מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

עוגת מייפל

FavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יוני 16, 2013
Last modified:מאי 6, 2017

Summary:

מתכון עוגת מייפל בחושה וטעימה במיוחד

 עוגת מייפל קלה וטעימה להכנה

(פרווה, תבנית מרובעת קטנה בגודל 18X21 או אינגליש קייק + 4 מאפינס)

מצרכים:

3 ביצים

1 כוס סוכר

1 שקית סוכר וניל

3/4 כוס שמן

3/4 כוס מיץ תפוזים (אפשר גם מבקבוק לשתיה קלה)

1.5 כוסות קמח תופח (*אפשר להכין גם עם כוס וחצי קמח כוסמין + כפית וחצי אבקת אפיה).

1/4 כוס קוקוס

לקישוט: אגוזי מלך קצוצים, אבקת קינמון, סירופ מייפל

אופן הכנת עוגת מייפל:

-מחממים תנור ל 170 מעלות.

-מערבבים את כל החומרים לפי הסדר הרשום, למעט חומרי הקישוט (קודם ביצים, אח"כ סוכר, שמן וכו' ).

-יוצקים לתבנית ומפזרים מעל אגוזים קצוצים ואבקת קינמון.

-אופים בתנור במשך כ 40-45 דקות.

-כשהעוגה מוכנה וחמה –מזליפים מעל סירופ מייפל.

 

מתכון לעוגת מייפל, עוגת מייפל בחושה, עוגת מייפל קלה, עוגת מייפל פרווה, מתכון עוגת מייפל, עוגת מייפל






אהבתם? שתפו

219 תגובות

הוסף תגובה
  1. הכנתי עם קמח כוסמין ואפקת אפייה ויצא נהדר :) אולי כדאי לעדכן את המתכון ולהוסיף את זה כאופציה, בשביל אנשים כמוני שאוהבים לעבוד עם הקמח הזה.

    1. היי רבקה,
      קמח מצות לא נותן את אותה תוצאה כמו קמח רגיל לכן מאחר ולא ניסיתי אני לא בטוחה אם זה ייצא מוצלח.
      חג שמח :-)

    1. היי אלה,
      העוגה נשמרת במקפיא במשך כחודשיים. אני אישית ממליצה להקפיא עד חודש.
      המשך יום מקסים :-)

  2. עוגה מעולה! בטעות שפכנו רבע כוס חלב קוקוס, ואז שמנו לב שזה קוקוס רגיל, אז הוספנו כמובן גם קוקוס ויצא מדהים!

    1. היי הדס,
      העוגה אוורירית אבל בכל מקרה אפשר להוסיף לה יותר אווריריות על ידי הקצפת הביצים עם הסוכר במשך כדקה-שתיים ואז להוסיף את יתר החומרים כרגיל.

  3. ההורים שלי חוזרים מחול וחיפשתי עוגה קלה ומהירה להכין… מרוב שזה היה נראה טוב אני ואחי לא התאפקנו ויישרנו את העוגה מכל הכיוונים לצורת לב כדי שנוכל לטעום…יצא טעים מאד כמו כל המתכונים שלך!
    תודה רבה!

  4. אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך,הם תמיד יוצאים מעולים.
    במקרה הזה הכנתי את העוגת מייפל כמו שאמרת הכנסתי לתנור ל45 דקות,רק הלמעלה נאפה.
    היא קצת נפתחה ושמתי לה שהבלילה לא נאפתה כמעט בכלל.
    רק החיצוני

    1. היי רותם,
      במקרה כזה צריך להנמיך את הטמפרטורה ל160 מעלות ולהמשיך לאפות עד שהעוגה אפויה גם מבפנים.
      אפית בתנור או בטוסטר אובן? אפית ב170 מעלות?
      באיזה תבנית השתמשת?

  5. היי אפרת הכנתי ויצא טעים מאוד וכמו שרציתי גיוונתי עם עוד מתכון מעניין וטעים:)
    ורציתי לישאול האם יהיה באתר מתכון לקציצות דג?
    מעוניית להכין.
    תודה רבה על המתכונים:)

      1. היי קרינה,
        שמחה שיצא טעים.
        בקרוב יהיה מתכון לקציצות דגים, בדיוק חשבתי להכין :-)
        יום נפלא!

  6. בעלי נורא אוהב עוגה בחושה אז איכשהו הגעתי למתכון הזה בשבוע שעבר… עשיתי לפי הכמויות של ה4 ביצים…
    כשחזר מהשיעור תורה עוד לפני שטעם התעלף מהריח.. על הטעם אין בכלל מה להגיד.. נתן תבנית אחת לרב.. מפה לשם הנה אני שוב כאן מחפשת את המתכון לכמות הכפולה כי הרב ביקש שידור חוזר! תודה רבה על עוגה פשוטה ומדהימה בטעמה! שבת שלום :)

  7. הי,ראיתי בתגובות שרשמת כמות לאינגליישקייק 1 אבל מאוד הייתי רוצה לדעת איך אפשר לחלק תכמות הזאת ל2 כי הילדים שלי נורא אוהבים להכין כל אחד לעצמו.. וחצי אינגלישקייק מספיקה לכל אחד מהם.
    אני מאוד אשמח לתשובה.תודה.

    1. היי שירן,
      יש לך תבנית של חצי אינגליש קייק? כי אני יודעת שתבנית אינגליש קייק קטנה היא בגודל 10X23 וזה יוצא 2/3 תבנית אינגליש קייק.
      אם זאת תבנית אינגליש קייק בגודל שציינתי (10X23) אלה הכמויות שכל אחד צריך להכין:
      1 ביצה גדולה
      חצי כוס סוכר
      כפית סוכר וניל
      שליש כוס שמן
      שליש כוס מיץ תפוזים
      3/4 כוס קמח תופח
      2 כפות קוקוס
      *אגוזי מלך, אבקת קינמון וסירופ מייפל
      משך האפיה עשוי להתקצר ל 25 דקות בערך.
      אם זאת תבנית בגודל חצי אינגליש קייק אז הכמויות שכל אחד צריך להכין הם כאלה:
      1 ביצה
      שליש כוס סוכר
      כפית שטוחה סוכר וניל
      רבע כוס שמן
      רבע כוס מיץ תפוזים
      חצי כוס קמח תופח
      כף קוקוס
      תהנו ;-)

  8. שנה טובה אפרת, האם אפשר להכניס אגוזים טחונים , כמה? האם אין צורך להכניס מייפל לתוך העוגה? תודה, נהנית מהמתכונים שלך.

    1. היי הילה,
      לדעתי העוגה טעימה כמו שהיא עם אגוזי מלך מעל העוגה אבל אם את בכל זאת רוצה לשלב אגוזים בבלילה עצמה את יכולה להוסיף כחצי כוס אגוזים טחונים או קצוצים.
      אין צורך להוסיף מייפל לבלילה עצמה ומספיק להזליף סירופ מייפל מעל העוגה לאחר האפיה. הסירופ נספג בעוגה.
      בהצלחה ושבוע נפלא!

  9. שבוע טוב אפרת! רוצה להכין את העוגה הזאת ב2 אנגליש קייק חד פעמי (אלומיניום). מהתגובות למטה ראיתי שרשמת את הכמויות המתאימות אבל הגיבה מישהי שיצאה לה כמות גדולה מדי. לא ברור לי מה "סיכמתם" בסוף! ליתר ביטחון, תוכלי להגיד לי עד איזה גובה הבלילה צריכה להגיע בכל תבנית ואם אני רואה שעדיין נשאר בלילה אכין במאפינס? תודה רבה!!!

    1. היי אודליה, שבוע טוב :-)
      כעקרון אפשר להכין את הבלילה לפי המתכון ולחלק בין 2 תבניות אינגליש קייק אבל אז העוגות לא ייצאו גבוהות לכן אני ממליצה להכין לפי המתכון שרשמתי למטה (עם 2 כוסות קמח תופח) ולמלא 2 תבניות אינגליש קייק עד 3/4 גובה. אם תשאר בלילה מלאי בתבניות מאפינס בודדות.
      אשמח אם תחזרי לעדכן אותי לכמה זה הספיק בסוף (אני כבר נעשיתי מבולבלת ;-) ).

      1. חוזרת לעדכן :-) הכנתי לפי 2 כוסות קמח רגיל מעורבב עם 2 כפיות אבקת אפייה (אין לי קמח תופח) ויצאו עכשיו מהתנור, בול מספיק ל2 תבניות אנגליש קייק (אחרי האפייה הגיעו ממש לגובה התבנית, לא מעבר)! הריח בבית נהדר (ועכשיו יש לי חלות בתנור, שרק מוסיף!!)! תודה רבה רבה!! את צדקת לגמרי (איך לא:-)!

