האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
חציל גדול שטוף (עם הקליפה) חתוך לקוביות בינוניות (כ-3 ס”מ)
לרוטב:
1 שן שום כתושה
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
3 כפות רוטב צ’ילי מתוק
1 כפית רוטב סויה
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה.
מטגנים או צולים בתנור את החצילים:
טיגון:
מחממים מחבת רחבה עם שמן ומטגנים את קוביות החצילים משני הצדדים עד שמתרככים ונעשים זהובים. מעבירים לצלחת ומצננים מעט (ניתן להניח על נייר סופג). מעבירים לקערת הרוטב ומערבבים היטב.
צליה בתנור:
מחממים תנור מראש ל200 מעלות. מניחים את קוביות החצילים על נייר אפיה, מזליפים שמן זית בנדיבות ומערבבים היטב. מכניסים לתנור למשך 20-30 דקות עד להשחמה.
הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל
מוציאים ומצננים. מערבבים בקערה עם חומרי הרוטב.*יש לשמור במקרר ומומלץ להגיש בטמפ’ החדר.