זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
תערובת עלי חסה שטופה ויבשה (מומלץ לקנות מוכן)
1 תפוח עץ מקולף וחתוך לרצועות קטנות ודקות ('גפרורים')
50 גרם אגוזי מלך שבורים (אפשר לוותר)
חומרים לרוטב: 5 כפות שמן זית, 2 כפות חומץ בלסמי, 2 כפות דבש, כפית חרדל דיז'ון, קורט מלח.
אופן הכנה:
-מניחים בקערה גדולה את עלי החסה ורצועות תפוח העץ.
-מערבבים בצנצנת קטנה את חומרי הרוטב.
לפני ההגשה: מפזרים אגוזי מלך ויוצקים מעל את הרוטב. מערבבים בעדינות.
רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לסלטים
- כל התגובות (54)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה
כניסה
115 תגובות
החדשות ביותר

















