מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

מתכון לשבלולי פיצה

מתכון לשבלולי פיצהFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יוני 24, 2013
Last modified:יוני 16, 2018

Summary:

מתכון להכנת שבלולי פיצה מבצק עלים מוכן שחוסך את זמן הכנת הבצק, והתוצאה טעימה וממכרת.

מתכון לשבלולי פיצה

מצרכים:

בצק עלים מוכן

גבינה צהובה מגורדת

רוטב פיצה

לפי הטעם: אורגנו, זיתים קצוצים, פטריות קצוצות.

ביצה טרופה ושומשום.

אופן הכנה:

-השתמשו בבצק עלים שהופשר לפני כן כל הלילה במקרר או היה שעתיים מחוץ למקרר.

-פרסו את בצק העלים על המשטח וחלקו ל- 3 חלקים ורדדו כל חלק למלבן.

-מרחו רוטב פיצה על בצק העלים ופזרו גבינה צהובה מגורדת.

-גלגלו את הבצק פנימה עד לקבלת גלילה.

-הכניסו למקפיא לכ- 10 דקות, הוציאו וחתכו לפיסות ברוחב של 2 ס"מ.

-הניחו בתבנית ומרחו בעזרת מברשת ביצה טרופה ועליה פזרו שומשום.

אפו בתנור ב 190 מעלות כ- 30 דקות.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

30 תגובות

הוסף תגובה
  1. היי רציתי לדעת אם אפשר לוותר על הגבינה
    אני צריכה משו פרווה
    אם אני ישים רק רוטב פיצה וזייתים ?
    זה יהיה בסדר??

  2. היי אתר נהדר
    רציתי לשאול אני רוצה להכין עם תפוחים האם את יכולה לתת לי את המתכון.

    1. היי שלומית,
      אפשר לגרד בפומפיה 2 תפוחי עץ מקלופים, להוסיף כפית גדושה אבקת קינמון ו 4-5 כפות סוכר.
      אופן הכנה אינו משתנה למעט המילוי.

    1. היי,
      אפשר להשתמש בבצק עלים שיהיה בחוץ אבל אם הוא רך/דביק מידי (בגלל הטמפ' בחוץ) אפשר להכניס אותו להתייצבות למקפיא למשך 10-15 דקות ואז לעבוד איתו.

  3. אפרת,יש סיכוי לקבל מתכון להכנת בצק עלים מקמח מלא (אם יש דבר כזה)
    או אפילו יותר פשוט: מתכון למאפה/מאפים מקמח מלא?
    אלף תודות
    ענת

  4. לשמור במקרר ל3 ימים הכוונה לכך כשהם כבר אחרע אפייה?
    והאם כששמים במקפיא זה לפני אפייה ?
    🙂

    1. הי דנה,
      בצק פילו לא כל כך יהיה מתאים במקרה הזה.
      ניתן לאחסן את השבלולים בקופסא אטומה במקרר למשך כ-3 ימים. לאחר מכן ניתן לחמם אותם בתנור ב 180 מעלות.
      אפשר גם להקפיא אותם ואז הם נשמרים עד חודש.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר