זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 12 דקות
מס’ מנות: 3-4 מנות
סוג: פרווה
מצרכים:
200 גרם אטריות ביצים (נודלס) מבושלות לפי הוראות ההכנה
2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות חתוכות לפרוסות (אפשר לשלב כמה סוגים של פטריות)
2 בצלים בינוניים חתוכים לרצועות דקות
2 שיני שום כתושות
2-3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
תיבול: 2 כפות שמן זית, 6 כפות רוטב סויה, 3 כפות דבש, פלפל שחור
אופן הכנה:
-מטגנים בסיר את הבצל עם 1-2 כפות שמן עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות החתוכות ומבשלים (תוך כדי ערבוב מידי פעם) עד שהן מפרישות נוזלים (4-5 דקות).
-מוסיפים את השום הכתוש, מערבבים כדקה ומוסיפים את הנודלס המבושל. מתבלים בשמן זית, רוטב סויה, דבש ופלפל שחור ומערבבים היטב עד לספיגת הטעמים. מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ, מערבבים עוד כדקה ומגישים.
תודה על המתכונים שמלווים אותנו גם בחגים:)
האם ניתן להקפיא את הנודלס שיהיה לחג האחרון של סוכות?
אני חושבת שכן
שלום
אפשר להחליף את הפטריות במשהו אחר?
אפשר לשים אפונה וגזר, שעועית ירוקה, ברוקולי, כרובית…
יצא טעים ברמות על! דג המושט שהוספתי הוסיף מאוד למנה. כולם עפו על זה לא נשאר פירור. תודה לך אפרת שאת מקדישה מזמנך שיצא לנו אוכל קל וטעים❤❤
איזה כיף שיצא מוצלח ושכולם אהבו(:
תודה שחזרת לשתף❤
היי
רוצה להוסיף גם 300 גרם חזה עוף
מתי להוסיף והאם התיבול משתנה?
תודה
היי,
תכינילפי המתכון הזה לנודלס עם חזה עוף🙂
יש מצב להוסיף לנודלס דג מושט?
היי,
כן, אפשרי(:
היי אפרת באיזה שלב להוסיף את הדג? והאם הדג צריך להיות מטוגן קודם? עם תיבול או בלי? תודה רבה רבה אין עלייך❤❤❤
היי,
את הדג יש לטגן לפני כן במעט שמן, מלח ופלפל שחור ולהוסיף יחד עם התיבול לנודלס.
הי!
יש לי שאלה ואשמח למענה מהיר.
האם ניתן להכין את המתכון עם פסטה רגיל במקום הנודלס כפי הנ”ל? ואם כן, האם זה משנה במשהו את אופן ההכנה?
תודה רבה!!!!
היי,
אפשר להשתמש בפסטה, כמו במתכון הזה.
היי
תודה על המתכונים הנפלאים!
שייך להוסיף תירס שימורים?
היי,
אפשר בהחלט😊
הי אפרת אין לי בצל ירוק ולא שמן זית זה קריטי למתכון?
אפשר לוותר על הבצל הירוק ולהשתמש בשמן רגיל.
האם אפשר לוותר על רוטב סויה, ומה אפשר לשים במקום?
במקום דבש וסויה אפשר לשים 5-6 כפות סילאן (למרות שעם סויה זה יוצא יותר מוצלח).
היי
אפשר להחליף את הנודלס באיטריות סבתא?
כן אפשר.
מנה קלה, מהירה ומאוד טעימה!! תודה רבה אפרת 🙂
שמחה שאהבת 🙂
תודה לך
אפרת תודה רבה הכנתי בדיוק לפי המתכון ויצא אש
שמחה שאהבת 🙂
מה יכול להחליף את הדבש?
אפשר לשים סירופ מייפל או סילאן.
מבשלים עם התיבול? או התיבול הוא אחרי הבישול עם אש מכובית?
כן, מבשלים עם התיבול.
תודה רבה, כמה זמן?
לאחר שמתבלים יש לבשל תוך כדי ערבוב כ-2 דקות, לאחר מכן להוסיף את הבצל הירוק ולבשל עוד דקה נוספת.
תודה, יצא ממש טעים
תודה שחזרת לעדכן 🙂
מתכון מעולה . הכנתי עם אטריות אורז ושילבתי פטריות פורטבלו ושמפיניון והוספתי קוביות פרגית שהקפצתי עם הבצל.
ממש מושלם!
תודה רבה !
מצוין! תודה לימור ויום מקסים 🙂
אני בשלן מתחיל והחלטתי לשים 2 סוגי פטריות, שי מג’י ושינוקי וזה יצא טעים ברמות על
מתכון מעולה
נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
יום נפלא
היי,
אני רוצה להכין את המנה ל14 אנשים זאת אומרת כמות גדולה.
איך אני משחקת עם הכמויות?
תודה!
היי אפרת,
בהנחה וזאת לא המנה היחידה שתוגש אני ממליצה לשלש כמויות, פשט להכפיל את כל הכמויות כולל התיבול ב-3.
יום מקסים 🙂
מעולה תודה אנסה היום. וכן, יהיו עוד מנות מוגשות 🙂 פשוט כמות גדולה של אנשים.
הבת שלי אמרה שהנודלס טעימים כמו במסעדה (:
שמחה שיצא טעים!
תודה על כל העדכונים ושבוע נפלא.
היי אפרת חג שמח
אפשר להכין את המנה הזאת עכשיו ולהגיש אותה בערב?
כן חלי, אין בעיה.
חג שמח 🙂
מצוין, תודה רבה. אגב לקחתי מהאתר המון מתכונים לארוחה חג, מבחר עצום והכל קל להכנה וטעים!!!.
אגב האם מתישהו יהיה לאתר אפלקציה?
מקווה מאוד שכן.
שמחה לשמוע 🙂
אני גם מקווה שתהיה אפליקציה בהמשך (זה פשוט פיתוח שלצערי לוקח זמן).
היי,
האם אפשר להפחית בכמות הבצל בלי לפגום במנה?
היי שיר,
אפשר לשים בצל לבן אחד ולהפחית מכמות הבצל הירוק.
יום נפלא 🙂
אפתי על זה ( טעים מאודדדדדדד )
היי איתמר,
אני ממש שמחה לשמוע 🙂
יצא טעים ברמות
מתכון מנצח גם לאלו שגרועות בבישול
שמחה לשמוע לבנה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
יצא מושלם! הכנתי עם קופסא אחת של פטריות משומרות. יצא נפלא. אפרת, כל הכבוד ותדה רבה!
מעולה 🙂 תודה חפצי!
היי, אפשר עם פטריות משומרות?? אין לי טריות ואין לי חשק לצאת עכשיו…
כן אפשר. תשתמשי ב 2 קופסאות שימורים אם יש לך.
מעולה
תודה איתמר, שמחה שאהבת 🙂
מתכון נהדר
כלום עבודה וטעים טעים !!
תודה איילה! 🙂
הכנתי אתמול ויצא מדהים! פשוט, מהיר והטעם מעולה!
מעולה! איזה כיף לשמוע, תודה על העדכון שני 🙂
מדהים! פשוט להכנה, מעט מצרכים והטעם מושלם!
מעולה! תודה אביה ושבת שלום 🙂
היי,
צריך להכין את המנה הזו בווק? או בסיר רגיל?
היי איריס,
לא חייבים, אפשר להכין גם במחבת רחבה רגילה ואם אין לך אז בסיר.