שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30-35 דקות

מס’ מנות: 3 רולדות

סוג: פרווה

מצרכים:

6 דפי פילו (מופשרים שעתיים בחוץ או 12 שעות במקרר)

לתערובת הפטריות:

3 בצלים בינוניים-גדולים

2 סלסלות פטריות טריות קצוצות

2 שיני שום כתושות

2 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים (לא חובה)

תיבול: כפית גדושה אבקת מרק, חצי כפית מלח, חצי כפית כמון, קמצוץ פלפל שחור.




אופן הכנה:

-לפני ההכנה מומלץ לקרוא : איך עובדים עם בצק פילו.

-מחממים מחבת רחבה עם 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפטריות הקצוצות והשום, ממליחים מעט עם המלחייה ומבשלים 5-7 דקות, עד שהפטריות מצטמצמות. מוסיפים עלי פטרוזיליה ומתבלים באבקת מרק, מלח, כמון ופלפל שחור ומערבבים כדקה. מסירים מהאש ומניחים לתערובת להתקרר לגמרי.

-מחממים תנור ל 190 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-פורשים דף פילו על משטח עבודה. מברישים את הדף במעט שמן ומעליו מדביקים דף פילו נוסף שגם אותו מברישים בשמן.

-מניחים שליש מתערובת הפטריות לאורך צד אחד של הדף, מקפלים את השוליים ומגלגלים לרולדה. ממשיכים כך עם יתר דפי הפילו לקבלת 3 רולדות.

-מסדרים על נייר אפיה ומברישים את החלק העליון והתחתון בשמן. אופים במשך 20-25 דקות עד שרולדות מזהיבות. מוציאים מהתנור ומצננים מעט לפני שאוכלים.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

בצק פילו ממולא בפטריות - שלבי הכנה

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוף ברוטב עגבניותעוף ברוטב עגבניות
פלפלים ועגבניות צלויים בתנור פלפלים ועגבניות צלויים בתנור
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
דסי (22:02 6.08.2024)

תוכלי להעלות מתכון לבצק פילו ממולא בדגים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:13 7.08.2024)

כן, אעלה בהמשך:)

avatar
אלישבוש (02:26 25.08.2023)

מתכון פשוט מושלם
כולם עפו על זה מהמם תודה

בצק פילו ממולא בפטריות
avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:13 25.08.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
מיכל (08:37 25.05.2023)

אני רוצה להכין היום אבל לאכול מחר בערב. האם כדאי להקפיא ולהוציא מחר בצהריים לחימום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:29 25.05.2023)

היי
אפשר לשמור במקרר עטוף היטב עד מחר.

avatar
אורית (00:01 12.05.2023)

מתכון מעולה!
בעקבות השעה המאוחרת, רציתי לשאול האם אפשר להכין את המילוי לשים במקרר ומחר להכניס לדפי הפילו? תודה רבה המתכון מצויין

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:24 12.05.2023)

שמחה שאהבת את המתכון!
אפשר🙂

avatar
אושרית (14:47 1.05.2023)

היי אפרת ,
רציתי לשאול אם את יודעת מה ההבדל בין עלי סיגר לבצק פילו? שניהם ללא שומן לא ? האם ניתן להמיר את הפילו בעלי סיגר בחלק מהמתכונים ?
ואם מבחינת ערכים תזונתיים זה בערך זהה ?
תודה מראש !!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:54 1.05.2023)

היי
בפילו יש טיפה יותר שמן מאשר בסיגר, והסיגר נוח יותר לעבודה.
ניתן להשתמש בעלי סיגר במקום פילו.

avatar
עקיבא (11:28 7.10.2022)

קניתי בצק פילו ללא הקפאה, האם ניתן להשתמש בו כמו בפילו מוקפא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:02 7.10.2022)

כן(:

avatar
yael (10:23 24.07.2022)

