!
אפשר לשים פירות יבשים כמו צימוקים ,תמרים וכו’ או שחייבים פירות קפואים דווקא?
חודש טוב ומבורך מלא באור ובשמחה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:18 5.02.2019)

אפשר לשים פירות יבשים. אפשר לערבב אותם יחד עם כל הבלילה.
חודש טוב ומבורך ❤️

אלישבע (18:17 22.01.2019)

מה אפשר לשים במקום משקה תפוזים? אפשר נקטר פירות ? יש לי בבית נקטר בטעם מנגו-בננה-מלון..כדאי לדלל? זה יכול להתאים ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:08 22.01.2019)

תערבבי רבע כוס נקטר פירות עם רבע כוס מים.

סיגל (13:26 9.01.2019)

שלום.

שמתי לב שכשאני שמה פרות יער / דובדבנים קפואים בעוגה, בשלב מסוים חלק מעוגה מקבל צבע כהה בגלל הפרות יער. לאחר שכבר הוצאתי את העוגה מהאפייה. האם יש דרך למנוע זאת? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:31 9.01.2019)

היי סיגל,
את משתמשת בפירות יער קפואים? אם כן, את מפשירה אותם לפני?

דבורה (09:21 3.01.2019)

אפרת היקרה שלום וברכה, העוגה הזאת מעולה !!!! גם ספר המתכונים שרכשתי טעים מאוד איזה רעיונות מעולים קלי הכנה וטעם מעדן תודה מקרב לב את מקסימה המשיכי להפתיע אותנו במתכונים המוצלחים !!!! תודה גם על האתר והתגובות המהירות שלך ! שבת שלום וכל טוב!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:31 3.01.2019)

תודה רבה דבורה ❤️
שבת שלום!

מרים (21:26 20.12.2018)

שלום, רציתי להכין את העוגה ללא ביצים, אפשר להחליף אותן בשתי בננות? אם כן, האם יש שינוי בכמויות סוכר ושמן?אולי כדאי להוסיף קינמון ותמצית וניל? תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:13 21.12.2018)

היי מרים,
תכיני לפי הכמויות האלה:
כוס ורבע קמח תופח
שליש כוס סוכר
בננה גדולה מעוכה למחית (אם זו בננה קטנה יש לשים בננה וחצי)
שליש כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
שליש כוס פירות יער קפואים
כפית אבקת סוכר
*אפשר להוסיף חצי כפית תמצית וניל
*רק אם את מוותרת על פירות היער אפשר לשים גם כפית שטוחה אבקת קינמון

מאשה (20:11 7.10.2018)

שלום אפרת,
אני מעוניינת להכין את העוגה כעוגת יום הולדת לגן. האם ניתן יהיה לחתוך את העוגה באמצע ולמרוח קרם (קצפת) או רק לקשט עם קצפת מעל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:47 7.10.2018)

אפשר לקשט בקצפת מעל ואפשר למרוח גם באמצע.
אם שמים קרם באמצע חשוב לחצות את העוגה רק לאחר שהיא התקררה לגמרי אחרת היא עלולה להתפרק. וכמובן לעשות זאת בזהירות.

זהבה (17:26 22.09.2018)

היי אפרת,

אני מעוניינת להחליף את הקמח לקמח כוסמין לבן, האם צריך לשנות משהו בכמויות האחרות?
יש לי במקרר דובדבנים קפואים שהופשרו, אפשר להשתמש בהם?
המתכונים שלך גורמים לי רצון להתנסות יותר באפיה.. תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:57 22.09.2018)

היי זהבה,
אפשר לשים כוס קמח כוסמין לבן + כפית אבקת אפיה.
אפשר להשתמש בדובדבנים.
חג שמח 🌺

חנה שינדר (08:01 22.09.2018)

עוגה נהדרת רכה וטעימה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 22.09.2018)

תודה חנה, שמחה שאהבת 🙂

שני (10:29 15.09.2018)

הי אפרת
אני רוצה שהעוגה תצא בצורת ריבועים נמוכים, כמו חיתוכיות
איך את מציעה לי לעשות את זה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:09 15.09.2018)

היי שני,
אני ממליצה להכין את הכמויות האלה בתבנית מלבנית קטנה בגודל 22X31:
3 ביצים
שני שליש כוס סוכר
חצי כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים (מבקבוק לשתיה קלה)
כוס וחצי קמח תופח
חצי כוס פירות יער קפואים
כפית גדושה אבקת סוכר

ענת (13:06 24.08.2018)

מצדיעה לך
העוגה הזו היא הצלחה מסחררת.
כמה פשוטה ככה מוצלחת.
כל הכבוד !

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:08 24.08.2018)

תודה ענת, שמחה שאהבת 🙂

עליזה בורבה (15:35 16.08.2018)

הכנתי אותה עכשיו קודם הקלות בהכנתה תוך 7 דקות התערובת היתה בתנור(פחות מעשר דקות אפילו)…והיא יצאה מעולה….
עוד מתכונים כאלה אני אוהבת.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:45 16.08.2018)

שמחה שאהבת 🙂
תודה עליזה.

קלרה (08:09 12.08.2018)

הכנתי ביום שישי.כרגיל פשוט,מהיר להכנה וטעים.רק שפיזרתי שבבי שקדים למעלה לפני אפיה🍒

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:42 12.08.2018)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
שבוע נפלא 🌷

מרב (18:55 2.08.2018)

זו אחת העוגות הטובות שאפיתי! הכנתי אותה פעמיים, פעם עם קוביות שזיפים ופעם עם קוביות אפרסקים. יצא מדהים ויפהפה ונטרף בשניות! שדרוגים: השתמשתי בתבנית מלבנית ופיזרתי יותר פירות, ערבבתי אותם עם מעט סוכר חום, השתמשתי בקמח מלא, והמרתי רבע כוס מהקמח באבקת פודינג וניל שהוסיפה טוויסט לבצק… תודה על אתר נהדר!

מרב (18:59 2.08.2018)

אופס… שכחתי לציין שהכפלתי כמויות ב-1.5, ואז המרתי רבע כוס מהקמח בפודינג כאמור…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:57 2.08.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה מרב 🙂

שרון (20:12 14.07.2018)

היי אפרת, העוגה יצאה מדהימה!!
הכנתי עם קוביות מנגו קפואות.
לשמור אותה במקרר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:28 14.07.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
וכן, בחום הזה כדאי לשמור את העוגה במקרר.

שרון (20:43 14.07.2018)

תודה 🙂

נעמה (14:27 14.07.2018)

היי אפרת,
תודה על מתכון מעולה, הכנתי את העוגה והיא נהדרת!
האם אפשר להקפיא אותה? אני מתכננת אירוח בשישי ומעוניינת לאפות אותה היום…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:48 14.07.2018)

היי נעמה,
שמחה שהעוגה יצאה טעימה 🙂
לא אמורה להיות בעיה להקפיא.

אסתר (11:10 5.07.2018)

הי אפרת,
קודם כל תודה, העוגה טעימה מאוד. הסלילה נוזלית ופירות היער טובעים לי לקרקעית. יש לך איזה טיפ בשביל זה?

תודה אסתר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:43 5.07.2018)

היי אסתר,
אפשר להוסיף את פירות היער אחרי שיוצקים את כל הבלילה לתבנית ולא אחרי שני שליש בלילה.
אגב באיזה כוס את משתמשת?

אסתר (11:15 27.07.2018)

בכוס מדידה מחנות.לא יודעת בדיוק מה הכמות שלה…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:55 27.07.2018)

כנראה שהכוס קטנה מידי ולכן הבלילה יוצאת נוזלית מידי מה שגורם לפירות היער לשקוע.
כדאי להשתמש בכוס בנפח של 240 מ”ל כמו זו בתמונה שצירפתי.

קרינה (16:12 2.07.2018)

היי אפרת , עוגה ממש טעימה ופשוטה להכנה קיבלתי מחמאות בזכותך תודה רבה לך.הכנתי בתבנית גדולה כי לא היה לי אינגליש קייק ולמרות שיצאה נמוכה יצאה טעימה ויפה כמו עוגיות חתכתי לריבועים ויצא יפה וטעים:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:47 2.07.2018)

שמחה שיצא טעים ותודה על התמונה 🙂

ג'ני (15:35 30.06.2018)

היי אפרת, העוגה יצאה פשוט מושלמתתתת!!!
כל כך פשוטה ועם זאת כל כך מיוחדת ועסיסית!!
תודה רבה ושבוע טוב;)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:30 30.06.2018)

תודה ג’ני, שמחה לשמוע 🙂
שבוע טוב 🌷

ג'ני (09:20 3.07.2018)

הכנתי שוב… פשוט מושלםםםםם

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:23 3.07.2018)

מהמם!
תודה ג’ני ויום מקסים 🌸

אסתר רביד (17:23 23.06.2018)

היי
האם אפשר להשתמש במיץ תפוזים טבעי? במה אפשר להשתמש כתחליף למיץ תפוזים?

בתודה אסתר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:29 23.06.2018)

היי אסתר,
אפשר להשתמש במיץ תפוזים טבעי.
אם אין מיץ אפשר להכין לימונדה ולערבב 2 כפות מיץ לימון, להוסיף מים עד חצי כוס ולערבב עם כפית גדושה סוכר.

אפרת (17:36 22.06.2018)

היי מה אפשר להשתמש במקום אבקת סוכר? יש לי רק “סוכר וניל”, סודה לשתיה או “אבקת אפיה” בבית

תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:03 22.06.2018)

אפשר לשים סוכר וניל.

שרה (00:54 13.06.2018)

הי אפרת יש כזה קרם ששים על העוגה, זה נראה בצבע לבן. אולי יותר בקאפ קייס שמים את זה.
את יודעת למה אני מתכוונת?
הקרם הזה יכול להתאים לעוגה הזאת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:49 13.06.2018)

היי שרה,
זה קרם שעשוי מקצפת או קרם שהוא כמו ציפוי לבן?

אוריאנה (13:00 9.06.2018)

היי אפרת,
אחרי שהשתמשתי בשקט בשקט מהמון מתכונים שלך.
קצרתי מחמאות אין ספק.
את הדגים והעופות אימצתי קבוע בכל שבוע.
המחמאות הענקיות הן לך.
מודה לך מאוד על מתכונים מדוייקים וטעימים.
מחכה למוצאי שבת להכין את זאת הנוכחית לאמא שלי שאוהבת פירות יער בכל הסוגים.
אז תודה. תבורכי ושבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:57 9.06.2018)

כיף גדול לשמוע!
תודה אוריאנה ❤️
שבוע טוב

אפרת ה. (09:48 7.06.2018)

הי,
אני נהנת מאד מהמתכונים שלך.
האם ניתן לשים דובדבנים חמוצים מצנצנת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:33 7.06.2018)

לדעתי כן.
יום מקסים 🙂

לאה (08:07 7.06.2018)

איך ממירים קמח תופח לקמח רגיל עם אבקת אפיה/ סודה לשתיה?
תודה רבה לך! מאוד אוהבת את האתר והמתכונים שלך!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:31 7.06.2018)

מערבבים כוס קמח עם כפית אבקת אפיה.
יום מקסים 🙂

אורה (13:46 5.06.2018)

אחלה עוגה, תודה אפרת!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:46 5.06.2018)

תודה אורה 🙂

פרחית (09:20 5.06.2018)

היי אפרת רוצה להכין לשבת, רוצה להכין בתבנית עגולה 22 עם חור באמצע שכחתי איך היא נקראת. איזה כמויות צריך?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:15 5.06.2018)

היי פרחית,
כמויות לתבנית קוגלהוף 22:
3 ביצים
חצי כוס סוכר (לאוהבי המתוק אפשר להגדיל לשני שליש כוס סוכר)
חצי כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים (מבקבוק לשתיה קלה)
כוס וחצי קמח תופח
חצי כוס פירות יער קפואים
כפית גדושה אבקת סוכר

פרחית (16:15 5.06.2018)

כן זה… חחחח
תודה יקרה! אחזור ב”נ לעדכן!!!

