האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
פורסים דף פילו, מתיזים עליו תרסיס שמן בטעם חמאה של פאם באופן אחיד ומדביקים עליו דף נוסף שגם עליו מתיזים שמן. מקפלים את הדפים (כמו אקורדיון) ומניחים בתבנית (את הדפים מניחים צמוד אחד לשני).
בין החריצים מכניסים גבינה בולגרית ועלי תרד.
בקערה מערבבים ביצים, שמנת לבישול, פרמזן, מלח, פלפל שחור ואורגנו. שופכים מעל המאפה ומכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-20 דקות, עד להזהבה.