מצרכים להכנת עוגה ממעדן שוקולד
- 2 תבניות אינגליש קייק
- 2 ביצים
- 2/3 כוס (166 ג’) סוכר
- 3/4 כוס (166 ג’) שמן קנולה
- 2 גביעי מעדן חלב בטעם שוקולד (סה”כ 250 גרם)
- 1/4 כוס (60 מ”ל) חלב
- 1 כפית (5 ג’) תמצית וניל
- 1.5 כוסות (210 ג’) קמח תופח
- 4 כפות (40 ג’) שוקולית
חומרים לציפוי:
- 1/2 מיכל שמנת מתוקה (125 גרם) וחבילת שוקולד מריר (100 גרם).
איך מכינים עוגה ממעדן שוקולד?
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מערבבים את כל החומרים (מלבד הציפוי) בעזרת מטרפה/כף לפי הסדר בו רשומים עד לקבלת בלילה חלקה.
- מעבירים לתבנית ואופים 25-30 דקות.הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
הכנת הציפוי:
- מביאים שמנת לרתיחה ומסירים מהאש. מוסיפים את קוביות השוקולד המריר ומערבבים עד לתערובת שוקולד חלקה. שופכים על העוגה בעודה חמה. מצננים ושומרים את העוגה במקרר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
118 תגובות
כניסה
118 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