הילה ביטון (08:14 5.06.2018)

היי אפרת היקרה ,האם ניתן להשתמש בפירות יער טריים במקום קפואים?
בלי קשר,חייבת לשבח אותך שכל מתכון שלך יוצא הכי מוצלח בעולם,אחזה כיף!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:13 5.06.2018)

אפשר בהחלט 🙂
ותודה רבה!
יום מקסים 🌷

נועה (19:25 2.06.2018)

היי,
את פירות היער לא צריך להפשיר?זה לא נהיה נוזלי?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:05 2.06.2018)

אין צורך להפשיר.

יהודה (17:31 2.06.2018)

היי
העוגה יצאה מעולה, קצת נמוכה אבל טעימה מאוד. תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:04 2.06.2018)

תודה יהודה 🙂

אתי (15:58 1.06.2018)

הכנתי את העוגה לפי המתכון יצא מעולה
שדרגתי והוספתי אגוזי מלך קצוצים.
תבנית אחת יפה וטעימה מאוד.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:05 1.06.2018)

תודה אתי, שמחה שיצא טעים 🙂

רותם (08:05 1.06.2018)

עוגה מעולה!! אחת הטובות שיצאו לי!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:17 1.06.2018)

תודה רותם, שמחה שאהבת 🙂

הדר (22:48 31.05.2018)

היי
יצא לי נורא נוזלית:(
זרקתי הכל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:04 1.06.2018)

היי הדר,
הבלילה יצא נוזלית? אז מה.
למה לא ניסית לאפות לפני שזרקת?

שם *אתי מלמד (16:01 31.05.2018)

תודה על המתכונים הנפלאים שלך.האם אפשר לשים צמוקים במקום הפירות וכמה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:26 31.05.2018)

כן, אפשר לשים כרבע כוס צימוקים.

דניאלה (15:42 31.05.2018)

מעולם לא הגבתי למתכון! עד העוגה הזו. יצא כל כך טעים ! הוספתי קצת פיצפוצי שוקולד מריר. שמתי חלב במקום מיץ. מזכיר לי את בריוש פירות יער של הברסרי, שאני מתה עליו!!!!
ואני עוד מאלו שממש מפחדים ולא יודעים לאפות.
תודה, הולכת להכין את זה קבוע. איך כך כך פשוט יצא כל כך טעים?!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:23 31.05.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה דניאלה 🙂

חנה (15:38 31.05.2018)

במה אפשר להחליף את הביצים כדי להפוך את העוגה לטבעונית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:23 31.05.2018)

היי חנה,
לא ניסיתי אבל אולי ברבע כוס רסק תפוחים.

שגית ארז (13:49 31.05.2018)

מים או מיץ מלימון סחוט יעבוד?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:12 31.05.2018)

במקום המיץ אני מניחה שאפשר להכין לימונדה ולערבב 2 כפות מיץ לימון, להוסיף מים עד חצי כוס ולערבב עם כפית גדושה סוכר.

Zipi (13:22 31.05.2018)

האם ניתן להוסיף ענבים,משמשים ומעונינת להכינה בתבנית 26 מה הכמויות? איזה כיף של עוגה..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:11 31.05.2018)

היי ציפי,
אני מניחה שאפשר.
כמויות לתבנית 26:
5 ביצים גדולות
כוס ורבע סוכר
כוס שמן
כוס וחצי מיץ תפוזים (מבקבוק לשתיה קלה)
3 כוסות קמח תופח כוס פירות יער קפואים
כף מלאה אבקת סוכר

Zipi (17:51 1.06.2018)

תודה רבה🍰הכין ואדווח.

קרן (09:09 31.05.2018)

בוקר טוב,
האם ניתן לשים בעוגה תותים במקום פירות יער?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:03 31.05.2018)

כן, אפשר בהחלט.

שרה רגב (09:03 31.05.2018)

מעוניינת להתעדכן

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:05 31.05.2018)

היי שרה,
אני רואה שאת כבר רשומה לניוזלטר לקבלת עדכונים.

רחל מזרחי (08:03 31.05.2018)

שלום אפרת,
אפשר במקום פירות היער לשים פירות קיץ רכים חתוכים לקוביות? מה מהם מתאים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:03 31.05.2018)

היי רחל,
על איזה פירות חשבת? תותים למשל יכולים להתאים.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.