www.10dakot.co.il

מאפה גבינות ובצל

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול/אפייה

45 דקות

כשר מסוג

מצרכים

  • תבנית פאי או תבנית אלומניום עגולה בקוטר 20-22
  • בצק עלים מופשר (כ-400 גרם)
  • 1 בצל לבן בינוני קצוץ
  • 1 כוס כרישה קצוצה (החלק הלבן)
  • 2 כפות בצל ירוק קצוץ (החלק הירוק)
  • 1 חבילת גבינת ‘טוב טעם’ ׁ(250 גרם)
  • 2 כפות גבינה לבנה
  • 2 כפות גבינה צהובה
  • 2 ביצים
  • מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מטגנים במחבת עם 2 כפות שמן זית את הבצל הלבן והכרישה עד להזהבה. מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים כחצי דקה. מסירים מהאש ומצננים.
  2. מחממים תנור ל180 מעלות.
  3. מערבבים בקערה את הגבינות והביצים ומוסיפים את תערובת הבצלים המטוגנת. מתבלים במלח, פלפל ומערבבים היטב.
  4. פורשים בצק עלים על התבנית ומהדקים היטב בתחתית ובשוליים (ניתן לחתוך בעזרת סכין את השאריות). מחוררים עם מזלג את הבצק. שלבי הכנה: מאפה גבינות
  5. -יוצקים את תערובת הגבינות והבצל, מפזרים מעל מעט גבינה צהובה מגורדת ואופים במשך כ-40 דקות עד להזהבה.
    הפעל טיימר (40 דק’)
    +
    טיימר פועל
    שלבי הכנה: מאפה גבינות
ספרי מתכונים ב-10 דקות

ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
27 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

27 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות