האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
מחממים מחבת גדולה ורחבה עם 2 כפות שמן זית/קנולה ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה.
מוסיפים את הכרוב הקצוץ והשום, ממליחים מעט עם המלחייה ומבשלים על אש בינונית עם מכסה כ-15 דקות, עד שהכרוב מתרכך ומאבד מנפחו (יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם). מסירים מהאש ומניחים לתערובת מעט להתקרר.
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ-50 דקות עד שהפשטידה מתייצבת. מוציאים מהתנור ומניחים לפשטידה להתקרר לגמרי לפני שחותכים אותה (הפשטידה מתייצבת רק לאחר קירור).
הפעל טיימר (50 דק’)
+
טיימר פועל
*מומלץ להכין את הפשטידה יום לפני ולשמור במקרר. ניתן לחמם מעט לפני ההגשה או להגיש בטמפ’ החדר.