שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

סוג: פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

בצל גדול קצוץ

קופסת פטריות שמפיניון חתוכות

תיבול: כפית אבקת פטריות או אבקת מרק, מלח וקמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מטגנים את הבצל במחבת עם שמן. לאחר שהבצל מעט משחים, מוסיפים את הפטריות ומשאירים למספר דקות.

-מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומכסים. משאירים על אש נמוכה. כשתפוחי האדמה מעט מתרככים, מתבלים ומבשלים עד שנעשים רכים לאכילה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מתכון להום פרייז
צ'יפס בתנור

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
נועה (19:19 27.11.2018)

אפשר להכין את מפטריות מקופסת שימורים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:05 27.11.2018)

כן.

Avatar
רינאל (16:07 13.01.2016)

הי האם אפשר להכין בשישי ולחמם על הפלטה בשבת ??

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:16 13.01.2016)

היי רינאל,
אני מניחה שכן ולפני החימום כדאי להוסיף קצת מים לתבשיל כדי שלא יתייבש בזמן החימום.

Avatar
נופר (20:37 5.01.2016)

אפשר להשתמש בפטריות פורטובלו?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:42 5.01.2016)

כן נופר.

Avatar
נעמה (10:37 11.08.2014)

האם לא צריך להוסיף מים? איך התפ"א יתבשלו ויתרככו?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:00 11.08.2014)

הי נעמה,
אם את רואה שהתבשיל מתייבש במחבת ניתן להוסיף עד רבע כוס מים לפי הצורך.

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.