www.10dakot.co.il

פשטידת כרוב

מתכון לפשטידת כרוב לבן טעימה וקלה להכנה

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול/אפייה

70 דקות

כשר מסוג

מצרכים

  • בצל קטן קצוץ
  • חצי כרוב לבן בינוני קצוץ דק
  • 1 שן שום שמנה כתושה
  • 2 ביצים גדולות
  • 3 כפות גדושות גבינה לבנה
  • 3 כפות מלאות קמח תופח
  • כפית מלח, מעט פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מחממים מחבת גדולה ורחבה עם 2 כפות שמן זית/קנולה ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה.
  2. מוסיפים את הכרוב הקצוץ והשום, ממליחים מעט עם המלחייה ומבשלים על אש בינונית עם מכסה כ-15 דקות, עד שהכרוב מתרכך ומאבד מנפחו (יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם). מסירים מהאש ומניחים לתערובת מעט להתקרר.
    הפעל טיימר (15 דק’)
    +
    טיימר פועל
  3. מעבירים את התערובת לקערה ומסננים משאריות נוזלים. מוסיפים ביצים, גבינה לבנה, קמח תופח, כפית מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב ויוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת.
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ-50 דקות עד שהפשטידה מתייצבת. מוציאים מהתנור ומניחים לפשטידה להתקרר לגמרי לפני שחותכים אותה (הפשטידה מתייצבת רק לאחר קירור).
    הפעל טיימר (50 דק’)
    +
    טיימר פועל
*מומלץ להכין את הפשטידה יום לפני ולשמור במקרר. ניתן לחמם מעט לפני ההגשה או להגיש בטמפ’ החדר.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
174 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

174 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות