שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 50 דקות

מס’ מנות: כ-4 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

בטטה, תפו”א, קישוא, גזר, כרובית, גמבה, בצל, שעועית ירוקה קפואה (לא חובה).

תיבול: שמן זית, מלח ופלפל גרוס גס.

אופן הכנה:

חותכים את הירקות באיזו צורה שתרצו (חתכתי לקוביות), מניחים בקערה ומתבלים.

מכניסים לתנור בחום 190 מעלות כ- 50 דקות.

הפעל טיימר (50 דק’)
+
טיימר פועל

ירקות אפויים בתנור,  מתכון לירקות בתנור

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פשטידת ירקות קפואיםפשטידת ירקות קפואים
סלט ירקות מבושלים בצ’ילי סלט ירקות מבושלים בצ’ילי

תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Shlomit Freud (22:22 18.03.2021)

האם יתאים לשים דלעת במקום בטטה?

מתכונים ב-10 דקות (00:07 19.03.2021)

היי,
אפשר לשים דלעת (כדאי לחתוך אותה לחתיכות קטנות יותר כי לוקח לה יותר זמן להתבשל מאשר לבטטה)🙂

רעות (07:59 16.07.2020)

איך מומלץ לתבל את הירקות ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:45 16.07.2020)

מספיק תיבול פשוט של כ-3 כפות שמן זית, מלח וקמצוץ פלפל שחור.

ענת (09:45 7.03.2021)

יצא מושלם .תמיד כיף ובריא לאוכל תוספת ירקות לארוחה.תודה על עוד מתכון מוצלח.
קניתי פתיתי כרובית של סנפורסט -יש לך רעיון לאיזה מתכון או אולי במקרה יש באתר פה?תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:10 7.03.2021)

היי,
את יכולה לבשל/לאפות את הכרובית כתוספת למנה בשרית או להכין מהם לביבות כרובית ותירס😊.

שולמית (14:32 18.06.2020)

תודה!! יצא מעולה! בסוף אני אשמין מירקות 😉

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:32 18.06.2020)

אם זה מירקות זה מצוין 🙂

ש (22:13 29.07.2020)

חסר לנו שנשמין אפילו מירקות😢

סיון (18:38 8.05.2020)

שמתי בטטה ותפוחי אדמה בנוסף לירקות הנ”ל במשך שעה וחצי, והתפוחי אדמה עדיין קשים..מה עושים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:41 8.05.2020)

אם יש לך מיקרוגל, תוציאי את תפוחי האדמה ותשימי במיקרו במשך כמה דקות עד לריכוך.
אם אין לך, תוציאי את התבנית מהתנור ותחזירי רק את תפוחי האדמה להמשך אפיה, עד שיתרככו.

ליטל (11:36 7.04.2020)

היי
ניתן להשתמש בתערובת קפואה של ברוקולי כרובית וגזר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:01 7.04.2020)

כן אפשר. מומלץ להפשיר ולייבש לפני.

טלי (12:43 20.02.2020)

אשמח לדעת איך זה יוצא אחרי חימום על הפלטה? תודה על כך המתכונים המוצלחים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:33 20.02.2020)

אין בעיה לחמם על הפלטה.

שולמית (07:52 17.01.2020)

הי אפרת, זה הולך טוב גם עם כרוב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:19 17.01.2020)

כן.

ורד (21:18 15.01.2020)

היי אפרת,
האם אפשר להכין בטוסטר אובן? לצערי אין לי תנור. אם אפשר, אז האם החום וזמן האפייה משתנים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:51 16.01.2020)

כן אפשר.
תתחילי בטמפ’ שרשומה במתכון ותעקבי אחרי האפיה.

דנה (17:37 19.12.2019)

והאם את הסילאן אני מוסיפה בלי קשר לשמן הזית? כלומר גם וגם??

דנה (17:34 19.12.2019)

כמה שמן זית לשים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:42 19.12.2019)

בערך 3-4 כפות שמן זית, תלוי בכמות הירקות.
סילאן אפשר להוסיף בלי קשר לשמן.

רחל (14:06 11.11.2019)

תודה על המתכונים הנהדרים

האם אופים פתוח או מכוסה ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:17 11.11.2019)

פתוח.

מטי פלג (10:15 25.10.2019)

האם אפשר להכין את אותם הירקות עם אותו תיבול במחבת פסים דו צדדית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:32 25.10.2019)

כן.

שרה (14:42 22.08.2019)

היי,
תודה על המתכון.
אפשר להוסיף סילאן? אם כן, לפני האפייה או אחרי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:13 22.08.2019)

אפשר להוסיף 1-2 כפות סילאן לפני האפיה.

שירן ג. (10:17 5.08.2019)

ת ו ד ה למתכון המעולה,
אני הוספתי גם סלסלת פטריות שמפיניון,זה יצא מעולה.
אגב ,
למי שממהר ההכנה במחבת היא רק 20 דקות,
במחבת עם הפטריות לא הוספתי שמן,הם הגירו מספיק נוזלים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:51 5.08.2019)

תודה שירן 🙂

ליאת (14:57 4.08.2019)

האם ניתן להוסיף סלק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:56 4.08.2019)

כן אפשר.

אילנה עמרם (11:28 1.08.2019)

שלום רב,

אני מודה ומתוודה שאני לא משתפת אתכם בחוויות הקולינריה שלי.

החלטתי לשתף שאני עושה שימוש רב במתכונים שאתם מפרסמים וההצלחה קוטפת מחמאות רבות.

המשיכו כך, לדעתי כל מטבח צריך שתהיה לו אפליקציה ותך כדי מחשבה על הכנות שבת או אמצע שבוע ואפילו חגים, להיכנס לאפליקציה ולדלות את המתכונים שהי מדברים אליכם.

אני הרווחתי. תודה לכם!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:47 1.08.2019)

תודה אילנה ❤️

Zipi (11:17 11.06.2019)

תודה יצא מעולה..מתענגת כל השבוע..מתכונייך נפלאים לא מפספסת אותם💐💐

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:27 11.06.2019)

כיף לשמוע, תודה 💗

אלה (22:49 7.02.2019)

פשוט אוהבת את המתכוניםםם שלך💜

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:41 8.02.2019)

תודה אלה ❤️

אניטה (23:56 17.01.2019)

האם אפשר ברוקולי במקום כרובית? תודה על אתר נפלא

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:05 18.01.2019)

כן. מומלץ להוסיף את פרחי הברוקולי כ-20 דקות לפני סיום האפיה כדי שלא יישרפו.

ענתי (15:36 15.05.2018)

האם צריך לבשל קצת את הכרובית?תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:52 15.05.2018)

לא, אין צורך. היא מתרככת באפיה.

ריקי (13:44 17.12.2017)

הכנתי את הירקות האלה לביתי, היא מה זה אהבה! אני אפילו הוספתי ברוקולי ושעועית צהובה, זה מאוד מאוד טעים בתוספת אורז לבן. טעים טעים טעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:19 17.12.2017)

נשמע מצוין 🙂
תודה על העדכון ושבוע נפלא.

הדס (11:23 2.11.2017)

היי אפרת. חשבתי להכין היום את הירקות הללו ולצד זה חזה עוף שלם פרוס לא עד הסוף עם סילאן חרדל שום וכו. כמה זמן נראה לך שהחזה צריך בתנור? וכמה מעלות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:48 2.11.2017)

היי הדס,
כדאי לכסות את חזה העוף ולשים בתנור ב190 מעלות במשך כ-20 דקות ואז להסיר את נייר הכסף, למרוח עוד קצת מהתיבול ולאפות כ-10 דקות נוספת.

שלומית (21:08 7.04.2016)

עכשיו עכשיו יצא מהתנור!
תענוג!

תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (21:35 7.04.2016)

מעולה! בתאבון 🙂

גילי (16:47 12.11.2015)

וואו יצא ממש ממש טעים!
תמיד ירקות בתנור יוצר לי יבש וחסר טעם והתבאסתי בכלל לנסות להכין שוב…
הכנתי את המתכון עם הסילאן ויצא ממש עסיסי וכיפי! אימצתי!!

מתכונים ב-10 דקות (17:35 12.11.2015)

שמחה לשמוע גילי!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

אלה (22:48 7.02.2019)

גם אני הכנתי והוספתי סילאןןן.מעדןןן

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:41 8.02.2019)

מעולה 🙂

תמי (22:15 17.04.2015)

האם אני יכולה לבשל בתנור שעועית לבנה/עדשים/פול/חומוס של סנפרוסט?

מתכונים ב-10 דקות (00:10 18.04.2015)

היי תמי,
כל הקטניות של סנפרוסט הן כבר מבושלות לכן תלוי מה את רוצה להכין. אם תשימי אותם סתם ככה בתבנית בתנור הם יתייבשו. אם תשלבי אותם בתוך תבשיל עם רוטב או ירקות זה בסדר.
שבת שלום 🙂

אביבית (08:57 10.02.2015)

האם צריך לכסות את התבנית בניר אלומיניום לפני שמכניסים לתנור ?
מה אפשר לשים במקום שמן זית אין לי כרגע בבית?
תודה רבה מראש!!!!!

מתכונים ב-10 דקות (09:53 10.02.2015)

הי אביבית,
את יכולה להשתמש גם בשמן אחר, עדיף קנולה אם יש לך.
אין צורך לכסות את התבנית בנייר אלומיניום אבל אם התנור שלך חזק תשימי לב שהירקות לא נשרפים ואם כן, תורידי את המעלות ל180.
יום נפלא 🙂

חיה (12:50 6.10.2014)

האם אפשר שעועית ירוקה מקופסת שימורים?

מתכונים ב-10 דקות (12:51 6.10.2014)

כן, אפשר עם שעועית ירוקה מקופסת שימורים.

חיה (11:44 6.10.2014)

האם אפשר שעועית מקופסת שימורים?

מתכונים ב-10 דקות (11:47 6.10.2014)

כן אפשר.

דפנה (01:13 10.07.2014)

לתנור***

מתכונים ב-10 דקות (08:42 10.07.2014)

היי דפנה,
ירקות קפואים מספיק להפשיר 5-10 דקות לפני שמתבלים אותם ומכניסים אותם לתנור.
כרובית טרייה מבשלים 5 דקות במים רותחים.

דפנה (01:12 10.07.2014)

צריך לבשל את השעועית הקפואה והכרובית לפני שמכניסים לנור??

רבקה (09:33 12.06.2014)

האם אפשר להשתמש בירקות קפואים?

מתכונים ב-10 דקות (09:37 12.06.2014)

הי רבקה,
אפשר.
סופשבוע נעים 🙂

אושרית (00:01 23.11.2013)

ק

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.