    1. היי שירי,
      לא ניסיתי אבל אני מניחה שאת יכולה להוסיף לתערובת תפוח קטן קלוף מגורד בפומפיה ולהפחית את כמות המיץ ל2/3 כוס.
      אגב יש מתכון למאפינס תפוח בדבש – אפשר לשים מייפל במקום הדבש ולוותר על הקינמון.
      שנה טובה ומתוקה :-)

    1. היי לימור,
      כוס חד פעמית לשתיה קרה היא קטנה מידי ועדיף להשתמש בכוס זכוכית סטנדרטית עם ידית (ראי תמונה של הכוס).
      אני מניחה שאם תשתמשי בכוס חד פעמית הכמות תספיק לתבנית אינגליש קייק אחת (ואז מספיק לשים 2 ביצים ולא 3 ביצים).
      שנה טובה :-)

    1. היי,
      שמת סוכר? אם כן, סביר להניח שהייתה בעיה באחד המרכיבים, אולי לא טרי או מקולקל.
      השתמשת במיץ תפוזים מבקבוק לשתיה קלה?
      כל העוגה מרה או שאולי רק האגוזים?

  10. הכנתי על פי הכמות המוגדלת בתבנית 20*30. השתמשתי בכוס מיץ תפוזים מתרכיז פריגת קפוא, והוספתי גביע שמנת חמוצה 15%. יצא נהדר!
    תודה.

  11. אני רוצה להכין את העוגה מחר
    האם לשים תנור על טורבו?
    איך יודעים כמה מייפל לשפוך מעל העוגה?
    תודה!

    1. היי ליז,
      האפיה היא בתוכנית הרגילה (קו עליון וקו תחתון) ולא טורבו.
      מעל העוגה יש לשפוך בסביבות 4-5 כפות סירופ מייפל.
      בהצלחה :-)

  12. שלום, אין לי מיץ תפוזים אבל יש לי תירוש. יכול להתאים? או שאולי איזה ליקר/אלכוהול מעורבב במים? מה היית ממליצה?

    1. היי ליהי,
      לדעתי זה פחות מתאים בעוגה הזאת כי זה עלול להשפיע על הטעם של העוגה.
      במקום מיץ תפוזים אפשר לשים מים או חלב.
      שבת שלום :-)

    1. היי אלון,
      יש לעטוף את העוגה היטב בניילון נצמד ולשמור בחוץ במקום מוצל וקריר. העוגה נשמרת 3-4 ימים.
      שבת שלום :-)

    1. היי יערה,
      חייבת לציין שלא ניסיתי אבל יכול להיות שאפשר להמיר את הביצים בחצי כוס רסק תפוחים.
      שבוע נפלא :-)

  13. שלום יקירה:)האם ניתן להמיר סוכר וניל בתמצית וניל?ואם כן מהו היחס?
    בתודה מראש,הילה:)

  14. שלום,
    רציתי לדעת מהן הכמויות ל2 תבניות אינגליש קייק חד״פ,
    ובנוסף האם תבנית 26 היא תבנית אלומיניום גדולה, בגודל 32*26?
    הייתי מעדיפה להכין בתבנית אחת כזו.
    תודה רבה רבה מראש
    ליטל

    1. היי ליטל,
      כמויות ל2 תבניות אינגליש קייק:
      4 ביצים
      כוס ושליש סוכר
      שקית וחצי סוכר וניל
      כוס שמן
      כוס מיץ
      2 כוסות קמח תופח
      שליש כוס קוקוס

      כמויות לתבנית עגולה 26 או תבנית מלבנית 26X32:
      5 ביצים
      כוס ושלושת רבעי סוכר (1+3/4)
      2 שקיות סוכר וניל
      כוס ושליש שמן
      כוס וחצי מיץ תפוזים
      3 כוסות קמח תופח (או 3 כוסות קמח רגיל+ 3 כפיות אבקת אפיה)
      חצי כוס קוקוס

      1. הכמות גדולה מדי ל2 תבניות אינליש קייק ונשארה לי עוד חלק מהבלילה
        העוגות גלשו לי כי לא היה להן במה להאחז..
        אבל קלות ההכנה והרכות שלהן מנצחות!!!!
        בפעם הבאה אכין באינגליש אחת ועוד שתיים של 3/4אינגליש.
        כדאי לתקן ולציין במתכון..

        1. היי ענת,
          קודם כל אני מצטערת לשמוע שהבלילה גלשה :-|
          בדר"כ לתבנית אינגליש קייק אחת מתאים כוס קמח. הכנת לפי הכמות של 2 כוסות קמח?
          אם זה כך, אז הכמות שבמתכון (כוס וחצי קמח) עשויה להתאים ל2 תבניות אינגליש קייק.
          בכל אופן, תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום :-)

          1. קודם תודה על התגובה המהירה!(את מקסימה והייתי רוצה לדעת מי את..)
            אני אופה המון ולכן לא מבינה למה
            העוגה גם שקעה באמצע…אבל היא רכההה וטעימה!
            אכין בפעם הבאה לפי כוס וחצי ואחזור לעדכן.

          2. היי ענת,
            אם העוגה שקעה במרכז זה יכול להיות כתוצאה מאפיה בטמפ' גבוהה מידי או יותר מידי חומרי התפחה. לדעתי במקרה הזה זה קשור לעודף הבלילה בתבנית.
            שמחה שלמרות כל זה הצלחת להנות ממנה :-)
            (אגב אני אפרת ואת יכולה לקרוא עליי קצת באודות)

      2. שאלה..איך אני יכולה להפוך ת הבלילה הזאת לעוג שוקולד? זה אפשרי בכלל?
        פשוט רוצה להכין שתי עוגות אבל לא ללכלך ככ הרבה כלים :)

        1. היי בתאל,
          אני חושבת שאפשר להוסיף לבלילה 2 כפות מלאות אבקת קקאו. אם כן מומלץ להוסיף 2 כפות סוכר בנוסף למה שרשום + רבע כוס מים/מיץ.

    1. היי אוסנת,
      מיץ התפוזים מוסיף המון טעם לעוגה אבל אם אין לך אפשר לשים חלב או מים.

  15. תודה על המתכון. נראה נהדר. בני היקר חוגג יום הולדת וביקש עוגת מייפל. איזה ציפוי יכול להתאים כדי להפוך את העוגה לחגיגית?

    1. היי סגלית,
      האמת שבמקרה הזה מעל העוגה יש אגוזים, קינמון וסירופ מייפל שזה מה שמקשט את העוגה.
      אם רוצים להפוך את העוגה לחגיגית יותר אפשר לצפות בקצפת בטעם מייפל: להקציף חצי מיכל שמנת מתוקה/קצפת צמחית במשך כחצי דקה. להוסיף 2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל + 5 כפות חלב/מים קרים + כף סירופ מייפל ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. לצפות את העוגה לאחר שהיא מתקררת לטמפ' החדר.
      אם את מכינה קצפת מומלץ להרטיב את העוגה בעודה חמה בסירופ מייפל מהול במים (לערבב 2 כפות סירופ מייפל עם 4 כפות מים רותחים ולשפוך על החלק העליון של עוגה בעזרת כף באופן שווה). לאחר מכן יש להניח לעוגה להתקרר ולצפות אותה בקצפת. יש לשמור את העוגה במקרר.
      שיהיה המון מזל טוב ושבוע טוב!

    1. היי שרון,
      כמויות לתבנית 25-26:
      5 ביצים
      כוס ושלושת רבעי סוכר (1+3/4)
      2 שקיות סוכר וניל
      כוס ושליש שמן
      כוס וחצי מיץ תפוזים
      3 כוסות קמח תופח (או 3 כוסות קמח רגיל+ 3 כפיות אבקת אפיה)
      חצי כוס קוקוס

  16. היי
    רציתי לשאול אם אפשר להמיר את הקמח תופח בקמח רגיל ואבקת אפייה? והאם זה אותה כמו(1.5 כוס קמח) ?
    ומה הכמויות אם אני רוצה להכין בתבנית בינונית?

    1. היי לירז,
      אפשר להמיר את הקמח התופח בכוס וחצי קמח רגיל + כפית וחצי אבקת אפיה.
      מה גודל התבנית? 22X31 או 32X25?

        1. היי לירז,
          אלה הכמויות:
          5 ביצים
          כוס ושלושת רבעי סוכר (1+3/4)
          2 שקיות סוכר וניל
          כוס ושליש שמן
          כוס וחצי מיץ תפוזים
          3 כוסות קמח תופח (או 3 כוסות קמח רגיל+ 3 כפיות אבקת אפיה)
          חצי כוס קוקוס
          בהצלחה ויום נפלא :-)

  17. היי ,
    אני בדיוק רוצה להכין שוב את העוגה עכשיו וגיליתי שחסר לי סוכר וניל..
    כמה זה נורא?
    והאם אפשר לשים במקום תמצית וניל?
    ואם כן כמה??

    1. היי מירב,
      הכי חשוב זה להוסיף את הקמח בסוף, השאר פחות קריטי.
      אם העוגה בתנור נשאר לחכות ולטעום איך יצא :-)

  18. היי,
    האם צריך להקציף את הביצים עם הסוכר ואז להוסיף את שאר החומרים???
    והאם אפשר לסחוט תפוזים במקום מיץ תפוזים( כי אין לי כרגע מיץ מבקבוק..)???
    אשמח לתגובה בהקדם..
    תודה רבה מראש

    1. היי לירון,
      לא חובה להשתמש במיקסר ואפשר לערבב גם עם מטרפה או כף. בכל מקרה, מתחילים עם הביצים והסוכר ואח"כ מוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר שבו רשומים.
      וכן, אפשר לסחוט חצי כוס תפוזים טריים ולהוסיף על זה עוד רבע כוס מים.
      בהצלחה ;-)

      1. הכנתי את העוגה בתבנית עגולה והיא יצאה מעולה ממש..
        גבוהה וטעימה וקיבלתי עליה המון מחמאות..
        תודה רבה על מתכון מנצח..
        אין ספק שאכניס את האתר שלכם למועדפים..
        :-)

    1. היי לידור,
      אלה הכמויות:
      4 ביצים
      כוס ושליש סוכר
      שקית וחצי סוכר וניל
      כוס שמן
      כוס מיץ
      2 כוסות קמח תופח
      שליש כוס קוקוס
      בהצלחה ;-)

    1. היי ליטל,
      סוכר וניל אין בעיה להמיר בכפית תמצית וניל.
      לגבי מיץ תפוזים, אפשר להמיר בחלב אבל פחות מומלץ מאחר ומיץ התפוזים מוסיף טעם לעוגה.

  19. העוגה יצאה מעולה! הכפלתי את המתכון של האינגליש ועשיתי שתיים שפשוט חוסלו!
    אני כ"כ שמחה על האתר הזה (:
    יש לך מתכון לעוגת שמרים? עוד לא עשיתי, מחפשת מתכון פשוט וטעים…

    1. היי שרה,
      את יכולה להכין את העוגה בתבנית אינגליש קייק (למלא עד 3/4 גובה) + 3 תבניות שקעים חד פעמיות אם יש לך.
      אם את רוצה שהכמות תספיק לאינגליש קייק אחת אז אלה הכמויות:
      2 ביצים
      2/3 כוס סוכר
      כפית סוכר וניל
      חצי כוס שמן
      חצי כוס מיץ
      כוס קמח תופח
      1-2 כפות קוקוס
      שבוע נפלא וגמר חתימה טובה :-)

    1. היי חוה,
      כעקרון אפשר להחליף שמן ברסק תפוחים באותו היחס אבל אני ממליצה להשתמש ברסק תפוחים רק כדי להפחית את כמות השמן (במקום מחצית מכמות השמן) אחרת העוגה עלולה לצאת במרקם מעט יבש או דחוס, בעיקר יום למחרת.
      חג שמח :-)

  20. היי,
    2 שאלות… יש לי רק קצח רגיל
    אפשר להמיר באבקת אפיה? אם כן כמה לשים?
    אין לי מיץ תפוזים.. ורוצה את זה פרווה
    במה אוכל להחליף? יש לי מיץ אפרסקים לא נראה לי שזה מתאים..

    1. היי לי,
      אפשר לשים כוס וחצי קמח רגיל + כפית וחצי אבקת אפיה. את יכולה לשים מיץ אפרסקים.
      שבת שלום :-)

        1. אם זו תבנית בקוטר 26 אלה הכמויות:
          4 ביצים גדולות (או 5 קטנות S או M)
          כוס ושני שליש סוכר
          כוס וחצי מיץ
          כוס וחצי שמן
          3 כוסות קמח רגיל + 3 כפיות אבקת אפיה (לערבב היטב ביחד)
          חצי כוס קוקוס
          2 שקיות סוכר וניל
          אני מניחה שזמן האפיה יתארך אבל בכל אופן מומלץ לבדוק כבר אחרי 40 דקות.
          בהצלחה :-)

  21. ערב טוב
    שאלה איזה סירים לבישול הכי בריאים
    תודה לך על האתר המעניין הזה שהכניס חום למטבח.

    1. בשמחה גוליה! כיף לשמוע שהאתר שימושי עבורך :-)
      הכי מומלץ ובריא להשתמש בסירים מנירוסטה.

  22. היי אין על המתכונים שלך! אני רוצה בבקשה להכין את המתכון בכוסות אישיות. כמה זמן בתנור? כמה גובה למלא? אודה לתשובה בהקדם שכן זה ליום הולדת…

    1. תודה אלינור :-)
      מומלץ למלא עד 2/3 מהכוס/שקע ואני מניחה שזמן האפיה בתנור יתקצר ל 15-20 דקות.
      מזל טוב והמשך יום נעים!

    1. הי דניאלה,
      מיץ התפוזים מוסיף טעם לעוגה (כך שזה פחות מומלץ לוותר) אבל אפשר גם לשים במקום חלב או מים.

    1. תודה סימה :-)
      לתבנית 26 מספיק להכפיל חלק מהכמויות ב1.5, הכוונה לשים שתי כוסות ורבע קמח תופח, 4 ביצים גדולות או 5 ביצים קטנות, כוס וחצי סוכר, כוס + 2 כפות שמן, כוס + 2 כפות מיץ, חצי כוס קוקוס ושקית אבקת וניל.
      אם את אוהבת עוגה ממש גבוהה אז תכפילי כמויות ב-2.
      ערב נעים :-)

    1. היי מיטל,
      קמח שמרים לא מתאים במקרה הזה רק קמח תופח רגיל.
      אם אין לך קמח תופח אפשר לשים במקום כוס וחצי קמח לבן + כפית וחצי אבקת אפיה.

  23. פעם ראשונה שאני מכינה את העוגה פרווה ולא חלבית והיא יצאה לי ממש ממש טובה,בעלי אומר שאפילו יותר טובה ואווריירית,
    תודה רבה!

  24. אם אכפיל את החומרים פי 2 , אוכל לשים את הבלילה בתבנית גדולה יותר ? והיא תצא גבוה יותר ?
    אין לי אינגליש קייק בבית ואני רוצה לעשות אותה בצורה עגולה או בתבנית המרובעת הרגילה

    1. היי יובל,
      כן, אפשר להכפיל כמויות ולהכין בתבנית גדולה יותר בגודל 31X22 או תבנית עגולה בקוטר 26 מאלומיניום. העוגה תצא גבוהה. צריך רק לקחת בחשבון שזמן האפיה יתארך מעט.

  25. תודה רבה על המתכונים הנהדרים והקלים ישר כח.מה היית ממליצה לשנות במקום סירופ מייפל שלא יהיה מרכיב שוקולד ופרווה

    המשך יום מקסים ומלבלב

  26. הכנתי היום את העוגה, פי 2 חומרים (לעוגת רינג גבוהה).. איך שהיא יצאה מהתנור, נחטף חצי ממנה.
    כמובן, שישר השווצתי ;-) וחילקתי את המתכון הכי מנצח לעוגה פשוט מושלמתתת!!!
    תודה רבה לך… ♡♡♡

  27. שלום, ליתר ביטחון אני רוצה לוודא שלא צריך להקציף אלא רק לערבב… האתר חדש לי והוא נראה מעולה. תודה מראש וחג שמח

    1. היי גליה,
      ברוכה הבאה לאתר ;-)
      בכל מקום שרשום "לערבב" הכוונה שאפשר לערבב ידנית בעזרת כף/מטרפה או שאפשר להקציף במיקסר, לפי בחירתך.
      רק אם רשום במתכון במפורש "להקציף" אז צריך להשתמש במיקסר.
      חג שמח ושנה טובה ומתוקה!

    1. הי רונית,
      בסביבות שליש כוס.
      יש להזליף על העוגה בצורת "שתי וערב" (הכוונה לאורך ולרוחב). אין צורך שהסירופ יכסה את כל העוגה.

    1. כן, מערבבים את כל החומרים ביחד. קודם את הביצים, אח"כ את השמן, הסוכר הרגיל וסוכר וניל, אח"כ מיץ תפוזים ובסוף קמח וקוקוס. יוצקים לתבנית ומפזרים מעל אגוזים וקינמון (אותם לא מערבבים בתוך התערובת, רק מפזרים מעל).

    1. היי ליטל, יש את הקמח ללא גלוטן של קונדיטור אך בעוגה הזאת אני לא יודעת להגיד מה תהיה התוצאה מאחר והמרקם יוצא שונה. בכל הקשור לצליאק, אני ממליצה לך להכין את אחת העוגות ללא גלוטן בקישור המצורף – http://www.10dakot.co.il/tag/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%92%D7%9C%D7%95%D7%98%D7%9F/

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »