האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן זית/קנולה ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את עלי התרד הקצוצים ומערבבים במשך כ-3 דקות, עד שהעלים מצטמצמים ומאבדים מנפחם. מוסיפים את הבטטה המגורדת, ממליחים מעט עם המלחייה ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ-2 דקות נוספות, עד שהבטטה מעט מתרככת. סוחטים את התערובת מנוזלים, מעבירים לקערה ומניחים לתערובת מעט להתקרר.
מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים/מאפינס.