www.10dakot.co.il

בגט פסטו ומוצרלה

בגט נתלש במילוי פסטו ומוצרלה ב-10 דקות עבודה - מושלם לכל אירוח חלבי.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול/אפייה

10 דקות

כשר מסוג

מצרכים

  • באגט
  • גבינת מוצרלה
  • רוטב פסטו: חבילת עלי בזיליקום (בלי הגבעול), שליש כוס צנוברים קלויים, 3 כפות שמן זית, 2 כפות גבינת פרמז’ן, שן שום, רבע כפית מלח, כף מים
  • עגבניה חתוכה לחצאי עיגולים (לא חובה)

אופן ההכנה

  1. מכינים את רוטב הפסטו: טוחנים במוט בלנדר ידני את כל המרכיבים את הפסטו עד למרקם של ממרח.
  2. חותכים את הבאגט לעיגולים (לא עד הסוף).
  3. מורחים פסטו בכל עיגול, שמים גבינת מוצלה ועגבניה.
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ואופים במשך 10 דקות.
    הפעל טיימר (10 דק’)
    +
    טיימר פועל
ספרי מתכונים ב-10 דקות

ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
24 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

24 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות