זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 5-6 דקות
סוג: פרווה/חלבי
רכיבים
פרוסות לחם לבן
ממרח השחר העולה (חלבי או פרווה)
ביצה טרופה
אופן ההכנה
-חותכים את הקרום (הקשה) של הלחם ובעזרת מערוך מרדדים כל פרוסה דק.
-מורחים כל פרוסה בממרח השחר ומשאירים שוליים נקיים.
-מורחים בשוליים ביצה טרופה, מקפלים לחצי (צורת משולש) ומהדקים היטב בקצוות. מברישים בביצה טרופה משני הצדדים.
להכנה במחבת– מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים כדקה מכל צד.
להכנה בנינג’ה גריל– בוחרים בתוכנית “אפיה”, 180 מעלות, 6 דקות. וכשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מכניסים את הסלסלה וסוגרים את המכסה.
לאחר כ6 דקות הטוסטים יהיו פריכים ומוכנים. מזלפים מעל שוקולד מומס ואבקת סוכר.
ראו גם
- מרק גזר ובטטה |
- מרק קרם ברוקולי |
- שניצלונים וחזה עוף בנינג’ה |
- עוגית ענק |
- צ’ורוס עם ממרח השחר |
- מרק בשר בנינג’ה
מתכון זה שייך לאוסף: קינוחים ומתוקים
אפשר גם בטוסטר ביתי רגיל?
ואיך?
אני חושבת שכן.
אפשר לוותר על הביצה ולהכין בטוסטר רגיל או למרוח ביצה טרופה ולשים בטוסטר עם נייר אפיה.
וואהוו אחלה גיוון לילדים הבררנים !
תודה🙂