זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
רכיבים
קולורבי גדול חתוך לקוביות/גפרורים
צנון בינוני חתוך לקוביות/גפרורים
חצי גמבה חתוכה לרצועות
גזר בינוני חתוך לקוביות/גפרורים
גבעול סלרי קצוץ
2 כפות שמיר קצוץ
רוטב: 2 כפות שמן זית, 4 כפות חומץ, 4 כפות מיץ לימון טרי, מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים בקערה. מומלץ לתבל לפחות שעה לפני ההגשה.
*ניתן לשמור בקופסה סגורה במקרר.
ראו גם
הסלט ממש טעים. תודה על המתכון הקל והמוצלח.
רציתי להעלות תמונה של הסלט, אבל הוא חוסל במהירות. 🙂
שמחה שיצא טעים🙂
כל מתכון שצריך לחתוך לגפרורים -מוותרת.
המתכון נראה מושלם. יש לך אפשרות להציע על מכשיר פשוט שחותך לגפרורים?תודה
היי
אפשר לחתוך בסלייסר/מנדולינה/פומפיה חכמה לגפרורים.
קודם כל תודה על המתכונים הנפלאים.
אפשר לחתוך במג’ימיקס לפרוסות או עדיף גפרורים דקים מאד?
היי
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
אפשר, אבל החיתוך דק נותן יותר קראנצ’יות.
בוקר טוב לך אפרת
אם אוותר על החומץ
זה יפריע לסלט להיות טעים?
תודה מראש יום נפלא.
אני חושבת שאפשר לשים במקום כף מיץ לימון נוספת.
היי. מכינה את זה כבר פעם עשירית אוליי!!
חשבתי להוסיף כרוב.. זה לא יהרוס את הטעם?
אפשר 🙂
בוקר טוב אפרת
עם פלפל צהוב או כתום במקום גמבה אדומה שווה לנסות גם יהיה טעם דומה?
בתודה ויום נפלא
כן. עדיף כתום.
היי, אפשר לוותר על השמיר?
אפשר לשים קצת עלי כוסברה או פטרוזיליה במקום ואפשר גם להכין בלי.
שלום.
כמה זמן אפשר לשמור בקירור? תודה
3-4 ימים.
היי אפרת
איזה חומץ עדיף? איזה סוג ?
והאם חומצה אצטית נחשבת לחומץ? כמו בסלט זה?
תודה
חומץ רגיל 5%.
לא מומלץ להשתמש בחומצה אצטית.
סלט מעולה!
מאז שהכרתי כאן מכינה שוב ושוב.
תודה לך!
שמחה לשמוע!
תודה רותם.
חג שמח! תודה רבה על המתכון המעולה!
תודה חגית, חג שמח 🙂
יש תחליף לחומץ
אפשר לשים במקום עוד כף מיץ לימון וכף שמן.
היי אפרת,
אם אני רוצה רק קולורבי ללא שאר הירקות, כמה קולורבי לחתוך בשביל התיבול?
היי שלומית,
בסביבות 2 קולרבי גדולים או 3 בינוניים.
פעם ראשונה אצלך באתר ( : תודה…
האם אפשר לוותר על הצנון? יש לי רק צנוניות ) :
היי נועה,
את יכולה לשים כמה צנוניות חתוכות.
חג שמח 🙂
תודה על המתכון! פשוט, טעים, ובאמת עשיר.
ותרתי על הסלרי 🙂
תודה מעיין, שמחה שאהבת 🙂
תודה רבה:)
היי אהבתי את המתכון אפשר לוותר על מיץ הלימון?או לשים כף תודה
היי קרינה,
שימי לפחות כף אחת של מיץ לימון כדי שיהיה לזה טעם 🙂
כל הכבוד לך על שיתוף המתכונים אני הנסה כמה מהם והמליץ עליהם ניראים ממש טוב
תודה רבה שמחה 🙂
אפשר להכין יום לפני?
כן אפשר 🙂