זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 25-30 דקות
סוג: פרווה
תבנית אינגליש קייק
מצרכים:
2 ביצים
שליש כוס (66 ג’) סוכר (לאוהבי המתוק אפשר להגדיל לחצי כוס סוכר)
שליש כוס (66 ג’) שמן
חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים (מבקבוק לשתיה קלה)
כוס (140 ג’) קמח תופח
שליש כוס (50 ג’) פירות יער קפואים
כפית אבקת סוכר
אופן הכנה:
-מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
-מערבבים בקערה: ביצים, סוכר, שמן, מיץ וקמח, עד לקבלת תערובת אחידה (אפשר לערבב ידנית או במיקסר).
-יוצקים שני שליש מהבלילה לתבנית. מערבבים את פירות היער עם אבקת הסוכר ומפזרים באופן אחיד מעל הבלילה. מוסיפים את שליש הבלילה שנותרה (לא נורא אם הבלילה לא מכסה את כל פירות היער).
-מכניסים לתנור ואופים במשך 25-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
- עוגת אספרסו |
- עוגה לבנה |
- עוגה עם ציפוי קראנץ |
- עוגת שמרים פרווה |
- עוגת שוקולד עסיסית |
- עוגת תפוזים אוורירית
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לעוגות
אשמח להכין את העוגה עם תחליף סוכר. יש לי בבית מייפל , דבש, סילאן. מה יכול לעבוד?
מייפל הכי מומלץ
עוגה נהדרת. מככבת אצלנו. האם אפשר לשים חתיכות אפרסק טריות במקום פירות יער
נראה לי שכן:)
הי אפרת, אני מתכוונת להכין עם הרבה דובדבנים טריים. אם אני רוצה מתיקות מאוד מעודנת, לכמה סוכר להפחית? והאם כדאי לשלב עם דבש? תודה! מיכל
העוגה כמו שהיא לא מאוד מתוקה אבל אפשר להפחית לרבע כוס סוכר. אין בעיה לשלב חצי כמות דבש.
איזה מתכון נהדר, תודה רבה!
מאחר ואני מאוד אוהבת פירות יער הוספתי יותר לתערובת, ואז צריך לאפות יותר זמן. כל השאר אותו דבר.
תודה!
שמחה שיצא טעים💜
היי אפרת
אני רוצה לאפות עם שקדים ואגוזים טחונים במקום קמח האם זה אפשרי?
לא בטוחה שייצא מוצלח.
כדאי כבר להכין את המתכון הזה- עוגה עם קמח שקדים.
היי אפרת. אני רוצה להכין בתבנית מאפינס. לכמה בערך זה מספיק? כמה זמן בתנור? והאם עדיין לשים חלק מהבלילה, להוסיף את הפירות, ואז את השאר?
היי תמר,
זה מספיק בערך ל-10 מאפינס (תלוי בגודל של המאפינס).
זמן אפיה 20-22 דקות.
וכן, אופן ההכנה אותו דבר.
כמה זמן נשמר במקרר?
האם אפשר להקפיא?
היי
העוגה נשמרת כ-4-5 ימים במקרר. ניתן להקפיא.
היי, האם מתאים אגסים, האם תצא לחה? תודה
היי
מתאים, העוגה תצא רכה ודי לחה.
היי אפרת, מעוניינת להכין את העוגה ולצפות אותה בשמנת מתוקה, האם כדאי להרטיב אותה קודם, אם כן באיזה אופן? תודה
היי
העוגה הזו לא יבשה ולכן לא חייב להרטיב אותה. אם היא במקרה תצא יבשה אפשר להכין סירופ מחצי כוס מים רותחים, 3 כפות מחוקות סוכר וטיפה מיץ לימון.
יצאה נהדרת!
(כמו כל מתכון שלך)הוספתי למעלה שקדים מולבנים.
איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף❤️
תודה על המתכון, האם אפשרי שמנת חמוצה במקום המיץ תפוזים? ואם כן איך ישפיע על המרקם?
היי,
אפשר בהחלט לשים שמנת חמוצה, העוגה תצא מעט רכה יותר ופחות פירורית.
