מצרכים להכנת סלט בורגול חגיגי
- כוס בורגול גס/עבה
- כוס ורבע גרעיני רימון (או חצי כוס חמוציות מיובשות)
- תפוח עץ ירוק חתוך לקוביות קטנות
- כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
- כוס עלי כוסברה קצוצים
- חצי כוס עלי נענע קצוצים
- רבע כוס שבבי שקדים / פרוסות שקדים מולבנים (לא חובה)
לתיבול:
- 3 כפות שמן זית, 5 כפות מיץ לימון, כף דבש/סירופ מייפל, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים סלט בורגול חגיגי?
- משרים את הבורגול במים כשעה ומסננים (אין צורך לבשל במים).
- מניחים בקערת סלט: בורגול, רימון, תפוח, פטרוזיליה, כוסברה ונענע.
- בקערית נפרדת מערבבים את כל חומרי התיבול ומתבלים את הסלט לפחות חצי שעה לפני ההגשה (כדי שהטעמים יתמזגו).
- מפזרים מעל שבבי שקדים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
14 תגובות
כניסה
14 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