בוקר טוב אפרת,
המתכונים שלך מעולים ומגוונים וכייף גדול להכין אותם
ולקצור מלא מחמאות!
-האם אוכל להשתמש בבצק פריך ואותו למלא במילוי הנ”ל?
ואיזה רוטב ניתן להכין כתוספת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:24 24.07.2022)

היי,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים(:
אפשר להשתמש בבצק פריך אבל לא בצורת רולדה, יש לקרוץ עיגולים, למלא כפית מתערובת הפטריות במרכז ולסגור לצורת חצי ירח (יש לצבוט את ה’ירח’ בשוליים עם קצות האצבעות כדי שלא ייפתח במהלך האפייה).
אפשר להכין רוטב פטריות.

avatar
יעל (12:36 26.06.2022)

וואו מתכון טעים ברמות!!!
הכנתי כבר כמה פעמים יוצא משגע !!
ונטרף ברגע… אחרי יום אחד כבר לא נשאר כלום…
ממש תודה אפרת על המתכון המושלם הזה💗

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:46 26.06.2022)

מעולה, איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף בתוצאות🌺

avatar
מיכל (11:45 27.01.2022)

הי אפרת,
ראשית המתכונים שלך 10 אחד אחד!
וטיפ למראה אסטטי יותר: אחרי שמברישים בסומסום לחתוך כמעט עד הסוף ליחידות ואז לאפות, וכך לא ישבר הפילו…
בהצלחה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:42 27.01.2022)

היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים!
תודה על הטיפ😊

avatar
Atzmona (09:02 3.12.2021)

בוקר טוב, מתכננת להכין רולדות (בצק פילו) ביום שני בבוקר ולהגיש בערב (לאירוח) חלק במילוי פטריות וחלק במילוי בשר. כיצד לשמור אותן עד הערב כדי שישארו טריות וקריספיות?
תודה על המענה ותודה על מתכונים נהדרים…האתר פתוח באופן קבוע במחשב שלי….

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:45 3.12.2021)

היי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים באתר!
אם את מכינה בבוקר יום ההגשה אפשר לשמור במקרר את הרולדות עטופות היטב, ובערב לחמם אותן בתנור כמה דקות.

avatar
מיכל כהן (13:50 23.09.2021)

אפשר להוסיף נבטים סיניות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:18 23.09.2021)

היי מיכל,
כן זה יהיה מעולה(:

avatar
אורית (01:13 18.02.2021)

היי אפרת, אם אני רוצה להוסיף גבינה/ות , אילו הכי יתאימו ואיזו כמות?
תודה מראש

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:12 18.02.2021)

היי אורית,
כל גבינה במרקם קשה יכולה להתאים: פטה, בולגרית, צהובה, פרמז’ן, מוצרלה, גאודה וכו’
תפזרי לפי העין.

avatar
שירה (13:58 24.11.2020)

היי,
בעקרון אם קניתי בצק עלי פילו שהיה במקרר, זה יותר טוב מקפוא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:13 24.11.2020)

אני חושבת שכן 🙂

avatar
עפרה (23:40 5.11.2020)

היכן שומרים את המאפים המוכנים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:51 7.11.2020)

אפשר לשמור במקרר בקופסה סגורה ולחמם בתנור לפני ההגשה.
אם מגישים באותו יום אפשר לשמור מכוסה על השיש.

avatar
מאשה (13:43 4.11.2020)

האם אפשר להכין עם בצק פילאס תורכי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:59 4.11.2020)

כמובן, אין בעיה 🙂
בהצלחה

——–
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il

avatar
רחל (14:47 27.10.2020)

רציתי לשאול האם אפשר להקפיא את רולדת הפילו ממולא פטריות
לאחר האפייה ומו כן ידוע שבחבילת עלי פילו ישנו הרבה מאוד עלים.
ושאלתי היא : כיצד אפשרי להשתמש, כשלא רוצים להשתמש בכל החבילה
של העלי פילו כיוון שהיא אפשר להפשיר ולהקפיא בשנית?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:55 27.10.2020)

לגבי הקפאה הרולדה מוכנה – לא ניסיתי אבל אני יודעת שיש הרבה שמקפיאים ומפשירים ואומרים שאין שום בעיה עם זה.
לגבי עלי הפילו, אפשר להכין מיתר הדפים מתכונים נוספים, גם קינוחים. מצורף לינק- מתכונים עם פילו.
אפשר להקפיא את יתר העלים בחזרה אבל קחי בחשבון שהקפאה חוזרת עלולה לפגוע קצת במרקם הדפים.

avatar
רחל (23:30 27.10.2020)

תודה אפרת על המשוב!
אני חייבת לציין שהמתכונים שלך מושלמים וכייף לי בכל פעם מחדש לפתוח את האתר ולחפש מתכון מעניין כמו שרק את יודעת….

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:46 28.10.2020)

❤️

avatar
דיאנה (13:53 16.10.2020)

אין לי בצק פילו.אפשר להכין עם בצק שמרים קפוא של מעדנות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:01 16.10.2020)

כן.

avatar
אורטל (21:56 6.10.2020)

הי אפרת
תודה על מתכונים מעולים!
אני רוצה להכין בצק פילו ממולא בפרגיות. מתאים להכין לפי מתכון זה ולהוסיף את הפרגיות לאחר טיגון הבצל והפטריות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:09 7.10.2020)

כן אפשר. רק חשוב לסנן את התערובת מנוזלים כדי שלא תרטיב את הבצק.

avatar
debbie (06:28 10.05.2020)

שלום אפרת,
האם אפשר לחמם על פלטת שבת? לא מדליקה אש בשבת….

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:49 10.05.2020)

כן אפשר.
אם את שומרת במקרר זה קצת יאבד את הקריספיות שלו אבל עדיין יהיה טעים.

avatar
שוש (23:05 29.04.2020)

אפרת רציתי להתעדכן לגבי עוד מתכונים שלך .יש אתר כלשהו?אשמח בהחלט.תטדה לך על מתכונים טובים!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:09 30.04.2020)

את נמצאת באתר 🙂

avatar
שושי (23:04 29.04.2020)

זה בצק פילו או בצק פילה ? יש פשוט שני סוגים איזה מהם למתכון הנוכחי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:08 30.04.2020)

בצק פילו.

avatar
שוש (20:05 28.04.2020)

האם אפשר פטריות שימורים בבצק פילו אם אין פטריות מסלסלה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:19 28.04.2020)

כן אפשר.

avatar
עדי צבר (17:05 13.03.2020)

היי אפרת….תודה על מתכונים נפלאים. כבר הכנתי לא מעט מהם.
היום הכנתי את פילו פטריות והוספתי מעט בולגרית וצהובה מגוררת. יצא אש!!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:08 13.03.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן

avatar
מילכה (14:37 9.03.2020)

הי אפרת, תודה רבה על האתר המעולה!
לגבי החיתוך של הרולדה. האם אפשר לחתוך לפני האפיה, כדי שיהיה חיתוך חלק ויפה יותר או חייבים לאחר האפיה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:44 9.03.2020)

היי מילכה,
אפשר לחתוך גם לפני האפיה פשוט יכול להיות שהמילוי יתפרק.

avatar
מילכה (22:45 10.03.2020)

תודה רבה על המענה המהיר. עשיתי גם את המתכון הזה וגם את המתכון של בצק פילו במילוי ירקות ושניהם יצאו מעולים! תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:57 11.03.2020)

שמחה לשמוע ❤️

avatar
נירית שמש (11:10 9.11.2019)

אים אין לי בצק פילו האים אני יכולה לעשות מבצק המלווח ויש לי פיטריות בשימורים איך עושים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:42 9.11.2019)

היי נירית,
את יכולה להכין עם מלוואח בדומה לאופן ההכנה במתכון הזה- בורקס בשר.
את המילוי אפשר להכין עם פטריות משימורים באותו אופן. שימי 2 קופסאות.

avatar
נחמה (10:36 27.10.2019)

הי אפרת,

אני צריכה להכין לאירוע תחתיות של עלי פילו.
האם ניתן להכין מתכון זה בצורה אחרת של המילוי?פטריות שלמות במקום קצוצות?
האם יש לך רעיונות נוספים למילוי בתחתיות של בצק פילו?
האם ניתן להקפיא זאת לאחר הוספת המילוי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:27 27.10.2019)

אפשר להכין עם פטריות שלמות. אפשר להכין מלית של פירה תפו”א.
אפשר להכין מלית של תפוחים וקינמון.
אם זה בשרי אז אפשר להכין במילוי בשר או קוביות חזה עוף.
עדיף לא להקפיא לאחר הוספת המילוי.

avatar
איריס (14:07 13.10.2019)

סייעת לי בהתמודדות עם בצק הפילו. תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:25 13.10.2019)

שמחה לשמוע!
חג שמח 🌸

avatar
מרגלית (09:57 14.06.2019)

יום שישי האתר פתוח מתחילים לזוז… אם אני משתמשת בפטריות משימורים צריך להוסיף ביצה לתערובת? (ככה זכור לי ממתכון ישן לכן אני שואלת) וכמה קופסאות שימורים לכמות שבמתכון?
אשמח לתשובה מהירה!
תודה על המענה האישי!
חבל שאי אפשר לדרג את האתר….

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:51 14.06.2019)

היי מרגלית,
במקרה הזה אין צורך להוסיף ביצה.
2 קופסאות שימורים.
שבת שלום ❤️

avatar
amanda2017 (10:21 6.06.2019)

חבל שלא כתבת באיזה שלב חותכים את הרולדה לפרוסות…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:48 9.06.2019)

מגישים את הרולדה שלמה וכל אחד חותך לעצמו.

avatar
רעות (22:16 31.10.2018)

היי
בהמשך לשאלה האם ניתן להקפיא.. אני רוצה להכין את המאפה היום ולהכיש אותו ביום ששי בערב. האם ניתן להקפיא לפני האפיה? האם בכלל יש טעם או שהמאפה ישאר טוב וטעים מהיום לעוד יומיים?
תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:49 31.10.2018)

היי רעות,
לא מומלץ להקפיא.
הכי מומלץ זה להכין את תערובת הפטריות היום ולמלא ולאפות ביום ההגשה.
אם אין אפשרות אז אפשר להכין הכל היום ולשמור במקרר עד יום שישי בערב. לפני ההגשה להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ולחמם 6-8 דקות, עד שהמעטפת נעשית פריכה.

avatar
רעות (16:25 1.11.2018)

תודה רבה אפרת!
דחיתי את ההכנה להיום 🙂
שאלה נוספת… בתערובת הפטריטת והבצל יש הרבה נוזלים. האם להשאיר על האש עד שהנוזלים מצטמצמים או שלאחר ההתקררות, בזמן מילוי הדפים, פשוט לסנן את התערובת מהנוזלים?
שוב תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:55 1.11.2018)

היי 🙂 אפשר לסנן מנוזלים.

avatar
אורי (13:07 16.04.2021)

לא היה לי בצל😓 אבל בכל זאת הכנתי זה עכשיו בתנור עם ריח מעולה אני אדכן איך יצא

avatar
יונית (08:10 20.09.2018)

הי, אפרת.
האם אפשר להקפיא בצק פילו אחרי שאופים אותו עם המילוי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:06 20.09.2018)

היי יונית,
אומרים שלא כדאי להקפיא בצק פילו כי המרקם שלו נהרס בחימום. למרות זאת, אני יודעת שיש הרבה שמקפיאים ומפשירים ואומרים שאין שום בעיה עם זה.

avatar
שני (14:35 12.06.2018)

היי…יש אפשרות למשהו אחר חוץ מפטריות. תודה שני

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:05 12.06.2018)

אפשר להכין את המילוי שבמתכון בצק פילו במילוי ירקות.

avatar
שרה (13:46 8.03.2018)

הי אפרת. אפשר להוסיף בשר טחון למתכון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:48 8.03.2018)

אפשר רק כדאי לבשל את הבשר במחבת קודם ולסנן מנוזלים.

avatar
שרה (15:40 7.03.2018)

הי אפרת, אפשר לשים פטריות משימורים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:06 7.03.2018)

כן אפשר.

avatar
טובה (10:40 12.01.2018)

יצא מהמם

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:13 12.01.2018)

תודה טובה, שמחה שאהבת 🙂

avatar
ש. (17:54 1.11.2017)

התכוונתי בצק פריך מתוק

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:28 1.11.2017)

לא, בצק פריך פחות מתאים.
אפשר להשתמש בבצק פילו או בצק עלים או פילאס.

avatar
ש. (01:01 1.11.2017)

האם אפשר להכין עם בצק פילו מתוק של מעדנות?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:10 1.11.2017)

כן, אפשר.

avatar
קמילה (11:11 30.05.2017)

הי…
נראה מתכון מעולה… האם אפשר לשלב צבינה צהובה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:30 30.05.2017)

כן אפשר להוסיף כחצי כוס גבינה צהובה מגורדת לתערובת.

avatar
חני (12:29 2.03.2017)

תודה
נכנס לתנור
נראה מעולה

אין על האתר שלך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:15 2.03.2017)

מעולה. בהצלחה 🙂
יום נפלא!

avatar
שלי (08:53 28.02.2017)

בוקר טוב
אני רוצה לנסות עם עלי סיגר לדעתך זה יצליח?
ל16 עלים כמה תערובת?
האם אפשר בתנור ואיך?
תודה ויום טוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:43 28.02.2017)

היי שלי,
זה אמור להצליח.
אני לא בטוחה אבל אני חושבת שהתערובת אמורה להספיק. בכל מקרה כדאי שתהיה לך סלסלת פטריות נוספת למקרה שתצטרכי להכין חצי כמות נוספת.
אפשר בתנור. יש לרסס או להבריש את הסיגרים בשמן מכל הצדדים ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולאפות בתנור שחומם מראש ל190 מעלות במשך 20-25 דקות, עד להזהבה יפה.
בהצלחה ויום נפלא 🙂

avatar
דוגית (13:21 25.02.2017)

חשבתי שיש לך מתכון לבצק.
בצק עלים ממש ממש לא בריא,מכיל מרגרינה בכמויות.
פעם הכנתי לבד וגם מלאווח.יצא 10! אבל בינתיים הפסקנו לצרוך שומני טראנס (עד שיגלו עוד משהו
הבנתי שלא קשה להכין אותו.
בקשר למליות – אני מאלתרת כל פעם עם מה שיש לי בבית.

avatar
אילנה (11:53 17.02.2017)

איזה תבלין אפשר לשים במקום מרק עוף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:56 17.02.2017)

אפשר לוותר על אבקת מרק ולשים במקום קצת יותר מלח.

avatar
חווה (07:01 25.12.2016)

הפשרתי את כל דפי הפילו אפשר להקפיא אותם שנית? יצא מאוד טעים. תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:34 25.12.2016)

היי חווה,
בדר”כ רשום על האריזה שאין להקפיא שנית לאחר הפשרה, כנראה מהסיבה שדפי הפילו מתייבשים ונעשים פחות נוחים לשימוש. לשיקולך.
אם את מחליטה לא להקפיא, את יכולה לנצל את השאריות להכנת מתכון אחר מדפי פילו. מצורף לינק – מתכונים עם בצק פילו.
חג שמח ויום נפלא 🙂

avatar
מיטל (11:38 10.11.2016)

המתכון מאוד מוצלח קר לפי טעמי עדיף בלי השום
תודה רבה על כל שאר המתכונים הנפלאים!!!

avatar
מיטל (11:39 10.11.2016)

רק

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:00 10.11.2016)

היי מיטל,
שמחה שאהבת ותודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
אלונה (17:32 25.08.2016)

