מקציפים בקערה את כל החומרים (בהתאם לסוג הקרם שבחרתם) עד לקבלת קצפת יציבה.
בעזרת שקית זילוף ממלאים את הגלילות בקצפת. (*ניתן למלא את הקרם בשקית אוכל רגילה ולגזור את הפינה).
עוטפים בניילון נצמד ושמים בקירור (מקרר או מקפיא).
*במידה ורוצים לשלב בין הטעמים (להכין חצי כמות שוקולד וחצי וניל), השתמשו במיכל שמנת אחד (250 מ”ל) וחלקו אותו באופן שווה בשתי קערות נפרדות. בקערה אחת הקציפו מחצית מחומרי קרם השוקולד ובקערה שנייה הקציפו מחצית מחומרי קרם הוניל.