האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
מערבבים בעזרת מטרפה את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, חלב, תמצית וניל ובסוף את הקמח ומערבבים עד לאיחוד החומרים. (הערה: לאחר הוספת הקמח לא מומלץ לערבב יותר מידי כי ערבוב יתר עלול לפגוע באווריריות העוגה).
יוצקים לתבנית משומנת ואופים במשך 30-35 דקות (עד שקיסם יוצא יבש).
הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל
מכינים את הציפוי: ממיסים קוביות שוקולד לבן עם שמנת, מערבבים לתערובת חלקה ויוצקים מעל העוגה לאחר שהיא מוכנה.