זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 8 יחידות
סוג: בשרי
מכשיר NINJA WOODFIRE – גריל חיצוני ומעשנה
לחמניות המבורגר
1 קילו בשר בקר טחון
בצל גדול טחון
תיבול: 2 כפיות מלח, רבע כפית פלפל שחור
תוספות לפי הטעם: פרוסות עגבניה, עלי חסה, מלפפון חמוץ, בצל סגול, קטשופ, חרדל.
-מערבבים בקערה בשר טחון, בצל טחון, מלח ופלפל שחור ויוצרים קציצות המבורגר בקוטר כ-9 ס”מ ובעובי של כס”מ וחצי.
-פותחים את המכשיר ומניחים את פלטת הגריל בצורה ישרה על גבי גוף החימום. אם רוצים טעם מעושן – מכניסים כף מדידה לשקית הפלט וממלאים אותה. פותחים את תא העישון, מוסיפים את הפלט וסוגרים אותו.
-לוחצים על כפתור ההפעלה, מכוונים לתוכנית גריל ולוחצים על כפתור הגדרות. בוחרים ב”BEEF” ומשתמשים בחיצים השמאליים כדי לבחור את מידת העשייה הרצויה (אם שמתם פלט בתא העישון- יש ללחוץ על כפתור woodfire flavour). לוחצים על כפתור התחלה/עצירה (START\STOP) על מנת שהמכשיר יתחיל בחימום המקדים.
-כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המקדים הסתיים ועל הצג מופיעה ההודעה ADD FOOD, מניחים את הקציצות על פלטת הגריל, מכנסים מדחום במרכזו של המבורגר אחד וסוגרים את המכסה מעל כבל מד החום.
-כשהמכשיר מצפצף ועל הצג מופיע “FLIP” הופכים את ההמבורגרים צד וסוגרים להמשך צלייה. לאחר שהמכשיר מצפצף לסיום מוצאים את ההמבורגרים לצלחת ומניחים להם לנוח כדקה.
-מניחים את לחמניות ההמבורגר כשהצד הפתוח כלפי מטה וסוגרים את המכסה. לוחצים על גריל ומפעילים למשך דקה.
-מגישים בתוך לחמניית המבורגר ושמים תוספות שאוהבים.
- פוקצה בטאבון נינג’ה |
- ארוחת בשרים בנינג’ה |
- כנפיים בנינג’ה גריל |
- פיצה בטאבון נינג’ה |
- גלידת קינדר |
- גלידה דלת קלוריות
זה נראה ממש טוב קניתי בעקבות ההמלצות שלך מחכים לעוד מתכונים