שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 5-6 דקות

סוג: פרווה/חלבי

רכיבים

פרוסות לחם לבן

ממרח השחר העולה (חלבי או פרווה)

ביצה טרופה

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-חותכים את הקרום (הקשה) של הלחם ובעזרת מערוך מרדדים כל פרוסה דק.

-מורחים כל פרוסה בממרח השחר ומשאירים שוליים נקיים.

-מורחים בשוליים ביצה טרופה, מקפלים לחצי (צורת משולש) ומהדקים היטב בקצוות. מברישים בביצה טרופה משני הצדדים.

להכנה במחבת– מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים כדקה מכל צד.

להכנה בנינג’ה גריל– בוחרים בתוכנית “אפיה”, 180 מעלות, 6 דקות. וכשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מכניסים את הסלסלה וסוגרים את המכסה.

לאחר כ6 דקות הטוסטים יהיו פריכים ומוכנים. מזלפים מעל שוקולד מומס ואבקת סוכר.

ראו גם
פוטטוס בתנורפוטטוס בתנור
עוגיות עם תחליף סוכר עוגיות עם תחליף סוכר
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
נתי (18:23 7.03.2024)

אפשר גם בטוסטר ביתי רגיל?
ואיך?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:03 7.03.2024)

אני חושבת שכן.
אפשר לוותר על הביצה ולהכין בטוסטר רגיל או למרוח ביצה טרופה ולשים בטוסטר עם נייר אפיה.

avatar
יניב (12:07 29.02.2024)

וואהוו אחלה גיוון לילדים הבררנים !

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:55 29.02.2024)

תודה🙂