היי, האם ניתן להשתמש באוכמניות לא קפואות? וראיתי שבאמת התגובות כן אישרת שימוש ביוגורט, אבל יש לי יווני 6% – יכול להתאים?
היי,
אפשר להשתמש באוכמניות טריות ואפשר לשים יוגורט יווני 6%.
עוגה מוש! 2דקות עבודה. 2 דקות חיסול משפחתי ….(:
איזה כיף לשמוע(:
תודה על השיתוף❤
היי, רציתי לשאול האם אפשר להכין את הבלילה ערב לפני ולשמור במקרר ללילה ורק בבוקר לאפות? זה יכול לפגוע בטעם?
היי,
אין אפשרות לשמור במקרר לפני האפייה, משום שהתערובת מכילה אבקת אפייה(:
חובה אבקת סוכר?או שאפשר לוותר
היי,
אפשר לשים סוכר או סוכר וניל במקום.
אפשר גם לוותר לחלוטין על ציפוי הפירות בסוכר ואז הם יהיו לא מתוקים יחסית.
היי אפרת את אלופת המתכונים😍💃רציתי לדעת האם זה מתאים להוסיף יוגורט Bio חלבי לעוגה? זה יעשה אותה יותר טעימה ורכה? ואם כן איך לשנות את המתכון.. תודה רבה😃
היי חנה,
אפשר לשים חצי כוס יוגורט במקום מיץ התפוזים. רצוי שיהיה לא פחות מ3% שומן.
בהצלחה!
תודה על המתכון, כשאת כותבת חצי כוס יוגורט, את מתכוונת לחצי כוס יוגורט בכוס המידה?
נכון(:
עוגה טעימה ומוצלחת.השתמשתי בדובדבנים טריים עם קצת חששות אבל התוצאה היתה שלו נשאר פירור.
תודה אפרת עבור המתכונים שאת מפרסמת.
שמחה מאד שאהבתם! דובדבנים טריים זו תוספת מעולה😊
הי אפרת את פירות היער אפשר להכניס לתוך הבלילה? האם אני מוסיפה אותם כשהם קפואים או להפשיר קודם? תודה רבה
היי,
אפשר להכניס לתוך הבלילה ואז לשפוך לתבנית, אבל היתרון בלשפוך חלק מהבלילה לתבנית ורק אז את הפירות יער הוא שכך הם לא שוקעים לתחתית העוגה וגם פחות מפרישים צבע.
את הפירות יש להוסיף קפואים.😊
היי אפרת:)
לתבנית קוטר 24 חד פעמית מקרטון – צריך מהכפיל כמויות?
שאלה נוספת איך ניתן להפוך לחלבית, והאם ממליצה להכין קרם מעל?
תודה מראש❤
היי גל,
לתבנית 24 יש להכפיל כמויות. כדי להפוך לחלבי אפשר לשים 70 גרם חמאה מומסת, ואפשק להכין קרם מעל:)
תודה רבה❤
היי אפרת,
חייבת לפרגן על האתר והמתכןנים המדהימים שלך שתמיד מצילים אותי בדקה ה90.
שאלונת, האם ניתן לערבב בתוך הבלילה ריבה(אפשרי גם שוקולד)?? לא להוסיף מעל! יש לי ריבה שניסיתי להוסיף מעל (כפי שהמלצת למישהי על שליש עוגה וואז שוב בלילה)עירבבתי אותה עם טיפה קמח וזה לא צלח.
היי מרטה 🙂
את מתכוונת להוסיף ריבה לבלילה עצמה ולערבב לתערובת אחידה? אם כן, חייבת לציין שלא ניסיתי.
לגבי שוקולד, אם הכוונה לשוקולד מומס אז אפשר. זה יצבע את העוגה ויהפוך אותה לשוקולדית. אם הכוונה לשוקולד צ’יפס או שוקולד קצוץ אז אפשר.
שלום אפרת! המתכונים שלך מעולים, אני מכינה לפיהם המון. תודה רבה! יש לי רק תבניות קטנות בגודל 22.5×16.5,גובה 5.5 ס\’\’מ. מה קמות המצרכים וזמן אפיה לשתי תבניות?
תודה מראש.
אני חושבת שכדאי שתכיני את הכמויות האלה:
5 ביצים M
כוס סוכר
כוס שמן
כוס ורבע מיץ תפוזים (מבקבוק לשתיה קלה)
2.5 כוסות קמח תופח
כוס פירות יער קפואים
2.5 כפיות אבקת סוכר
*יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.
המון תודה!
שלום אפרת, הכנתי לראשונה את העוגה הזאת, לצד עוגת המייפל-קוקוס שלך, ושתיהן יצאו נהדר.
המרקם של עוגת פירות היער יצא לי קצת דחוס מזה שבתמונה שלך (ומזה של עוגות בחושות בד”כ), אולי בחשתי קצת יותר מדי. אבל יצא מוצלח מאוד, מרקם כיפי, מרגישים את העוגה בפה.
את מיץ התפוזים החלפתי בחלב. העוגה עלתה יפה, החמוציות לא שקעו – אפילו נראה לי שקצת התרוממו, כנראה היו קלות מהבלילה. שמתי כמות גדולה (בערך כוס), ואז חששתי שיהיה חמוץ מדי, ולכן הוספתי מעט זיגוג אבקת סוכר (עם חלב וטיפת תרכיז פטל). יצאה עוגה טעימה מאוד, אני מאמצת את המתכון בחום.
מעל עוגת המייפל-קוקוס, שיצאה מושלמת, פיזרתי קוקוס קלוי.
שתי העוגות לא מתוקות מדי, וזה מעולה. בדיוק במידה.
תודה רבה על המתכונים הטובים והבהירים.
תודה לך על השיתוף המפורט ❤️
יש משהו שיכול להחליף את הסוכר?
אפשר לשים תחליף סוכר מלאכותי כמו אבקת “כמו סוכר” של סוכרזית.
אני מניחה שאפשר להמיר גם בשליש כוס מייפל טבעי או דבש.
כמה “כמו סוכר” צריך לשים?
בכמות של שליש-חצי כוס.
אפשר לשים מלית אוכמניות? אם כן איך וכמה/מתי?
(והאם זה אומר שהיא תצא ממש סגולה?)
אני חושבת שכן.
אחרי שאת יוצקת ⅔ בלילה לתבנית, תוסיפי 2-3 כפות מלית אוכמניות ותכסי ביתר הבלילה.
לגבי הצבע, לא ניסיתי כך שאני לא יודעת. לפעמים הצבע גם משתנה במהלך האפיה.
היי אפרת,
האם המתכון מתאים לתבנית מאפינס?
תודה מראש
אפשר להכין בתבנית מאפינס.
זמן אפיה 17-20 דקות.
היי אפרת, נראה לך שמלית אוכמניות למאפים יכולה להתאים פה במקום הפירות הקפואים?
נראה לי שכן.
היי, אני רוצה להכין את העוגה אבל יש לי רק תותים קפואים.. מתאים כאן? אם כן צריך להפשיר ולחתוך אותם? הם מאוד גדולים
תודה
כן, כדאי להפשיר ולחתוך.
היי אפרת
רציתי לדעת מה הכמויות לתבנית עגולה קוטר 20?
הכמות שבמתכון אמורה להספיק.
*יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.
היי אפרת, במידה ואני רוצה לאפות בתבנית 20×30 כיצד לשנות כמויות?
תודה רבה !
יש להכפיל כמויות ב-2.
היי אפרת, האם אפשר להחליף את פירות היער בפטל קפוא?
כן אפשר.
שלום ותודה על אתר מדהים. כל הזמן נעזרת בו. האם אפשר להשתמש בחלב אורז במקום מיץ תפוזים?
אני חושבת שכן.
יצא מעולה, הוספתי קוקוס מעל לאחר האפייה וזה הוסיף מאד. תודה!
מעולה 🙂
תודה נוי
היי אפרת, האם אפשר לשים בעוגה ריבת תותים טבעית במקום הפירות? אם כן מה הכמות ל2 אינגליש קייק?
אשמח לתשובה מהירה… תודה רבה!!
אני חושבת שכן. בכל תבנית אינגליש קייק כדאי להוסיף מעל ⅔ בלילה 3-4 כפות ריבה ולכסות בשליש בלילה שנותרה.
*לשתי תבניות יש להכפיל את כל הכמויות.
