2 כפות מיץ לימון, כף שמן זית, 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק, 2 כפות רוטב סויה, 3 שיני שום כתושות, כף סילאן, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים בקערית ומשרים את הנתח לפחות חצי שעה.
להכנה במכשיר הנינג’ה גריל בוחרים בתוכנית גריל MED כאשר פלטת הגריל בפנים ומכוונים את הזמן ל – 10-12 דק’ לפי מידת העשייה הרצויה. לוחצים על כפתור התחלה / עצירה (START\STOP) על מנת שהמכשיר יתחיל בחימום המקדים.
כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המקדים הסתיים ועל הצג מופיעה ההודעה ADD FOOD, מניחים את נתחי הסלמון על הפלטה וסוגרים את המכסה (הצד של העור מופנה כלפי מטה).