www.10dakot.co.il

סלמון בפסטו

מחפשים איך לגוון את הדג שלכם לארוחה הבאה? פילה סלמון ברוטב פסטו ולימון שמכינים ב-5 דקות ושולחים לתנור..

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול/אפייה

25 דקות

מס׳ מנות

4 מנות

כשר מסוג

מצרכים

  • 4 נתחי סלמון (700-800 גרם)
  • 4 כפות מיץ לימון
  • כף שמן זית
  • 2-3 שיני שום כתושות
  • שליש כפית מלח
  • קמצוץ פלפל שחור
  • 2 כפות רוטב פסטו קנוי

לפיזור מעל:

  • 1-2 כפות שקדים מולבנים טחונים או צנוברים טחונים (לא חובה)

אופן ההכנה

  1. מניחים את נתחי הסלמון בתבנית על נייר אפיה (הצד של העור מופנה כלפי מטה).
  2. מערבבים בקערית: מיץ לימון, שמן זית, שום כתוש, מלח ופלפל שחור. מתבלים את הנתחים בצורה אחידה.
  3. מורחים כחצי כף רוטב פסטו מעל כל נתח (ובצדדים) ומפזרים מעל שקדים/צנוברים טחונים.
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ואופים במשך 25 דקות.
    הפעל טיימר (25 דק’)
    +
    טיימר פועל
ספרי מתכונים ב-10 דקות

ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
37 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

37 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות