www.10dakot.co.il

מניפת פילו ובולגרית

מניפת פילו במילוי בולגרית - מאפה מלוח מרשים, מפתיע וקל להכנה. שכבות פריכות של בצק פילו עם מלית גבינת בולגרית ותרד. מתאים לאירוח או לארוחת ערב קלילה:)

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול/אפייה

20 דקות

כשר מסוג

מצרכים

תבנית מלבנית קטנה (20X30 ס”מ)
  • 8 דפי פילו
  • 50 גרם גבינה בולגרית
  • תרסיס שמן בטעם חמאה של פאם
  • ביצה גדולה
  • חצי כוס (120 מ”ל) שמנת לבישול
  • רבע כוס גבינת פרמזן מפוררת
  • שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור, שליש כפית תבלין אורגנו
  • 8-10 עלי תרד

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור מראש ל-190 מעלות (חום עליון ותחתון).
  2. פורסים דף פילו, מתיזים עליו תרסיס שמן בטעם חמאה של פאם באופן אחיד ומדביקים עליו דף נוסף שגם עליו מתיזים שמן. מקפלים את הדפים (כמו אקורדיון) ומניחים בתבנית (את הדפים מניחים צמוד אחד לשני).
  3. בין החריצים מכניסים גבינה בולגרית ועלי תרד.
  4. בקערה מערבבים ביצים, שמנת לבישול, פרמזן, מלח, פלפל שחור ואורגנו. שופכים מעל המאפה ומכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-20 דקות, עד להזהבה.
    הפעל טיימר (20 דק’)
    +
    טיימר פועל
ספרי מתכונים ב-10 דקות

ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
6 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

6 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות