www.10dakot.co.il

קאפקייקס שוקולד

מתכון לקאפקייקס שוקולד במילוי הפתעות ממתקים!

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול/אפייה

15 דקות

מס׳ מנות

8-10 יחידות

כשר מסוג

/

מצרכים

  • 1 ביצה גדולה (או 2 ביצים קטנות S או M)
  • 2/3 כוס (135 ג’) סוכר
  • שליש כוס (66 ג’) שמן
  • כפית (5 מ”ל) תמצית וניל
  • 3/4 כוס (180 מ”ל) מיץ תפוזים (ניתן לשים במקומו חלב או מים חמים)
  • כוס (140 ג’) קמח תופח (או כוס קמח רגיל מעורבב עם כפית אבקת אפיה)
  • 2 כפות (20 ג’) אבקת קקאו

למילוי:

  • סוכריות עדשים, קליק וכדו’

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבניות קאפקייקס/ מאפינס / מנג’טים שמיועדים לאפיה.
  2. מערבבים בקערה (בעזרת כף או מטרפה) את הביצה עם הסוכר. מוסיפים שמן, תמצית וניל ומיץ ומערבבים. מוסיפים את הקמח התופח והקקאו ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים.
  3. יוצקים את התערובת לתבניות משומנות עד גובה 3/4 מהשקע ואופים בתנור במשך כ-15 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
    הפעל טיימר (15 דק’)
    +
    טיימר פועל
  4. מוציאים את הקאפקייקס מהתנור ומניחים להם להתקרר לגמרי.
  5. לאחר שהקאפקייקס התקררו, יוצרים בעזרת סכין בור בחלק העליון של כל מאפינס. ממלאים בסוכריות עדשים, קליק וכל ממתק שרוצים :-)
*ניתן לעטוף את הקאפקייקס בנייר צלופן ולשים במשלוח מנות.איך למלא קאפקייקס שוקולד בממתקים
ספרי מתכונים ב-10 דקות

ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

תגיות
קאפקייקס שוקולד
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
362 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

362 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות