www.10dakot.co.il

פשטידת קולורבי

פשטידת קולורבי פרווה קלה להכנה וממש טעימה. מזכירה בטעם ובמרקם קצת פשטידת קישואים.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול/אפייה

55 דקות

כשר מסוג

מצרכים

  • תבנית אינגליש קייק
  • בצל גדול קצוץ
  • 3 קולורבי בגודל בינוני קלופים ומגורדים בפומפיה גסה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות שמן זית
  • חצי כוס קמח תופח (אפשר להשתמש בקמח רגיל ולהוסיף חצי כפית אבקת אפיה)
  • כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
  • *פירורי לחם לפיזור מעל (לא חובה)

אופן ההכנה

  1. מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה.
  2. מוסיפים את הקולורבי המגורד ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות, עד שהוא מתרכך ומצטמצם מעט (במהלך הבישול יש לכסות את המחבת ולערבב מידי פעם).
    הפעל טיימר (10 דק’)
    +
    טיימר פועל
  3. מעבירים את התערובת לקערה ומניחים לה להתקרר מעט (מומלץ לסחוט מעט מנוזלים). מוסיפים ביצים, 2 כפות שמן זית, קמח תופח, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
  4. משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים את התערובת לתבנית. משטחים את החלק העליון ומפזרים מעל פירורי לחם.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 40 דקות.
    הפעל טיימר (40 דק’)
    +
    טיימר פועל
  6. מוציאים את הפשטידה מהתנור ומניחים לה להתקרר לגמרי, רצוי כמה שעות (רק לאחר צינון מוחלט היא מתייצבת).
ספרי מתכונים ב-10 דקות

ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
60 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

60 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות