זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 5-6 דקות
סוג: פרווה/חלבי
רכיבים
פרוסות לחם לבן
ממרח השחר העולה (חלבי או פרווה)
ביצה טרופה
אופן ההכנה
-חותכים את הקרום (הקשה) של הלחם ובעזרת מערוך מרדדים כל פרוסה דק.
-מורחים כל פרוסה בממרח השחר ומשאירים שוליים נקיים.
-מורחים בשוליים ביצה טרופה, מקפלים לחצי (צורת משולש) ומהדקים היטב בקצוות. מברישים בביצה טרופה משני הצדדים.
להכנה במחבת– מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים כדקה מכל צד.
להכנה בנינג'ה גריל– בוחרים בתוכנית "אפיה", 180 מעלות, 6 דקות. וכשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מכניסים את הסלסלה וסוגרים את המכסה.
לאחר כ6 דקות הטוסטים יהיו פריכים ומוכנים. מזלפים מעל שוקולד מומס ואבקת סוכר.
ראו גם
- פתיתים ואצבעות שניצל |
- עוגיות אמסטרדם השחר |
- אורז וכנפיים בצ'ילי |
- עוגת מצות |
- שניצל השחר |
- לבבות במילוי השחר
מתכון זה שייך לאוסף: קינוחים ומתוקים
אפשר במקום שוקולד השחר נוטלה?
כן:)
אפשר גם במיקרוגל?
חוץ מזה אחלה מתכון❤️
טעים מאוד🍫🍫🍫😍
במיקרוגל זה ייצא רך מידי ופחות מוצלח:)
👍🏽
אפשר גם בטוסטר ביתי רגיל?
ואיך?
אני חושבת שכן.
אפשר לוותר על הביצה ולהכין בטוסטר רגיל או למרוח ביצה טרופה ולשים בטוסטר עם נייר אפיה.
וואהוו אחלה גיוון לילדים הבררנים !
תודה🙂