שום דבר לא נמצא
    >
אינסטגרם מתכונים ב-10 דקות
ספר מתכונים במבצע

 

מצרכים:

3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

בצל גדול קצוץ

קופסת פטריות שמפיניון חתוכות

תיבול: כפית אבקת פטריות או אבקת מרק, מלח וקמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מטגנים את הבצל במחבת עם שמן. לאחר שהבצל מעט משחים, מוסיפים את הפטריות ומשאירים למספר דקות.

-מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומכסים. משאירים על אש נמוכה. כשתפוחי האדמה מעט מתרככים, מתבלים ומבשלים עד שנעשים רכים לאכילה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מתכון להום פרייז
צ'יפס בתנור
רוצה לקבל מתכונים למייל?
Translate

תגובות

לאור עומס השאלות לקראת החג, זמן המענה יהיה ארוך מהרגיל לכן מומלץ לחפש תשובה בתגובות קודמות. ניתן להקליד מילה/מילות מפתח בשורת החיפוש שנמצאת מעל התגובות. תודה וחג שמח 🌺

הוספת תגובה
Avatar
נועה (19:19 27.11.2018)

אפשר להכין את מפטריות מקופסת שימורים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:05 27.11.2018)

כן.

Avatar
רינאל (16:07 13.01.2016)

הי האם אפשר להכין בשישי ולחמם על הפלטה בשבת ??

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:16 13.01.2016)

היי רינאל,
אני מניחה שכן ולפני החימום כדאי להוסיף קצת מים לתבשיל כדי שלא יתייבש בזמן החימום.

Avatar
נופר (20:37 5.01.2016)

אפשר להשתמש בפטריות פורטובלו?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:42 5.01.2016)

כן נופר.

Avatar
נעמה (10:37 11.08.2014)

האם לא צריך להוסיף מים? איך התפ"א יתבשלו ויתרככו?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:00 11.08.2014)

הי נעמה,
אם את רואה שהתבשיל מתייבש במחבת ניתן להוסיף עד רבע כוס מים לפי הצורך.

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.