שום דבר לא נמצא

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

מס’ מנות: 20 עוגיות

סוג: חלבי

רכיבים

2 כוסות (280 ג’)  קמח לבן

חצי כפית אבקת אפיה

כף וחצי אבקת קקאו

3 כפות גדושות אבקת סוכר

100 גרם חמאה רכה בטמפ’ החדר (לא מומסת)

1 ביצה

2-4 כפות מים (להוסיף בהדרגה)

למילוי:

ממרח חלב או איזה ממרח שאתם אוהבים (רצוי לבחור ממרח בצבע לבן או בהיר)

4-5 אצבעות קינדר

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-מערבבים בקערת המיקסר (וו גיטרה) את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה. יש להוסיף מים בהדרגה ולפי הצורך (אם הבצק עדיין קשה ומתפורר, מומלץ להוסיף עוד מים מעבר לכמות הרשומה במתכון עד שהבצק יתרכך, יתגמש ויהיה נוח לעבודה).

-בערת מערוך מרדדים את הבצק על נייר אפיה למלבן בעובי של כחצי ס”מ. מורחים את הממרח באופן אחיד ואת אצבעות הקינדר מניחים בשורה צמוד לצד שבו רוצים לגלגל.

-מגלגלים את הבצק בעדינות לרולדה ומסמנים עם סכין פרוסות ברוחב כ-2 ס”מ (הסימון נועד להקל על החיתוך לאחר האפיה).

-מניחים על נייר אפיה ואופים במשך כ-30 דקות.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

-מוצאים מהתנור ומצננים לרולדה להתקרר לטמפ’ החדר.

-רק לאחר שהרולדה התקררה, חותכים בזהירות לפרוסות לפי הסימון.

ראו גם
עראיס בנינג’העראיס בנינג’ה
פוטטוס בתנור פוטטוס בתנור
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
אירית (13:50 22.02.2024)

אפשר עם קינדר בואנו?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:37 22.02.2024)

הוא יותר גדול אבל נראה לי שכן:)

avatar
כוחי (16:46 28.02.2024)

בטח עם קינדר בואנו זה יכל להיות נהדר!

avatar
אירית (17:57 28.02.2024)

היי,
האמת שלא יצא לי כזה טוב.
גם חשבתי שאפשר לוותר על הממרח, טעות. הבצק עצמו לא מספיק מתוק והממרח נדרש.
אבל קשה קצת למרוח, צריך שהממרח יהיה ממש נוזלי כדי שהבצק לא ייהרס מהמריחה.
אבל עדיין נראה לי מתכון נהדר, אצמד יותר להוראות בפעם הבאה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:47 28.02.2024)

אני בכוונה לא עשיתי את הבצק מתוק, בגלל הממרח.
לא נורא, ניסית:)