נראה מעולה ובעיקר קל להכנה…רוצה לציין שכל מתכון באתר שעשיתי{ועשיתי לא מעט} קצר תגובות מעולות…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:53 25.08.2016)

תודה אלונה! כיף גדול לשמוע 🙂

avatar
ג'קלין (14:15 7.08.2016)

היי
אני אישית אהבתי את המתכון הזה אבל אמרו לי שזה לא דיאטטי אלא ההפך אז רציתי לשאול מה כמות הקלוריות במתכון זה ובמה זה עוזר לדיאטה ולבריאות (אני נערה צמחונית רזה מאוד אבל רוצה לשמור על הגזרה ובגלל הצמחוניות ) !.

avatar
סיגל פרץ (01:08 23.07.2016)

ממה מורכב בצק הפילו ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:15 23.07.2016)

היי סיגל,
בצק פילו מורכב מקמח לבן ומים.

avatar
הלוי איילה (18:12 10.07.2016)

את הסיפוק והשלווה אני מקבלת במטבח והכי לאוהבים שלי אני מנסה כבר כמה מתכונים שלך ואהבתי אותם בקלילות ובפשטות אבל בעיקר בטעמים תודה והמשיכי איילה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:24 10.07.2016)

תודה איילה! כיף גדול לשמוע 🙂

avatar
חן (08:06 10.07.2016)

צמחונית בעיקרון אבל למען האורחים הקניבורים, במה מטבלים מילוי כבד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:24 10.07.2016)

היי חן,
מצורף מתכון לכבד שמתאים גם למילוי.
בהצלחה 😉

avatar
שרית (10:02 8.07.2016)

עשיתי עם בצק עלים.ויצא מהמם.צת בטעם כבד.ממליצה מאד לכולם!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:09 8.07.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שרית ושבת שלום!

avatar
אופירה (16:03 7.07.2016)

הי אפרת, ראשית תודה על מתכונים קלים ומעולים !!! יש לי שאלה – האם אפשר יהיה לעשות עם בצק לסיגרים? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:43 7.07.2016)

היי אופירה,
אני מניחה שכן 🙂

avatar
sari (15:06 6.07.2016)

המתכון נראה מעולה. ננסה…
מה דעתך-
אני רוצה להכין לשבת בבוקר סלסלות מעלי פילו ולמלא בכבד,
האם כדאי להכין מחר ולהקפיא?
או להכין בשישי ולשמור בקופסא אטומה/במקרר?

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:16 6.07.2016)

היי,
נשמע מעולה 🙂
עדיף להכין בשישי ולשמור במקרר בקופסא אטומה. אני חושבת שעדיף אפילו לשמור בנפרד את תערובת הכבדים וסלסלות הפילו ורק סמוך להגשה למלא אותם בתערובת מהסיבה שכך התחתיות יהיו קראנצ’יות.
בהצלחה!

avatar
מירי ישראלי (08:07 7.07.2016)

חייבת להגיד לך שהמתוכנים שלך קלילים בלי הרבה חומרים ממש מרוצה והכי חשוב יוצאים מעולים… יישר כוח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:56 7.07.2016)

תודה מירי!
יום נפלא 🙂

avatar
דבורי (15:42 4.07.2016)

נראה טוב בהחלט.
לכמה זמן זה טוב?
אפשר להקפיא ולהפשיר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:10 4.07.2016)

היי דבורי,
זה נשמר 3-4 ימים במקרר (לפני ההגשה- יש להכניס לתנור שחומם מראש ל 190 מעלות כדי להחזיר למאפה את הפריכות).
לגבי הקפאה- לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר.

avatar
שרית (21:41 3.07.2016)

זה מתכון מצוין כמו כל המתכונים שלך.אפשר להחליף לבצק עלים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:55 3.07.2016)

תודה שרית 🙂
וכן, אפשר להכין עם בצק עלים. אני מניחה שזמן האפיה יתארך ל 40-45 דקות (עד להזהבה).

לקריאת כל התגובות