www.10dakot.co.il

אצבעות דג בציפוי

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
מס׳ מנות

18 יחידות

מצרכים

  • 400 גרם פילה נסיכת הנילוס, רצוי טרי (בלי העור ועצמות)
  • להשריית הדג: 3 כפות מיץ לימון + רבע כפית מלח
  • 1 שן שום כתושה
  • כף שמן
  • ביצה
  • 3 כפות גדושות פירורי לחם
  • חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
  • *פירורי לחם לציפוי

אופן ההכנה

  1. משרים את נתחי הדג עם 3 כפות מיץ לימון ורבע כפית מלח במשך כרבע שעה לפחות (עדיף להשרות כמה שעות במקרר).
  2. מניחים במעבד מזון את הדג וטוחנים לתערובת אחידה (אין צורך לשטוף את הדג לאחר ההשרייה). מוסיפים שום, שמן, ביצה, פירורי לחם, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
  3. יוצרים אצבעות באורך כ-8 ס”מ ומצפים בפירורי לחם מכל הצדדים.
  4. מחממים מחבת רחבה עם שמן (בנדיבות) ומטגנים על אש בינונית במשך 3-4 דקות מכל צד, עד שהן משחימות. מעבירים לנייר מגבת.
*מומלץ להגיש עם קטשופ.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

תגיות

טיפים והערות

ניתן גם לאפות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות. יש לרפד תבנית ענקית בנייר אפיה ולשמן בנדיבות את התבנית. להניח את אצבעות הדג על נייר האפיה המשומן ולאפות במשך 17-20 דקות, עד שהצד התחתון מזהיב. להפוך צד ולאפות במשך 5-10 דקות נוספות.
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
58 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

58 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות