האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
מחממים מחבת גדולה עם 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפטריות הקצוצות, ממליחים מעט ומטגנים תוך כדי ערבוב, במשך כ-7 דקות, עד שהפטריות מגירות נוזלים ומצטמצמות. מסננים את התערובת מנוזלים ומעבירים לקערה.
לאחר שתערובת הפטריות מעט התקררה, מוסיפים תירס, ביצים, גבינה לבנה, קמח תופח, מלח ופלפל שחור. מערבבים עד לאיחוד התערובת.
משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים לתוכה את התערובת. מפזרים מעל גבנ”צ/מוצרלה מגורדת ואופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות במשך כ-40 דקות.
הפעל טיימר (40 דק’)
+
טיימר פועל
מניחים לפשטידה להתקרר לגמרי לפני שחותכים אותה (הפשטידה מתייצבת לאחר קירור).