אפשר להחליף את המיץ עם חלב?
כן אפשר.
הכנתי עם חלב במקום מיץ. פיזרתי מעל רצועות מ- 5 משמשים. ממש מוצלח
מעולה 🙂
תודה נאוה
תודה על המתכון, עשיתי ויצאה מאוד טעימה, מה שכן הפירות יער שקעו לתחתית למרות ששמתי למעלה ועם אבקת סוכר, אם אשים כמה דקות אחרי האפייה, זה ימנע את זה? או שיש שיטה אחרת
היי איציק,
הפירות שוקעים בגלל שהבלילה דלילה והפירות “כבדים”.
לא מומלץ לפתוח את דלת התנור לאחר שמכניסים את העוגה כי זה מוריד את הטמפרטורה ועלול לפגוע בתפיחה של העוגה.
אפשר לנסות להפחית קצת מכמות הנוזלים, נגיד לשים שליש כוס מיץ או להשתמש בביצים קטנות ואז הבלילה תהיה פחות דלילה.
*לא מומלץ לשים פחות משליש כוס מיץ כי הנוזלים מוסיפים רכות לעוגה.
תודה רבה אנסה להפחית במיץ
היי. יצא ממש טעים. לא היה לי מיץ, אז הכנתי תה פירות יער במקום. עבד מצויין.
רעיון מעולה 🙂
תודה תמר
אם אני מכפילה כמויות ואופה בתבנית קוגלהוף, כמה זמן צריך לאפות?
זמן אפיה עשוי להתארך ל 40-45 דקות.
הכנתי לשבת שעברה ויצא טעים אך לא ממש מתוק. אולי אנסה למצוא פירות יותר בשלים להבא.
תודה
תודה רעות ושבת שלום 🙂
מה הכמויות לתבנית קוגלהוף 24 ס”מ?
יש להכפיל כמויות ב-2.
*חשוב להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.
תודה על מתכון מצויין.הכנתי אתמול לשמחתה של נכדתי.האם ניתן להמיר את הקמח בקמח ללא גלוטן אם כן באיזה את ממליצה להשתמש? תודה רבה
זה אמור לעבוד גם עם כוס קמח תמי או כרגיל + כפית אבקת אפיה.
היי אםרת,
אפשר להשתמש במיץ מתפוזים סחוטים?
כן.
וואו איזו עוגה מושלמת ! הכנתי אותה הבוקר בפעם הראשונה לאירוח של המשפחה ליום העצמאות, חוסלה והתבקשתי להכין עוד אחת לסוף השבוע! שלמות!
שמחה לשמוע 🙂
תודה שמרית
היי אפרת,
רציתי בבקשה לשאול- צריך להפשיר את הפירות לפני ההכנה?
תודה:)
כמה דקות. הם מפשירים די מהר.
תודה על המתכון!
אפשרי לשלב יוגורט במקום מיץ התפוזים ?
אפשר לשים חצי מיכל יוגורט (100 מ”ל) + 3 כפות חלב או מים.
הייי אפרת המדהימה!!!
תודה ושוב תודה על האתר המושלם!!
אפשר לשים פירות יבשים כמו צימוקים ,תמרים וכו’ או שחייבים פירות קפואים דווקא?
חודש טוב ומבורך מלא באור ובשמחה
אפשר לשים פירות יבשים. אפשר לערבב אותם יחד עם כל הבלילה.
חודש טוב ומבורך ❤️
מה אפשר לשים במקום משקה תפוזים? אפשר נקטר פירות ? יש לי בבית נקטר בטעם מנגו-בננה-מלון..כדאי לדלל? זה יכול להתאים ?
תערבבי רבע כוס נקטר פירות עם רבע כוס מים.
שלום.
שמתי לב שכשאני שמה פרות יער / דובדבנים קפואים בעוגה, בשלב מסוים חלק מעוגה מקבל צבע כהה בגלל הפרות יער. לאחר שכבר הוצאתי את העוגה מהאפייה. האם יש דרך למנוע זאת? תודה
היי סיגל,
את משתמשת בפירות יער קפואים? אם כן, את מפשירה אותם לפני?
אפרת היקרה שלום וברכה, העוגה הזאת מעולה !!!! גם ספר המתכונים שרכשתי טעים מאוד איזה רעיונות מעולים קלי הכנה וטעם מעדן תודה מקרב לב את מקסימה המשיכי להפתיע אותנו במתכונים המוצלחים !!!! תודה גם על האתר והתגובות המהירות שלך ! שבת שלום וכל טוב!
תודה רבה דבורה ❤️
שבת שלום!
שלום, רציתי להכין את העוגה ללא ביצים, אפשר להחליף אותן בשתי בננות? אם כן, האם יש שינוי בכמויות סוכר ושמן?אולי כדאי להוסיף קינמון ותמצית וניל? תודה רבה!
היי מרים,
תכיני לפי הכמויות האלה:
כוס ורבע קמח תופח
שליש כוס סוכר
בננה גדולה מעוכה למחית (אם זו בננה קטנה יש לשים בננה וחצי)
שליש כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
שליש כוס פירות יער קפואים
כפית אבקת סוכר
*אפשר להוסיף חצי כפית תמצית וניל
*רק אם את מוותרת על פירות היער אפשר לשים גם כפית שטוחה אבקת קינמון
שלום אפרת,
אני מעוניינת להכין את העוגה כעוגת יום הולדת לגן. האם ניתן יהיה לחתוך את העוגה באמצע ולמרוח קרם (קצפת) או רק לקשט עם קצפת מעל?
אפשר לקשט בקצפת מעל ואפשר למרוח גם באמצע.
אם שמים קרם באמצע חשוב לחצות את העוגה רק לאחר שהיא התקררה לגמרי אחרת היא עלולה להתפרק. וכמובן לעשות זאת בזהירות.
היי אפרת,
אני מעוניינת להחליף את הקמח לקמח כוסמין לבן, האם צריך לשנות משהו בכמויות האחרות?
יש לי במקרר דובדבנים קפואים שהופשרו, אפשר להשתמש בהם?
המתכונים שלך גורמים לי רצון להתנסות יותר באפיה.. תודה!
היי זהבה,
אפשר לשים כוס קמח כוסמין לבן + כפית אבקת אפיה.
אפשר להשתמש בדובדבנים.
חג שמח 🌺
עוגה נהדרת רכה וטעימה
תודה חנה, שמחה שאהבת 🙂
הי אפרת
אני רוצה שהעוגה תצא בצורת ריבועים נמוכים, כמו חיתוכיות
איך את מציעה לי לעשות את זה?
היי שני,
אני ממליצה להכין את הכמויות האלה בתבנית מלבנית קטנה בגודל 22X31:
3 ביצים
שני שליש כוס סוכר
חצי כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים (מבקבוק לשתיה קלה)
כוס וחצי קמח תופח
חצי כוס פירות יער קפואים
כפית גדושה אבקת סוכר
מצדיעה לך
העוגה הזו היא הצלחה מסחררת.
כמה פשוטה ככה מוצלחת.
כל הכבוד !
תודה ענת, שמחה שאהבת 🙂
הכנתי אותה עכשיו קודם הקלות בהכנתה תוך 7 דקות התערובת היתה בתנור(פחות מעשר דקות אפילו)…והיא יצאה מעולה….
עוד מתכונים כאלה אני אוהבת.
שמחה שאהבת 🙂
תודה עליזה.
הכנתי ביום שישי.כרגיל פשוט,מהיר להכנה וטעים.רק שפיזרתי שבבי שקדים למעלה לפני אפיה🍒
מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
שבוע נפלא 🌷
זו אחת העוגות הטובות שאפיתי! הכנתי אותה פעמיים, פעם עם קוביות שזיפים ופעם עם קוביות אפרסקים. יצא מדהים ויפהפה ונטרף בשניות! שדרוגים: השתמשתי בתבנית מלבנית ופיזרתי יותר פירות, ערבבתי אותם עם מעט סוכר חום, השתמשתי בקמח מלא, והמרתי רבע כוס מהקמח באבקת פודינג וניל שהוסיפה טוויסט לבצק… תודה על אתר נהדר!
אופס… שכחתי לציין שהכפלתי כמויות ב-1.5, ואז המרתי רבע כוס מהקמח בפודינג כאמור…
שמחה שיצא טעים!
תודה מרב 🙂
היי אפרת, העוגה יצאה מדהימה!!
הכנתי עם קוביות מנגו קפואות.
לשמור אותה במקרר?
שמחה שיצא טעים 🙂
וכן, בחום הזה כדאי לשמור את העוגה במקרר.
תודה 🙂
היי אפרת,
תודה על מתכון מעולה, הכנתי את העוגה והיא נהדרת!
האם אפשר להקפיא אותה? אני מתכננת אירוח בשישי ומעוניינת לאפות אותה היום…
היי נעמה,
שמחה שהעוגה יצאה טעימה 🙂
לא אמורה להיות בעיה להקפיא.
הי אפרת,
קודם כל תודה, העוגה טעימה מאוד. הסלילה נוזלית ופירות היער טובעים לי לקרקעית. יש לך איזה טיפ בשביל זה?
תודה אסתר
היי אסתר,
אפשר להוסיף את פירות היער אחרי שיוצקים את כל הבלילה לתבנית ולא אחרי שני שליש בלילה.
אגב באיזה כוס את משתמשת?
בכוס מדידה מחנות.לא יודעת בדיוק מה הכמות שלה…
כנראה שהכוס קטנה מידי ולכן הבלילה יוצאת נוזלית מידי מה שגורם לפירות היער לשקוע.
כדאי להשתמש בכוס בנפח של 240 מ”ל כמו זו בתמונה שצירפתי.
היי אפרת , עוגה ממש טעימה ופשוטה להכנה קיבלתי מחמאות בזכותך תודה רבה לך.הכנתי בתבנית גדולה כי לא היה לי אינגליש קייק ולמרות שיצאה נמוכה יצאה טעימה ויפה כמו עוגיות חתכתי לריבועים ויצא יפה וטעים:)
שמחה שיצא טעים ותודה על התמונה 🙂
היי אפרת, העוגה יצאה פשוט מושלמתתתת!!!
כל כך פשוטה ועם זאת כל כך מיוחדת ועסיסית!!
תודה רבה ושבוע טוב;)
תודה ג’ני, שמחה לשמוע 🙂
שבוע טוב 🌷
הכנתי שוב… פשוט מושלםםםםם
מהמם!
תודה ג’ני ויום מקסים 🌸
היי
האם אפשר להשתמש במיץ תפוזים טבעי? במה אפשר להשתמש כתחליף למיץ תפוזים?
בתודה אסתר
היי אסתר,
אפשר להשתמש במיץ תפוזים טבעי.
אם אין מיץ אפשר להכין לימונדה ולערבב 2 כפות מיץ לימון, להוסיף מים עד חצי כוס ולערבב עם כפית גדושה סוכר.
היי מה אפשר להשתמש במקום אבקת סוכר? יש לי רק “סוכר וניל”, סודה לשתיה או “אבקת אפיה” בבית
תודה
אפשר לשים סוכר וניל.
הי אפרת יש כזה קרם ששים על העוגה, זה נראה בצבע לבן. אולי יותר בקאפ קייס שמים את זה.
את יודעת למה אני מתכוונת?
הקרם הזה יכול להתאים לעוגה הזאת?
היי שרה,
זה קרם שעשוי מקצפת או קרם שהוא כמו ציפוי לבן?
היי אפרת,
אחרי שהשתמשתי בשקט בשקט מהמון מתכונים שלך.
קצרתי מחמאות אין ספק.
את הדגים והעופות אימצתי קבוע בכל שבוע.
המחמאות הענקיות הן לך.
מודה לך מאוד על מתכונים מדוייקים וטעימים.
מחכה למוצאי שבת להכין את זאת הנוכחית לאמא שלי שאוהבת פירות יער בכל הסוגים.
אז תודה. תבורכי ושבת שלום
כיף גדול לשמוע!
תודה אוריאנה ❤️
שבוע טוב
הי,
אני נהנת מאד מהמתכונים שלך.
האם ניתן לשים דובדבנים חמוצים מצנצנת?
לדעתי כן.
יום מקסים 🙂
איך ממירים קמח תופח לקמח רגיל עם אבקת אפיה/ סודה לשתיה?
תודה רבה לך! מאוד אוהבת את האתר והמתכונים שלך!!
מערבבים כוס קמח עם כפית אבקת אפיה.
יום מקסים 🙂
אחלה עוגה, תודה אפרת!
תודה אורה 🙂
היי אפרת רוצה להכין לשבת, רוצה להכין בתבנית עגולה 22 עם חור באמצע שכחתי איך היא נקראת. איזה כמויות צריך?
היי פרחית,
כמויות לתבנית קוגלהוף 22:
3 ביצים
חצי כוס סוכר (לאוהבי המתוק אפשר להגדיל לשני שליש כוס סוכר)
חצי כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים (מבקבוק לשתיה קלה)
כוס וחצי קמח תופח
חצי כוס פירות יער קפואים
כפית גדושה אבקת סוכר
כן זה… חחחח
תודה יקרה! אחזור ב”נ לעדכן!!!
היי אפרת היקרה ,האם ניתן להשתמש בפירות יער טריים במקום קפואים?
בלי קשר,חייבת לשבח אותך שכל מתכון שלך יוצא הכי מוצלח בעולם,אחזה כיף!
אפשר בהחלט 🙂
ותודה רבה!
יום מקסים 🌷
היי,
את פירות היער לא צריך להפשיר?זה לא נהיה נוזלי?
תודה!
אין צורך להפשיר.
היי
העוגה יצאה מעולה, קצת נמוכה אבל טעימה מאוד. תודה.
תודה יהודה 🙂
הכנתי את העוגה לפי המתכון יצא מעולה
שדרגתי והוספתי אגוזי מלך קצוצים.
תבנית אחת יפה וטעימה מאוד.
תודה אתי, שמחה שיצא טעים 🙂
עוגה מעולה!! אחת הטובות שיצאו לי!
תודה רותם, שמחה שאהבת 🙂
היי
יצא לי נורא נוזלית:(
זרקתי הכל
היי הדר,
הבלילה יצא נוזלית? אז מה.
למה לא ניסית לאפות לפני שזרקת?
תודה על המתכונים הנפלאים שלך.האם אפשר לשים צמוקים במקום הפירות וכמה?
כן, אפשר לשים כרבע כוס צימוקים.
מעולם לא הגבתי למתכון! עד העוגה הזו. יצא כל כך טעים ! הוספתי קצת פיצפוצי שוקולד מריר. שמתי חלב במקום מיץ. מזכיר לי את בריוש פירות יער של הברסרי, שאני מתה עליו!!!!
ואני עוד מאלו שממש מפחדים ולא יודעים לאפות.
תודה, הולכת להכין את זה קבוע. איך כך כך פשוט יצא כל כך טעים?!
איזה כיף לשמוע!
תודה דניאלה 🙂
במה אפשר להחליף את הביצים כדי להפוך את העוגה לטבעונית?
היי חנה,
לא ניסיתי אבל אולי ברבע כוס רסק תפוחים.
מים או מיץ מלימון סחוט יעבוד?
במקום המיץ אני מניחה שאפשר להכין לימונדה ולערבב 2 כפות מיץ לימון, להוסיף מים עד חצי כוס ולערבב עם כפית גדושה סוכר.
האם ניתן להוסיף ענבים,משמשים ומעונינת להכינה בתבנית 26 מה הכמויות? איזה כיף של עוגה..
היי ציפי,
אני מניחה שאפשר.
כמויות לתבנית 26:
5 ביצים גדולות
כוס ורבע סוכר
כוס שמן
כוס וחצי מיץ תפוזים (מבקבוק לשתיה קלה)
3 כוסות קמח תופח כוס פירות יער קפואים
כף מלאה אבקת סוכר
תודה רבה🍰הכין ואדווח.
בוקר טוב,
האם ניתן לשים בעוגה תותים במקום פירות יער?
כן, אפשר בהחלט.
מעוניינת להתעדכן
היי שרה,
אני רואה שאת כבר רשומה לניוזלטר לקבלת עדכונים.
שלום אפרת,
אפשר במקום פירות היער לשים פירות קיץ רכים חתוכים לקוביות? מה מהם מתאים?
היי רחל,
על איזה פירות חשבת? תותים למשל יכולים להתאים.