שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

תערובת עלי חסה שטופה ויבשה (מומלץ לקנות מוכן)

1 תפוח עץ מקולף וחתוך לרצועות קטנות ודקות ('גפרורים')

50 גרם אגוזי מלך שבורים (אפשר לוותר)

חומרים לרוטב: 5 כפות שמן זית, 2 כפות חומץ בלסמי, 2 כפות דבש, כפית חרדל דיז'ון, קורט מלח.

אופן הכנה:

-מניחים בקערה גדולה את עלי החסה ורצועות תפוח העץ.

-מערבבים בצנצנת קטנה את חומרי הרוטב.

לפני ההגשה: מפזרים אגוזי מלך ויוצקים מעל את הרוטב. מערבבים בעדינות.

מתכונים לראש השנה

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

ראו גם
עוגת דבש ומייפלעוגת דבש ומייפל
עוף בסילאן בתנור עוף בסילאן בתנור
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

115 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
לקריאת כל התגובות