www.10dakot.co.il

פשטידת תרד וברוקולי

פשטידת תרד וברוקולי קלה להכנה וטעימה (חלבית)

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול/אפייה

38-43 דקות

כשר מסוג

מצרכים

  • תבנית אינגליש קייק
  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 200 גרם עלי תרד קצוצים גס (כ-4 כוסות דחוסות)
  • 200 גרם פרחי ברוקולי קצוצים משקית קפואה (כ-2 כוסות)
  • 2 ביצים
  • 3 כפות שמנת חמוצה/ גבינה לבנה/ קוטג’
  • חצי כוס קמח תופח
  • רבע כוס גבינה צהובה מגורדת
  • כפית מלח, מעט פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
  2. מחממים מחבת עם 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את עלי התרד ומערבבים במשך 2-3 דקות, עד שהם מצטמצמים ומאבדים מנפחם. מסירים מהאש, סוחטים מעט את התערובת ומעבירים לקערה.
  3. מוסיפים לקערה את הברוקולי, הביצים, שמנת חמוצה, קמח תופח, גבנ”צ, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
  4. יוצקים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים בתנור במשך 30-35 דקות.
    הפעל טיימר (30 דק’)
    +
    טיימר פועל
*יש להניח לפשטידה להתקרר לגמרי לפני חיתוך.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

תגיות

טיפים והערות

אם משתמשים בברוקולי טרי- יש לחלוט את הברוקולי במים רותחים כ-8 דקות לפני ההכנה.
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
112 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

112 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות