מצרכים להכנת ירקות שורש בתנור
- ירק אחד מכל סוג: תפוח אדמה, בטטה, גזר, סלק, לפת, קישוא, בצל
תיבול:
- 2-3 כפות שמן זית, 2 כפות סילאן, חצי כפית אבקת שום (לא חובה), חצי כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם (רצוי גרוס גס)
- 1/3 כוס עלי כוסברה טריים קצוצים
איך מכינים ירקות שורש בתנור?
- חותכים את הירקות לקוביות קטנות (כס”מ וחצי) ומתבלים היטב עם חומרי התיבול.
- מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומניחים בצורה אחידה את קוביות הירקות (עדיף שלא יהיו זו על זו). מפזרים מעל כוסברה קצוצה ומכניסים לתנור ב180 מעלות, למשך 45-55 דקות, עד שכל הירקות מתרככים.הפעל טיימר (45 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
66 תגובות
כניסה
66 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














