מצרכים להכנת טחינה ורודה
- טחינה לבנה מוכנה (לחצו כאן למתכון לטחינה)
- סלק בגודל בינוני מבושל וחתוך (מומלץ להשתמש בסלק מוכן משקית ואקום)
איך מכינים טחינה ורודה?
- מניחים במעבד מזון טחינה מוכנה וסלק בינוני חתוך וטוחנים עד למרקם אחיד וחלק.
- שומרים במקרר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
אם אין לכם מעבד מזון ניתן להוסיף לטחינה הלבנה כמה כפות מי סלק, עד לגוון הרצוי.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
20 תגובות
כניסה
20 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














