מצרכים להכנת לביבות כרובית ותירס
- 500 גרם פרחי כרובית קטנים
- כוס (160 ג’) גרגירי תירס מקופסת שימורים (בלי הנוזלים)
- 2 ביצים גדולות
- 1 כף שמן זית/קנולה
- שליש כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק
- שליש כוס פירורי לחם
- כפית מלח (לא מלאה), קמצוץ פלפל שחור, רבע כפית כמון (לא חובה)
איך מכינים לביבות כרובית ותירס?
- ממלאים סיר עם מים ומביאים לרתיחה (כשהמים מבעבעים הם רותחים). מוסיפים את פרחי הכרובית ומבשלים במשך 10 דקות. מסננים ומעבירים למעבד מזון. טוחנים עד לתערובת קצוצה דק ואחידה.
- מעבירים את תערובת הכרובית לקערה, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.
- מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה ומשמנים היטב את הנייר. יוצרים קציצות ומסדרים על נייר האפיה. מרססים/מברישים את הקציצות בשמן.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-30 דקות.הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
- הופכים את הקציצות צד ומשאירים 10-15 דקות נוספות, עד להזהבה.הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
49 תגובות
כניסה
49 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














