שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 50 דקות

מס’ מנות: כ-4 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

בטטה, תפו”א, קישוא, גזר, כרובית, גמבה, בצל, שעועית ירוקה קפואה (לא חובה).

תיבול: שמן זית, מלח ופלפל גרוס גס.




אופן הכנה:

חותכים את הירקות באיזו צורה שתרצו (חתכתי לקוביות), מניחים בקערה ומתבלים.

מכניסים לתנור בחום 190 מעלות כ- 50 דקות.

הפעל טיימר (50 דק’)
+
טיימר פועל

ירקות אפויים בתנור,  מתכון לירקות בתנור

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
פשטידת ירקות קפואיםפשטידת ירקות קפואים
סלט ירקות מבושלים בצ’ילי סלט ירקות מבושלים בצ’ילי
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
גליתה (06:58 23.07.2024)

אפרת היקרה – אני וכל המשפחה נהנים כל כך מהמתכונים שלך!
באיזו שעועית ירוקה השתמשת במתכון? קפואה? חתוכה או שלמה? עדינה או רגילה?
והאם ירקות קפואים בשקית (שעועית ירוקה, ברוקולי, כרובית) צריך להרתיח לפני כן? כך ראיתי במתכונים אחרים ועכשיו מבינה שאולי לא חייבים.
תודה רבה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:41 23.07.2024)

היי גליתה, בוקר טוב🙂
לגבי השעועית הירוקה- זה לא משנה. שימי מה שיש לך.
ירקות קפואים בשקית מספיק להפשיר. אין צורך להרתיח.

avatar
רוחי (20:22 12.05.2024)

היי
איך אפשר להכין בלי שמן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:46 13.05.2024)

כדאי לשים לפחות כף אחת אחרת זה ייצא ממש יבש.

avatar
גלי (15:21 4.02.2024)

היי אפרת, אני רוצה להכין כמות גדולה ולשמור במקרר לכמה ימים. איך את ממליצה לחמם שלא ייצא מושי? אם בכלל יש דרך..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:40 4.02.2024)

היי גלי, הכי טוב להכניס לתנור שחומם מראש ל190 מעלות.

avatar
אסתר (19:51 15.01.2024)

תודה רבה
הכנתי ונראה מעולה!
שאלה
האם מתאים להוסיף קטניות כמו עדשים /בורגול וכו
או שהם רק בבישול?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:08 15.01.2024)

פחות מתאים. עדיף בבישול:)

avatar
Orit (05:24 29.09.2023)

היי,מה גודל התבנית ? אפשר פיירקס ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:03 29.09.2023)

תלוי בכמות הירקות וכן, אפשר פיירקס.

avatar
נגה (08:27 20.01.2023)

אפרת מהממת ! מאוהבת במתכונים המדוייקים והמוצלחים תמיד ! אין כמוך !
רציתי לשאול, האם אפשר לחתוך ולתבל ולשמור במקרר עד לערב לזמן האפייה ??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:19 20.01.2023)

היי,
תודה על המילים החמות!
אפשר לחתוך ולתבל ולשמור בתבנית מכוסה כמה שעות עד לאפייה.

avatar
נגה (14:03 21.01.2023)

תודה אפרתי 😘
הכנתי ויצא מושלם ! הוספתי ברוקולי ב25 דקות האחרונות של האפייה ובצלצלים קטנים שהוספתי לתבנית שממש שדרגו את ההצגה 🔥🔥🔥
תודה אהובה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:42 21.01.2023)

שמחה כל כך שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף😊

avatar
ציפי (11:59 21.11.2022)

תודה רבה על האתר הנפלא והמתכונים המהממים יש לי ילד סרבן אכילה ובזכות המתכונים כאן הוא אוכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:55 21.11.2022)

שמחה שאתם נהנים מהמתכונים!
תודה שחזרת לשתף❤

avatar
עדי (15:20 29.06.2022)

מושלם!!!

ירקות בתנור
avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:47 29.06.2022)

שמחה מאד שיצא טעים! נראה מעולה🙂
תודה שחזרת לשתף(:

avatar
Tal (15:21 29.04.2022)

האם אפשר לשים עם כל הירקות האלו גם כרוב חתוך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:43 29.04.2022)

היי,
אפשר להוסיף גם כרוב חתוך.
בהצלחה!

avatar
מירב (08:38 29.04.2022)

האם אפשר לשים כחלק מהירקות, גם שיני שום שלימות קלופות? או שהן ישרפו ולא מתאים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:20 29.04.2022)

היי,
אפשר להוסיף שיני שום קלופות שלימות, הן ישחימו אך לא אמורות להישרף.

avatar
אירה (10:16 5.04.2022)

האם אפשר להשתמש בכרובית וברוקולי קפואים במתכון הזה? אם כן, איך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:16 5.04.2022)

היי,
אפשר להשתמש בירקות קפואים, ללא שינוי נוסף (כמובן שאין צורך לחתוך אותם).

avatar
שמחה (05:47 22.12.2021)

האם לכסות את הירקות בזמן אפיה עם נייר כסף ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:48 22.12.2021)

היי,
אין צורך לכסות. אם התנור שלך חזק במיוחד אפשר לכסות לתחילת האפייה ולאחר כחצי שעה להמשיך ללא הכיסוי.

avatar
Shlomit Freud (22:22 18.03.2021)

האם יתאים לשים דלעת במקום בטטה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:07 19.03.2021)

היי,
אפשר לשים דלעת (כדאי לחתוך אותה לחתיכות קטנות יותר כי לוקח לה יותר זמן להתבשל מאשר לבטטה)🙂

avatar
רעות (07:59 16.07.2020)

איך מומלץ לתבל את הירקות ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:45 16.07.2020)

מספיק תיבול פשוט של כ-3 כפות שמן זית, מלח וקמצוץ פלפל שחור.

avatar
ענת (09:45 7.03.2021)

יצא מושלם .תמיד כיף ובריא לאוכל תוספת ירקות לארוחה.תודה על עוד מתכון מוצלח.
קניתי פתיתי כרובית של סנפורסט -יש לך רעיון לאיזה מתכון או אולי במקרה יש באתר פה?תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:10 7.03.2021)

היי,
את יכולה לבשל/לאפות את הכרובית כתוספת למנה בשרית או להכין מהם לביבות כרובית ותירס😊.

avatar
שולמית (14:32 18.06.2020)

תודה!! יצא מעולה! בסוף אני אשמין מירקות 😉

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:32 18.06.2020)

אם זה מירקות זה מצוין 🙂

avatar
ש (22:13 29.07.2020)

חסר לנו שנשמין אפילו מירקות😢

avatar
סיון (18:38 8.05.2020)

שמתי בטטה ותפוחי אדמה בנוסף לירקות הנ”ל במשך שעה וחצי, והתפוחי אדמה עדיין קשים..מה עושים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:41 8.05.2020)

אם יש לך מיקרוגל, תוציאי את תפוחי האדמה ותשימי במיקרו במשך כמה דקות עד לריכוך.
אם אין לך, תוציאי את התבנית מהתנור ותחזירי רק את תפוחי האדמה להמשך אפיה, עד שיתרככו.

avatar
ליטל (11:36 7.04.2020)

היי
ניתן להשתמש בתערובת קפואה של ברוקולי כרובית וגזר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:01 7.04.2020)

כן אפשר. מומלץ להפשיר ולייבש לפני.

avatar
טלי (12:43 20.02.2020)

אשמח לדעת איך זה יוצא אחרי חימום על הפלטה? תודה על כך המתכונים המוצלחים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:33 20.02.2020)

אין בעיה לחמם על הפלטה.

avatar
שולמית (07:52 17.01.2020)

הי אפרת, זה הולך טוב גם עם כרוב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:19 17.01.2020)

כן.

avatar
ורד (21:18 15.01.2020)

היי אפרת,
האם אפשר להכין בטוסטר אובן? לצערי אין לי תנור. אם אפשר, אז האם החום וזמן האפייה משתנים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:51 16.01.2020)

כן אפשר.
תתחילי בטמפ’ שרשומה במתכון ותעקבי אחרי האפיה.

avatar
דנה (17:37 19.12.2019)

והאם את הסילאן אני מוסיפה בלי קשר לשמן הזית? כלומר גם וגם??

avatar
דנה (17:34 19.12.2019)

כמה שמן זית לשים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:42 19.12.2019)

בערך 3-4 כפות שמן זית, תלוי בכמות הירקות.
סילאן אפשר להוסיף בלי קשר לשמן.

avatar
רחל (14:06 11.11.2019)

תודה על המתכונים הנהדרים

האם אופים פתוח או מכוסה ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:17 11.11.2019)

פתוח.

avatar
מטי פלג (10:15 25.10.2019)

האם אפשר להכין את אותם הירקות עם אותו תיבול במחבת פסים דו צדדית?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:32 25.10.2019)

כן.

avatar
שרה (14:42 22.08.2019)

היי,
תודה על המתכון.
אפשר להוסיף סילאן? אם כן, לפני האפייה או אחרי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:13 22.08.2019)

אפשר להוסיף 1-2 כפות סילאן לפני האפיה.

avatar
שירן ג. (10:17 5.08.2019)

ת ו ד ה למתכון המעולה,
אני הוספתי גם סלסלת פטריות שמפיניון,זה יצא מעולה.
אגב ,
למי שממהר ההכנה במחבת היא רק 20 דקות,
במחבת עם הפטריות לא הוספתי שמן,הם הגירו מספיק נוזלים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:51 5.08.2019)

תודה שירן 🙂

avatar
ליאת (14:57 4.08.2019)

האם ניתן להוסיף סלק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:56 4.08.2019)

כן אפשר.

avatar
אילנה עמרם (11:28 1.08.2019)

שלום רב,

אני מודה ומתוודה שאני לא משתפת אתכם בחוויות הקולינריה שלי.

החלטתי לשתף שאני עושה שימוש רב במתכונים שאתם מפרסמים וההצלחה קוטפת מחמאות רבות.

המשיכו כך, לדעתי כל מטבח צריך שתהיה לו אפליקציה ותך כדי מחשבה על הכנות שבת או אמצע שבוע ואפילו חגים, להיכנס לאפליקציה ולדלות את המתכונים שהי מדברים אליכם.

אני הרווחתי. תודה לכם!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:47 1.08.2019)

תודה אילנה ❤️

avatar
Zipi (11:17 11.06.2019)

תודה יצא מעולה..מתענגת כל השבוע..מתכונייך נפלאים לא מפספסת אותם💐💐

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:27 11.06.2019)

כיף לשמוע, תודה 💗

avatar
אלה (22:49 7.02.2019)

פשוט אוהבת את המתכוניםםם שלך💜

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:41 8.02.2019)

תודה אלה ❤️

avatar
אניטה (23:56 17.01.2019)

האם אפשר ברוקולי במקום כרובית? תודה על אתר נפלא

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:05 18.01.2019)

כן. מומלץ להוסיף את פרחי הברוקולי כ-20 דקות לפני סיום האפיה כדי שלא יישרפו.

avatar
ענתי (15:36 15.05.2018)

האם צריך לבשל קצת את הכרובית?תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:52 15.05.2018)

לא, אין צורך. היא מתרככת באפיה.

avatar
ריקי (13:44 17.12.2017)

הכנתי את הירקות האלה לביתי, היא מה זה אהבה! אני אפילו הוספתי ברוקולי ושעועית צהובה, זה מאוד מאוד טעים בתוספת אורז לבן. טעים טעים טעים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:19 17.12.2017)

נשמע מצוין 🙂
תודה על העדכון ושבוע נפלא.

avatar
הדס (11:23 2.11.2017)

היי אפרת. חשבתי להכין היום את הירקות הללו ולצד זה חזה עוף שלם פרוס לא עד הסוף עם סילאן חרדל שום וכו. כמה זמן נראה לך שהחזה צריך בתנור? וכמה מעלות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:48 2.11.2017)

היי הדס,
כדאי לכסות את חזה העוף ולשים בתנור ב190 מעלות במשך כ-20 דקות ואז להסיר את נייר הכסף, למרוח עוד קצת מהתיבול ולאפות כ-10 דקות נוספת.

avatar
שלומית (21:08 7.04.2016)

עכשיו עכשיו יצא מהתנור!
תענוג!

תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:35 7.04.2016)

מעולה! בתאבון 🙂

avatar
גילי (16:47 12.11.2015)

וואו יצא ממש ממש טעים!
תמיד ירקות בתנור יוצר לי יבש וחסר טעם והתבאסתי בכלל לנסות להכין שוב…
הכנתי את המתכון עם הסילאן ויצא ממש עסיסי וכיפי! אימצתי!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:35 12.11.2015)

שמחה לשמוע גילי!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
אלה (22:48 7.02.2019)

גם אני הכנתי והוספתי סילאןןן.מעדןןן

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:41 8.02.2019)

מעולה 🙂

avatar
תמי (22:15 17.04.2015)

האם אני יכולה לבשל בתנור שעועית לבנה/עדשים/פול/חומוס של סנפרוסט?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:10 18.04.2015)

היי תמי,
כל הקטניות של סנפרוסט הן כבר מבושלות לכן תלוי מה את רוצה להכין. אם תשימי אותם סתם ככה בתבנית בתנור הם יתייבשו. אם תשלבי אותם בתוך תבשיל עם רוטב או ירקות זה בסדר.
שבת שלום 🙂

avatar
אביבית (08:57 10.02.2015)

האם צריך לכסות את התבנית בניר אלומיניום לפני שמכניסים לתנור ?
מה אפשר לשים במקום שמן זית אין לי כרגע בבית?
תודה רבה מראש!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:53 10.02.2015)

הי אביבית,
את יכולה להשתמש גם בשמן אחר, עדיף קנולה אם יש לך.
אין צורך לכסות את התבנית בנייר אלומיניום אבל אם התנור שלך חזק תשימי לב שהירקות לא נשרפים ואם כן, תורידי את המעלות ל180.
יום נפלא 🙂

avatar
חיה (12:50 6.10.2014)

האם אפשר שעועית ירוקה מקופסת שימורים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:51 6.10.2014)

כן, אפשר עם שעועית ירוקה מקופסת שימורים.

avatar
חיה (11:44 6.10.2014)

האם אפשר שעועית מקופסת שימורים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:47 6.10.2014)

כן אפשר.

avatar
דפנה (01:13 10.07.2014)

לתנור***

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:42 10.07.2014)

היי דפנה,
ירקות קפואים מספיק להפשיר 5-10 דקות לפני שמתבלים אותם ומכניסים אותם לתנור.
כרובית טרייה מבשלים 5 דקות במים רותחים.

avatar
דפנה (01:12 10.07.2014)

צריך לבשל את השעועית הקפואה והכרובית לפני שמכניסים לנור??

avatar
רבקה (09:33 12.06.2014)

האם אפשר להשתמש בירקות קפואים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:37 12.06.2014)

הי רבקה,
אפשר.
סופשבוע נעים 🙂

avatar
אושרית (00:01 23.11.2013)

ק

לקריאת כל התגובות