www.10dakot.co.il

פשטידת קוטג' ובצל

פשטידת קוטג' ובצל הכי קלה שיש. דרך מעולה לניצול קוטג' שפג תוקפו בכמה ימים.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול/אפייה

35-40 דקות

כשר מסוג

מצרכים

תבנית אינגליש קייק

  • 1 בצל גדול קצוץ + 2 כפות שמן לטיגון
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 ביצים
  • 250 גרם גבינת קוטג’
  • שליש כוס (46 ג’) קמח תופח
  • כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מעבירים לקערה ומצננים מעט.
  2. מוסיפים לקערה את יתר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים את התערובת לתבנית.
  4. מכניסים לתנור החם ואופים במשך 35-40 דקות בחום 180 מעלות, עד להזהבה.
    הפעל טיימר (35 דק’)
    +
    טיימר פועל
*מומלץ להניח לפשטידה להתקרר לטמפ’ החדר (היא מתייצבת לאחר כמה שעות).
ספרי מתכונים ב-10 דקות

ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
172 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

172 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות